BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Fred en Anne

Mijn vriendin Jeannette en ik besloten op zaterdagavond naar een club in het zuiden van het land te gaan. Wij waren daar al meer geweest en vinden de sfeer daar heerlijk relaxt. Als wij zo’n avond plannen gaan wij er in eerste instantie vanuit dat wij het lekker bij elkaar houden, en zijn wij er niet op uit per se iets met een ander stel te doen. Lekker erotisch uitgaan, geile outfitjes aantrekken, elkaar opgeilen, lekker elkaar verwennen, dansen, naar seksende stellen kijken, dat is onze prio. Wij vinden het opwindend om publiekelijk seks met elkaar te hebben. Het idee dat mensen kunnen zien dat wij liggen te neuken maakt ons mega geil. Maar als wij een stel tegenkomen waarmee het echt zou klikken, dan kunnen wij daar ook verder mee gaan. Alle opties liggen dus open op zo’n avond.

Deze avond hadden wij het tot nog toe bij ons zelf gehouden en hadden het prima naar ons zin met z’n tweeën. Verder dan wat flirten aan de bar was het niet gekomen. Het was een uur of 1 en wij besloten naar het bubbelbad te gaan. Dit bad heeft de grote van een klein zwembad. Op de rand van het bad zaten twee mannen die zich lekker oraal lieten verwennen door een vrouw. Wij gingen achterin het bad zitten en keken naar dit geile schouwspel. Mijn pik kwam met schokjes omhoog en al snel voelde ik de hand van Jeannette onder water mijn steeds stijver wordende pik vastpakken en en zij begon mij zachtjes af te trekken. Toen hij snoeihard was geworden klom zij op mijn schoot en liet mijn pik in haar hete kutje glijden. Langzaam bereed zij mij. Haar grote borsten kwamen net boven het water uit. Mijn handen pakten haar billen en met een vinger masseerde ik haar sterretje. Voorzichtig verhoogde ik de druk en gleed ik haar kontje in. Ik probeerde met mijn lippen een van haar tepels te pakken, en ik zoog de harde knop naar binnen. Zij kreunde van geilheid.

Vanuit mijn ooghoek zag ik dat er vlak bij ons een ander stel was komen te zitten. Eerst gaf ik het geen aandacht omdat ik te druk was met neuken en de borsten van mijn vriendin. Het stel was ondertussen langzaam onze richting opgeschoven en was nu naast ons komen zitten. Ik voelde een lichaam tegen ons aan schuiven. Ik besloot gewoon verder te gaan met mijn bezigheden, toen ik een hand mijn ballen voelde vastpakken. Ik voelde dat mijn vriendin wat ging verzitten en toen ik op keek zag ik dat zij bezig was een vrouw een heerlijke tongzoen te geven. Over haar schouder zag ik dat de hand die mijn ballen vast had en kneedde van een leuke vent was die mij vrolijk toelachte. Toen hij doorhad dat ik geen bezwaar maakte, kwam hij dichter tegen ons aanstaan en mengde zich in de tongzoen van de twee vrouwen door zijn tong tussen hun monden in te duwen. Drie tongen hadden elkaar gevonden. Ik kon niet achterblijven en stak ook mijn tong uit. Nu waren er vier tongen die met elkaar speelden en om elkaar heen glibberden.

Onze handen zochten naar elkaars lichamen. Jeannette stapte van mijn schoot af zodat wij wat meer ruimte hadden om elkaar te betasten en vier paar keurende handen waren overal te vinden. Ik kon nu ook zien hoe dit stel eruit zag. Zij was een aantrekkelijke vrouw met halflang bruin haar, een mooi stel borsten en een mooie lach met daarboven een stel mooie, geil kijkende ogen. Haar partner was ook een vrolijke verschijning met een goed lijf en een leuke kop. Ik schatte dat dit stel eind veertig, begin vijftig moest zijn. Zij stelden zich voor als Fred en Anne, nadat wij ons aan hen hadden voorgesteld. Fred ging op de rand van het bad zitten. Zo kregen wij een blik op zijn geschoren harde lul. Jeannette ging tussen zijn benen zitten en begon zijn kale zak te likken en hem heerlijk te pijpen. Ook ik ging op de rand zitten en Anne wist direct wat de bedoeling was. Zij pakte mijn zak met haar hand en zoog mijn snoeiharde pik naar binnen. Ik voelde haar tong langs mijn lul en eikel gaan, terwijl zij mij geil aankeek. Ondertussen genoot ik ook van de aanblik van mijn geile vriendin, die de lul van een onbekende vent in haar mond had.

Jeannette stopte met pijpen en keek mij geil aan terwijl zij de lul van Fred langzaam aftrok. Ik boog mij zijwaarts en manoeuvreerde mij met mijn mond boven de lul van Fred. Ik stak mijn tong uit en begon met mijn tong rondjes rond zijn eikel te draaien. Vervolgens zoog ik zijn blauwe eikel naar binnen. Ik voelde hoe mijn mond vacuüm zoog om zijn heerlijke snoeiharde pik. Ik begon hem langzaam te pijpen. Anne stopte met pijpen en ging tussen mijn benen vandaan. Zonder de pik van Fred uit mijn mond te laten glippen zag ik dat de vrouwen ook met elkaar bezig waren gegaan en stonden te tongzoenen. Hun handen gleden over elkaars borsten en billen. Toen stond ook Fred op en trok mij omhoog. Hij drukte mij tegen zich aan en kuste mij vol op mijn mond. Ik voelde zijn tong tegen mijn lippen en automatisch opende ik mijn mond en liet zonder protesteren toe dat zijn tong mijn mond in ging. Wat volgde was een geile lange tongzoen. Mijn geilheid steeg tot ongekende hoogte. Onze harde pikken schuurden tegen elkaar aan. Minuten lang stonden wij tegen elkaar aan te rijden. Kom zei Jeannette, wij gaan een plekje zoeken om lekker verder te vrijen. Toen wij het bubbelbad verlieten zag ik de twee stellen die er ook waren naar ons keken. Zij hadden ons natuurlijk bezig gezien en in hun ogen was de geilheid af te lezen.

Al snel hadden wij een matras gevonden, waar wij ook wat privacy hadden. Mijn vriendin ging op haar rug liggen en spreidde haar benen. Fred begreep de boodschap en ging er tussen liggen en begon haar te likken. Anne volgde haar voorbeeld en ik dook tussen haar benen. Ze rook heerlijk en zachtjes likte ik over haar grote schaamlippen. Daarna tilde ik haar billen met mijn handen wat omhoog en duwde mijn tong tegen haar sterretje. Ik verhoogde de druk tot ik voelde dat ik wat naar binnen kon komen. Anne kreunde goedkeurend. Vervolgens likte ik, door haar natte spleet, richting haar klitje. Zij hielt haar adem in. Behoedzaam zorgde ik er voor haar klitje niet te raken. Ik trok met mijn lippen aan haar kleine schaamlipjes, die brutaal naar buiten piepten. Ik herhaalde dit alles een aantal minuten tergend langzaam. Ik snoof de geur van haar kutje op en proefde haar op mijn tong. Ze was zeiknat. Ik zoog mij vast aan haar harde klitje en plaagde haar knopje met mijn tong. Anne begon te hijgen en te kreunen.

Met haar handen masseerde zij haar borsten en kneep zij in haar tepels. Aan de geluiden naast mij te horen had Jeannette het ook naar haar zin. Ik vermoedde dat mijn vriendin Fred zijn mond aan het vol spuiten was met haar spuitvocht, omdat ik hem hoorde slurpen. Als zij goed geil is, is zij altijd zeiknat en kan dan behoorlijk squirten. Tussen haar benen moest het nu wel een waterballet zijn. Anne voelde ik verkrampen en zij kwam heerlijk klaar op mijn mond. Ook bij haar vloeide het vocht rijkelijk en probeerde ik er zoveel mogelijk van in mijn mond op te vangen en door te slikken. Toen ik opzij keek zag ik dat Fred een condoom om zijn snoeiharde pik deed. Hij zou zo mijn schatje gaan neuken. Anne was dit ook aan het bekijken. Toen het condoom er om zat positioneerde hij zijn leuter voor het openstaande kutje van mijn lief. Ik zag zijn eikel langzaam haar lippen passeren. Toen stootte hij in een keer zijn lul tot aan zijn ballen in haar kut en begon hij haar stevig te neuken. Heerlijk om te zien dat mijn vriendin door deze geile vent op zijn paal gespietst werd. Ik zocht snel het bakje met condooms en rolde een condoom over mijn pik. Ik zette mijn pik voor het kutje van Anne, drukte eerst langzaam mijn blauwe knop bij haar naar binnen, wachtte heel even en stootte door. Anne kreunde en gaf zich over aan mijn neukende lul. Mijn kale ballen plakten af en toe aan haar billen, zo geil was zij. De handen van de vrouwen zochten elkaars borsten, zij schoven wat dichter bij elkaar en begonnen weer een geile tongzoen. Ondertussen neukten wij elkaars vrouw. De spanning in mijn ballen begon bijna ondragelijk te worden, maar ik wilde nog niet klaarkomen. Ik fluisterde Anne dat ik bijna klaarkwam, maar dat ik het nog even wilde ophouden. Ik haalde mijn stijve lul uit haar kutje en zag dat Fred dat ook bij mijn vriendin deed.

Zo lagen wij een aantal minuten naast elkaar om even wat bij te komen. Ondertussen streelden wij elkaars lijven. De vrouwen rolden naar elkaar toe en begonnen elkaar weer te zoenen en te betasten. Anne manoeuvreerde zich tussen de benen van Jeannette en begon haar uitgebreid te likken. Fred lag op zijn rug dit gade te slaan en ik zag zijn lul nog lekker stijf was. Ik kroop naar hem toe en zoende hem op zijn mond. Wij begonnen een heerlijke tongzoen en ik streelde hem over zijn borst. Ik voelde zijn harde tepels en zachtjes kneep ik erin. Ik schoof wat naar onder en likte en zoog op zijn knopjes. Hij kreunde goedkeurend. Vervolgens zakte ik nog verder naar onderen en nam zijn lul in mijn mond. De smaak van zijn voorvocht prikkelde mijn tong. Ik begon hem lekker te pijpen. Terwijl ik zoog masseerde mijn tong de achterkant van zijn eikel. Ineens voelde ik een mond om mijn pik, het was Anne. Zij begon mijn inmiddels overgevoelige pik te pijpen. Zij probeerde hem zo diep mogelijk in haar mond te nemen. Ondertussen masseerde zij mijn ballen. Fred kroop bij mij vandaan en begon zijn partner te helpen. Met zijn tweeën verwenden zij mijn pik. Jeannette kwam naast mij zitten en zei dat ik mij er aan moest overgeven. Ondertussen kneep zij zachtjes in mijn tepels.

Kleine stroompjes zochten hun weg van mijn tepels naar mijn ballen. Fred maakte zich los van mijn pik en Anne nam het pijpen weer van hem over. Hij ging ter hoogte van mijn pik op zijn knieën naast mij zitten en begon zich af te trekken. Daarbij richtte hij zijn eikel op mijn lul. Zelf voelde ik mijn pik opzwellen en het hoe mijn zaad een weg naar buiten zocht. De eerste straal spoot ik in Anne haar mond, de rest belandde op mijn buik. Dit was waarschijnlijk te veel voor Fred, want hij spoot gelijk een behoorlijke lading over mijn pik en ballen. Toen hij uitgespoten was haalde mijn vriendin haar vinger door het gemengde zaad en stak dat in mijn mond. Wat was dat een geile smaak. Fred zag dat ik het gulzig van haar vingers aflikte en hielp haar door ook zijn vingers door het zaad te halen en het in mijn mond te stoppen, totdat er bijna niets meer op mijn pik en buik zat. Hij gaf mij nog een lekkere tongzoen en toen zijn wij gaan douchen. Wij hebben van dit stel onder de douche nog hartstochtelijk afscheid genomen en elkaar bedankt voor de geweldige avond. Het was ondertussen drie uur geworden en wij zijn bevredigd en voldaan weer naar huis gereden.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 9521 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie