BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Voor het eerst met mijn eigen zoon.

Ik ga met mijn beste vriendin een avond stappen. Ze is weliswaar getrouwd maar gezamenlijk uitgaan deden we voor het Corona tijdperk regelmatig en heb regelmatig een man en soms vrouw overgehouden aan onze stapavonden. Met lichte spanning in mijn buik sta ik voor mijn klerenkast. Wat zal ik aantrekken? Het beloofd zo vroeg in de zomer een mooie warme avond te worden. Mijn handen betasten een voor een mijn korte rokjes. Uiteindelijk valt mijn keus op mijn favoriet witte jurk. Geen beha dus wel een mooie zwarte string welke enigszins doorschijnend is. Aan mijn voeten gaan mooie half hoge zwarte laarzen. Het geheel maak ik af met mijn favoriete parfum mascara en oorbellen. Als ik mezelf voor de spiegel bekijk voel ik mijn kut wat nat worden. Ik ben geil en verlang zo naar een mooie harde piemel. Ik heb dat te lang gemist. Als ik naar beneden ga zie ik mijn zoon onderuit liggend op de bank een voetbalwedstrijd kijken op de televisie. Hij maakt een fluitend geluid. Iets wat hij nog nooit heeft gedaan naar mij. Hij realiseert zich ineens ook dat hij naar zijn eigen moeder en bloost even van oor tot oor. Je ziet er geweldig uit mam. Ga je soms uit? Ja ik weet niet hoe laat ik thuis kom. Tegelijk denk ik ik weet eigenlijk niet eens of ik wel thuis kom. De hormonen gieren inmiddels ook al een paar jaar bij hem door het lichaam en zo af en toe blijft er wel eens iemand slapen of blijft hij een nachtje weg. Ik blijf thuis hoor mam gisteren ben ik al uit geweest en morgen moet ik vroeg op.

Ik pak mijn zwart leren jasje en loop naar het schuurtje om mijn fiets te pakken en voel hoe de ogen van mijn zoon over mijn billen en benen glijden. Ook al heb ik geen ogen in mijn achterhoofd een vrouw weet en voelt het aan dat er naar haar gekeken wordt. Als ik in het café aan kom waar ik heb afgesproken merk ik dat ik veels te vroeg ben. Op dat moment komt er een bericht binnen op mijn mobiel. Het spijt me ik voel me ineens niet zo lekker ik kan echt niet komen vanavond. Aan de bar is het vol en verder staan er wat groepjes te praten. Ben eigenlijk te verlegen om met onbekenden een praatje aan te knopen zeker als die met anderen staan te praten dus besluit naar huis te gaan. Als ik de fiets weer in de schuur heb gezet en naar het huis loop zie ik dat het beneden donker is. Die is vast aan het gamen op zijn laptop denk ik. Of al naar bed. Ik doe dus voorzichtig want mijn zoon wil morgenochtend vroeg vertrekken en ik wil hem niet wakker maken. Onderaan de trap hoor ik gekreun uit de slaapkamer van mijn zoon komen.

Voorzichtig klim ik tree voor tree de trap op ondertussen de treden ontwijkend die wel eens zouden kunnen kraken. Áls ik bovenaan de trap ben aangekomen en de slaapkamer van mijn zoon in kijk kan ik niet geloven wat ik zie. Hij heeft de deur van zijn slaapkamer opengelaten en zit op het internet porno te kijken. Aan zijn laptop heeft hij de televisie verbonden zodat hij het filmpje op een groot scherm kan zien. Ik zie duidelijk een jonge knul die een oudere vrouw van achteren in haar kut penetreert. Uit de weinige woorden die het neukende koppel wisselt maak ik op dat het om een vrouw gaat die zich door haar eigen zoon laat verwennen. Mijn zoon zit echter niet alleen te kijken maar zit helemaal naakt op zijn bureaustoel aan zijn eigen harde piemel te trekken. Zeker een centimeter of 18 met een behoorlijk dikke en paarse eikel. Ik twijfel even. Zal ik teruggaan naar beneden of ga ik kijken hoe mijn eigen zoon klaarkomt. Het lijkt pervers maar zo een mooie grote piemel daar wil ik naar blijven kijken ook al is deze van mijn eigen zoon.

Na een minuut masturberen komt mijn zoon klaar. Net er voor staat hij op uit zijn bureaustoel en gaat mijn zijn kloppende piemel voor het grote beeldscherm staan en spuit het onder terwijl hij het uitschreeuwt Oh ja mama wat zit ik lekker aan mijn harde piemel. Ik spuit je onder met mijn sperma. Daarna volgen nog twee sperma klodders die op het scherm terecht komen. Ik ben geschokt. Heeft mijn eigen zoon fantasieën over een neukpartij met zijn eigen moeder? Ik ga voorzichtig naar beneden tree voor tree en opnieuw de lastige krakende treden mijdend. Als ik in de huiskamer op de bank ga zitten merk ik dat mijn string nat is geworden. Mijn eigen kut is kleddernat. Wat ik zojuist aanschouwd heb was zo geil zo fout eigenlijk ook maar jeetje wat was het mooi en geil om te zien. Voor ik het weet heb ik mijn rechterhand onder mijn jurk en in mijn string gestopt en begin mezelf te vingeren. In een mum van tijd kom ik klaar. Na nog even snel wat gedronken te hebben ga ik opnieuw een poging doen mijn slaapkamer te bereiken. Opnieuw hoor ik onderaan de trap gehijg en gekreun. Opnieuw zie ik mijn zoon naakt op zijn stoel zitten en opnieuw is hij zich aan het aftrekken. Binnen een kwartier na zijn ejaculatie heeft hij opnieuw een harde piemel van jewelste. Opnieuw komt mijn zoon klaar en de stralen sperma belanden op het net nog schoongemaakte scherm. Opnieuw ga ik naar beneden. Ik merk dat mijn eigen kutsappen langs de binnenkant naar beneden lopen.

Terwijl ik mezelf opnieuw klaar vinger bedenk ik hoe het nu verder moet. Zou mijn zoon me echt willen neuken? Maar is dat niet verkeerd dat je jezelf vol laat spuiten door je eigen zoon? Ik besluit een wijntje in te schenken. Na snel twee wijntjes en twee whisky’s achterovergeslagen te hebben heb ik eindelijk voldoende moed in mijn lichaam om de gok te wagen. Ik trek mijn topje nog wat strakker naar beneden zodat mijn borsten half zichtbaar worden. Mijn string trek ik uit. Ik wil dat hij als een geil dier mij direct kan nemen zonder dat hij daarvoor moeite hoeft te doen. Ik sla treden over als ik de trap op loop. Groot is de teleurstelling als ik zie dat de deur van zijn slaapkamer dicht is en er geen verlichting brandt. Ik luister nog even aan zijn deur en hoor een zacht snurkgeluid. Die kan ik dus beter maar niet wakker maken. Een kwartier later lig in bed. Denkend aan de lekkere harde piemel die ik heb mogen aanschouwen begin ik weer met mezelf te spelen. Ik kom geweldig klaar.

Die volgende dag komt mijn zoon laat thuis ik zit zelf nog aan een wijntje in de huiskamer. Mijn zoon vertelt in het kort hoe het was en snelt dan naar boven omdat hij de volgende dag al vroeg moet werken. Na een paar minuten volg ik hem naar boven. Zijn deur is dicht maar zie door het bovenlicht dat zijn kamer slechts verlicht is door een kleine lamp en dat er een flikkerend licht te zien is wat verspreidt wordt door zijn laptop. Snel glip ik mijn slaapkamer in en start mijn eigen laptop. Ik volg de instructies weer op en kijk via de webcam mee in de slaapkamer die helemaal is afgesloten. Ik zie mij zoon naakt op zijn bureaustoel zitten. Het is te zien dat hij veel sport. Ik zie wat hij op het grootste computerscherm aan het doen is. Er wordt druk op een seks site gezocht naar een filmpje over een moeder met haar zoon. Na een aantal minuten zoeken heeft hij eindelijk een filmpje gevonden dat aan zijn behoefte voldoet. Nu weet ik ook waar hij specifiek naar op zoek is. Hij was op zoek naar een moeder die enigszins op mij lijkt.

Voldaan leunt mijn zoon achterover in zijn stoel en begint zichzelf weer langzaam af te trekken. Ik weet even niet of ik wel moet kijken. Ik zie hoe de moeder de zoon betrapt met masturberen en het handwerk daarna overneemt met haar mond. Binnen een paar minuten komt ze op hem zitten brengt zijn harde piemel in haar vagina en gaat hem berijden. Mijn zoon bekijkt het met open mond en ik zie zijn hand langzaam over zijn harde piemel gaan. Een piemel die groter en harder wordt. Wat een prachtig exemplaar waarop je de aderen ziet lopen en op de top een heerlijke eikel. Wat zou ik die graag in mijn handen willen hebben. Of in mijn mond of kut of kont. Het maakt me niet uit. Hij mag me in alle standjes nemen en in elk gaatje spuiten wat mij betreft. Ik hoor mijn zoon kreunen van genot. En ik zie hoe hij er van geniet. Niet alleen van het filmpje maar vooral van zijn eigen hand. Op de film is de moeder inmiddels op haar buik op het matras beland en wordt ze door haar zoon in haar kont geneukt. Ik zie hoe mijn zoon met zijn tong langs zijn lippen likt dit vindt hij blijkbaar erg opwindend.

Ik vind het aanschouwen van het filmpje gecombineerd met de beelden van de webcam ook erg aantrekkelijk en glij met mijn hand onder mijn jurk mijn string in en begin mezelf met mijn rechterhand te vingeren. Ik heb mijn jurk nog aan maar mijn linkerhand heb ik onder mijn topje gestoken en via mijn buik streelt deze hand mijn borsten en tepels. Ik hoor mezelf kreunen wat een genot. Als de jongen in de film op de kont van zijn moeder klaarkomt zie ik dat mijn zoon ook gaat klaarkomen. Dit keert spuit hij niet het scherm onder maar ik zie dat hij van zijn bureau een door van mij gedragen string uit zijn bureaula pakt en er in klaarkomt. Als ik zie hoeveel klodders sperma er op mijn string terecht komen kom ik ook schokkend klaar en heb een lang orgasme. Ik kan het wel uitschreeuwen zo intens kom ik klaar. Nu weet ik ook genoeg hij wil mij en ik wil mijn zoon.

Als ik thuiskom is mijn zoon er nog niet en maak van de gelegenheid gebruik om mijn string te gaan zoeken. Ik vind het niet in de wasmand dus ga ik op zoek in zijn slaapkamer. Hij heeft het waarschijnlijk uitgespoeld nadat ik vanochtend naar mijn werk was vertrokken want het ligt droog over de verwarming in zijn slaapkamer verstopt achter zijn bureau. Shit denk ik weg bewijs daar gaat mijn plan. Ik kleed me razendsnel om. Omdat het nog warm is kies ik voor mooie half hoge zwarte laarzen en een korte strandjurk. Geen ondergoed dus. Ik bekijk mezelf goedkeurend in de spiegel. Mijn borsten zijn slechts voor de helft bedekt. Als mijn zoon tegen etenstijd thuis komt doe ik alsof er niets aan de hand is. Ik stel voor om even wat in de tuin te drinken. Ik haal het drinken van binnen en zet het voor ons neer op de lage tafel. Mijn zoon zit aan de ene kant van de tafel ikzelf aan de andere kant en bij het vooroverbuigen om de glazen neer te zetten gun ik hem een inkijk in mijn topje. Ik zie hoe mijn zoon zijn adem inhield en bloost op zijn wangen. Ik voel mijn kut nat worden.

We praten nog wat na over onze dag. Tijdens het gesprek sla ik mijn ene been over het andere. Dit doe ik eigenlijk net even te langzaam waardoor hij een fractie van een seconde mijn kale kut kan zien. Hij verslikt zich bijna in zijn drinken en kan daarna even niet zo snel een antwoord bedenken als ik hem wat vraag. Een paar minuten later sla ik weer mijn benen over elkaar maar nu het ander been onderop. Weer zie ik hem gluren. Hij kan geen woord uitbrengen. Ik ga maar even de was aanzetten zeg ik en sta op. Mijn zoon schrikt zal ik het doen mam jij hebt al de hele dag gewerkt. Ik antwoord dat het goed is en zie mijn zoon naar binnen vluchten. Ik ga ook achter hem aan en als hij zijn slaapkamer uitkomt kom ik net de trap op. Mijn zoon is onderweg naar de wasmand in de badkamer en heeft mijn string waar hij gisteravond in en op is klaargekomen in zijn hand.

Wat heb je daar vraag ik aan hem. Mijn zoon kan geen woord uitbrengen. Zijn hoofd is rood. Ik ik ik ik stamelt hij. Ik sta inmiddels recht voor hem en leg mijn hand op de hand met mijn string. Ik denk dat die van mij is hoe komt die in jouw slaapkamer. Omdat ik hem niet te lang wil laten zweten en er toch geen antwoord komt neem ik het initiatief. Gebruik je mijn string om jezelf lekker af te trekken? Geeft niks jongen dat is heel gezond maar denk je dan aan een meisje van school of van je werk. Ik krijg geen antwoord. Of denk je soms aan mij lekkere knul van me? Denk je hoe je in mijn kut zit of hoe ik je pijp of hoe je me anaal penetreert? Mijn zoon kijkt naar de grond maar ik duw me tegen hem aan en kijk omhoog in zijn ogen. Hij weet even niet wat te doen maar als ik mij handen op zijn borstkas leg en deze langzaam naar zijn nek laat glijden waarbij beide handen elkaar weer vinden achter zijn hoofd doet mijn parfum en mijn lichaam die ik tegen hem aandruk de rest. Weg is zijn verlegenheid. Zijn armen drukken me nog harder tegen zich aan en al snel vinden onze monden elkaar.

We open onze monden we ademen elkaars adem en onze tongen vinden elkaar. Minutenlang staan we te tongen met elkaar. Ondertussen voel ik hoe zijn broek op spanning komt te staan. Die dikke bobbel drukt tegen mijn buik. Zijn handen verkennen mijn rug en weldra glijden ze onder mijn jurk door. Kom schat laten we naar mijn slaapkamer gaan dan mag je je eigen moeder eens lekker gaan neuken als je dat zelf ook wil. In mijn slaapkamer open ik langzaam knoopje voor knoopje zijn overhemd. Na het laatste knoopje glijdt deze op de grond. Terwijl ik zijn borstkas streel kus en lik laat mijn zoon de bandjes van mijn jurk over mijn schouders glijden. Mijn jurk valt op de grond. Daar sta ik dan. Op mijn half hoge laarzen na geheel naakt voor mijn eigen zoon die niet weet wat hij als eerste van mijn naakte lichaam aan zou willen raken. Met een hand streelt hij mijn borsten waar de tepels al hard van zijn. Deze neemt hij voorzichtig tussen duim en wijsvinger. Zijn andere hand glijdt over mijn buik naar beneden. Een onregelmatige ademhaling verraadt hoe opgewonden hij is. Ondertussen heb ik zijn riem losgemaakt en trek zijn rits naar beneden. Zijn broek glijdt naar beneden. In een boxershort staat mijn eigen zoon nu voor me. Zijn opgewonden piemel geeft een duidelijke afdruk in de stof. Mijn hand glijdt naar binnen. Wat een heerlijk moment om voor het eerst de harde piemel van mijn eigen zoon vast te kunnen houden. Mijn kut wordt natter en natter. Zeker als zijn hand de weg van mijn buik naar mijn klit heeft gevonden. Snel stapt uit zijn korte broek die inmiddels op zijn enkels is gezakt. Ik dus zijn boxer verder omlaag. Daarbij laat ik mezelf ook zakken en op mijn knieën ga ik voor mijn zoon zitten en lik met mijn tong over zijn eikel.

Wat heb ik naar dit moment verlangd. Om de harde piemel van mijn zoon te mogen verwennen. Ik hijg van opwinding. Een ruime meter boven mijn gezicht hoor ik mijn zoon kreunen als ik met het puntje van mijn tong zijn eikel lik en met mijn tong langs zijn stam langzaam naar zijn buik beweeg. Een buik die net als zijn schaamstreek en de rest van zijn bovenlichamen compleet geschoren is. ik lik zijn zak en neem een voor een zijn ballen in mijn mond. Ondertussen heb ik mijn handen op zijn bovenbenen gelegd en streel deze. Ik merk hoe mijn zoon geniet. Hij kreunt en hij streelt door mijn korte blonde haren. Hij moedigt me aan wat doe je dit lekker zeg wat is dit genieten ik geniet ook en beweeg met mijn tong weer terug richting zijn eikel die ik vervolgens in mijn mond neem om aan te zuigen. Mijn handen strelend inmiddels zijn kont. Wat is dat lekker zeg dat jonge vlees te voelen. Terwijl ik zuig draai ik met mijn tong rondjes over zijn kloppende eikel.

Rustig aan mam anders kom ik veel te snel klaar want zo lekker ben ik nog nooit gepijpt. Ik pijp ondertussen door en schuur met de binnenkant van mijn wang over zijn eikel. Mijn zoon houdt het niet meer en komt ineens klaar. Straal na straal explodeert uit zijn harde piemel mijn mond en keel in. Het is veel sperma wat uit zijn piemel komt maar ik slik alles door. Het warme sperma van mijn eigen zoon maakt me nog geiler dan ik al was. Wat was dit lekker mam wat heb ik hier naar uit gekeken. Elke keer dat ik me aftrok dacht ik aan jou ik denk al aan jou vanaf het moment dat ik voor het eerst een harde piemel had. Maar laat ik nu jou eens verwennen. Ga maar op je rug liggen op je bed. Nou dat laat ik me geen twee keer zeggen. Ik ga midden op mijn bed liggen het hoofd op mijn kussen en mijn benen gespreid. Ik kijk naar mijn kut die glinstert in het zonlicht wat naar binnen schijnt. Ik kan me niet herinneren dat ik ooit zo nat ben geweest. Gretig kruipt mijn zoon op het bed tussen mijn benen. Tussen mijn knieën knielt hij neer.

Langzaam gaat hij met zijn handen over mijn benen. Iedere hand neemt een been voor zijn rekening. Langzaamaan komt hij steeds dichter bij mijn schaamstreek. Wat een prachtige benen heb je mam en wat een lekkere kut heb je. Menig moeder zou wel met me willen ruilen. In bed belanden met je eigen zoon dat is toch super geil. Mijn zoon komt ondertussen met zijn strelende handen bij mijn kut aan en dringt met een vinger mijn kut naar binnen. Hij buigt zelf verder voorover en kust mijn schaamlippen en begint mijn natte kut te likken. Ik streel hem ondertussen door zijn haren. O wat doe je dit lekker lieverd wat verwen je je moeder lekker. Een tweede vinger voegt zijn bij de eerste in mijn kletsnatte kut. Samen bewegen ze heen en weer. Het voelt fantastisch. Ik zou nu al klaar kunnen komen maar stel het uit. Ik geniet van de vingers en van zijn tong die me likt. Een derde vinger komt er nu bij. Ik kreun en moedig hem aan goed zo wat lekker zeg wat verwen je mijn kut lekker zeg. Zijn ene hand zit met drie vingers in mijn kut maar zijn andere hand glijdt over mijn buik richting mijn grote borsten en vinden al snel waar ze naar op zoek zijn.

De vingers van die hand strelen mijn snoeiharde tepels. Het strelen likken en vingeren gaat zo minutenlang door. Opeens haalt mijn zoon zijn vingers uit mijn kut. Zijn andere hand gaat nu mijn wijd openstaande vagina ik. Zijn andere hand die inmiddels drijfnat is van mijn kutsappen brengt hij naar mijn mond met de woorden proef eens hoe lekker je geile kut smaakt. Ik neem zijn wijsvinger in mijn mond en proef mijn eigen kut vocht. Dan kan ik het ook niet meer houden. Met beide handen druk ik zijn gezicht tegen mijn natte kut aan en kom schokkend klaar. Wel vijftien seconden lang tril ik over mijn hele lichaam. Ja roep ik ten slotte zo lekker ben ik nog nooit klaargekomen. Wat ben jij geweldig in bed zeg hij richt zich op en ik kijk naar zijn jonge lekkere lichaam.

Hij zit nog op zijn knieën. Ik zie dat mijn zoon alweer een harde piemel heeft. Hij ziet me kijken naar zijn harde piemel. Voor dat ik het kan zeggen heeft hij al door wat ik wil. Mijn zoon kruipt bovenop me en zonder moeite glijdt zijn harde piemel in mijn natte kut. Kom maar jongen neuk me maar eens lekker hard, spuit die kut van je moeder maar eens lekker vol met je sperma. Terwijl hij bovenop me ligt en onze borsten elkaar raken begint hij te duwen. Mijn kut wordt helemaal gevuld door zijn heerlijke harde piemel. Ik streel zijn rug zijn billen en uiteindelijk sla ik mijn benen over zijn billen heen. Wat zit hij toch lekker diep in mijn kut. Bij iedere stoot voel ik hoe hij dieper en dieper mijn kut in gaat. Laat je gaan geile beer spuit je geile moeders kut maar lekker vol. Oh wat ben je een lekkere geil slet zeg wat heb jij een lekkere kut en wat heb je een geil lichaam.

Het stoten gaat zo minutenlang door. Hij kust me in mijn nek en likt me in mijn oor. Ik streel door zijn haar. Onze monden vinden elkaar net als onze tongen. Ineens voel ik sperma mijn kut en baarmoeder in lopen. Ik bevrijdt me uit de tongzoen en schreeuw het uit als ik meteen daarna ook klaarkom. We kreunen nog na als mijn zoon zich naast me neerlegt. Wat heb jij een energie zeg. Binnen een kwartier heb je je zak wel twee keer geleegd. Nou met zo een geile moeder als jij bent kan ik het nog wel een paar keer. Eerst wat drinken dan. Ik trek mijn badjas aan en haal beneden twee flesjes bier. Als ik terugkom in mijn slaapkamer moet ik lachen. Mijn zoon heeft uit mijn nachtkastje mijn vibrator gehaald. Gebruik je die vaak vraagt hij. Vervolgens drukt mijn zoon zich weer tegen me aan en beginnen elkaar weer minuten lang te tongen. Vooruit zegt hij ineens en met een dominante ondertoon nu gaat mijn slet op haar knieën en met haar neukkont omhoog.

Ik gehoorzaam. Pijp me stijf mam. Ook dit laat ik me geen twee keer zeggen. Al snel is zijn piemel weer op oorlogssterkte en mijn zoon neemt nu achter mijn kont plaats. Trek je billen uit elkaar mam en ook hier geef ik gehoor aan. Een paar klodders spuug belanden in mij bilnaad op mijn anus. Ik voel hoe mijn zoon zijn eikel tegen mijn kontgaatje aanduwt. Ik kan een gilletje niet onderdrukken als hij binnendringt. Toch duwt hij voorzichtig zijn harde piemel verder mijn anus in. Centimeter voor centimeter duwt hij zijn harde piemel in mijn kont. Stop die vibrator in je kut klinkt de volgende opdracht. Als ik het apparaat heb aangezet en in mijn kut heb gebracht begint hij hard in mijn kont te stoten. Zijn handen houden mijn kont vast en die bewegen ritmisch over zijn harde piemel. Mijn zoons sperma wordt mijn darmen ingespoten. En een nieuw orgasme volgt.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 19399 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Voor het eerst met mijn eigen zoon.”

Plaats een reactie