BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Vader en zoon in travestie 2

De volgende dag kwam Mirjam, de moeder van Marco weer thuis. Een speciale spanning in de woonkamer was voelbaar. Ze probeerde erachter te komen wat het was. Herman negeerde haar vragen.
Later, toen ze in bed lagen en Mirjam met de stijve pik van haar man lag te spelen, kwam het hoge woord eruit. Herman vertelde dat hij met Marco een diepgaand gesprek over seks had gehad en dat ze ook porno gekeken hadden.
“Was dat alles?”, vroeg Mirjam, terwijl ze Herman strak aankeek met haar priemende blauwe ogen en haar nagels in zijn balzak zette.
Hermans gezicht betrok. Hij vertelde eerlijk dat hij en zijn zoon elkaar bevredigd hadden. Met de hand en met de mond. En dat ze dameskleding aangetrokken hadden.
“Ik dacht dat je die fase gehad had?”, vroeg Mirjam, ondertussen met haar vrije hand haar vochtige kutje strelend, want ze zag de situatie voor zich en werd er snel geil van. Ze kende haar man langer dan vandaag en wist van zijn experimentjes op sexgebied.
“Dacht ik ook”, zei Herman, “maar toen ik Marco in zo’n mooi setje van jou zag staan werd ik opgewonden, toen wilde ik ook.”
“Kom bovenop me en neuk me!”, hijgde Mirjam terwijl ze het dekbed aan de kant sloeg en wijdbeens haar kut tentoon spreidde.
Herman grijnsde tevreden, hij had zijn dikke lul in de aanslag. Zonder omhaal kroop hij bovenop zijn vrouw en stak zijn paal in haar botergeile spleet.
“Vertel..”, hijgde Mirjam terwijl ze Hermans eikel tegen haar baarmoedermondje voelde tikken, “heeft onze knul een mooie neuklul?”
“Een echte jongenspik Mirjam..”, kreunde Herman zwoegend op haar verhitte lijf, “slank en recht, met een mooie paarse knop erop.”
“O god heerlijk ..neuk me, pomp me vol!”, jammerde Mirjam.

Ze neukten zeker een uur lang in verschillende standjes waarbij Herman eerst klaarkwam in haar kut en later zijn zaad over haar gezicht en in haar mond deponeerde. Terwijl ze haar lippen afveegde, vroeg ze hoe het nu verder zou gaan.
“Marco is bi net als ik..”, glimlachte Herman, en hij geilt ook op jou. Hij droomt ervan om een echte kut te neuken en aan jouw tieten te zuigen.”
“Dat kan hij allemaal krijgen en meer, als hij wil”, hijgde Mirjam, die een nieuwe geile scheut door haar onderlijf voelde, “hoe pakken we dat aan?”
Ze zouden er een nachtje over slapen. Herman kuste zijn vrouw, draaide zich vermoeid om en viel meteen in slaap. Mirjam lag nog een kwartiertje te vingeren en te fantaseren. Morgen was het zondag, misschien kon ze..

Die zondagochtend: Herman en Mirjam sliepen altijd lekker lang uit en hun zoon Marco deed dat ook. Om half tien werd Mirjam wakker, klom uit bed en maakte beneden in de keuken een ontbijt voor drie personen. Ze had een plannetje.
Nadat ze het dienblad naast haar bed had neergezet, ging ze naar Marco’s kamer om hem te wekken. Hij lag op zijn rug en sliep nog. Voorzichtig trok Mirjam aan het dekbed. Zijn borst kwam bloot te liggen. Eigenlijk wist ze niet eens of Marco naakt sliep. Ze trok het dekbed omhoog en zag dat dat zo was. Zijn egale, zachte jongenslijf zette haar eigen lichaam meteen onder spanning, het bloed steeg naar haar hoofd. Haar kutje reageerde ook, werd nat bij de aanblik van haar knappe jongen en de wetenschap dat hij stiekem naar haar verlangde. Zijn wens kon in vervulling gaan al wist hij nog van niks. Mirjam leunde voorover en streek hem over zijn zachte wangen waar wat verdwaalde haartjes groeiden, hij had nauwelijks baardgroei. Langzaam opende hij zijn ogen en het eerste dat hij zag waren zijn moeders borsten die bijna uit haar veel te ruime T-shirt vielen.
“Mam?”, kreunde hij schaapachtig.
Mirjam gaf hem een kus op zijn voorhoofd en zei dat ze een ontbijtje voor hem had.
“Kom gezellig bij papa en mij in de slaapkamer”, lachte ze en liet haar hand op het dekbed rusten, vlakbij Marco’s pik.

Ze moest zich bedwingen om niet verder te gaan. Het was niet verstandig om de zaak te overhaasten. Ze gunde hem nog een laatste blik in haar wijde shirt en verliet de tienerkamer. Bij de deur draaide ze zich nog eens om: “Kom je zo?”, vroeg ze op haar allerliefst. Onderweg voelde ze hoe de nattigheid vanuit haar kutje langs haar benen liep. Met haar hand veegde ze het weg. Toen ze weer naast haar man in bed zat rook hij de onmiskenbare geur van haar overstromende geil. Hermans pik blies zich op tot een stevige ochtenderectie.
“Wat doe je allemaal?”, zei hij geeuwend.
“Ik heb een ontbijtje voor ons drieen gemaakt, ik hoop dat Marco zo ook komt.”
Nu was Herman ook wakker.

Even later kwam hun zoon aarzelend binnen. Hij had een onderbroek aangedaan. Zijn pik wilde niet zacht worden en zat onhandig onder de stof gepropt. Samen in bed ontbijten deden ze nooit, hij voelde dat er iets vreemds in de lucht hing. Mirjam zei tegen Herman dat hij moest opschuiven. Marco stapte aan de andere kant naast zijn moeder in het grote bed. Druk pratend probeerde ze haar zoon op zijn gemak te stellen. Die keek afwachtend opzij terwijl hij zijn croissantje met jam at. Mams borsten leken nog groter, ze hingen als ballonnen in haar slaaphemdje en bleven om aandacht zeuren. Marco’s had een volledige erectie, daar kon hij niks aan doen. Zo onopvallend mogelijk trok hij de boord van zijn slip tot onder zijn ballen. Pff, dat voelde beter.
Mirjam had als eerste haar ontbijtje op en zette het bord op het nachtkastje. Daarbij leunde ze over haar zoon heen, haar hand op het dekbed zoekend naar zijn kruis. “Oeps!”, lachte ze toen ze precies in de bolling van zijn pik greep, “wat was dat nou?” “Hoe bedoel je?” “Ik voelde iets hards onder mijn hand.”
Mirjams hand gleed onder het dekbed en greep haar zoons pik. “O.. dat was het!”, lachte ze. Haar vingers knepen stevig in zijn apparaat. Ze had hem vast en zou hem niet meer laten gaan.. wat een knoert zeg, hij was al net zo flink geschapen als haar man. Haar andere hand grabbelde naar Hermans pik, die trillend van geile verwachting klaar lag op zijn buik. Nu was Mirjam in haar element, een harde paal in elke hand. Haar rechterhand ging aan het werk rond het warme vlees van haar zoons pik. De jongenspik, kleverig van het voorgeil, lag gevangen in haar vingers alsof het een grote vis was.

Herman gluurde langs zijn vrouw en zag Marco met gesloten ogen en een rood aangelopen gezicht genieten. Onder het dekbed zag hij haar hand heen en weer bewegen. Dit ging de goeie kant op. Hij greep tussen Mirjams benen en wat hij daar aantrof was warm en nat, haar kut was net een tropisch moeras. Herman schoof een vinger naar binnen. Nu was het Mirjams beurt om met diepe ademscheuten haar groeiende geilheid in banen te leiden. “Oeiii..”, hijgde ze en spreidde ondertussen haar benen zodat Herman er goed bij kon. Beide pikken klopten warm en krachtig in haar vingers, ze waren op oorlogssterkte dus ze moest iets verzinnen. Mirjam kantelde naar rechts en gleed met haar wang over Marco’s gladde jongensborst. Met een snelle beweging sloeg ze het dekbed open. Daar lag zijn heerlijke grote jongenspik, de ontblootte eikel bijna in zijn navel drukkend! Ze stortte zich erop. Gulzig gleden haar lippen rond zijn ochtenderectie. Een diepe kreun ontsnapte uit de borst van haar 17-jarige schat. Daarna was alleen het geslurp van Mirjams mond en tong rond zijn pik te horen. Ze was verbaasd en opgelucht hoe makkelijk het was geweest om hem zover te krijgen.
Herman had zijn vingers in haar kut en keek met geile ogen toe. Hij was gek op zijn vrouw, die veel meer perverse neigingen had dan hij. Nu zij aan de spuiter van zijn zoon lag te lurken werd hij lichtelijk jaloers. Marco kreunde opnieuw, kwam hij bijna klaar? Zijn bruine krullenkop sloeg van links naar rechts, hij vocht inderdaad tegen zijn orgasme.
“O mam!.. ik..”, kreunde hij wanhopig, het teken voor Mirjam om hem even rust te geven.

Ze kwam overeind, legde haar gezicht in haar zoons hals en streelde heel subtiel met een vingertop zijn glimmende paarse eikel. “Je hebt een prachtige pik jongen”, bekende ze.
Marco blies langzaam zijn adem uit en keek verliefd opzij, recht in de waterige ogen van zijn opgewonden moeder. Zo dichtbij had hij haar nog nooit bekeken. Nu pas vielen hem de kraaiepootjes rond haar ogen op, de kleine vlekjes en sproetjes in haar gezicht, de lange wimpers rond haar ogen. Haar bleekroze lippen, die net nog rond het verhitte vlees van zijn geile slurf zaten, krulden sensueel op zoek naar aandacht. Mirjam tuitte haar mondje, het was puur liefdesinstinct van een moeder voor haar mooie zoon. Marco beantwoordde de uitnodiging al even instinctief. Hij voelde geen onderscheid tussen ouder en kind, ze waren geile, verliefde wezens. Hun lippen sloten zich op elkaar, direct gevolgd door hun kronkelende tongen. Een lange tongzoen was het logische vervolg.

Herman werd vreselijk geil toen hij zijn vrouw zo in de weer zag, ze overstelpte hun jongen met natte kussen, haar lange tong likte overal rond en haar handen streelden elk plekje van zijn zachte puberlichaam. Ze was zo verzeild in verliefde gevoelens dat ze vergat Marco te masturberen. Snel ontfermde Herman zich over de vrijgekomen jongenslul. Hij pakte Marco’s geslacht bij de basis beet en voelde het bloed door de aderen suizen. De ballen zaten strak in hun glad geschoren scrotum. Met zijn tong likte hij eraan, zoog beide ballen in zijn mond en gaf kleine rukjes aan de schacht. Marco’s gekreun werd gesmoord in zijn moeders mond, maar hij wist deksels goed dat het zijn pa was die daar met zijn pik speelde. Hermans tong gleed omhoog, over de strak gespannen aders, naar het toompje net onder de lekkende eikel. Hij sabbelde er aan, gleed naar de top en liet de paarse eikel in zijn mond glijden. Marco greep zich vast aan zijn moeders tieten en probeerde de gedachte aan klaarkomen voor zich uit te schuiven. Zijn gekreun kwam diep uit zijn borst. Mirjam had wel door wat voor strijd hij leverde, ze maakte zich los van hun hartstochtelijk getong en keek lachend naar haar man’s verrichtingen.
“Doet papa lekker met je?”, wilde ze weten.” Een overbodige vraag, waar Marco met een afgeknepen zucht op antwoordde: “Jaaaahhh..” Herman had zijn mond vol pik, hij pijpte met lange halen zijn onrustig ademende zoon. “Niet klaarkomen lieverd, ik wil ook nog even!”, waarschuwde Mirjam.

Ze vlijde zich naast haar echtgenoot en samen trokken ze Marco’s onderbroekje naar beneden.
“Wat een knappe zoon hebben wij he?”, fluisterde ze, terwijl ze van dichtbij toekeek hoe Herman de dikke lul diep in zijn keel liet glijden. Haar man knikte, hij trok met twee vingers aan de balzak waar Marco’s testikels samentrokken. Mirjam hapte met wijdopen mond naar de beide kloten en zoog ze de warmte van haar mondholte binnen.
“Uuuughh..!’, kermde Marco, hij hield het niet meer, “mamhaah.. ik ga zo spuiten.. kijk uit!”
De jongenslul, die nu zo hard als beton was en op barsten stond, verdween nog een keer diep in Hermans mond. Daarna trok hij zijn zoon met een paar snelle slagen af. Mirjam hing erboven toen de eerste klodders sperma uit de eikelspleet spoten. Luidkeels kermde Marco zijn genot door de slaapkamer: “Ooh..gooooodddoohmmm!!..”
Wild spatte zijn sperma in het rond. “O mijn god wat een zaad!”, siste Mirjam geil terwijl haar gezicht met romige witte neukpap beschoten werd. De ene salvo na de andere spatte over haar neus, voorhoofd, in haar haren en schoot recht in haar open mond. Herman bleef trekken aan de basis van de spuitende paal, hij genoot van de kleverige ravage die ontstond op Mirjams aangezicht. Wat een feest om die pittige saus straks op te likken!
“Aaaghhh.. jaaahh..”, kermde de tiener met spastische lichaamsbewegingen. Na de zoveelste fontein nam zijn ontlading af in kracht en viel stil. Het voelde alsof zijn ballen helemaal leeg geknepen waren.
Herman liet zijn zoons overgevoelige pik met rust en schoof richting zijn vrouw, die al begonnen was om Marco’s romige eiwit in haar mond te lepelen. “Uhm lekker.. zo lekker”, lag ze te kreunen. Herman kwam erbij liggen, hij wilde ook. Met smakkende geluiden deden beide ouders zich tegoed aan het vele sperma. Het eindigde in een lange, kleverige zoen, waarbij Marco’s zaad vele malen heen en weer getongd werd.
Toen ze opkeken naar hun lieve knul zagen ze de afwezige, geile blik in zijn ogen. Hij lachte en vroeg: “Mag ik je neuken mama?”

Mirjam had niet veel tijd nodig om zich op haar rug te gooien, hier had ze op gehoopt. Marco werkte zich bovenop haar. Onhandig probeerde hij zijn pik tussen haar schaamlippen te steken. Het lukte niet, zijn erectie was na het daverende orgasme gehalveerd en hij had nog nooit de geheime ingang van een vrouw onderzocht. “Laat mij maar even”, hoorde hij zijn vader zeggen. Herman trok ongeduldig aan een arm, hij wilde niets liever dan nu zijn geile Mirjam neuken. “Kijk dan hoe papa het doet”, zei Mirjam. Ze spreidde haar benen extra wijd, trok met haar vingers haar kutje open tot het binnenwerk te zien was en Herman stak zijn stijve pik zo duidelijk mogelijk in de opening. “Zie je het? Papa haalt zijn eikel eerst op en neer om de natheid te verspreiden over mijn schaamlippen en pas daarna zoekt hij de ingang van mijn tunneltje”, legde Mirjam uit. Marco keek toe, hij vond het een geil gezicht. Wat een mazzel dat hij eens goed naar twee neukende mensen kon kijken. Dat het zijn ouders waren was bizar maar ook bijzonder.
“Oh!.. “, kreunde zijn moeder toen ze de eerste diepe stoten ontving. “Kijk maar hoe papa.. hoe papa tegen mijn schaamheuvel bonkt zonder dat het pijn doet.. ughh, dit is zo lekker.”
Herman zei niet veel, die was alleen maar bezig om met harde stoten zijn vrouw te palen.
Marco keek met rode wangen naar zijn moeder. Wat kon ze dat goed verdragen.. en wat genoot ze. “Oh schatten van me”, hijgde Mirjam, “ik ga komen.. mama gaat klaarkomen jongen.. let op!” Met een paar stevige slagen bonkte Herman in de lekkende doos van zijn klaarkomende vrouw die onverstaanbare kreten uitsloeg.
“O!.. ahh!.. ja ja jaaah jaaaahhh!!!.. ik koooommm!!!..” en met een rooie kop en haar voeten roffelend op de matras liet Mirjam zien hoe moeders klaarkomen.

