BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Marleen 4/7

Marleen – Rick en andere hulpmiddelen

Dit ietwat trieste verhaal past in verschillende categorieën : overspel, rijpe vrouwen/milf en zelfs extreem.. Gezien het verhaal evenwel in elk detail echt gebeurd is, plaats ik het bij ‘waar gebeurde verhalen’. Enkel namen en locaties zijn wat gewijzigd omwille van privacy.

Die avond, met voldoende ijsblokjes op het nachtkastje, zette ze wasknijpers op haar buitenste kutlippen en eentje op haar klit, duwde zeker drie ijsblokjes in haar kontje en een stuk of vier in haar kutje en geen vijf minuten later kwam ze gillend klaar door enkel haar borsten te kneden. Heel verward viel ze nadien in slaap.

De volgende morgen, ontdeed ze zich van de resterende wasknijpers vlak voor ze in de douche stapte. Er zaten nog vier op elke buitenste kutlip, die van op haar tepels waren tijdens het slapen, vanzelf van haar tepels geschoten. Die van haar kutlipjes verwijderen, was nogal pijnlijk, want het bloed schoot terug door haar kutlippen.

Ze moest even haar knieën tegen mekaar drukken om de pijnscheuten te verdragen. Dan stapte ze onder de douche en zodra ze het warme water over zich voelde spoelen, vooral over haar borsten, schoot een gigantisch gevoel van geilheid door haar heen. Met één hand begon ze haar borsten te strelen. Het was alsof die duizend maal gevoeliger waren dan voordien. Toen ze met haar andere hand haar gezwollen kutje aanraakte, ontstond er opnieuw kortsluiting in haar lichaam. Ze begon hard, fel, ruw en intens te vingeren. Geen minuut later ontplofte er vuurwerk van genot in haar hoofd en heel haar lichaam. Ze stond half onder de douche, tegen de wand uit te hijgen. Ze begreep niet waar die gigantische geilheid vandaan kwam.

Nadat ze zich met douchegel had ingewreven, wat ook haar geil gevoel terug omhoog dreef, spoelde ze zich af. Het water dat over haar lichaam stroomde, over haar borsten, haar buik en over haar kutje, duwde haar gevoel van opwinding nog meer in de hoogte. Ze vingerde zich een tweede maal op een nogal brute manier naar een hoogtepunt. Het water bleef lopen en toen ze weer stond uit te hijgen, besloot ze om af te koelen. Ze draaide de kraan naar ijskoud en ging midden onder de sproeikop staan bibberen van de kou. Na een minuut of vijf hield ze het niet meer uit, droogde zich af en ging zich aankleden. Stipt om negen uur stapte ze op het terras van ‘De Zwaan’. Daar zat Rick al aan zijn koffie. Tot haar verbazing stond er al een koffie klaar op het tafeltje naast hem. Rick wees er naar en zei : “jouw koffie”. Dan zweeg hij. Hij nipte van zijn koffie en stak een sigaret op.

Marleen ging aan het tweede tafeltje zitten en nam een slok van haar koffie. Die arrogante zak van een Rick had voor haar een koffie besteld, dus die ging ervan uit dat zij zou komen. Even was ze kwaad door zoveel arrogantie van zijn kant.

Rick keek haar aan, ze keek terug en zag een monkelend lachje op zijn gelaat. Dan zei hij : “weet jij dat je al veel meer straalt dan gisterenmorgen ?” “Blijkbaar heb jij jezelf een paar leuke momenten bezorgd tussen gisterenmorgen en deze morgen”. Hij grinnikte. Marleen wou in alle toonaarden ontkennen, maar ze werd knalrood en besefte direct dat ontkennen geen zin had. Dus zweeg ze. Rick zei ook niks en rookte rustig verder.

Nadat Rick zijn sigaret uitdrukte, vroeg hij : “mag ik weten op welke manier jij jezelf verwend hebt ?” De roodheid in haar gelaat was nog maar net weggeëbd, toen ze terug knalrood werd. Ze was sprakeloos. Zeker tien minuten bleef ze stil.

Dan zei ze heel stilletjes : “ijsblokjes en wasknijpers”. Rick reageerde niet. Na een minuut of twee, vroeg hij : “hoeveel keer ?” Weer was haar eerste reactie om boos te worden, weer zei ze niks om dat wat later te fluisteren : “gisteren drie keer en vandaag al twee keer”. Rick lachte en zei : “wel, wel, ik blij dat je op de goeie weg bent en bovendien ben ik blij vast te stellen dat jij, zoals ik al dacht, een heel warmbloedig meisje bent”. Marleen wist niet hoe ze op die uitspraak moest reageren en zweeg dan maar.

Rick zei niets meer tot hij wegging. Hij was binnen gaan betalen, stond dan naast zijn tafel zijn gsm en zijn sigaretten in zijn jaszak te steken en zei tegen Marleen : “Morgen zie je me niet, maar probeer vandaag jezelf nog drie keer te verwennen en morgen vijf keer”. “En probeer ook eens iets anders dan ijsblokjes in je kontje of kutje te steken, een komkommer of zo”. Hij liep weg zonder haar nog aan te kijken. Marleen voelde zich erg verontwaardigd en wou reageren, maar ze kreeg de kans niet.

Ze liep naar de supermarkt kocht zich de dikste komkommer die ze zag en liep terug naar haar studio. Ze wist zelf niet waarom ze die komkommer was gaan halen. Ze begreep niks maar van haar eigen gedrag. Tien minuten later, lag ze op haar sofa met de komkommer in haar kutje te raggen. Tegelijk trok ze fel aan één van haar tepels. De komkommer ging makkelijk drie kwart in haar. Met nogal wat kracht duwde ze dat ding in haar, trok het dan terug tot aan het topje ervan, en duwde dan terug tot haar duwde hand tegen haar kutje kwam en ze niet verder kon duwen. Dat ging moeiteloos want haar kutje was doornat. Ze had zich nog nooit zo vol van kutsapjes gevoeld. Aan een hels tempo neukte ze zichzelf. Tegelijk bleef ze keihard aan haar tepels trekken. Om beurt kwamen beide tepels ongeveer evenveel aan bod. Binnen de vijf minuten spoot er vocht uit haar kutje. Een wit schuim had zich rond de komkommer gevormd. Ze wou niet stoppen, dus bewoog ze de komkommer heel traag in en uit en streelde ze haar tepels enkel op een heel zachte manier. Tot haar eigen verbazing, bleef de niveau van opwinding nogal hoog. Voor ze het goed en wel besefte, was ze het ritme met de komkommer aan het opdrijven en was ze terug feller aan haar tepels aan het trekken. In geen tijd, kwam ze een tweede keer klaar.

Terwijl ze lag uit te hijgen, dacht ze bij zichzelf : ‘die rotzak van een Rick, die gaat nog een nymfomane van mij maken’. Dan dommelde ze zachtjes in slaap.

Een uur of twee later, werd ze weer verdwaasd wakker. Ze keek rond zich heen, dan voelde ze de komkommer half in haar kutje zitten en ze voelde haar tepels erg pijnlijk zijn. Ze kwam moeizaam uit bed, liet de Senseo lopen en voor het eerst begon ze na te denken over wat ze de rest van de dag zou gaan doen. Tot die dag, had ze niets anders gedaan dan de situatie waarin ze zat, ondergaan. Ze had geen seconde nagedacht of plannen gemaakt voor de dag of de daaropvolgende dagen. Nu deed ze dat voor het eerst wel.

Zodra haar koffie op was, stond ze wat rond te draaien in haar woonkamer. Haar tepels branden, ze had een gezwollen kutje door het tweemaal erg intens klaarkomen, en ze bedacht zich, dat er toch nog iets ontbrak. Uit de vriezer nam ze het bakje met de ijsblokjes, uit de koelkast nam ze een lange wortel en ze trok terug naar haar sofa.

Twee minuten later zat die komkommer terug in haar kutje, stonden er een vijftal wasknijpers op elke borst en een zesde op elke tepel. Dan duwde ze één na één, drie ijsblokjes in haar kontje. Dat was verschrikkelijk koud, en na het laatste ijsblokje duwde ze de wortel van zo twee centimeter doorsnede, in haar kontje. Met haar benen zo ver mogelijk uiteen, haar knieën opgetrokken, bewoog ze met één hand de komkommer in en uit haar kutje en met de andere de wortel in en uit haar kontje. Ze voelde die twee dingen binnenin zichzelf over de scheidingswand van kutje en enkeldarm over mekaar glijden. Dat gaf een zalig gevoel. Eerst trok ze de komkommer er bijna helemaal uit en duwde ze de wortel zo diep mogelijk in haar aars en omgekeerd, maar algauw en dat vond ze lekkerder, duwde ze de wortel en de komkommer gelijktijdig maximaal in kont en kut. Dat gaf haar een bijzonder zalig, geil en gevuld gevoel.

Dat alles gebeurde in een soort roes. Van het moment dat ze terug wakker geworden was, had ze een oncontroleerbare drang om klaar te komen. Hevig en bijna fanatiek, duwde ze de dikke komkommer in haar kut en de wortel in haar kont. De pijn in haar tepels en haar borsten door de andere wasknijpers gaven haar een soort dwang naar meer pijn, meer genot, meer geweld in haar bewegingen. Bijna hysterisch ramde ze zichzelf met die komkommer en wortel naar een aparte, geile toestand van waanzin. Na enkele minuten fel geram kwam ze spuitend klaar, ze had haar klit niet aangeraakt, maar ze zag ergens, net boven de komkommer meerdere stralen kutsap naar voren spuiten. Dat vocht landde op de vloer. Het spetterde in het rond. Ze liet een soort doodsreutel op het moment dat de laatste straal kutsap omhoog spoot. Dan hield ze de twee groenten in haar lijf stil.

Na een tijdje haalde ze de twee groenten uit haar en smeet ze aan de kant. Ze lag languit, in haar sofa, met gespreide benen en de voeten op de grond. Ze hijgde zo nog een hele tijd na. Dan bemerkte ze dat er op elke borst nog zes wasknijpers stonden. Drie onderaan, twee bovenaan en eentje pal op de tepel, Marleen keek er naar en vroeg zich af of ze gek geworden was. Zichzelf zo pijnigen omwille van genot. Ze kreeg een soort wroeging en zelfs kwaadheid over zich. Ze had geen controle meer over haar lusten, ze had zich die dag al drie keer tot een orgasme gedreven.

Dat kon toch niet, vond ze. Door haar kwaadheid, sloeg ze met beide handen de wasknijpers van haar borsten en tepels. Dat had ze natuurlijk niet moeten doen want onmiddellijk voelde ze meerdere scheuten van pijn en van lust door haar lichaam gieren. Ze gilde en stak één hand tegen haar kutje en klemde haar beide benen tegen mekaar. Ze neep zo haar hand op haar kutje terwijl ze haar knieën tegen mekaar drukte. Met de hand die op haar gezwollen kutje drukte, voelde ze de warmte ervan, de vochtigheid, want ze drupte van geilheid en voor ze het goed en wel besefte was ze zichzelf, opnieuw aan het strelen.

Traag gingen haar bovenbenen terug uit mekaar en met de vlakke hand was ze haar kutje op en neer aan het kneden. Ze voelde weer meer en meer haar geilheid de controle overnemen. Zonder hulpmiddelen dit keer, begon ze hevig, zelfs bijna gewelddadig over haar kut en klit te wrijven. Als maar sneller en dwingender wreef ze met drie gestrekte vingers over haar klit en een deel van haar kut. In razend tempo ging die hand over en weer en in zowat een minuut of twee, terwijl de transpiratie van haar gelaat rolde, schoot ze weer in een orgasmekramp. Ze smeet haar hoofd achteruit, heel haar lichaam kromde zich in een soort spasme, ze gilde richting plafond en uit haar kut spoot weer een straal sap met geweld naar buiten. Ze voelde zich spuitend klaarkomen, keek verbaasd terug naar haar wrijvende hand en zag zichzelf spuiten. Met een blik van verwrongen waanzin en verbazing, verlamde ze tot het spuiten gestopt was. Dan veranderde ze als het ware in een slappe vaatdoek die op de sofa gesmeten was.

Ze hijgde minutenlang uit, ze draaide zich ietwat op haar zij en stak terug klemde opnieuw die éne hand tussen haar benen en van zodra het hijgen zachtjesaan begon te verminderen, begon ze onbeheerst te snikken. Ze trok een dekentje dat naast haar lag over zich, trok haar knieën op en in een soort foetushouding snikte ze nog een hele tijd door. Zonder het te beseffen, weende ze zichzelf in slaap.

Het was al een beetje donker buiten, toen Marleen wakker werd. Ze draaide zich uit de sofa en zette haar voeten op de grond. Direct was ze klaarwakker. De plas kutsap op de grond was al gedeeltelijk opgedroogd, maar ze had haar voeten er middenin gezet. Ze vloekte. Ze stond recht, ging naar de badkamer om een plasje te doen. Haar hele lichaam voelde alsof het door de molen gehaald was. Alles deed pijn. Ze keek in de grote spiegel in de slaapkamer naar zichzelf. Ze herkende zichzelf bijna niet. Nog steeds graatmager, kleine borsten, een verzopen smoeltje, alsof ze drie dagen aan één stuk had zitten zuipen. Hoe kon zo’n lichaam, zo dikwijls en zo hard op één dag ontploffen van geilheid, vroeg ze zich af.

Ze nam een zo heet mogelijke douche, spoelde alle geile gedachten van zich af en in een veel te grote badjas, begon ze met een dweil alle sporen van kutsap op de vloer weg te dweilen. Alles gebeurde eigenlijk automatisch. Ze zette zich nog een koffie en at een boterham met choco. De douche had haar deugd gedaan en ze kroop in haar sofa met opgetrokken knieën en zapte wat doorheen de tv-programma’s. Niets boeide haar. Dus ging ze maar, veel te vroeg slapen in haar éénpersoonsbed in de kleine slaapkamer. Ze sliep als een roos.

De ochtend erna, werd ze om zeven wakker. Normaal had ze de grootste moeite om uit haar bed te komen, nu voelde ze zich kiplekker. Ze rekte zich uit en tot haar verbazing moest ze vaststellen, dat ze de hele nacht naakt geslapen had. Anders sliep ze altijd in een oversized T-shirt, nu niet dus.

Na een Senseo gedronken te hebben, nam ze zich terug een douche en kleedde zich aan. Het was nog geen half negen. Gezien ze officieel met ziekteverlof was, had ze niets te doen en gezien Rick toch geen koffie ging drinken, vandaag, wist ze echt niet wat ze met haar tijd moest aanvangen. Tot vandaag had ze altijd gewoon, als een zombie de hele dag voor zich zitten uitstaren. Nu wou ze iets doen. Het was nog vroeg, dus klapte ze haar laptop open, nam het bierkaartje dat Rick geschreven had uit haar handtas, tikte gewoon het eerste woord ‘youporn’ in. Ze schrok van vele categorieën. Daarna tikte ze de andere sites één voor één in. Zo vond ze verschillende sites waarop je korte filmpjes kon zien. Ze bekeek er tientallen.

Echt bevallen deden die filmpjes haar niet. Ze kreeg wel een zekere opwinding van al dat bloot, maar ze zag duidelijk dat het over acteurs met gigantische lullen ging en meestal ook over actrices met veelal siliconenborsten. Ze overliep wel de meeste categorieën van filmpjes en die bevielen haar wel redelijk, ‘hot mom’ of ‘lesbian’, enz…, maar ze werd wel erg opgewonden van ‘slave’, ‘submissive’, ‘extreme’ of nog : ‘humiliation’. Marleen keek haar ogen uit. Op een stukje film van twee lesbiennes die mekaar hevig, fel en ‘sloppy’ tongden, had ze zich een hand in haar slip gestoken en gewoon klaar gevingerd.

Bij een filmpje waarbij een onderdanige vrouw, gewelddadig in de keel geneukt werd, en het speeksel en sperma in slierten uit haar mond hing, kwam ze nog geen half uur later weer klaar op haar vingers. Dan zag ze een paar filmpjes van kont likkende, Braziliaanse, lesbische dames. Opnieuw voelde ze scheuten van geilheid in haar schoot en vlogen haar vingers met geweld over haar kutje. In geen tijd kwam ze weer hard kreunend klaar.

De hele dag, deed ze niets anders dan af en toe een Senseo drinken, naar filmpjes kijken, zichzelf beloven dat het de laatste keer was dat ze zich op een filmpje klaar gevingerd had, om dan drie of vier filmpjes later, zich weer hevig klaar te vingeren. Ze was al snel de tel kwijt. Ergens in de namiddag, viel ze in slaap, met haar twee handen tegen haar kutje en tussen haar dijen geklemd. Heel haar onderlichaam was gewoon rauw en stijf van de inspanningen en het vele klaarkomen.

Rond een uur of zes, die dag, werd ze wakker. Ze at snel iets en alhoewel ze hardop tegen zichzelf zei : ‘blijf van die laptop af, voor de rest van de dag’, zat te tien minuten later weer naar een filmpje te kijken. Het eerste waren gewoon twee lesbiennes die mekaar aars likten, maar al snel klikte ze filmpjes aan met ‘dubbele penetratie’ of ‘squirten’, om dan op een filmpje over plasseks te komen. Ze zag een acteur recht in het mondje van een actrice plassen. Diens mond stroomde gewoon over, terwijl ze toch probeerde om zoveel mogelijk door te slikken. Vlak bij het einde van dat filmpje kwam ze voor de zoveelste keer klaar die dag. Diezelfde avond, kwam ze trouwens nog een keer of vier klaar, vooraleer ze het dekbed over zich trok en in een soort van trance, wegens oververmoeidheid, insliep.

De dag erna, zat ze stipt om negen uur, nog steeds erg vermoeid, maar met een zalig gevoel op het terras van ‘De Zwaan’. In de verte zag ze Rick komen aanwandelen. Die droeg een bruin, naamloos, papieren tasje in één hand. Hij ging naast haar zitten, bekeek haar even, glimlachte en zette het tasje tussen hen beiden in, op de tafel. Hij bestelde een koffie en voor haar ook één.

Marleen brandde van nieuwsgierigheid maar durfde niet in het tasje kijken.

Na een sigaret opgestoken te hebben en van zijn koffie genipt te hebben zei Rick : “Marleen, een komkommer is eigenlijk om op te eten en niet om in je kutje te steken”. Marleen werd knalrood, die rotzak ging er dus van uit dat ze na hun laatste gesprek, zoals hij gesuggereerd had, een komkommer was gaan kopen en in haar kutje gestoken had. Ze zweeg.

Rick zei nog : “prutsen met wasknijpers, ijsblokjes en komkommers is leuk, maar er kan veel meer”. “Eergisteren ben ik was gaan shoppen op de baldishop.nl site van Gertibaldi en heb één en ander voor jou gekocht”. “Beschouw het maar als een paar kleine geschenkjes van mij aan jou en voor de duidelijkheid, niet bedoeld om jou tussen de lakens te krijgen”. “Trouwens, mocht je dat toch ooit willen, zal je het me moeten vragen”. ‘Verdomme, arrogante klootzak, daar denk ik nog niet aan’ dacht Marleen bij zichzelf.

“Dit tasje is voor jou” zei Rick. “Daar zitten een paar doosjes in”. “Op eentje staat : ‘Blaze Niple and Clit Clamps’, dat is een metalen ring met drie kettingentjes aan en aan het uiteinde van elk ervan, zit een klemmetje dat ze zelf nog kunt aanschroeven om de druk van het klemmetje te verhogen en om ervoor te zorgen dan die niet afvallen”. “Eén klemmetje is bedoeld voor je clitoris, de andere twee voor je tepels”. “Je kunt dan aan de ring trekken en zo geef je tegelijk trekkracht op beide tepels en je klitje”. “Dat is één”.

“In een tweede doosje zit ook een set tepelklemmetjes, maar dat zijn er vibrerende met een kleine afstandsbediening aan een draadje met die klemmetjes verbonden”. “Die noemen ‘Frisky power pinchers’”.

“In een derde doosje zit een kleine vibrator voor in je kontje, die noemt Rosy Gold”. “Je kunt die natuurlijk overal op je lichaam gebruiken, die is oplaadbaar met een USB-kabeltje”.

“Een vierde ding is een wandvibrator”. “Dat is een ding met een bolle kop en kan ook via een USB-kabeltje opgeladen worden”. “Dat is simpel, op het doosje staat : ‘le Wand’ en is hoofdzakelijk bedoeld om je klitje mee te verwennen”. “Het gebruik is simpel, gewoon die bol tegen je klitje zetten, een beetje druk zetten en je zit zo in de zevende hemel”.

“Het volgende is een roze Svakom-Anya vibrator, ook oplaadbaar en bedoeld voor diep in je kutje te laten vibreren”. “Het ding is heel krachtig, waterdicht, dus bruikbaar onder de douche en wat er tof aan is, is dat hij verwarmd is, dus geen koud gevoel als je hem inbrengt”.

“Ik heb nog vijf stekkers apart gekocht, gewoon om daar je USB in te steken zodat je rechtstreeks van het net kunt opladen want ik vermoed dat je niet voldoende USB-poorten hebt op je laptop”.

“Vijf ?” vroeg Marleen, je hebt maar vier dingen die oplaadbaar zijn”. Rick lachte en zei : “Als laatste, heb ik voor jou een We-Vibe Sync-Aqua in turquoise kleur gekocht”. “Die kan je ook opladen via een USB-kabeltje aan een laadstation”. “Die heeft een afstandsbediening” en hij liet een klein, wit, ovalen doosje zien met een knopje ter bediening. “Die zit niet in het tasje maar die krijg je evenwel maar als je hem onmiddellijk gaat in doen”.

Marleen keek hem onbegrijpend aan. Rick zei : “daar zit nog een verrassing bij”. Hij haalde uit de binnenzak van zijn jas, een U-vormig, turquoise kleurig ding in siliconen. Het éne stuk van de U, was dikker dan het andere. Rick zei : “steek het ding in je handtas, ga naar het toilet, steek het dikkere gedeelte in je kutje en druk het dunnere tegen je klitje, doe dan je slipje er terug over aan en kom terug”. Tegelijk duwde hij haar het ding in haar hand en legde hij de kleine afstandsbediening voor haar op het tafeltje.

Marleen, wou eerst protesteren, maar haar nieuwsgierigheid overwon en ze liet met haar handtas naar het toilet. Twee minuten later was ze terug.

“Hoe voel jij je ?” vroeg Rick. “Erg gevuld” antwoordde ze.

“Druk eens op het knopje van die afstandsbediening” zei hij.

Marleen deed dat en direct voelde ze zachte trillingen in haar kutje. Rick zei : “je hebt tien standen van trilling die je kunt kiezen door op het knopje te drukken, maar het grote voordeel van dat ding is, dat het waterdicht is en dat je het in je kutje kunt laten zitten, mocht je jezelf laten penetreren door één of andere piemel”. “Het opladen gebeurt ook via USB, vandaar dus die vijfde stekker, zet het ding nu even stil als je wilt”.

Marleen had geile scheuten doorheen haar kutje gevoeld, omwille van de trilling van dat ding, dus tegen haar zin, zette ze de trillingen af.

Rick nam zijn GSM en tokkelde er even op. Marleen had de kleine afstandsbediening voor haar op het tafeltje terug gelegd.

Plots begon het ding in haar kutje opnieuw te trillen. Marleen keek verbaasd. Rick tikte nog ééns op zijn GSM en het ding begon op een andere manier te trillen, het dikke gedeelte in haar kutje trilde anders dan het smallere dat tegen haar klitje zat.

Ze keek naar Rick en die zat te lachen. “Lekker ?” vroeg hij. Marleen liep rood aan en kon enkel knikken. Rick tokkelde nog wat verder op zijn GSM en de trillingen, zowel in het kutje als tegen de klit, vermeerderen, veranderden om dan weer te vermeerderen. Talloze scheuten van geilheid schoten doorheen het lichaam van Marleen. Ze begon te zuchten en zachtjes te kreunen. Nog een geluk, dat enkel zij twee op dat terras zaten.

Na een minuut of vier, vijf, kwam Marleen, ingehouden met een lange diepe zucht en transpiratie op het voorhoofd klaar. Rick zette het ding af via zijn GSM. Marleen zuchtte nu opgelucht. Rick zat te glimlachen.

Dan zei hij : “ dat afstandsbedieningske dat ik je gaf, werkt maar tot op ongeveer drie meter en dat kan je dus naar hartenlust gebruiken als je er zelf zin in hebt”. “Het leuke aan dit ding is, dat je het ook via een app op je GSM kunt gebruiken en dat is wat ik net deed”. “Dus” zei Rick, “als jij zo vriendelijk wilt zijn om dat ding elke dag vanaf de middag tot zes uur, bijvoorbeeld in je te hebben, dan kan ik je in die tijd, zoveel plagen als ik wil”. “Los daarvan, kan jij met je eigen afstandsbediening spelen, zoveel en wanneer je wilt”. “Wil jij dat voor mij doen, dat ding inbrengen vanaf ’s middags tot een uur of zes ?” Marleen voelde zich machteloos en knikte dan maar van ‘ja’.

Rick nam het afstandsbedieningstoestelletje en gooide het in het tasje. Dan gaf hij haar het tasje en zei : “Marleen, het is vandaag donderdag, “morgen, zaterdag, zondag en maandag, zie je me niet, dinsdag ben ik hier terug, probeer tot dan, al die spullen uit, zoveel je wilt, geniet er van en probeer het ding dat je nu in hebt, die We-Vibe elke dag tot dinsdag in te hebben tussen ’s middags en zes uur ’s avonds als je zo lief wilt zijn”. Hij stond recht, ging betalen en in het weg gaan, zei hij nog : “geniet er van meisje”.

Marleen ging ook naar huis. Daar probeerde ze eerst de licht grijze ‘le Wand’ tegen haar klitje en geen vijf minuten later kwam ze gillend klaar.

Een half uur later lag ze met de twee tepelklemmen en de klitklem op haar klitje aan de ketting te trekken en tegelijk duwde ze de Rosy Gold in haar kontje. Het sensationele gevoel van hevig getril in haar aarsje en de geile pijn op haar klit en tepels deden haar na ongeveer tien minuten nogmaals krijsend klaarkomen.

Dan nam ze zich een Senseo, zette de Power Pinchers op haar tepel op maximaal getril, ze liep immers toch naakt rond en duwde ze rechtstaand de roze Svakom in haar kutje. De We-Vibe had ze laten zitten. Haar tepels trilden als gek, diep in haar kutje bewoog die verwarmde Svakom, trillend in en uit en met haar vrije hand, zette ze de We-Vibe ook via de afstandsbediening op. Dat was veel te veel, tegelijk. Het tepels trilden hevig, die Svakom trilde als gek en de We-Vibe trilde diep in haar kut en erg hevig tegen haar klit.

Geen minuut later kwam ze rechtstaand en spuitend klaar. Het werd zwart voor haar ogen, ze wou zich nog vastgrijpen aan het keukenblad, maar ze ging knock out en viel in de plas van haar eigen geil gespuit. Daar bleef ze zeker tien minuten liggen. De Svakom, was uit haar hand gegleden en lag gewoon op de vloer te trillen, het getril in haar tepels kon ze afzetten door de afstandsbediening te gebruiken die door een kabeltje aan de twee klemmen verbonden was. Maar ze moest recht kruipen om de afstandsbediening van de We-Vibe te pakken. Recht kwam ze nog, maar door op de toets van de afstandsbediening te drukken, vermeerderde het getril en vooraleer ze het afgezet kreeg, kwam ze, minder intens als net ervoor, toch nog een keer hevig klaar. Dan zette ze het ding af en ging op haar sofa liggen uithijgen.

Ze dommelde wat weg, maar werd tegen half twaalf terug wakker.

Ze at een boterhammetje en nam zich nog een Senseo.

Stipt om twaalf uur, bracht ze de We-Vibe voor simultane stimulatie van kut en klit terug in, dat had ze Rick immers beloofd. Er gebeurde evenwel niets.

Om kwart na twaalf begon het ding in haar kutje en tegen haar klitje immers ineens op maximale kracht te trillen. Ze gilde. Een halve minuut later ging haar GSM. Ze keek op het scherm en zag dat ‘Rick’ belde. Dus nam ze maar op en die vroeg : “lekker ?” “Klootzak” riep Marleen in het toestel en smeet het aan de kant, om zichzelf de gelegenheid te geven om weer fel klaar te komen. Met beide handen drukte ze op het gedeelte dat tegen haar klit zat, om het gevoel te versterken, binnenin haar ging het andere gedeelte ook hevig te keer. Ze gilde en krijste haar orgasme uit. Dan voelde ze de trillingen zachtjes aan verminderen om dat volledig te verdwijnen. Ze voelde zich machteloos, door toedoen van een vreemde, oude vent, ergens op een serieuze afstand van haar verwijderd, was ze weer klaargekomen. Dan hoorde ze door haar GSM, die naast haar lag en die blijkbaar nog steeds in verbinding stond, de stem van Rick zeggen : “Bedankt Marleen” en de verbinding werd verbroken.

Marleen vloekte, die vent had meegeluisterd en die had haar gillend horen klaarkomen. Wild trok ze de We-Vibe uit haar kutje. Ze begon te wenen van machteloosheid. Die klootzak van een Rick was gewoon een soort spelletje met haar aan het spelen. Ze snikte hard en wat later, viel ze in slaap.

Om kwart na drie, werd ze wakker van geluid. Eerst wist ze niet wat er gebeurde, maar dan zag ze die We-Vibe naast haar op de sofa liggen trillen. Dus die Rick was weer met haar kutje aan het spelen, zonder dat het ding in haar zat. Ze keek naar het trillende turquoise ding maar raakte het niet aan. Zeker een kwartier lang, bleef het hevig trillen, om dan te verminderen en stil te vallen.

Ze kreeg er een dubbel gevoel bij. Aan de éne kant, was ze wat teleurgesteld dat het ding had liggen trillen, naast haar, op de sofa, in plaats van in haar kutje en tegelijk, was ze tevreden dat het kwartiertje trillen nutteloos was geweest en dat Rick dat niet wist. Nadat het getrild had, stak Marleen het toch maar in de houder om op te laden.

Een uur later, lag ze languit in de sofa wat naar tv te kijken. Enkel die wandvibrator lag naast haar. Zonder het echt zelf te beseffen had ze die ter hand genomen en wat later tegen haar klitje gezet. Met de bol ging zo over haar klitje en als de geilheid wat groot werd, ging ze met de bol over de rest van haar kutje, langs haar schaamlippen, in haar lies, over de bovenkant van haar dijen om dat uiteindelijk terug op het klitje te belanden. Dat herhaalde ze talloze keren. Telkens werd haar staat van opwinding wat groter en telkens hield ze de bol iets minder lang tegen haar klitje om toch maar niet te snel klaar te komen. Dat kon niet blijven duren en bij ongeveer de twintigste keer dat ze de bol tegen haar klitje zette, duurde het exact vijf seconden vooraleer ze weer ontplofte van geilheid en een intens orgasme.

Het was ondertussen iets voor vijf, ze miste het gevulde gevoel van de We-Vibe wel een beetje, dus in de veronderstelling dat die ondertussen wel opgeladen zou zijn, bracht ze die terug in.

Stipt om kwart na vijf, begon die weer, door toedoen van Rick op afstand te trillen. Tien minuten later zat ze terug hevig kreunend klaar te komen.

Om kwart na twaalf, drie en vijf had hij het ding laten trillen. Die van kwart na drie had ze gemist. De dag erna de vrijdag, stak die We-Vibe om twaalf uur op zijn plaats, begon die te trillen tot ongeveer half één, om kwart na drie, nogmaals en om kwart na vijf ook. Telkens kwam Marleen tot een allesoverheersend orgasme. De rest van de dag gebruikte ze de andere hulpmiddelen en kwam ze daardoor, nog een paar keer klaar. De zaterdag, de zondag en de maandag trilde de We-Vibe telkens op hetzelfde uur en daarbuiten speelde Marleen meermaals met de tepelklemmen of de kleine-, grote- of wandvibrator. Vier dagen lang, kwam Marleen drie keer klaar op de We-Vibe, door Rick bedient en zeker een keer of vijf, zes op de andere speeltjes. Marleen leefde dat lang weekend in een soort van durende, geile roes.

De dinsdagmorgen zat ze al iets voor negen op het terras van De Zwaan, koffie te drinken. Ze straalde, ondanks dat ze doodop was. Ze had immers vier bijzonder vermoeiende dagen achter de rug.

Voor commentaar op dit waargebeurde verhaal, enkel namen en locaties zijn aangepast ; stuur een berichtje naar rickdanvers@yahoo.com of hier op de site. Alle eventueel crimineel interpreteerbare feiten zijn vanzelfsprekend compleet verzonnen. Elke gelijkenis met personen of gebeurtenissen in dit verhaal, berusten louter op toeval. Tevens is dit verhaal enkel bedoeld voor de Gertibaldi site, enkel te kopiëren of te vertalen, mits voorafgaande, schriftelijke toestemming van de auteur.

Sensuele groeten,
Rick
Vervolg in deel 5

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Rickdanvers

Carpe Diem, iets ouder, genietend van het leven, met zoveel mogelijk passie. Ondanks het ouder worden, verminderd de passie en gulzigheid naar seks niet, eerder integendeel zelfs. Ik hoop dat jullie, lezers echt kunnen genieten van mijn verhalen. Die zijn meestal geen pure porno van begin tot eind, maar eerder volledige verhalen met nogal wat achtergrond. Geniet er van !

Dit verhaal is 6920 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie