BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Zwanger van mijn zoon.

Hallo allemaal.

Na redelijk wat verhalen gelezen te hebben op internet, heb ik besloten om mijn verhaal ook op deze site neer te zetten.
Dit is dus een waargebeurd verhaal.
Alleen de namen zijn veranderd ivm privacy.
Ik weet dat het niet mag en ik weet ook dat dit nooit uit mag komen vandaar de privacy.
Dit is hoe het begon.

Wie ben ik?
Ik ben Irma, een vrouw van 41 jaar. Ik ben 171mtr lang en woog 62 kg. Nu alleen wanneer ik dit verhaal schrijf, iets meer als toen maar dat komt door mijn zoon.
Ik ben getrouwd met Mark 43, en wij hebben 3 kinderen.
Eefke is 23, Sara is 23, en Daan is 17.
Eefke een Sara zijn een tweeling en zijn daarom via een keizersnede geboren.
Daan lag verkeerd bij de geboorte en is ook via de zelfde keizersnede geboren.
Hier door ben ik dus nog redelijk nauw van beneden, wat mijn man altijd al lekker gevonden heeft.
Ik natuurlijk ook omdat ik dat alles nog heerlijk kan voelen daar, als mijn man en ik seks hebben.
Het is nog heerlijk gevoelig beneden en kan daar door snel klaar komen. Dat heeft heel vaak in het voordeel gewerkt toen de kinderen nog jong waren, en we even snel wat wilden doen.

Zoals jullie wel in de titel kunnen zien, Ik krijg dus een kind van mijn zoon.
Niemand weet dit binnen mijn gezin, en mijn man denkt dat het gewoon van hem is.
Ik kan het zelf ook nog niet goed een plekje geven, maar dat nog komt wel.
Ik heb op internet veel verhalen gelezen, weet niet of ze allemaal waar zijn. Maar met sommige kan ik zeker wel een link leggen, omdat ik begrijp hoe dat gebeurd kan zijn.
Hoe het bij mij gebeurd is, zal ik jullie vertellen.
Mijn zoon Daan, ( hij is nu 18 ) maar toen het begon was hij 17, hij is 185mtr lang en weegt 73kg.

Het was een winter nacht en het was vrij koud en guur buiten. Ook in huis waren de slaapkamers altijd rondt de 13 graden om lekker te slapen.
Mijn man was voor werk een weekend in het buitenland, en ik was dus alleen thuis met mijn dochters en zoon.
Mijn dochters vertelde me overdag, dat ze de vrijdag avond zouden gaan stappen en het weekend weg blijven bij vriendinnen en vriendjes. Die twee zijn zo close met elkaar dat ze nog net kunnen poepen zonder elkaar, maar ook dat gebeurd af en toe soms samen.
Dit vond ik dan ook geen probleem omdat ze elkaar in alles helpen en ondersteunen, en dat deden ze wel vaker.
Alleen mijn zoon had geen plannen voor dit weekend zei hij.
Dat maakte me niet veel uit, ik deed mijn dingen en hij de zijne.
Die vrijdag avond zitten wij met z’n 2e op de bank naar de tv te kijken.
Tegen een uur of 10 zeg ik dat ik ga slapen, en sta op om naar boven te gaan.
Daan zegt dat hij ook naar zijn kamer gaat en we lopen samen naar boven naar onze slaapkamers.
Ik kleed me uit en doe mijn badjas aan, door de kou voel ik mijn tepels groeien en stijf worden op mijn borsten. Ik knoop mijn badjas dicht en dan loop ik naar de badkamer om mijn tanden te poetsen en te plassen en verder klaar te maken om mijn bed in te gaan.
Als ik in de badkamer aan kom knoop ik mijn badjas los en hang mijn badjas aan het ophanghaakje. Dan ga ik naakt op de wc zitten.
Terwijl ik op de wc zit, gaat de deur open en loopt Daan zonder iets te zeggen de badkamer binnen. Hij kijkt even naar me en pakt dan zijn tandenborstel en doet er tandpasta op. Dan begint hij zijn tanden te poetsen terwijl hij in de spiegel af en toe mijn kant op kijkt.
Ik zit nog steeds een beetje geschokt op de wc naar hem te kijken en vraag me af of hij nog weg gaat zodat ik op kan staan en niet mijn naakt lichaam aan hem hoef te tonen.
Ik merk dat hij niet van plan is om snel weg te gaan besluit ik me niet te laten kennen en op te staan.
Terwijl ik op sta en naar mijn badjas loop zie ik in de spiegel dat Daan naar mij staat te staren. Ik zie zijn blik van boven naar beneden gaan en even bij mijn kale kutje blijft hij hangen. Als hij ziet dat ik kijk zie ik Daan snel zijn blik afwenden, ik pak mijn badjas van het haakje, en doe hem aan. Ik knoop hem vast en dan loop ik ook naar te wasbak en pak mijn tandenborstel. En begin ik met mijn tanden te poetsen. Zo staan Daan en ik even naast elkaar onze tanden te poetsen. Als ik naar hem kijk via de spiegel zie ik dat zijn hoofd redelijk rood is.
Dan stop Daan met poetsen en spoelt hij zijn mond om vervolgens de badkamer weer te verlaten.
Als ik ook klaar ben met alles, ga ik naar mijn kamer toe en doe een dun onderbroekje aan, en hoor ik Daan weer even terug naar de badkamer gaan en ook nog even plassen en andere dingen doen.
Dan hoor ik ook zijn slaapkamer deur weer dicht gaan.
Ik lig nog even wakker een boek te lezen als ik plots een lichtflits van buiten door het gordijn zie komen. In de verte hoor ik dat er wat begint te rommelen en te donderen.
Ik leg mijn boek weg en ga goed liggen om te slapen.

Plots schrik ik wakker van een duw op mijn schouder.
Ik draai mijn hoofd om, en in de schemer van mijn kamer zie ik Daan naast me staan.
“ Wat is er knul? ” Vraag ik aan hem, met een slaperige stem.
“ Mag ik even bij jouw liggen mam? ” vraagt Daan.
Ik hoor een beetje angst in zijn stem. Maar denk bij me zelf dat hij een grote jongen van 17 jaar, en makkelijk in zijn eigen bed kan gaan liggen. Ik kijk even snel op de wekker en zie dat het nog geen 12 uur is.
“ je bent toch niet bang voor onweer? ” vraag ik hem.
Hij kijkt me even aan en zegt dan twijfelend,
“ Ja, dat ben ik wel. Ik weet ook niet hoe dat komt. Wil je dat niet tegen pap of zo zeggen! ”
Ik denk even na, omdat ik alleen met een dun broekje aan in bed lig. Maar besluit dan hem de voordeel van de twijfel te geven.
“ Ok, kom maar dan, je kan op je vader zijn plek gaan liggen. ” zeg ik tegen hem.
Ik zie hem om het bed heen lopen en de plek van zijn vader in nemen in bed.
Ik draai me om en ga met mijn rug naar Daan toe liggen.
Ik merk dat Daan met zijn gezicht mijn kant op komt liggen. Maar besteed er verder weinig aandacht aan.
Niet veel later val ik weer in slaap.
Om vervolgens weer wakker te worden van iets.
Door mijn slaperige hoofd kan ik even niet plaatsen wat het is, maar al snel begin ik te begrijpen waar door ik wakker geworden ben.
Ik voel de warmte van Daan zijn lichaam tegen mijn rug en billen aan, en voel dat zijn hand over mijn lichaam heen ligt en zo mijn borst vast houd. Ook voel ik dat hij zachte knijp bewegingen aan het maken is in mijn borst. Mijn lichaam heeft hier op gereageerd en ik merk dat mijn tepels stijf staan op mijn borsten.
` Is hij nou wakker of doet hij dit nou in zijn slaap. ` vraag ik me af.
Ook merk ik dat mijn kutje iets vochtig is.
Even schiet er door mijn hoofd een gedachte dat dit wel lekker ligt en heerlijk aan voelt. Maar een seconde later besef ik weer dat het mijn zoon is en dat dit niet kan. Ik ben zijn moeder en kan dit niet lekker vinden. Ik MAG dit niet lekker vinden denk ik bij me zelf.
Ik herpak me zelf en langzaam pak ik zijn hand vast en breng ik die van mijn borst weer terug naar zijn helft van het bed. En ik schuif een klein stukje verder naar de rand, zodat hij niet meer tegen me aan ligt. Dan ga ik weer rustig liggen en val ik weer in slaap.
Niet veel later wordt ik weer wakker, en voel ik weer dat Daan met zijn lichaam tegen mijn rug en billen aan lig, maar nu voel ik tegen mijn billen ook een flinke bobbel zitten. Ik voel mijn kutje nog vochtiger zijn als eerst. En weer voel ik zijn hand op mijn borst zitten en weer is deze aan het knijpen in mijn borst. Ik besluit deze keer, zijn hand weg te leggen en te zien wanneer en hoe hij hem terug legt.
Zo gedacht zo gedaan. Zijn hand ligt weer op zijn helft van het bed, en ik schuif weer een klein stukje op.
Nu kan ik niet verder meer naar de rand, omdat ik nu helemaal op de rand van het bed lig.
Ik blijf deze keer wakker, en wacht af.
Snel kijk ik even op de wekker, half 2 zie ik staan.
Niet veel later merk ik dat Daan weer even iets omhoog komt met zijn boven lichaam, en vervolgens zachtjes mijn kant op schuift. Al snel voel ik zijn bobbel weer tegen mijn billen drukken en niet lang daarna voel ik zijn arm bewegen en voel ik zijn hand vanaf mijn boven been, langzaam naar boven glijden. Bij mijn heup stopt hij even en schrik ik van wat hij doet. Ik voel zijn hand van mijn heup een beweging maken en voel een vinger oven mijn slipje glijden. Daan drukt zijn vinger met redelijk kracht over mijn slipje dat ik voel dat zijn vinger door mijn schaamlipjes gaat. Ineens schiet het me binnen waarom ik dus vochtig ben beneden. Ik voel dat mijn lichaam reageert op die vinger. Ik voel dat mijn kutje weer nat begint te worden en een tinteling gaat door mijn lichaam. Het lukt me net maar met moeite om niet een kreun los te laten. Dan voel ik dat hij weer via mijn buik richting mijn borst gaat en daar met 2 vingers mijn tepel stijf begint maken. Als mijn tepel stijf staat voel ik Daan met zijn hand weer knijp bewegingen maken in mijn borst, en voel ik dat hij met zijn heup heel zachtjes wieg bewegingen maakt richting mijn kont. Ik voel zijn bobbel in rustig tempo tegen billen aan stoten. Nu weet ik zeker dat hij wakker is en dit niet in zijn slaap doet. Ik schrik van de gedachte dat mijn eigen zoon, zijn moeder aan het betasten is en met een stijve lul tegen haar kont aan ligt te rijden.
Ik zou nu iets moeten zeggen tegen hem, dat dit niet kan. Ik zou me om moeten draaien en hem het bed uit moeten sturen, terug naar zijn eigen kamer toe. Maar ik kan me niet zo ver krijgen dat ik iets tegen hem kan zeggen.
Mijn lichaam reageert duidelijk op een andere manier dan dat mijn hoofd wil. En terwijl ik ligt te malen over dat dit niet kan en ik dit niet kan toe laten omdat hij mijn zoon is, voel ik dat hij met zijn hand iets gaat doen. Hij laat mijn borst los en ik voel dat zijn hand langs mijn billen iets achter mijn kont doet.
Even kan ik niet echt op maken wat hij precies aan het doen is, maar dan lukt het me om alle bewegingen aan elkaar te schakelen, en besef ik me dat hij net zijn onderbroek heeft uit gedaan en nu naakt met zijn stijve piemel tegen mijn billen aan ligt.
Ik voel de kriebeling en vlinders in mijn buik toe nemen omdat ik in spanning afwacht wat hij nu gaat doen.
` Hij zal toch niet verder gaan. ` denk ik bij me zelf.
Ik ben zijn moeder, ik heb hem 17 jaar geleden op de wereld gezet.
Dan begint zijn hand weer te bewegen en voel ik dat hij achter mijn billen zijn harde piemel naar beneden drukt en hem voorzichtig tussen mijn boven benen laat glijden. Ik voel zijn stijve piemel nu langzaam heen en weer gaan tussen mijn boven benen. Al snel voel ik dat zijn piemel door de heen en weer bewegingen, langzaam naar boven glijd.
Binnen een mum van tijd voel ik zijn stijve piemel tegen mijn broekje aan komen, en voel ik de warmte van zijn lul door mijn dunne broekje heen op mijn kutje.
Weer moet ik met moeite een geile kreun binnen houden, om niet te verraden dat mijn lichaam het lekker vindt.
Ik voel zijn hand weer naar mijn borst gaan en voel dat hij weer mijn tepel tussen twee vingers neemt en deze begint te kneden. In afwisseling met mijn borst gaat hij van tepel naar borst naar tepel.
Ondertussen voel ik zijn piemel heen en weer schuiven langs mijn kutje. Het verbaast me dat ik af en toe voel dat zijn stijve piemel over mijn klitje gaat.
Zo groot kan die van hem toch niet zijn. Denk ik nog bij me zelf.
Toen hij jong was en ik hem nog douchte en in bad deed, viel het me wel al op dat hij wel een grote had voor zijn leeftijd.
Ik heb stiekem zelfs een keer op internet gezocht wat nou gemiddeld was voor zijn leeftijd.
Daar uit bleek dat Daan op jonge leeftijd al groter geschapen was dan zijn leeftijds- genootjes.

Mijn gedachte daar in tegen, is gigantisch in twee strijd om dit tegen te gaan. Ik blijf me maar af vragen en me zelf vertellen waarom dit gebeurd en dat ik dit niet toe kan laten omdat hij mijn zoon is. Om vervolgens weer een tinteling door mijn lichaam te voelen gaan, van zijn lul die weer langs mijn klitje glijd en zijn hand die mijn borst en tepel aan het verwennen is. Ik bedenk dat het een geluk is dat ik nog steeds mijn broekje aan heb. Maar het gevoel van zijn harde lul voel ik zeker wel omdat het een dun broekje is.
Ik voel dat mijn kutje nu nog meer vocht begint los te laten en mijn lipjes beginnen ook te tintelen en een beetje op te zwellen.
Mijn tepels staan hard op mijn borsten en tinteling na tinteling voel ik door mijn lichaam heen schieten.
Ik schrik van mijn eigen lichaam, want ik voel dat ik snel zal gaan klaar komen als ik niks doe.
Ik moet nu echt tegen Daan zeggen dat dit niet kan. Dat hij moet stoppen, omdat ik zijn moeder ben. Dat hij niet zijn moeder kan en mag laten klaar komen omdat dat niet hoort. Hij moet dat met een vriendinnetje doen, niet zijn moeder.
En terwijl ik dit aan het bedenken ben voel ik mijn lichaam steeds dichter en dichter bij een orgasme komen.
In een laatste poging probeer ik nog tegen mijn lichaam te zeggen dat ik moet stoppen, maar mijn lichaam reageert niet meer en is alleen nog gefocust op de tintelingen die zich nu in razend tempo elkaar opvolgen.
En dan gebeurd het.
Ik voel mijn orgasme komen, en mijn lichaam overnemen.
“ Oohhhhgoodddd ” probeer ik zo zachtjes mogelijk uit te brengen terwijl ik voel dat mijn lichaam begint te trillen en te schokken.
Snel pak ik met mijn hand die van Daan vast op mijn borst en knijp in zijn hand om zo mijn orgasme proberen op te vangen.
Ik merk dat Daan stok stijf stil ligt van de schrik.
Ik merk dat daardoor mijn orgasme niet lekker zal uit pakken als hij niet blijft bewegen. Dit kan niet,,, denk ik bij mij zelf, en roep zachtjes,
“ Niet stoppen, niet stoppen…. Ik kom,, laat me komen… ” en begin uit mij zelf nu met mijn heupen te bewegen. Om zo zijn stijve lul weer door mijn kutje en langs mijn klitje te laten glijden. Mijn orgasme weer aanwakkeren terwijl ik dat doe.
“ Oohhhhhh,,, jaaaaa… ” Ontsnapt er weer uit mijn mond, nu niet meer fluisterend maar met redelijke kracht.
Terwijl mijn lichaam blijft schokken en stoten, en mijn benen en armen blijven trillen, blijft mijn orgasme door mijn lichaam stromen.
Als ik merk dat hij begint af te nemen kan ik mijn lichaam ook laten rusten en stop ik met bewegen.
Het duurt even voor dat ik weer beweging voel achter me.
Zachtjes hoor ik in mijn oor fluisteren,
“ Jeetje mam, was het zo lekker en ben je nou net echt klaar gekomen? ”
Even blijf ik stil liggen en probeer ik woorden te vinden die aangeven dat dit echt niet kon, en dat dit nooit had mogen gebeuren. Maar de woorden die mijn mond verlaten zijn heel anders dan die ik in gedachte had.
“ Ja, ik ben net gekomen. Het was lekker ja. ”
Ik schrik van mijn woorden, en probeer bij mij zelf te bedenken hoe ik dat heb kunnen zeggen.
Veel tijd om na te denken krijg ik niet, wat niet veel later voel ik dat Daan weer met zijn heupen begint te bewegen en voel ik zijn stijve lul weer door mijn lipjes en langs mijn klitje glijden.
Opnieuw voel ik tintelingen door mijn lichaam gaan van dat gevoel.
Dan voel ik de hand van Daan over mijn boven been naar mijn heup glijden, en niet veel later voel ik dat hij met zijn vingers in mijn broekje begint te haken en zachtjes mijn broekje naar beneden begint te trekken.
Snel leg ik mijn hand op die van hem, om hem zo tegen te houden niet verder te gaan omdat dit niet mag en kan. Maar ik voel hem steeds weer proberen mijn broekje naar beneden te trekken. En als ik dan nog een aantal keren voel hoe zijn lul langzaam door mijn lipjes en langs mijn klitje glijd, en mij zo weer tinteling na tinteling geeft, kan ik de kracht niet meer op brengen om hem tegen te houden.
Mijn lichaam begint dit gevoel te lekker te vinden en ik merk dat de geilheid het begint te winnen van mijn geweten.
Langzaam laat ik mijn hand van zijn hand afglijden en voel ik dat mijn zoon mijn onderbroekje nu uit trekt. Ik til zelf mijn heupen een beetje op zodat hij het hele broekje mee kan nemen, en op mijn enkels laat hangen.
In mijn gedachten schieten er nu allemaal dingen voorbij.
Hoe mijn zoon mijn nu naakt in bed gekregen heeft, en hoe ik dit ooit tegen mijn man moet gaan zeggen en of ik dit ooit wel tegen hem moet zeggen. Ook hoe ik dit ooit heb kunnen toe laten door mijn zoon. Ik voel me een slechte moeder, vies omdat ik mijn zoon aan me laat zitten aan de ene kant maar aan de andere kant voel ik mijn lichaam reageren op wat er gebeurd en en lijkt het wel of ik het lekker begin te vinden en of al mijn barrières doorbroken worden door Daan.
Ik voel zijn harde lul nu tussen mijn lipjes door glijden, nu niet meer gehinderd door mijn onderbroekje. En zijn lul begint steeds makkelijker te glijden door mijn vocht wat uit mijn kutje stroomt.
Steeds vaker en sneller voel ik hem langs mijn klitje gaan, mij tinteling na tinteling door mijn lichaam doen laten schieten. Ik voel dat de tintelingen in mijn lichaam weer een orgasme aan het opwekken zijn en vol spanning wacht ik dan ook af wanneer deze mij zal bereiken.
Dan stopt Daan plots met bewegen, en voel ik mijn opgebouwde sensatie af nemen.
Even wil ik tegen Daan zeggen dat hij niet moet stoppen omdat ik weer bijna kwam. Maar voor dat ik iets kan uitbrengen voel ik dat Daan iets doet wat ik nooit verwacht had van hem.
Ik voel de hand van Daan mijn bil een beetje optillen, en ik voel hoe hij zijn heup nu zo ver naar achter laat gaan, dat ik zijn stijve lul helemaal door mijn lipjes naar achter voel glijden.
Om hem dan vervolgens tegen het gaatje van mijn kutje aan te voelen staan.
Even schiet er door mijn hoofd heen dat ik dit niet kan toe laten, ik kan mijn zoon niet toe staan dat hij zijn piemel in me doet. Dat mag niet gebeuren. Hij mag niet zijn moeder penetreren.
Maar voor dat ik iets kan beginnen voel ik dat de stijve lul van mijn zoon mijn kutje begint op te rekken en voel ik zijn eikel langs mijn lipjes glijden en mijn kutje binnen komen.
Ik merk dat ik meer moeite heb om Daan binnen te laten dan zijn vader. Ik voel hoe zijn lul nu steeds dieper en dieper mijn kutje in glijd.
Mijn lichaam begint direct te reageren en meer vocht te produceren.
“ Oooohhh, mmmmmm… ” en het lukt me niet meer om een kreun te onderdrukken.
Ik voel mijn kut wanden zijn harde stijve lul omvatten en voel zijn eikel steeds dieper mijn kutje in komen.
