BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Wendy geeft iets weg

Voor een interim klus bij de Hoogovens, waar ik 4 maanden zou werken, heb ik lang naar een kamer gezocht. Totdat mijn nichtje mij een kamer aangeboden in het appartement van haar ouders in Wijk aan Zee. Het appartement ligt op de derde en hoogste verdieping aan de boulevard met zicht op het strand en de duinen. Het is een groot appartement met grote woonkamer met balkon en twee slaapkamers. De blik op zee is prachtig. Met een kleine kijker kun je de schepen zien maar ook de mensen op het strand en in de duinen gadeslaan. Het toekijken van seksende stellen vind ik spannend en nu het weer beter wordt zit ik vaak op het terras met de kijker de duinen te scannen. Ik zie van alles voorbij komen… Jong en oud, jong met oud, blank en zwart, blank met zwart, mannen met mannen en vrouwen met vrouwen. Ik was echt aangenaam verrast toen er zelfs een keer een triootje plaats had. Ik kijk graag toe maar ik ben ook een exhibitionist en zou graag willen dat ze mij ook konden zien, maar door het melkglas in de balkons ben ik nauwelijks zichtbaar, dit is wel een beetje een domper.

Omdat het nu twee maanden uit was met mijn vriend, had mijn kutje last van de grote leegte en droogte. Geen lul voor handen die mij alle hoeken van de kamer liet zien. De andere bewoners van het complex waren veelal zeventig plus en je snapt… Daar wordt ik niet kleddertje nat van. Okay… de aandacht en de seks die mijn nichtje, Wendy, en ik hadden was spannend en geil maar ja… die laatste, pulserende en spuitende centimeters in mijn poes ontbraken. Ik hou ervan om aan de behoeften van een man te voldoen. Het gevoel van een stijve pik in mijn handen, mond en kutje vind ik super geil.

Deze behoefte zorgde ervoor dat ik steeds een stukje maar gefrustreerd raakte. Ik zei dit tegen mijn nichtje, die giechelde: “Ik snap je…!” Vervolgens nam ze me mee naar haar slaapkamer en opende haar nachtkastje, of zoals zij het noemde, haar gereedschapskist, voor haar sextoys. “Onder het motto, Toys are US. kun je gerust een duik nemen in mijn kastje en gebruiken waar je behoefte aan hebt.” Ik keek mijn ogen uit. Ze had elke vorm van seksspeeltjes die ik je maar kunt voorstellen! Blijkbaar zitten sterke seksuele driften in ons DNA. “Voel je vrij om elke toy te gebruiken! Het enige wat ik vraag is dat je ze na gebruik afwast”, zei ze. “Natuurlijk!” Ik antwoordde. Ik slikte toen ze een bijna 30 centimeter lange onderarm met vuist uit het onderste laatje pakte. “Ik heb deze geprobeerd.” Grinnikte ze, “Maar passen doet die niet.” Dildo’s, vibo’s en twee vrijwel nieuwe satisfyers. “Ik heb avond dienst dus leef je uit. Of wordt het woon je uit.” Gierde ze uit van plezier.

Ik heb die middag gekookt en na het eten, terwijl Wendy TV keek heb ik mijn kutje geschoren en al kort met mijzelf gespeelt. Ik trok een rokje aan en ging naast haar op de bank zitten. Wendy kroop tegen me aan, iets wat ze wel vaker deed. Ze keek me aan, “Je ruikt lekker.” En ze streelde mijn borsten. “Geen BH?” vroeg ze terwijl ze in mijn tepeltjes kneep. Mijn nichtje keek me brutaal aan. “Mag ik controleren of je wel een slipje draagt?” Ze rolde van de bank en duwde mij benen uit elkaar. Ik schoof mijn rokje omhoog en ze kirde verrast. Zonder veel omhaal zette ze haar mond op mijn kut en begon me te likken. Ik had al eerder gemerkt dat ze daar een ster in was. Binnen de kortste keren voelde ik een orgasme opkomen. Ze duwde twee vingers in mijn schede en trok haar hoofd weg. Ze had al eens meegemaakt dat ik spuitend klaarkwam… En ja ik rilde, kreunde en kwam heftig schuddend klaar, deze keer zonder te spuiten. Ze keek me blozend en trots aan. “Zou jij mij morgen willen doen… Want nu heb ik geen tijd.” Zei ze en trok haar vingers terug. Samen likten we haar hand schoon.

