BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Zus komt bij mij inwonen

Ik woonde in Amsterdam. Alleen. Het was een ruime woning dat ik op de één of andere manier voor een goede prijs gekocht. Het was eigenlijk nét te groot voor me. Ik had dan ook twee kamers helemaal leeg.

Tot ik op en gegeven moment een berichtje van mijn moeder krijg. “Hé, lieverd, je hebt toch nog een kamer over. Je zus zoekt een kamer in Amsterdam, want haar huidige kamer wordt haar te duur.” Ik keek even naar het WhatsApp bericht. Mijn zus was niet mijn zus, maar de dochter van mijn stiefvader. Stiefzus dus, maar dat vond ik zo’n dom woord. Nog erger ‘halfzus’. Welke helft. Hó, nog één berichtje van mijn moeder. “Mocht je plek hebben, ze betaald je de huur die ze nú aan haar huidige huisbaas betaald.” Ik wist niet wat dat was, maar dat maakte me ook niet uit. Ik kon wel wat gezelschap gebruiken en ik had toch die twee kamers vrij.

Dus ik belde mam op en we bespraken veel dingen. Maar ook dat ‘Suus’, afkorting van Suzanne, wil bij me mocht komen wonen.

Een paar dagen later kwam Suus zelf langs. Met haar besprak ik dat het gewoon haar twee kamers werden. Dus één slaapkamer en één woon / studie kamer ofzo. En als ze het gezellig vond, mocht ze ook bij mij in de kamer komen. Ze was daar heel blij mee. Ik had wel een aantal eisen: Geen rotzooi, Geen nachtbrakers, Geen ‘neukertjes’ meenemen in mijn huis. Ze ging met alles akkoord en nog geen week later had ze haar intrek gedaan. En ‘vieren’ we, samen met ‘pap’ en mam en uiteraard Susanne de ‘verhuizing’.

Het was laat toen pap en mam weggingen. Susanne en ik bleven nog even op. We hadden nog wijn staan. Dan gaat Susanne even naar de wc, om later in nachtjapon terug te komen. Dunne stof. Niet veel verhullend. Het was duidelijk dat ze geen BH meer aan had, want haar tepels zijn duidelijk als bobbeltjes te zijn in het japon. Ik probeerde het te negeren, het zou waarschijnlijk toch niet vaak gebeuren, dacht ik nog, ze zal wel veel op haar kamers zitten of slapen.

Maar de dagen daarna bleek het toch anders. Het klikte goed en we hadden leuke gesprekken van oppervlakkig tot diepgaand. Over jongens en over meisjes. En als we (teveel) wijn op hadden ook over seks, fantasieën, wensen, ervaringen. Eigenlijk alles waar ik nooit met mijn ‘zus’ over dacht te praten. Zo gingen dagen en weken voorbij. Tot op en gegeven moment Suus met een fles wijn, op een vrijdagavond, mijn kamer in komt. Ze had een lichte nachtjapon aan. Eigenlijk te kort. Ik kon namelijk haar slipje zien.

Als ze voor me staat met de twee glazen en de fles wijn zie ik de contouren van haar kutje door het slipje. Met een gloed op mijn hoofd, van oor tot oor, probeer ik mijn aandacht aan andere dingen te geven. Helaas lukt het me niet. Er vormt zich en bobbel in mijn broek én ik hoop dat Suus deze niet opmerkt. Ze zet de glazen op tafel en schenkt ons de wijn in. Dan gaat ze naast mijn zitten en legt haar benen over mijn benen. Dit deed ze wel vaker, maar dan had ze gewone kleren aan en had ik geen bobbel in mijn broek. Nu, met deze kleding aan, en hoe ze ligt, is mijn bobbel niet te verbergen. Maar ze zegt er niets over.

Als de fles leeg is staat ze op om nóg een fles te halen. Terwijl we gezellig televisie kijken, één of andere romantische film, begint ze in één keer te praten over ‘de huur’. Ze wil eigenlijk sparen voor een eigen autootje, maar dat lukt niet als ze elke week haar bedrag af moet lossen. Ik zeg haar dat we, en ‘we’ was zij zelf, mam en pap, het zo afgesproken hadden. “Als ik nu een ander voorstel heb?”, zegt ze dan. Ze stelt voor om me in ‘natura’ te gaan ‘betalen’. Ze vertelt daarbij waar we het de afgelopen weken over hebben gehad, de wensen, de fantasieën, de ervaringen en dat ze daar wel ‘iets’ mee kan en wil…. met mij.

Ik sputtert eerst nog tegen, maar dan grijpt ze me bij de bobbel in mijn broek én zegt, “Wat is dit dan?”…. Betrapt! Toch! “Tja, sorry Suus, ik kan er ook niets aan doen, zoals jij er nu uitziet, daar reageert mijn lichaam gewoon op en je weet dat er een hele tijd geen dames in mijn leven heb!” “Dan kan ik daarin helpen!”, zegt ze, “Eén win-win-win situatie!”, lacht ze dan. Ik denk even na. “Win-win”, OKÉ. Ik krijg seks en zij ‘betaald’ haar huur, maar waar komt de derde ‘win’ vandaan? Ze zegt dat die ‘win’ háár seks zin is. Eerst sputter ik zwaar tegen, maar als ik mijn glas wijn heb leeggedronken, haar smekend zie zitten, ga ik eindelijk over stag. “Alleen, zolang je voor je auto spaart en NIEMAND mag ervan weten.”, zeg ik. Ze gaat daarmee akkoord, we schudden handen en zij kust me….Vol op de mond…. Ik kus gretig terug, tot mijn schrik.

Dan gaat haar hand in mijn broek. Gelijk onder de onderbroek. Direct op mijn lul. Ze wrijft. Mijn al harde lul wordt alleen maar harder. “Voorproefje?”, fluistert ze in mijn oor. Schijnbaar bedenkt ze zelf het antwoord, drukt me plat op de bank, rits naar beneden, broek én onderbroek naar beneden. Dan trekt ze haar japon uit. Voor het eerst zie ik mijn zus haar prachtige lichaam bijna naakt voor me. Ze is slank. Prachtig egaal van kleur. Ze heeft prachtige borsten. Tepels staan stijf vooruit. Ze is heerlijk. Ze is geil. Mijn lul wordt nog harder. Dan gaat ze staan. “Nee!”, denk ik nog, maar toch zie ik haar, in mijn woonkamer, haar slipje uit doen. Ik zie een prachtig, nat, kaal, schoon kutje voor mij. Ik wordt er ontzettend geil van, hier heb ik nét mee afgesproken dat we dit elke week gaan doen!

Ze gaat tussen mijn benen zitten. Pakt mijn stijve lul beet en begint me rustig af te trekken. Heel zachtjes en langzaam. Ze blijft me ondertussen geil aankijken. Bijt verleidelijk op haar lip. “Lekker?”, vraagt ze. “Zeker!”, antwoord ik en probeer me te ontspannen. De beweging van haar haar steeds iets sneller. De grip wordt harder. Geil komt uit mijn eikel en ze begint me nog harder af te trekken. Terwijl ze met haar grijsblauwe ogen aankijkt, zegt ze, “En dit is nog maar het begin broer!”

Het tempo van aftrekken wordt sneller, ik kijk haar strak aan. Haar lichaam. Zo mooi. Haar glimlach, zo geil.. Zo Geil.. ik verstijf. “Oh Fuck. Ik kom!”, probeer ik weg te mompelen. Maar te laat. Ik kom. Mijn lichaam schokt. Ze rukt nog een paar keer aan mijn lul, dan komt mijn sperma. Gelijk neemt ze mijn lul in haar mond en pijpt me. Haar en diep. Ik schrik en kijk met ongeloof dat ze dat doet. Mijn zus pijpt me. Pijpt me hard. Mijn sperma, mijn kom, in haar mond. Mijn lul pulseert. Ze zuigt. En pijpt. “Oh, Suus, wat doe je me aan!”, roep ik.

Als mijn lul slapper wordt laat ze hem uit haar mond, kijkt me aan, “Vooruit betalen broer!” en lachend likt ze aan mijn eikel. Nog een keer en nog een keer. Dan zak ik achterover op de bank. “Jemig!”, zeg ik en doe mijn hand voor mijn ogen. Ongeloof gaat door mijn hoofd. Heeft mijn zus me net klaar laten komen, heeft ze me heerlijk gepijpt. JA!

Dan staat ze op. Kijkt me aan, terwijl ze naakt voor mij staat. “Je weet waar ik woon hè?” en ze loopt lachend weg. In de deur opening kijkt ze om en zegt plagerig tegen mij. “Moet ik morgen huur betalen, of volgende week vrijdag?” Ik kan niets terug zeggen. Dan zegt ze, “Morgen dus! Regel jij de wijn?” Ze geeft me een hand kus verdwijnt de gang in.

Verdwaasd blijf ik naar de deur kijken. Pas na enkele minuten kom ik bij zinnen en trek mijn onderbroek en broek omhoog.

Nu al zin in morgen….

Reacties zijn welkom.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Sam Writer

Ik ben voornamelijk een perverse schrijver. Mijn verhalen zijn deels op fantasie gebaseerd, maar er zit ook veel eigen ervaringen bij. Maar ook zeker wensen van mij!

Mijn verhalen zijn vooral soft extreem tot ZEER extreem.

Ik hoor graag wat jullie ervan vinden en ben ook nieuwsgierig naar jullie ideeën over mijn verhalen.

Je mag met mij mailen over anale seks, fisting, plasseks.

Verzoekjes en reacties zijn welkom!
sam.writer.nl@gmail.com
Voor chat: mega.nz of Skype : sam.writer.nl@gmail.com

Dit verhaal is 15212 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Zus komt bij mij inwonen”

Plaats een reactie