` Oohh, mijn god wat is hij groot ` denk ik bij me zelf.
Ik heb het gevoel dat het niet stopt en denk nog bij me zelf, dat hij er zo bij mijn keel weer uit zal komen als hij nog dieper in me gaat.
Ik voel zijn lul steeds verder naar binnen gaan en dan voel ik dat hij bij mijn baarmoeder zit en er tegen aan stoot.
Oohh neeeee,, mijn zoon heeft net zijn stijve lul in mijn kutje gestopt en ik voel dat hij tegen mijn baarmoeder aan zit.
Dit gevoel heb ik nooit gehad als ik seks had met zijn vader. Die kwam zo ver niet. Bedenk ik me.
Dan voel ik dat Daan zijn lul weer terug trekt, en denk ik dat hij zich bedacht heeft en zal stoppen.
Maar niks is minder waar, als zijn eikel nog in me zit voel ik weer zijn hele staaf naar binnen komen bij me.
En zo begin ik te voelen hoe mijn zoon, zijn eigen moeder begint te neuken.
Mijn lichaam begint te reageren begint mijn kutje van nog meer vocht te voorzien. Ook mijn tintelingen zijn weer terug en elke keer dat Daan zijn lul helemaal in me drukt voel ik mijn orgasme dichter bij komen.
In een heerlijk tempo voel ik dat mijn zoon me nu aan het neuken is.
Dan pakt Daan me bij mijn heupen en begint me omhoog te tillen.
Binnen een paar seconden, zit ik boven op mijn zoon met mijn rug naar zijn hoofd toe.
Ik laat me iets voor over zakken en zet mijn handen op zijn benen neer. Ik voel hoe Daan nu zijn heupen omhoog stoot, en voel zijn stijve lul diep in me stoten met elke stoot die hij doet.
Na een paar minuten voel ik dat Daan weer van positie begint te veranderen, en ik merk dat hij zijn benen begint terug te trekken. En zonder ook maar uit me te komen, zitten we plots in doggy style.
Daan tussen mijn benen achter me en ik op handen en knieën voor hem op bed, en voel ik hoe hij zijn lul diep in me begint te stoten. Ik voel hem met zijn handen mijn mijn heupen vast houden terwijl hij hard en diep in me stoot.
“oohhh mam wat lekker dit…. ” hoor ik Daan achter me roepen.
Bij elke stoot voel ik mijn orgasme dichter bij komen.
Dan pakt hij mijn haar vast en trekt mijn hoofd naar achter toe.
“ Ooohh wat geil dit… wat lekker.. ” begin ik te roepen.
Ik schrik nog een beetje van mijn eigen woorden maar, merk dat mijn geilheid nu toch echt begint te winnen.
“ Jaaa, neuk me, neuk je moeder… ” roep ik plots uit.
Ik merk dat ik niet meer schrik, maar alleen wil dat Daan me naar mijn orgasme neukt.
Ik hoor Daan zijn lul in mijn kutje soppen, en voel zijn ballen tegen mijn kutje aan slaan.
Wat heerlijk om hem in me te voelen, zeker als hij helemaal in me zit.
Het interesseert me niet meer dat hij mijn zoon is. Hij neukt me gewoon te lekker om nu te willen stoppen.
Dan voel ik me orgasme op komen.
Mijn armen en benen beginnen te trillen en ik voel mijn kutje warm worden en mijn buik begint te tintelen.
“ oohh, jaaa. Ik kom,, ik kom!!!! ” roep ik uit zodra ik voel dat mijn orgasme mij begint te overspoelen.
Zo heftig ben ik nog nooit klaar gekomen merk ik, want mijn orgasme komt vanuit me tenen en neemt in rap tempo mijn hele lichaam over.
“Oohh, ik blijf komen. Wat heftig dit.. oohhhh.. ” schreeuw ik uit.
En terwijl ik aan het klaar komen ben hoor ik achter me tot mijn schrik Daan ook roepen, “ oohh mam, ik ga komen.. ik kom in je mam!!! ”
Ik schrik van zijn woorden maar kan niks doen omdat ik nog in mijn orgasme zit.
Ik bedenk me dat hij zonder condoom in me zit en ik niet iets van de pil of zo slik.
“ Neeee, niet in me, niet in je moeder komen, niet klaar komen. Ik slik geen pil!!!! ” roep ik naar Daan.
Ik heb de woorden nog niet gezegd of ik voel zijn eerste straal sperma diep in mijn kutje spuiten. En nog een straal voel ik in me spuiten.
“ oooohhhh, mijn goooddddddd!!!!!! ” Schreeuw ik uit omdat zijn zaad mij doet blijven klaar komen.
Mijn hele lichaam is nu aan het trillen en schokken, en ik voel Daan zijn zaad diep in me gespoten worden.
Zeker 6 dikke harde stralen voel ik diep in me gespoten worden voordat ik zijn lul slapper voel worden.
Als Daan klaar is met spuiten voel ik zijn lul uit mijn kutje glijden en vallen we allebei uitgeput op bed neer.
Even kijk ik naar Daan en weet ik niet of ik nu boos of blij moet zijn op hem.
We kijken elkaar een paar minuten lang aan en dan vraagt hij aan me,
“ Vond je het lekker mam?? ”
Met grote ogen van ongeloof kijk ik hem aan en ik wil tegen hem uit vallen maar ik kan het niet omdat ik stiekem diep van binnen ook heel erg genoten heb van hem.
“ Ja, het was zeker lekker. Maar je mag dit nooit tegen je vader of zussen vertellen hoor. En het gebeurd niet weer. Hoe moet het nou als ik zwanger ben?? ”
Ik zie Daan een beetje verschrikt kijken.
“ Zwanger, gebruik je niks dan? Hoe doe je het met pap dan? ”
Ik kijk hem even aan en zeg dan,
“ Je vader gebruikt condooms, en nee ik gebruik niks. ”
We blijven even liggen en dan zeg ik tegen Daan dat hij naar zijn kamer moet, en ik het wel oplos morgen ochtend.
Daan luister en gaat naar zijn kamer.
Ik loop naar de badkamer en spoel me snel even af en probeer dan alle zaad uit mijn kutje te spoelen.
De volgende dag ga ik naar de apotheek en vraag ik om de morning after pil.
De dame achter de toon bank vraagt dan of ik denk dat ik er misschien nog meer nodig zal hebben.
Ik knik voorzichtig ja, en ik krijg er meerdere mee.
Thuis aan gekomen neem ik gelijk het pilletje in.
En ga ik door met de rest van de huishoudelijke dingen.
De hele dag spookt het door mijn hoofd heen wat er vannacht gebeurd is.
Elke keer als ik me zelf heb overtuigd dat ik dit niet meer kan toe laten, verzin ik op een ander moment wel weer iets, dat ik dit wel kan omdat het zo lekker was.
In de middag komt Daan thuis van een voetbal wedstrijd.
Als we samen om te tafel zitten, begin ik nog even over de nacht die we gehad hebben.
Ik vraag hem onder andere waarom hij het gedaan heeft.
Hij vertelde me dat hij al langer de gedachte had om het met me te willen doen omdat hij mij een mooie en leuke vrouw vindt.
Dus dat onweer gedoe was niet echt? Vraag ik hem.
Met een grijns op zijn gezicht schud hij nee.
Ik vertel hem dat hij dat met meisjes van zijn eigen leeftijd moet doen en niet zijn moeder.
Die meisjes weten nog niet half wat ze lekker vinden.
En jij weet dat wel omdat je die ervaring al hebt, zegt Daan dan.
Ik kan hem geen ongelijk geven daar in.
En zo praten we nog even door.
Dan is het tijd voor het avond eten en begin ik te koken.
Daan gaat naar de woonkamer en begint even tv te kijken.
Ik stuur de meiden een berichtje of ze thuis eten en krijg al snel terug dat ze bij vriendinnen zijn en daar nog een nacht zullen blijven en zondag in de middag terug zullen zijn.
Ok, denk ik bij me zelf. Nog een nacht alleen met Daan.
Direct voel ik weer een kriebel door mijn onderbuik gaan.
` Nee nee nee!!! Irma, dat kan je niet maken Irma… ` begin ik in me zelf te denken.
` Je doet het niet hoor!!! ` gaat er weer door mijn hoofd heen.

Als het eten klaar is gaan we aan tafel en eten het eten op.
Daan verteld onder tussen hoe het gegaan is met zijn voetbal wedstrijd.
En al snel zijn we klaar met eten en ruimen we de tafel af.
Daan zegt dat hij nog even gaat gamen boven op zijn kamer en dan gaat slapen.
Ik besluit nog even tv te kijken.
Als het half 9 is, besluit ik ook naar boven te gaan en even te gaan douchen.
Ik loop naar mijn kamer toen en kleed me zelf uit. Doe mijn badjas aan en loop richting douch.
Ik hang weer mijn badjas op het haakje, en doe de douch aan.
Als het water warm genoeg ik stap ik onder de douch, en maak mijn haren nat.
Even wrijf ik over mijn borsten heen, en direct begint mijn lichaam te reageren en voel ik mijn kutje vochtig worden en mijn tepels hard worden.
Een gedachte van afgelopen nacht schiet door mijn hoofd heen.
Snel stop ik met mijzelf aan te raken omdat ik niet die gedachten kan en wil hebben.
Dan voel ik plots twee handen op mijn heupen.
Van schrik draai ik me om en zie Daan naakt bij me staan.
Hij zegt niks en kijkt me alleen diep in mijn ogen aan.
Ook ik kan geen woord uit brengen.
In een flits bekijk ik mijn zoon van top tot teen, en nu kan ik heel goed zien hoe groot zijn lul is.
Nu weet ik ook waarom ik hem beter voel als zijn vader. Ik schat toch zeker een 18 cm te zien staan. Als ik hem bekeken heb kijk ik weer in zijn ogen.
Voor een minuut lang staan we zo in elkaars ogen te staren.
Het lijkt wel of ik aan de grond genageld sta en merk dat ik niks kan uit brengen.
Dan zie ik dat Daan met zijn hoofd dichter bij de mijne begint te komen, en niet veel later voel ik zijn lippen op de mijne komen.
In mijn hoofd gaan allemaal gedachtes rond, ` dit kan niet. Het mag niet. `
Maar ook gedachtes van, ` ooohh wat lekker.. wat een lekker gevoel dit. `
Even lukt het mij om mijn mond gesloten te houden, dan neemt mijn geilheid toch mijn lichaam weer over net als vannacht, en kan ik niet meer helder na denken.
Ik voel mijn lippen rustig van elkaar af gaan. Langzaam voel ik de tong van mijn zoon mijn mond in komen op zoek naar de mijne.
Als de tong van mijn zoon de mijne tegen komt merk ik dat mijn tong met zijn tong begint te spelen.
Zo raken we in een heftige tong zoen sessie verwikkeld onder de douche.
Als we staan te zoenen, voel ik dat Daan me naar de muur toe drukt en me tegen de muur aan zet. Ik voel zijn handen over mijn lichaam glijden.
Mijn tepels beginnen hard te worden en mijn kutje begint vocht aan te maken, en mijn lipjes beginnen een beetje op te zwellen van geilheid.
Dan voel ik de vinger van Daan over mijn kutje glijden. Ik voel hoe een vinger door mijn lipjes begint te gaan, en als hij er een paar keer door heen gewreven heeft voel ik zijn vinger in mijn kutje komen.
Dan gaat zijn vinger er weer uit en beweegt weer door mijn lipjes heen over mijn klitje.
Dit doet Daan een aantal keer, en zakt dan door zijn knieën op de grond en gaat geknield voor me op de grond zitten om zo beter bij mijn kutje te komen.
` Dit mag niet Irma, dit kan niet… ` zeg ik nog tegen me zelf in mijn hoofd.
` Hij is je zoon. Je hebt een man en kinderen, en nu ga je gevingerd worden door 1 van je kinderen van 17 jaar. Je zoon. Je zoon vingert je nu. Dat mag niet..` vervolgt het in mijn hoofd.
In mijn laatste poging om het tegen te houden probeer ik mijn benen bij elkaar te houden om hem geen mogelijkheid te geven om iets te doen, maar zodra ik zijn vinger over mijn klitje voel wrijven gaan mijn benen vanzelf uit elkaar, als een bloem die open gaat in de zon.
Dan voel ik dat hij met 2 vingers weer mijn kutje in gaat en heen en weer begint te bewegen en zo mijn kutje met 2 vingers begint te neuken. Terwijl zijn vingers in mijn kutje zitten voel ik zijn duim door mijn lipjes gaan en over mijn klitje heen gaan.
In een razend tempo voel ik zijn vingers heen en weer gaan in mijn kutje en zijn duim over mijn klitje gaan. Binnen no time begint mijn orgasme me te over spoelen en kom ik klaar.
Mijn benen beginnen te trillen, ik begin langzaam door mijn benen te zakken.
Ik zet mijn handen op Daan zijn schouder die voor me op de grond geknield zit, en begin zo op hem te leunen
“ ooohhhgoodddd ik kom…. ” zijn de woorden die ik in een lang gerekte zin uit schreeuw.
“ Kom maar lekker klaar mam, laat je maar lekker gaan…. geniet er maar van… ”
Hoor ik Daan roepen als ik mijn woorden geschreeuwd heb.
Ik weet niet wat het is maar door zijn woorden begint mijn orgasme sterker aan te voelen en lukt het me niet meer om te blijven staan. Langzaam zak ik door mijn benen en moet ik op mijn kont onder de douch gaan zitten.
Als dat gebeurd kan Daan niet meer door gaan met zijn ding en daar door neemt mijn orgasme ook weer af.
Als mijn orgasme is afgelopen helpt Daan me weer overeind en zonder iets te zeggen en al leunend in zijn armen lopen we naar de handdoeken toe. Daan droogt snel zich zelf af en help mij dan ook om af te drogen. Als we redelijk droog zijn heb ik geen controle meer over mijn gedachten, en begin ik Daan mee te nemen naar mijn slaapkamer. Als we daar aan komen duw ik Daan het bed op en hij valt met zijn rug op bed. Zijn benen staan nog steeds op de grond, en nu kan ik goed zien hoe groot zijn lul werkelijk is. Mijn eerste gedacht kloppen, ik laat me op mijn knieën zakken tussen zijn benen en neem zijn harde lul in mijn hand. Langzaam begin ik op en neer te gaan met zijn lul in in hand, en gefascineerd zit ik te kijken naar hoe ik mijn zoon aan het af trekken ben.
In een vlaag van verstandsverbijstering voel ik mijn lichaam naar voren toe gaan en zonder er bij na te denken neem ik zijn eikel in mijn mond. Als hij in mijn mond zit proef ik de heerlijk smaak van zijn lul. Ik laat zijn lul dieper en dieper mijn mond in glijden. Als ik zijn eikel achter in mijn keel voel komen, begin ik weer langzaam omhoog te komen. En zo begin ik mijn zoon te pijpen.
Na een paar minuten heerlijk pijpen, voel ik Daan me aan me haren omhoog trekken, en me op hem laten liggen. Dan beginnen we weer met tongzoenen.
Ik merk dat mijn gedachten nu niet meer bezig is met dat ik met mijn zoon bezig ben, maar nu is het voornamelijk het heerlijke gevoel die ik voel als hij iets bij me doet.
Dan draait Daan me om en ligt hij ineens op mij. Langzaam voel ik hem van me af glijden, en neemt snel even een tepel in zijn mond en zuigt er hard aan.
Dan zit hij in eens tussen mijn benen.
` Oh nee, hij gaat me likken, mijn zoon gaat me likken!!! ` schiet er door mijn hoofd heen.
En dan voel ik zijn tong door mijn lipjes gaan, en voel mijn lichaam strak gespannen staan. Direct gevolgd door intense tintelingen die van mijn kutje naar mijn onderbuik gaan. Ik voel mijn buik aan spannen en kom met mijn boven lichaam half omhoog. Ik voel mijn benen aanspannen en mijn voeten leg ik op zijn rug neer en mijn knieën begin ik zo ver mogelijk naar buiten te drukken om hen de meeste ruimte te geven.
Het gevoel dat mijn zoon mij nu geeft is intens, en ik kan niet anders meer dan me over geven.
“ Oohhhh gooddd hoeeee,,,, je doet dit lekkerder als je vader. Hoee,, ” ontsnapt mijn mond als ik merk dat mijn lichaam, mijn hoofd naar achter gooit en ik weer op mijn rug op bed val. Mijn handen grijpen in het dekbed, en ik voel mijn tweede orgasme opkomen.
“ oohh jaaa, oohh, jaaa. Ik kom weer ,, ik komm weerrr!!! gaa door gaa door….!! ” Schreeuw ik nu richting mijn zoon om hem aan te moedigen om zijn moeder klaar te beffen. En ik voel hoe mijn orgasme over me heen komt spoelen, ik pak met mijn handen het hoofd van Daan vast zodat hij niet meer weg kan, en ik voel mijn schaamlippen branden en tintelen, en die tintelingen gaan door naar mijn buik en de rest van mijn lichaam. Zo heftig als dit ben ik nog nooit in me leven klaar gebeft.
Wat een geweldig gevoel.

Als ik zeker een minuut lang heb liggen kronkelen en trillen op bed voel ik mijn orgasme af nemen, en begin ik weer te ontspannen.
Dan kijk ik tussen mijn benen door naar beneden en zie ik Daan met een natte mond en kin omhoog komen. De blik in zijn ogen staat op beestachtig geil. En hij klimt dan ook direct op me. Terwijl hij op me klimt voel ik zijn stijve lul tegen mijn kutje aan komen.
Terwijl ik nog lig bij te komen van mijn orgasme voel ik hem met zijn heupen bewegen.
Ik doe mijn benen om zijn middel heen en duw weer mijn knieën naar buiten om hem de meeste ruimte te geven.
Als Daan even met zijn heupen gewiebeld heeft voel ik zijn stijve lul nu door mijn lipjes gaan om vervolgens even voor mijn kutje te wachten. Terwijl Daan mij in me ogen aan kijk, duwt hij beestachtig hard zijn harde 18 cm tot diep achter in mijn kutje.
“ oohhh jaaaaa,, roep ik uit als hij in me komt.
Ik voel hem tegen mijn baarmoeder aan komen en dan weer snel terug trekken. Dan begint mijn zoon me hard en snel te neuken. Ik lig als een lappen pop onder hem en voel zijn staaf heen en weer schieten in me als een zuiger.
` Zo bruut en heerlijk heeft mijn man me nog nooit geneukt. Wat lekker en wat geil is dit zeg. ` denk ik bij me zelf.
“ oohh, jaaa, neuk me hard jongen.. neuk je moeder maar lekker hard door. harder,, harder… ” schreeuw ik in Daan zijn oor.
Hij reageert gelijk en begint nog sneller en harder in me te stoten.
Dan voel ik weer zijn lul dikker worden in mijn kutje.
En begint Daan zijn zaad weer diep in me te spuiten.
“ Oohh jaaa je komt weer in me jaaaa…. ” laat ik los als ik zijn eerste straal in me voel spuiten.
En terwijl Daan aan het spuiten is in me roept hij, “ oohh mammmm,, wat heerlijk geil om zo in je te mogen komen… mmmmm ” En nog 4 dikke stralen voel ik in me spuiten.
Als hij klaar is met spuiten valt hij op me neer. En zo liggen we zeker een kwartier uitgeput op elkaar. Dan rolt Daan van me af en liggen we nog even naast elkaar met onze hoofden naar elkaar toe en kijken elkaar diep in de ogen aan.
Dan staan we tegelijk op en lopen hand in hand naar de douch om ons te wassen.
En als we dat gedaan hebben gaan we weer in bed liggen maar nu lig Daan de hele nacht tegen me aan en hebben we in die nacht zeker nog 2 keer geneukt en heeft hij me vol gespoten.

Die zondag kwam mijn man thuis en mijn dochters. En hebben Daan en ik het er niet meer over gehad. We zijn nu een jaar verder en in dat jaar hebben Daan en ik wel zeker 1 keer per week seks gehad soms wel vaker als we weer een weekend alleen waren. We hebben zelfs een keer een week samen gehad, en toen heeft hij mij alle hoeken van het huis laten zien. En ook zijn wij toen wezen experimenteren. En ik ben nu zwanger. Ik weet zeker dat het van Daan is omdat mijn man en ik het nog steeds met condoom doen, en met Daan doe ik dat niet. Hij spuit mij elke keer vol, en heeft nog nooit ergens ander zijn zaad in gespoten dan in mij.
Ik heb mijn man wijs gemaakt dat het condoom een keer kapot is gegaan en dat het van hem moet zijn. Ik hoop dat als de baby geboren wordt, dat het wel op ons beide lijkt en dat hij kan accepteren dat het zijn baby is. Ook al weet ik dat hij van mijn zoon is.
Dit is mijn verhaal, en ik hoop dat ik hier ook andere moeders tegen kan komen die dit ook mee gemaakt hebben. En hoop dat hun willen delen hoe het bij hun gegaan is.
Groetjes, Irma.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 21391 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

8 gedachten over “Zwanger van mijn zoon.”

Plaats een reactie