Herman hield in en keek naar zijn zoon die vlak naast hem aan zijn stijve trok. “Nog eens proberen?” vroeg hij. Nou dat wilde Marco wel. Ze ruilden van plek en Marco deed precies wat hem net voorgedaan was. Hij haalde zijn paal door de natte sleuf tussen mama’s benen en als vanzelf vond hij de ingang naar haar schatkamer. “O Herman, onze zoon gaat me neuken”, kreunde Mirjam toen ze de indringer voelde, “is dat niet geil?” Het ging allemaal goed komen. Marco gleed soepel naar binnen en in een paar tellen had hij al een mooi ritme te pakken. “Potverdomme wat kun jij neuken!”, hijgde Mirjam onder hem. Haar heerlijke tieten schudden alle kanten op. Marco wilde wel aan haar tepels likken maar was bang dat hij uit het glibberige kutje zou glijden. Hij liet het maar zo en concentreerde zich op het zalige gevoel rond zijn pik. Het leek wel of mama hem afkneep, zo krachtig voelden de spieren in haar kutlippen. De wrijving en smering waren subliem, de jongen voelde een nieuw hoogtepunt aankomen. “Jeez mam.. ik geloof dat ik alweer kom..”, grijnsde hij met een onnozele uitdrukking op zijn gespannen gezicht. “Laat maar komen!”, hijgde Mirjam en ze greep hem om zijn nek, “kom maar.. kom maar.. spuit je zaad in mama’s kut!” Als een hardloper werkte Marco zich naar de finish, zijn heupen schoten in een razend tempo heen en weer. Toen was het zover, met een hoge gil begon hij te spuiten. “O ik voel het!.. Ik voel je pik in me spuiten!..”, jankte Mirjam en klemde haar benen om hem heen. Marco’s zaad vloeide diep in zijn mama’s schoot, ze ontving het als een hemels geschenk. Zo verboden, zo geil! Het volgende moment schokte ze zelf wild heen en weer van het orgasme dat haar overviel.

Minutenlang lagen moeder en zoon in elkaar armen uiit te hijgen. Het was intens geweest en de naweeen voelden als zoete napijn. “O wat fijn was dat”, kreunde Mirjam als eerste. Ze keek opzij en zag haar man, trekkend aan zijn stijve pik. Herman wilde ook klaarkomen. Met een knikje van haar hoofd gebaarde ze dat hij dichterbij moest komen. Even later schoof Hermans pik tussen haar lippen. Grommend begon hij zijn vrouw in de mond te neuken, haar tong dartelde er omheen. Marco kreeg het door en keek met grote ogen toe. “Ghh..”, gorgelde zijn moeder omdat Hermans eikel tegen haar huig botste waarna ze moest kokhalzen. De pik schoot uit haar mond. Marco opende zijn mond, hij wilde zijn vader ook wel helpen. Herman zag het, bewoog naar voren en drukte zijn pik in Marco’s mond. Nu was zijn zoon aan de beurt om stevig in zijn pijpende bekje geneukt te worden. Hij kon de paal van pa goed hebben. Mirjam keek vol bewondering toe hoe de mannen elkaar hielpen. Aan het gesteun en gekreun van haar man hoorde ze dat hij bijna zover was.
“O ja o ja.. het koooooomt!!..”, brulde Herman en begon te ejaculeren. Marco deed een moedige poging het vele zaad te verwerken en kreeg hulp van zijn moeder. Mirjams drukte haar tong tegen de pulserende pik en twee tellen later schoot er een golf witte mannenpap uit Marco’s mond in de hare. Het geslurp van hun tongen rond Hermans zaadpaal was het enige geluid dat nu nog te horen was. Daarna keerde de zondagsrust langzaam terug.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 10058 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Vader en zoon in travestie 2”

Plaats een reactie