Ik hen nog een half uurtje liggen na genieten van mijn orgasme nadat Wendy vertrok. Ik nam een glas wijn mee en ging op de rand van haar bed zitten. Boven mij en aan het voeteneind van het bed hingen spiegels. *Geil loeder…* dacht ik. Ik opende de eerste la en legde alle speeltjes één voor één op het bed. Ik kneep er in, voelde er aan of ze lekker hard of glad waren, of ze lekker trilden. Het leek wel of ik een voetbal elftal onderhanden nam. Ik heb ze allemaal in mijn hand en sommige zelfs even in mijn mond gehad.

In het tweede laatje lagen de satisfyers en laders voor de vibo’s. Ik heb alle speeltje aan de lading gehangen, niets is vervelender dan een vibo die kort voor mijn moment-supreme stopt. Uit het onderste laatje pakte ik de onder arm met vuist. Ik opende mijn benen en duwde het gevaarte tegen mijn poesje. Het ding was koud en hard. Ik kon mij er de lol niet van voorstellen. Ik keek in de spiegel boven mij en ging liggen. Rokje omhoog en benen gespreid. Kohlere, dat zag er best geil uit. Terwijl ik in de spiegel keek liet ik het grote ding tegen mijn poes rusten. Mijn blanke huid en de zwarte vuist. Ik kneep mijn ogen een beetje dicht en greep een satisfyer. Terwijl ik in mijn tepeltjes kneep zette ik het lawaaiige ding op mijn clitje. Ik schuurde mijn schaamlippen langs de vuist. Het beeld in de spiegel was geweldig en het schuren van mijn poes langs de vuist was spannend. Ik begon heftig aan mijn bloesje te plukken om mijn borsten vrij te maken. In de spiegels zag ik een deels ontklede vrouw met mooie borsten, een kaal kutje dat tegen een zwarte vuist lag. Wat een geil plaatje…! Ik kreeg weer dat heerlijke gevoel… Satisfyer op mijn clitje, knijpen in mijn tepeltjes en ik stelde mij voor dat ik hard geneukt werd. Het werkte en er volgde een hard en heftig orgasme. Ik keek tevreden in de spiegel boven mij.

Toen het begon te schemeren ruimde ik Wendy’s kamer op en maakte haar bed weer netjes. Na het afspoelen van de vuist legde ik deze terug in haar nachtkastje. *Toch niet mijn ding.* Wist ik nu. In nam een kleine dildo en de satisfyer mee naar mijn kamer. Ik voelde mij dapper en stout. Misschien zou ik later de duinen in gaan. Ergens op een bankje zitten en mezelf bespelen. Om gezien te worden… Uit eindelijk bleef ik die avond thuis want het begon te regenen.

Een paar weken later vertelde mijn nichtje dat een jonge van midden twintig mij in het gebouw had opgemerkt haar had gevraagd of ze wist wie ik was. Toen ze dat beaamd had vroeg hij om mijn 06 nummer. Boefje als mijn nichtje was… Ze had haar nummer gegeven met de mededeling, twee voor de prijs van één. Ze hadden een paar keer geappt en al snel werden hun gesprekken seks gericht. Tijdens het eten gaf ze mij haar telefoon en liet mij een gesprek lezen. Kohlere…! De geile teef had een hele fantasie met hem gespeeld waarbij Wendy en ik elkaar beminnen en hij ons in de duinen betrapt en dan één voor één laat neuken… Ik las hun gesprek blozend en hapte naar adem. “Jezus meid! Dat klinkt ZO geil.”

Na dat we de tafel hadden afgeruimd nam ze mijn hand en nam mij mee naar haar kamer. Ze duwde mij op haar bed en we zoenden en streelden elkaar. Ik genoot van haar handen op mijn borsten en sabbelde op haar oorlelletjes terwijl ik haar poes door haar pantalon verkende. “Zou jij het durven?” vroeg ze. “Wat?” wilde ik weten. “Een triootje? Met die hunk?” Ik keek haar aan… Ik moest er over denken. Het verhaal en het avontuur waren geil. Maar zou ik het aankunnen? Een vent delen met Wendy, mijn nichtje dat jaren jonger en stukken knapper was. Zou ik wel zijn aandacht krijgen of was ik het derde wiel aan de wagen?

Wendy vertelde dat hij erg knap en talentvol was, dat ze hem inmiddels een jaar kende. “Het is de klusjesman van de verhuurder…” Ze gniffelde “Hij is knap, heeft een heerlijk lichaam en… goed in bed!” klonk het veel belovend. “Heb je hem al eens…” vroeg ik. Ze lachte. “Tuurlijk, snoepjes laat ik niet lopen. Ik heb hem gepijpt in de kelder tussen de fietsen en hij heeft mijn met zijn hand… in de lift.” Ik onder brak haar. “Ik moet er even over denken.”

Hoewel Stan en ik officieel uit elkaar waren, leek het niet goed om me nu al door een ander te laten naaien. “Eigenlijk wil ik eerst een ander zien in romantische zin, totdat het duidelijk was waar we aan toe waren…” stamelde ik onzeker “Hem ontmoeten is geen vreemdgaan! Het is niet alsof je zijn pik gaat zuigen… Het is alleen maar om hallo te zeggen!” Ik stemde in… Okay, mijn lijf was toe aan totale ontspanning en mijn poes was toe aan vulling en zaad.

Ik stemde in en appte ze hem voor een drankje. Zijn naam was Ryan. Een knappe kerel, mooi gebouwd, maar het duurde niet langer dan een minuut voordat ik besefte dat hij vol van zichzelf was. Hij zag zichzelf als Gods geschenk aan de vrouwtjes. We zaten met zijn drieën en praatten. Nou ja, meer alsof hij praatte, opschepte en wij luisterden. Hij kleedde me uit met zijn ogen iets wat mij normaal gesproken opgewonden zouden hebben maar bij hem niet. Het voelde griezelig. Hij kwam gezellig tegen me aan zitten op de bank en gaf me complimentjes die ik al duizend keer door anderen heb gehoord. Niets origineels.

Wendy liet ons met rust, wat mij stoorde, zij had dit opgestart en deed nu net of ze geen zin had. Hij maakte een beweging om mij te kussen, wat ik afwees. Hij reageerde als of hij nijdig was. Sukkels zoals zij hebben dat! Hij keek Wendy aan. Ze stond op en stapte bij hem op schoot. Terwijl ze begonnen te zoenen opende zij haar blousje en speelde met haar borsten door de cups heen. Ryans handen gingen over haar rug naar haar billen, zijn mond zakte via haar hals naar haar borsten. Ze tilde de cups van haar borsten en duwde deze in het gezicht van de klusjesman. Zelf schoof ze iets naar achteren en probeerde zijn jeans te openen. Met wat hulp van zijn kant sprong zijn stijve pik tevoorschijn. Okay, als prater mag het een onuitstaanbare eikel zijn, maar zijn geslacht was prachtig, lang dik en hard. En ja, ik moet toegeven het toekijken wond mij op. Het zoenen stopte en Wendy stond op. Ryan keek toe hoe ze zich ontdeed van haar kleding. Hij floot goedkeurend tussen zijn tanden toen ze, gekleed in alleen een stringetje, een rondje voor hem draaide. “Nu jij…”

Ryan stond op en als een volleerd stripper gingen zijn shirt en jeans uit. Zijn lul stak al uit zijn boxer toen hij voor mij kwam staan. “Toe dan.” Wat hij niet kon weten is dat ik graag pijp. Een mans pik in mijn mond nemen en tot aan mijn keel inslikken… Bijna niets zo geil als dat. Ik pakte zijn pik beet en kuste zijn eikel. Ik keek hem aan en liet zijn lul in mijn mond glijden. Wendy begon aan mijn kleding te sjorren. Ik pijpte hem kort en duwde hem weg. “Kijk naar ons!” zei ik tegen hem. Wendy ging verder met mij uit te kleden, telkens de ontblote delen te zoenen en te strelen. Ik greep haar borsten beet en kneep fel in haar tepeltjes. Ze kreunde geil. We gingen naar de bank en ik duwde haar voorover. Haar knieën op de zitting, haar ellenbogen op de rugleuning ik kniel en kus haar billen om daarna haar schaamlippen te likken. Wendy kirt opwindend en begin haar feller te likken en laat mijn handen over haar lichaam gaan naar haar borsten. Ik hoor voetstappen en ik zie Ryan achter de bank staan. Hij duwt zijn pik tegen Wendy’s lippen. Ze speelt ‘hard to get’ en laat hem zijn best doen om door haar gepijpt te worden. Als ze hem toelaat doe ik een stapje terug en ga toekijken. Ze pijpte hem en ik streelt haar poes. Als ik hem hoor kreunen hoor ik Wendy kokhalzen. Ik ging achter haar weg ging naast haar op de bank zitten.

Ik kneed mijn borsten en liet twee vingers in mijn kutje glijden. Ik zie zijn geslacht telkens dieper in mijn nichtjes mond verdwijnen. Ze lijkt zich te verslikken en hapt naar adem. Hij pakt haar hoofd beet en begint zijn pik in haar mond te stoten. Het gekreun van hun en het slaan van zijn kloten tegen haar gezicht klinken door de kamer. Mijn vingers gaan sneller in en uit mijn poesje. Ryan laat Wendy’s hoofd los en trekt zijn pik terug en loopt om de bank heen en grijpt Wendy’s heupen beet. Even een korte wiggle met haar heupen en zijn pik schuift in haar kut. Ze kijkt om. “Toe maar… Neuk mij klaar. Geef mij jouw zaad! Spuit me vol.” Ryan kijkt naar mij terwijl hij mijn nichtje met lange halen neukt. Hij geeft mij een lucht kus. Ik trek mijn vingers uit mijn poes en lik er één af en houd de andere vinger voor zijn mond. Hij likt er aan en sabbelt op mijn vingertopje. Dan breng ik beide vingers terug naar mijn poes. Hij gromt luid als hij de door hem afgelikte vinger in mijn poes laat verdwijnen. Ik neem zijn stoten ritme over. “Neukt mijn vinger nu jou?” Ik knikte van ja!

Wendy begon luider te kreunen, dat herkende ik, ze zat er dicht tegen aan. “Sneller… neuk me harder.” Kreunde ze. Ryan greep haar heupen beet en versnelde zijn stoten. De schreeuw was vrijwel gelijktijdig. “Nog één, nog één! Meer! Ik wil je zaad!” schreeuwde ze uit. Hun gekreun zakte weg en Ryan legde zijn lijf op haar rug. De geur van verse seks vulde de kamer. Ik zag zijn pik uit mijn nichtje glijden en sloot mijn ogen bij de gedachte dat die pik mij ook zou nemen! Ik pompte mijn vingers sneller in mijn schede. Ik spreidde mijn vingers en mijn orgasme kwam snel en hard. Ik rolde naar hun toe en we zoenden elkaar. Ryan bleek een goede zoener. Terwijl wij tongden kuste en sabbelde Wendy mijn borsten. “Kohlere wat zijn jullie lekker.” Kreunde hij. Even wisselde Wendy en ik van blik. Ze grijnsde. “Gaan jullie mee?” Ze rolde van de bank af. Ik keek Ryan aan en greep zijn pik beet. “Mee komen!” Wendy lachte luid toen ze zag hoe Ryan als een soort van hondje aan de lijn naar haar kamer werd meegenomen. Ik duwde hem op het bed. Hij keek geschrokken om zich heen. “Geil speelpaleis.” Stelde hij vast. Ik duwde zijn benen open en kroop omhoog. Ik nam zijn pik in mijn hand en kneep er zachtjes in. Met kleine schokje kwam deze weer tot leven. Wendy zat op de rand van het bed en keek toe.

Ik wilde zijn pik in mij hebben. Eerst in mijn mond en daarna in mijn kut. Hij mocht in mij klaarkomen ik wilde het sensationele gevoel van een zwellende en spuitende lul diep in mij weer voelen. Trouwens een verbroken relatie betekent niet stoppen met de pil. Ik trok zijn voorhuid omlaag en likte zijn eikel. De smaak van zijn zaad en Wendys poes was er nog. Ik nam mij voor hem pas toe te laten in mijn poes als die smaak weg was. Zorgvuldig lukte en slobberde ik eerste één voor één zijn ballen schoon. Kreunend onderging hij dit. Toen likte ik de schacht van Ryans geslacht. Zilt zurig was de smaak, de geile combi van Wendys kut smaak en de smaak van zijn zaad.

Wendy stond op en rommelde wat ik haar nachtkastje. Ik was inmiddels aan het reinigen van zijn eikel begonnen toe mijn nichtje weer op het bed ging zitten, naast mij deze keer. “Toe dan, pijp hem…” moedigde ze mij aan. Ik nam zijn eikel in mijn mond en liet mijn hoofd omlaag gaan. Over mijn tong tot in mijn keel. Ik bewoog terug om niet te kokhalzen. Wendy was gaan staan en streelde mijn billen. Toen ik mijn mond weer over de harde pik liet zakken hoorde ik het zoemen van een vibo en voelde de kop tussen mijn lipjes. Terwijl ik zijn pik verder in mijn mond liet glijden voelde ik de vibo binnendringen. Deze was dikker dan die ik eerder had gebruikt, of was mijn vijf maanden geen echte vulling schuld aan het strakker worden van mijn schede. Tijd om er over na te denken kreeg ik niet. Ryan pakte mijn hoofd beet tussen zijn grote handen en begon zachtjes te stoten. Wendy hield de vibo stil en telkens als hij stootte schoot ik een stukje naar achteren en kwam de vibo dieper in mijn kut. Ik jammerde van de geile ervaring. Ryan stootte telkens dieper in mijn mond, Wendy zette de vibo aan. Eerst in korte heftige trillingen toen op bijna standje maximaal. Ik kon wel gillen.

