BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Verplicht besneden door mijn nudistische adoptiemoeder (3)

Bij de boze reactie van mijn moeder bleef het natuurlijk niet. Die avond tijdens het eten zegt mijn moeder geen woord en ging mijn vader verder met de preek waar mijn moeder gestopt was. Ook hij was flink teleurgesteld in mij dat zelfs de besnijdenis mij niet had verandert in mijn gedrag. Ook vond hij het een heel slecht idee dat ik mezelf met een sok doe aftrekken. Als ik hem vertel dat ik dat nu makkelijk een half uur vol hou zonder klaar te komen hoop ik eigenlijk dat hij trots op mij is. In plaats daarvan schrikt hij en vraagt hij of ik nog wel helemaal normaal ben. Zelf is hij onbesneden en is zijn eikel nog te gevoelig om met een handdoek wrijvend af te drogen en hij doet dit altijd deppend. Hij kan het zich dan ook niet voorstellen hoe het voelt om een half uur lang je blote eikel zoveel wrijving te geven. Mijn vader is dan ook bang dat ik hierdoor problemen krijgen met het krijgen van een stijven of met klaarkomen. Hij vraagt mij om hier per direct mee te stoppen zodat ik mezelf geen schade kan aanbrengen.

Ik moet hard lachen en vraag hem wat voor hem het verschil is tussen mijn blote eikel die 8 tot 10 uur per dag schurend in mijn onderbroek zit, mijn blote eikel wat 8 uur per nacht langs mijn dekens afschuurt of een sok die een half uurtje per dag langs mijn eikel schuurt? Stom verbaast kijkt hij mij aan en natuurlijk weet hij niks terug te zeggen op deze vraag. Een paar minuten is hij stil en eet het zwijgend verder als hij vervolgens met een antwoord komt slaat hij totaal de plak mis. Mijn vader vindt het genoeg bewijs dat ik na mijn training van de afgelopen maanden, nu meer als een half uur deze intense wrijving kan verdragen terwijl ik dit voor mijn training slechts enkele minuten kon verdragen, dat ik mezelf een on omkeerbare schade toebreng dat ik zelf niet moet willen. Opnieuw moet ik hard lachen en vraag wie mij de on omkeerbare schade van deze besnijdenis heeft aangedaan?

Opnieuw zwijgt mijn vader in alle talen en ook mijn moeder zegt nog altijd niks. Zonder reactie geef ik zelf maar het antwoord ‘’juist, jullie 2 wilde dat ik laag en volledig strak besneden werd zodat er geen losse huid en zo weinig mogelijk gevoelige huid overbleef.’’ Het feit dat ik mijn blote en overgevoelige eikel, die eigenlijk niet gemaakt is om 24/7 volledig bloot te zijn, nu de wrijving binnen een paar maanden geef die hij normaal in de komende jaren had gekregen verandert dit niks aan het eindresultaat. Binnen een aantal jaren zou mijn eikel net zo ongevoelig zijn geworden als dat hij nu is. Alleen had ik al die jaren dan nog de oncomfortabele en beschamende momenten moeten ervaren die ik nu niet meer heb. Mijn piemel wordt nu niet meer stijf tijdens het sporten door alle extra stimulatie die mijn blote eikel niet gewend was. Mijn blote eikel voelt nu niet meer ongemakkelijk aan in mijn onderbroek. En als jullie nu vinden dat ik beschadigd ben hierdoor komt dit vooral doordat jullie wilde dat ik besneden werd.

Nu loop ik boos van tafel en ga op mijn kamer wat computeren. Ik vind het veel minder erg dat mijn klasgenoten vinden dat ik nu een naaktslak ben maar ik had wel gehoopt dat ik thuis meer begrip kreeg. Vooral omdat zij deze situatie voor mij hebben gecreëerd terwijl ik dit zelf niet wilde. 2 dagen lang praten wij thuis niet met elkaar en zwijgen wij aan de eettafel. Op dag 3 komt er van beide dan toch een sorry dat zij inderdaad misschien wel de verkeerde keuze hebben gemaakt. Op tafel ligt een tas met nieuwe boxershorts en een nieuwe zwembroek en als ik verder nog iets nodig heb dan horen zij het graag van mij. Ik bedank mijn moeder voor de tas en geef aan dat ik vooral glijmiddel goed kan gebruiken om mezelf niet nog meer te beschadigen. Zonder reactie loopt mijn moeder weg want dat wilde ze natuurlijk liever niet van mij horen. Een week lang hoor ik niks maar dan ineens staat een klein flesje glijmiddel op mijn nachtkasje. Waarschijnlijk krijg ik maar een klein flesje zodat ik er ook weinig gebruik van maak.

De eerste keer weer een boxershort aan is even wennen. Mijn blote eikel is nog altijd bloot dus ik voel hem meer in mijn boxershort als in mijn strakke onderbroeken maar de overgevoeligheid is echt volledig weg. Tijdens de zwemles blijf ik gewoon mijn speedo dragen dit vooral omdat bij de laatste les er eigenlijk nog maar weinig aandacht aan gegeven werd. En stiekem vind ik het gewoon leuk om de meiden iets te laten zien wat ze bij de andere nooit zullen zien. Er hoeft uiteindelijk maar 1 meid te zijn die mijn variant eens wil uitproberen en ik word eindelijk ontmaagd. Als ik mij voor het eerst aftrek met glijmiddel dan valt dit best wel tegen. Ik had echt verwacht dat dit mijn orgasme weer een heel stuk beter zou maken maar helaas is mijn orgasme dan niet intenser als dat ik mijn sok gebruik. Ik denk zelfs dat ik van mijn sok een intenser orgasme krijg omdat ik dan langer bezig ben. Hierdoor gebruik ik mijn glijmiddel minder als gedacht en wissel ik deze af met het gebruik van een sok.

Eindelijk begint de zomervakantie en gaan wij 3 weken naar de camping in Kroatië. Kroatië is echt het walhalla voor nudisten en wij gaan al jaren naar dezelfde camping. De camping ligt op 1 groot eiland waar alleen maar mensen van deze camping op mogen komen. Alles wat je doet is dus naakt, of het nu quad rijden is, kajakken, een boottocht, jetski varen of paragliding achter een boot echt alles doe je hier naakt. Ik heb hier nooit aan mee gedaan omdat ik mij nooit echt 100% op mijn gemak voelde. Vreemd genoeg heb ik dit jaar wel dat gevoel en ben ik zelfs blij om gewoon heerlijk naakt te kunnen lopen. Hoewel het mij opvalt dat er relatief weinig mannen besneden zijn ten opzichte van de onbesneden mannen merk ik dat hier weinig aandacht aan wordt besteed. Ik ontmoet jongeren van mijn leeftijd die ook net zoals mij als jaren naar deze camping komen maar wij hebben elkaar nooit ontmoet omdat ik altijd bij de tent bleef.

1 meid (Emma) valt mij direct op maar is ook de oudste van de groep. Emma is al 19 en daarmee een paar jaar ouder als dat ik ben. Ze heeft lang blond haar die over haar hele dikke tieten heen vallen. Als ze der haren naar achter doet op haar rug dan komen 2 tepel piercings ineens tevoorschijn. Ik kan mijn ogen er niet vanaf houden en mijn ongewenste erecties keren zelfs spontaan terug. Niet door mijn gevoeligheid maar puur van geilheid. Emma heeft natuurlijk snel in de gaten dat zij deze gevoelens bij mij opwekt maar vind het ook totaal niet erg. Als wij op de 3de dag naast elkaar aan het zwembad liggen verlies ik opnieuw alle controle. Emma toont vanaf dat moment ook haar interesse waardoor wij aan de praat raken:

– Emma: Kevin het moet toch pijn doen als jij een stijven krijgt? Zelfs als je slap bent heb je geen lossen huid over?
– Ik: In het begin deed een stijven krijgen ook veel pijn, na 2 a 3 maanden veranderde dit meer in een oncomfortabel gevoel. Inmiddels ben ik ook aan dit gevoel wel redelijk gewend maar inderdaad heb ik nog altijd een strak en drukkend gevoel.
– Emma: Ow echt? Serieus? Ik maakte eigenlijk maar een grapje maar nu ben ik wel benieuwd hoe dat dan is voor jou?
– Ik: vergelijk het met het gevoel dat je hebt tijdens het meten van je bloeddruk bij de dokter. Zolang ik slap ben voelt mijn piemel net zo ontspannen als mijn bovenarm zonder bloeddrukmeter. Zodra ik stijf word krijg ik een knellend gevoel in mijn schachthuid en ballen net alsof de dokter de druk verhoogd en je bovenarm even helemaal samenknijpt om je bloeddruk te meten. Het is niet direct pijnlijk maar je voelt de druk wel flink toenemen.
– Emma: Als je het zo benoemt dan heb ik wel het idee dat je op latere leeftijd pas besneden bent geworden? Waarom ben je besneden geworden dan?
Ik leg Emma kort uit wat mijn ouders het afgelopen jaar hebben proberen te bereiken en wat de uitkomst hiervan is. Ik weet dus heel goed het verschil tussen mijn onbesneden piemel en mijn besneden piemel.

– Emma: Ik schrik gewoon van wat je me vertelt, ik snap dat je ouders niet willen dat je verslaafd raakt aan jezelf aftrekken maar er waren toch zeker ook andere manieren om dit tegen te gaan? Je zult in ieder geval wel een hele gelukkige vriendin hebben als je het nu zoveel langer volhoudt als vroeger.
– Ik: ik heb geen vriendin dus ik weet niet of zij er heel gelukkig van wordt. Zelf had ik veel liever mijn voorhuid behouden want daar kon ik heerlijk mee spelen en ook echt van genieten. Ik kan nog altijd klaarkomen maar het strakke gevoel zorgt voor een vele oppervlakkigere beleving. Ik kom klaar, ik vind het lekker maar het gevoel ik minder intens en vooral veel minder bevredigend. Als ik klaarkom zou graag nog eens willen omdat ik gewoon geen bevredigend gevoel eruit haal.
– Emma: Ik weet zeker dat als je een leuke meid met ervaring tegenkomt ook zij jou heerlijk kan laten genieten.
– Ik: dan moet ik eerst nog een meid vinden die mij wel leuk vindt. Op school vindt iedereen mij maar een naakts slak dus dat schiet niet echt op.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 10394 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Verplicht besneden door mijn nudistische adoptiemoeder (3)”

  1. Ik denk dat Emma een prettige nieuwe ervaring tegemoet gaat. Ik zou graag Emma zijn in dit verhaal. En ik denk dat Emma het opeens helemaal niet meer zo’n erge straf vindt voor Kevin als ze eenmaal heeft gevoeld hoe een strak besneden pik neukt.

Plaats een reactie