BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Waarom is het toch zo gelopen?

Margreet,

Het is vandaag 28 oktober 2022. Vroeger was dat onze trouwdag tot een pijnlijke scheiding nu al weer 2 jaar geleden hier een eind aan maakte. Toch komen de beelden van vroeger vooral op de deze dag weer naar boven en moet ik steeds weer aan jou denken. Ik schrijf deze brief aan jou hoewel ik weet dat ik die misschien nooit versturen zal maar ik moet het kwijt. Vooral de beelden van de eerste keer dat ik jou langzaam mocht uitkleden en jij je helemaal aan mij gaf blijven mij bij. Het was op mijn slaapkamer waar we al zoenend na een avondje stappen terecht kwamen. Ik weet nog precies wat je aan had. Een blauw truitje waar jouw borsten door heen prikten en een kort donker rokje dat steeds omhoog schoof en ik je dijen kon zien. Ik begon met je borsten te voelen door je truitje heen. Ze voelden stevig. Ik ging met mijn handen onder je truitje en schoof die omhoog tot boven je borsten. Ik pakte je borsten door de bh heen en begon ze te kneden. Jouw handen gingen om je lichaam heen en maakte de sluiting van de bh los. Daarna trok jij je truitje over jouw hoofd uit en kon jij nu ook de bh afnemen en liet mij jouw borsten zien. Je had wat ik al gevoeld had kleine maar stevige borsten met roze tepels. Ik pakte jouw borsten en kneedden ze en begon met mijn tong om de tepels rondjes te draaien. Ik voelde jouw tepels hard worden en zoog er aan.

Ik nam hier alle tijd voor en daarna maakte ik de sluiting van je korte rokje los en trok die omlaag zodat die op de grond viel. Ik zag nu een wit broekje te voorschijn komen dat strak zat zodat ik jouw venusheuvel en gleufje goed kon zien. Je zachte warme dijen voelden heerlijk. Je ging op de rand van mijn bed zitten en ik knielde voor je neer. Ik spreidde je benen en begon je dijen te strelen en met mijn tong likte ik je dijen vanaf je knieën langzaam omhoog naar je witte broekje. Wat ik ook heerlijk vond was om met mijn wangen langs je dijen te gaan. Met een vinger ging ik over je gleufje heen en ik zag dat je dat fijn vond. Ik likte je gleufje door je broekje heen zodat die helemaal nat werd. Ik ging naar het hoogtepunt toe om jou helemaal naakt te mogen zien en stroopte je broekje. Ik raapte jouw broekje op en legde het in mijn nachtkastje. Het was een genot jou zo naakt voor me te zien en ik keek vol bewondering en lustgevoelens van je borsten naar je kutje.

Met twee duimen opende ik je kutje en mocht nu ook je klitje zien en voelen. Eerst met een vinger en later met mijn tong ging ik over je klitje heen. Jij reageerde zo fijn door te zuchten en steunen en met je hoofd heen en weer te gaan. Voorzichtig stak ik een vinger in je vochtige kutje en ging heen en weer om je zo te neuken. Een vinger werden er twee en ik ging steeds dieper terwijl ik mijn duim je kontgaatje bewerkte. Ik voelde dat je klaar ging komen en ging steeds sneller in je kutje heen en weer tot dat je met een schreeuw begon te schokken en je eerste orgasme beleefde. Je bleef nog lang naschokken en ik trok je omhoog en zoende je op je mond en op je borsten. We hebben nog lang naakt in bed met elkaar gevreeën en vielen uiteindelijk in elkaars armen in slaap. Het was het begin van eindeloze vrijpartijen waar we geen genoeg van konden krijgen. Op kerstavond na een lange vrijpartij heb ik je ten huwelijk gevraagd. Je zei meteen ja.
2 jaar lang was het heerlijk tussen ons en we dachten eerst dat de hartstocht op den duur minder zou worden maar dat was gelukkig niet zo.

Wanneer en waarom is het fout gegaan? Op een dag stond mijn jongere zusje huilend voor onze deur. Ze was door haar partner de deur uit gezet en wist niet waar ze terecht kon. Leger des Heils of zo iets? Wat moest ik doen? Jij vond dat we haar in huis moesten opnemen. Met tegenzin stemde ik toe mits het voor een paar dagen zo zou. Na 5 weken was ze er nog steeds. Ik drong er steeds op aan dat ze iets zou zoeken. Ik weet het nog precies. Op een woensdagmiddag ging ik vroeger van mijn werk naar huis omdat ik me grieperig voelde. Jullie werkten alle twee in het basisonderwijs en waren thuis. Toen ik door de achterdeur naar binnen ging was de de huiskamer leeg. Op de gang hoorde ik gekraak van een bed en gezucht en gesteun. Zachtjes sloop ik naar boven en wat ik daar zag door een kier van de deur van onze slaapkamer was voor mij onvoorstelbaar. Jullie lagen standje 69 op bed en likten elkaars kutje. Ik stormde naar binnen en joeg jullie van het bed. “Aankleden” zei ik tegen mijn zusje en “weg wezen” en ik ging naar beneden. Het duurde wel een half uur voor jullie beneden kwamen allebei met een grote koffer. Jullie vertrokken en de volgende dag hebben jullie toen ik weer naar mijn werk was al jullie spullen opgehaald. Twee weken later kreeg ik een brief van jouw advocaat en zijn we uiteindelijk gescheiden. In de la van mijn nachtkastje heb ik nog steeds het broekje van je liggen als aandenken. Ik vind het nog steeds verschrikkelijk dat het zo gelopen is. We hadden het zo fijn met elkaar.

Eigenlijk nog altijd,

jouw Michelle.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 10162 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Waarom is het toch zo gelopen?”

Plaats een reactie