Ryan liet één hand op mijn achterhoofd liggen en graaide met zijn andere hand naar mijn schommelende borsten. Ik werd gek van de indrukken! Geneukt in mijn mond, bewerkt met een losgeslagen vibo in mijn poes en een krachtige, iets ruwe hand die om en om in mijn borsten kneep. Mijn waarneming vertroebelde en ik voelde de pik in mijn mond opzwellen. NEE!!! Niet in mijn mond, ik wil je zaad in mijn KUT schoot door mijn hoofd, maar ik kon geen kant op. Trouwens dat was ook het moment dat ik klaar begon te komen op de vibo in mijn poes. Na de laatste stralen zaad van Ryan slikte ik en proestte omdat ik het benauwd had gekregen. Wendy lachte luid en Ryan kreunde en steunde amechtig, hij trok mij boven op zich en sloeg zijn armen om mij heen. “Dat was geil…” stelde Wendy vast en liep de kamer uit. Ik had besloten dat ik Ryans harde pik in mijn poes wilde hebben en begon er zachtjes mee te strelen en te spelen. “Geef me even rust…” kreunde hij.

Wendy kwam de kamer in met een fles wijn en bood deze eerst aan Ryan aan en daarna aan mij. “Op een geile avond met happy end!” Zei hij toen ik een grote slok nam. Met mijn mond nog half vol zette ik mijn mond op de zijne en perste de drank zijn mond in. Hij verslikte zich en proestte de wijn over mijn borsten en hals. Bruut tilde hij me op en gooide mij op het bed met grote halen begon hij de gelekte wijn op te likken. Wendy zag haar kans en greep zijn half harde geslacht beet en begon er zachtjes aan te trekken. Ze wist exact wat ik wilde. Ze probeerde hem te pijpen maar hij weerde af. “Dit teefje,” naar mij kijkend, “Wil genaaid worden en mijn zaad in haar kut ontvangen.” Toen hij hard genoeg was duwde Wendy zijn lichaam omlaag en leidde zijn geslacht naar mijn kut. Ze trok zijn eikel tussen mijn gevoelige schaamlippen heen en weer en toen deze mijn schede vond gaf ze hem een felle klap op zijn kont en zijn pik schoot maximaal naar binnen.

“FORT! Dekhengst! Geef het haar.” Hij keek mij recht in mijn ogen terwijl hij zijn geslacht langzaam terug trok. “Snel en hard? Of Traag en diep?” IK keek hem aan. “Wat lul je nou?” Zei Wendy. “Naai mijn huisgenote het licht uit haar ogen, ze heeft al een half jaar geen seks gehad.” Hij keek mij aan. Hij begon heel rustig te bewegen. “Kohlere wat ben je strak.” Kreunde hij. “Te lang geen vent gehad.” Grijnsde Wendy. “Ga er voor! Ga voor haar genot en doe het!” Heel traag gingen zijn heupen heen en weer, telkens liet hij zijn geslacht net niet uit mij glijden. Hij versnelde kort en greep mijn kont vast. “Goed vast houden…” kreunde hij en we rolden om. Plots zat ik boven op. “Toe maar… rijden.” Ik kwam iets voor over zodat zijn pik mij binnen in op de juiste plekken raakte. In de spiegel zag ik mijzelf, bezweet, blozend met een kerel onder mij. Telkens als ik omlaag zakte kon ik zijn lul in mijn poes zien verdwijnen. Ik bereed hem als een jockey een hengst berijd, eerst kalm, toen sneller en dwingender. Zijn handen gingen van mijn billen naar mijn borsten. Wendy kwam naast ons zitten en zoende Ryan. Ik versnelde en hij greep mij flanken beet. “Je gaat…” kreunde hij “Mij laten komen.” Ik versnelde nog een beetje en zijn ogen draaide weg. Zijn pik zwol verder op en ik voelde de eerste stralen zaad diep in mijn kut. Ik reed door en voelde ook mijn orgasme aanstormen mijn lichtje ging uit, zo heftig was dit orgasme. Dit was mijn ex nooit gelukt! Ik liet me geheel ontspannen op hem zakken terwijl mijn orgasme dwars door mijn lijf denderde. In de verte voelde ik zijn pik verslappen en vermoeid rolde ik van hem af.

Wendy ging aan zijn andere kant liggen en streelde hem. “Deze hengst was mijn scheidingscadeautje aan jou.” Lachte ze. Diep in de nacht heb ik nog met Ryan onder de douche gestaan en gespeeld maar echte actie kwam er die nacht niet meer.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 16483 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie