BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Jill word doktersassistente 3

Hij zei Jill je hebt een diploma medisch notuleren heb ik gezien en daarom wil ik je vragen om met mij mee te gaan naar het overleg om de twee weken zou je dat willen.
Ja natuurlijk wil ik dat wel dan kan ik het ook bijhouden.
Ja ik denk dat je dat wel kan gezien je het archief ook zo snel op orde wist te krijgen.
Ik laat het de anderen wel weten zei Werner.
Dat hoeft niet dat is mijn werk dat doe ik morgen wel.
Het eerste wat Jill deed was het op de hoogte brengen van de andere artsen dat zij mee kwam om de notulen te maken van het overleg.
Dit deed ze via een groepsmail waar ze al snel reactie op kreeg dat ze dat erg op prijs stelden.
Jill stond bij het kopieerapparaat toen dokter Werner achter haar kwam staan en over haar schouder me keek wat ze aan het doen was.
Daardoor kwam hij heel dicht tegen haar achterwerk staan wat Jill een rilling door haar hele lichaam voelde gaan en zonder over de gevolgen na te denken drukte Jill haar billen tegen de dokter aan.
Maar meteen bedacht ze dat ze dat beter niet had gedaan maar ze had niet verwacht dat dokter het zou beantwoorden met zijn handen op haar dijen te leggen en tegendruk te geven.

Jill draaide zich om sloeg haar handen om zijn nek en begon hem te zoenen wat even later overging in een heftige tongzoen.
Dat werd verstoord door dat er zich een patiënte melde en ze elkaar los moesten laten.
Verder durfde Jill de dokter niet goed aan te kijken die dag tot ze net voor het sluiten bij Werner moest komen die haar zei doe de deur op slot en kom dan terug.
Jill deed wat haar werd opgedragen en even later zat ze weer heel erg sexy tegenover de dokter met haar benen weer over elkaar.
Met schrik dat ze wel eens ontslagen zou kunnen worden.
Maar dokter begon met zijn excuus aan te bieden en zei het is mijn schuld het zal niet meer gebeuren hoewel ik je erg sexy vind het hoort niet.
Opgelucht liet Jill weten het excuus te aanvaarden maar ook zei liet weten de dokter erg sexy te vinden maar daar moeten we dan maar mee leren omgaan zei Jill.

Zo gaf ze Werner een hand en zei tot morgen dokter.
Werner bleef een beetje beduusd achter en dook even later weer in het archief en zocht de gegevens van Jill weer op.
Hij las het nog eens nauwkeurig door en toen hij bij haar stages aan kwam zag hij wat hem niet eerder was opgevallen.
Jill had stage gelopen bij dokter Mats en hij las dat die nu samen werkte met dokter Sandra die hij niet kende toen hij bij dokter Mats stage had gelopen.
Maar wat hem opviel was dat dokter Sandra een aantekening had gemaakt buiten het uitmuntend stage rapport.
Hij maakte het open en begon te lezen en kwam er al snel achter dat het een beschrijving van een onderzoek was wat Sandra en Mats bij Jill hadden uitgevoerd.

Wat hij verder las deed zijn lul stijf in zijn broek staan.
En schrok er wel een beetje van dat het Jill was die dergelijke onderzoeken heel erg fijn vond.
En dan met name de duur van het onderzoek en ook de extreme form van het onderzoek.
Werner las het heel rapport uit en keek eens rond of het nu werkelijkheid was of dat hij droomde.
Weer een beetje bij zijn positieven ging hij naar het dossier van Jill en las dat dit onderzoek er niet in stond wat hij van de ene kant wel kon begrijpen maar toen bedacht hij dat Jill het bewust uit haar dossier had gehouden dat moet haast wel wand met name zij wist dat dit onderzoek had plaats gevonden zeker zo kort geleden.

Werner dacht na wat hij met deze info zou doen wel viel nu bij hem het kwartje dat Jill onderdanig was wat hij niet eerder had gezien mede omdat hij een arts was en daar niet bij stil stond dat het in zijn praktijk zou voorkomen en zeker niet bij personeel.
Hij sloot het dossier en sloot zijn computer af.
Waar hij geen rekening mee hield was dat Jill als ze in de computer keek kon zien dat hij in haar dossier had gekeken.
Thuis dook hij in het studie materiaal wat hij had en na een halfuur zoeken had hij het rapport van zijn stage bij dokter Mats en wat hij wist klopte zijn tel nr. stond erbij.
Even aarzelde hij maar belde toch de dokter op.
Toen hij zich had voorgesteld en Mats even diep in zijn geheugen ging kon hij zich Werner wel herinneren.
En vroeg hij wat zijn doel was dat hij hem belde.
Werner vertelde wat hem was overkomen en dat hij hem tegen was gekomen in een rapport aangaande een onderzoek bij Jill.
A Ha zei hij dat klopt dat was in overleg met Sandra die heeft een neus voor dergelijk gevallen en daarom had hij aan het onderzoek meegedaan.
Hij verteld nog dat zoiets maar heel zelden voorkwam maar als hij meer wilde weten dan kon hij wel zorgen dat er een contact werd gelegd tussen hem en dokter Sandra.

Zo legde Werner zijn telefoon neer en nam een biertje en keek wat tv maar hij kon zijn gedachten er niet bij houden en overdacht hoe hij verder met Jill in deze situatie verder moest.
Een secretaresse die van dokter spelletjes houd en dan nog vrij extreem .
Maar zijn gedachten werden onderbroken door dat zijn telefoon ging.
Een onbekend nr. zag hij maar nam toch op en zo hoorde hij dat het dokter Sandra was en besprak hij alle in en outs over Jill Ik ben zelf nog al dominant vertelde ze aan Werner en vroeg of hij dat ook was.
Werner kon niet anders dan het beamen dat het wel in zijn gedachten regelmatig voorbij kwam.
Sandra zei we moeten elkaar eens ontmoeten mogelijk kunnen we dan elkaar wat langer spreken en elkaar dan zien werkt bij mij altijd beter dan hebben we er ook en gezicht bij.
Ik kan niet anders zeggen over Jill dat zij een uitstekende assistente / secretaresse is.
Werner kon niets anders dan dat bevestigen.

Sandra sloot af met een afspraak bij haar thuis 3 dagen later maar liet ook weten dat hij Jill het beste maar meteen onderhanden kon nemen zij wist zeker dat ze daar positief op zou reageren.
Werner dook en een site waar seks speeltjes te koop waren en stond erg verbaast wat er zoal mogelijk was tot het extreme toe.
Zo bedacht hij een plan om Jill uit te proberen en bestelde een paar stel liefdes kogels 3 stel met oplopende grootte.
Zo zag hij ook nog een trilei op afstand te bedienen via de telefoon en met beide kon hij het vochtgehalte in Jill haar kut ook op afstand vaststellen.
De bestelling zou de volgende dag nog op de praktijk bezorgd worden.
Werner was altijd eerst op de praktijk maar Jill altijd puntje precies volgde niet veel later en gezien er nog best wel tijd was voor de eerste patiënt binnen zou komen ontbood hij Jill bij hem in de spreekkamer Jill kwam binnen en zei goedemorgen dokter waarmee kan ik U van dienst zijn.
Ja Jill ik wil weten waarom er in jou dossier iets mist.

Jill ging zitten keek dokter aan en vroeg wat mist U dokter.
Ik denk dat je dat goed weet Jill wand je heb mij zelf geleerd dat er in het systeem is gekeken en ik kan zien dat je een dossier van een onderzoek heb opgezocht en dat was van jezelf opgemaakt door dokter Sandra en dokter Mats.
Jill keek naar beneden en vertelde dat ze dacht dat het onderzoek niet van toepassing was voor dokter Werner en ze daarom het had weg gelaten.
Kijk mij aan Jill en vertel nu waarom je het echt hebt weg gelaten.
Jill keek weer naar beneden waarop dokter zei kijk mij aan en blijf mij aankijken.
Jill richtte haar hoofd op en begon te vertellen dat het een onderzoek was wat niet onder de reguliere standaard onderzoeken valt en daarom had ze het weg gelaten.
Maar dat beslis jij niet Jill dat is voor de artsen of een dergelijk onderzoek in het dossier hoort.
Ik heb met dokter Mats en met dokter Sandra gesproken gisteravond en met name dokter Sandra heeft het een en ander verteld over jou.
Je bent en blijft een sublieme assistente en je werk is zondermeer uitstekend en daarom zal ik jou niet ontslaan en ga gebruik maken van je onderdanigheid.
En daarom zal ik je straffen.
Kom van de stoel af en kom voor mij staan Jill.

Jill stond op liep om het bureau heen en stond nu voor de dokter.
Ze had vandaag een wijd rokje aan dat ook erg kort was zoals al haar rokjes.
Werner ging met zijn handen onder het rokje streek langs de nylons omhoog tot over de boord en nog verder.
Jill sidderde over haar hele lichaam maar hield hem niet tegen zo voelde ze dat hij zijn vingers om de bovenkant van haar slipje deed en het slipje langzaam mee naar beneden trok tot aan haar enkels en toen zei stap er maar uit.
Jill stapte uit haar slipje en zag dat hij het omhoog hield tegen het licht en Jill wist dat er al een vochtige plek in moest zitten.
Werner keek Jill aan en zei je werkt vandaag zonder slipje is dat begrepen Jill.
Bedeesd zei ze ja dokter en zag dat Werner het slipje in de la van zijn bureau liet vallen.
En nu hup aan het werk.

Jill ging naar haar kantoor en opende de computer om meteen haar dossier aan te vullen met het onderzoek van dokter Sandra het was wel even wennen om zonderslipje rond te lopen maar ze vond het ook wel heel erg geil omdat verder niemand wist dan zij en de dokter dat ze geen slipje aan had.
Halverwege de morgen kwam een koerier een pakketje brengen dat voor Werner bestemd was maar het viel Jill meteen op dat het een afzender had die ze niet kende en toen ze het nieuwsgierig als ze was opzocht zag ze dat het van een bedrijf kwam dat in sexspeeltjes handelde.
Tijdens de lunch pakte Werner het pakje uit en Jill zag dat er drie stel liefdes kogels uit kwamen met sterk oplopend formaat.
De kleinste van het formaat dat ze wel eens gezien had maar de twee maten daarboven niet.
Werner nam de twee kleinste die met een touwtje waren verbonden maakte ze onder de kraan goed schoon en spoelde ze met koud water langdurig af zodat ze in en in koud waren kwam weer naar Jill en zei ga staan met je rokje omhoog en je benen wijd.
Jill kwam zo voor hem staan wetende dat ze de kogels in haar kutje ingebracht zou krijgen.
Niet veel later voelde Jill de koude kogels tegen haar schaamlippen en zo duwde de dokter ze resoluut naar binnen waarbij Jill een diepe zucht liet horen en vervolgens dank U wel dokter.
Zo mag ik het horen Jill ik ga bij jou kijken wat je verder nog lekker vind de komende weken.
En voor vandaag je bent niet goed geschoren zorg daarvoor en ik controleer regelmatig of de kogels op zijn plaatst zitten je mag ze onder geen beding uit je kut halen.

En verder verbied ik je om nog een slip te dragen is dat begrepen Jill.
Ja dokter maar mag ik dan nooit meer een slipje aan dokter.
je hoort toch wat ik zeg of niet.
Ja dokter
Dus wat bedoel ik dan Jill.
Dat ik nooit meer een slipje aan mag dokter.
Dan geef je mij jou telefoon waar op Jill zag dat hij een app installeerde en deze ook op zijn eigen telefoon deed waarvoor dat was wist Jill niet en door de overrompeling die haar tijdens de lunch was overkomen vroeg ze ook niet waarvoor het was.
Goed zo je begint het te leren maak je lunch af en dat weer aan het werk.
Jill was net gewend aan het geen slipje aan toen er ook nog de kogels bij kwamen die zo koud waren dat het zeker twee uur duurde voor ze de temperatuur van haar lichaam hadden aangenomen.

Net voor het einde van haar werk ging ze als gewoonlijk naar de dokter om te zeggen dat ze naar huis was.
Maar ze realiseerde zich dat de kogels nog in haar kutje zaten en ze moest vanavond voor het eerst een verslag van het overleg van de artsen maken.
Ze kon zich niet voorstellen dat ze ook de kogels nog in haar kutje moest houden en zo maakte ze dokter Werner duidelijk dat ze de kogels nog in haar kutjes had.
Werner begreep meteen wat ze bedoelde maar liet dat niet merken.
Toen vroeg Jill een beetje bedeesd dokter moeten de kogels in mijn kutje blijven.
Wat had je dan gedacht Jill.
Wij moeten vanavond voor het eest naar het gezamenlijk overleg dokter.
Wil je daarmee zeggen dat je dan de kogels uitje kutje zou mogen Jill.
Dat had ik wel gedacht dat ik ze alleen maar tijdens het werk in mijn kut moet hebben dokter.
Dat heb je verkeerd gedacht Jill ze blijven permanent ik je geile kut Jill en dat een week lang.
Jill schrok even maar herstelde zich ook snel weer boog zich naar de dokter kuste hem op zijn wang en bedankte hem.
Ik haal je om 7 uur op Jill.
Ja dokter ik zal klaar staan.

Jill fietste naar huis en Werner kon duidelijk in zijn app zien dat ook dit haar opwond de vochtigheid werd niet minder.
Jill had geen enkel idee dat dokter kon zien hoe geil ze was en toen ze thuis kwam maakte ze snel iets te eten en ging naar de badkamer om zich eerst te scheren en haar bilnaad was wel een stuk moeilijker dat deed ze met en spiegel maar had dat niet eerder gedaan.
Jill nam een douch en kleedde zich met een zeer nauwe kokerrok bloes en een bij behorend jasje met een lichte lippenstift.
Toen ze door het huis liep voelde ze dat die nauwe kokerrok meer invloed had op de kogels in haar kutje.
Even overwoog ze om dan maar een andere rok aan te doen maar het fijne gevoel overwon.
Net na het eten stond Werner voor de deur en reden ze samen naar het overleg dat bij een andere arts plaats vond.
Aanwezig waren vier vrouwelijke artsen en drie mannelijke een was afwezig.
Jill en Werner werden voorgesteld en het overleg begon.
Jill zette haar laptop op tafel vroeg aan de aanwezigen of ze hun voornaam of hele naam in het verslag moest gebruiken.
Ze vonden allemaal dat de voornaam genoeg was.

Na een uur was het overleg voorbij en bracht Werner Jill naar huis hier aangekomen zei hij ik ga nog even me naar binnen om te controleren of je een slipje aan hebt en of je goed geschoren bent.
Het overviel Jill wel maar wond haar ook wel op dat ze zo aan hem overgeleverd was.
Bij haar op de bovenwoning liet Jill haar rok zakken en hij keek en voelde of ze goed geschoren was en dat ze geen slipje droeg was al meteen te zien.
Jill vroeg zich af waarom hij niet voelde of ze de kogels nog in haar kutje had zitten.
Toen vroeg Werner nog waar ze haar slipjes had liggen.
Jill ging hem voor naar de kast in de badkamer en liet hem een stapel strings zien.
Zijn ze dat allemaal of heb je nog in de was zitten.
Jill pakte de wasmand en haalde daar nog twee uit.
Werner pakte ze en nam ze mee naar de auto en zei nog nu ben ik er zeker van dat je geen slipjes meer draagt en morgenvroeg meteen bij mij komen voor controle.
Bedeesd zei ze ja dokter tot morgenvroeg.

Ze keek de auto na door het raam en had een heerlijk gevoel in haar onderbuik.
Ze pakte haar laptop en een halfuur later stuurde ze iedereen een volledig uitgewerkt verslag.
De volgende morgen in de praktijk begon dokter Werner met de controle van Jill en weer viel het haar op dat hij niet naar de aanwezigheid van de kogels voelde.
Op haar plaats maakte ze de computer open en zag het ene compliment na het ander van de collega’s van haar baas en ook nog van hem zelf over de vlotte afwerking van de notulen en ook de inhoud was geheel zoals het was besproken.
Twee dagen later belde Werner aan op het huisadres van Sandra.
Even later werd de deur open gedaan door een meisje met een wit schortje voor en een wit kapje in haar haar net als dienstmeisjes dragen nylons en zeer hoge hakken en heel mooie grote borsten die recht vooruit stonden.
Komt U binnen mevrouw verwacht U.
Toen ze de deur dicht had gedaan en hem voor liep zag hij dat ze geen slipje droeg en in de nylons een naad die kaarsrecht over haar kuiten naar boven liepen.

Mevr. Uw bezoek en ging met haar handen op haar rug en haar benen gespreid naast de stoel van Sandra staan.
Sandra bood Werner een stoel aan en vroeg wat hij wilde drinken.
Een koffie graag zei hij en zag het dienstmeisje meteen weggaan.
Sandra raakte meteen in een goed gesprek met Werner en vertelde wat haar aan Jill was opgevallen en hoe goed ze haar werk deed.
Werner bevestigde wat Sandra had opgemerkt en onderzocht.
Wel vond Sandra dat Werner een beetje te soft voor Jill was maar wist ook dat het voor Werner een zoektocht naar zijn eigen seksueel genot was.
Sandra vertelde dat ze ook een sm kamer boven had en Werner zag toen ze daarover sprak bij het dienstmeisje haar tepels hard worden en werd naar mate Sandra over het sm gebeuren vertelde nog erger.
Sandra stelde voor om maar eens te gaan kijken boven en stuurde het dienstmeisje naar boven met de mededeling dat ze houding 1 aan moest nemen.
Toen ze boven kwamen stond Werner verbaast te kijken wat hij hier aantrof de materialen die er stonden en aan de muur hingen nog voor hij het meisje zag die op haar knieën met de billen op haar hielen en haar handen op haar dijen met de handpalmen naar boven.
Sandra vertelde over de mogelijkheden die ze hier had om met een slavin te spelen handboeien touw mondspreidtang tafel met ogen en haken een lier aan het plafond en ga zo maar door en ook een kamer verder compleet ingerichte dokters kamer maar dan wel op sm basis.
Sandra riep haar slavin en beval haar om op de gynaecolenstoel plaats te nemen ze had haar schortje uit gedaan en lag even later met haar benen wijd en dokter Sandra kwam tussen haar benen staan deed latex handschoenen aan en pakte resoluut de schaamlippen van de slavin vast trok ze open en Sandra vroeg ben je nat genoeg slet.
Ja dokter zei ze.

Sandra deed drie vingers bij elkaar en duwde deze zonder te stoppen in de slavin haar kut deed daar haar pink bij en de duim en voor Werner er erg in had zat de hele hand in de kut en begon Dokter te draaien en neukbewegingen te maken.
Al snel begon de slavin te hijgen en sloot haar ogen om duidelijk te genieten van wat dokter met haar deed en ook kwamen haar billen omhoog maar Sandra zei denk er om slet je weet wat ik je heb verboden tijdens een onderzoek.
Ja dokter ik mag niet klaar komen.
Sandra ging ver met haar slavin en Werner stond versteld dat het haar lukte om niet een gierend orgasme te krijgen en kreeg ook een compliment van Sandra die met een soppend geluid haar hand uit de kut van haar slavin trok.
Opruimen en dan weer beneden melden en zo gingen Sandra en Werner weer naar beneden waar Werner zijn verbazing uitsprak en vertelde dat hij ook wel zag zitten om meer te leren over sm.
Sandra zei kom gerust met Jill hier naar toe dan kunnen we samen met de slavinnen spelen en kun je het leren om een goede meester te zijn ik help je daar wel bij.
En ga door met Jill wat je verteld hebt dan komt dat helemaal goed.
Einde deel 3.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 8509 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Jill word doktersassistente 3”

Plaats een reactie