BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Aan de droogmolen vastgemaakt

Even voorstellen
Mijn vrouw Eva (nu 46 jaar) en ik (George), 48 jaar, kennen elkaar bijna 30 jaarom 30. Vooral de eerste jaren om onze verkering hebben wij een spannende seks gehad!
Dit is een waar gebeurd verhaal dat ik graag met jullie deel.
Die dag zal ik nooit vergeten (Eva trouwens ook niet!)
Eva was toen 22 en ik ik 24…
Jammer genoeg hadden wij toen nog geen mobieltjes om foto’s en filmpjes te maken hoe.
Gelukkig had ik wel een video camera (VH dubbel en een videorecorder natuurlijk…
Helaas heb ik deze banden niet meer en is dit unieke materiaal verloren gegaan!
De foto’s heb ik nog wel op negatief ( maar deze heb ik nooit af laten drukken (schaamte)

Laten we maar beginnen:
Veel leesplezier! Een reactie is welkom…

Een mooie zomerse dag
Het was een prachtige zomerse dag, 25 °C. We hadden net lekker buiten geluncht. Waarschijnlijk kwam het door de zon. Ik had geil gevoel. Eva liep in haar korte broek en een luchtig bloesje rond. Ik kon alleen aan seks denken.
“Ik denk dat ik mijn zwembroek aan ga trekken, dan kan ik een beetje bij bruinen”, zei ik.
“Ik moet zo de was nog ophangen, zet jij even de droogmolen klaar?”.
“Ik denk dat ik mijn bikini ook aan doe, het is echt lekker weer”, zei Eva en ze liep naar binnen.

Ik liep naar het schuurtje, pakte de droogmolen en zette die in het gat. Ik kon het niet laten om even in mijn pik te knijpen. Nog steeds was ik geil en dacht ik nog steeds aan seks. Het effect kon niet uitblijven, ik voelde dat ik een erectie kreeg.
Even later komt Eva in haar bikini naar buiten. Haar borsten zijn nauwelijks bedekt en haar bikinibroekje sluit prachtig om haar billen. “Zo, ik kan lekker van de zon genieten, terwijl ik de was ophang kun jij je zwembroek aan gaan trekken”, knipoogt ze lachend. Wat had ik toch een knap vrouwtje.

Een geil plannetje….
In de slaapkamer deed ik mijn kleren uit, pakte mijn kleine groene zwembroekje uit de kast en liep naar de badkamer. Even waste ik mijn jongeheer inclusief mijn klokkenspel en mijn billen. Heerlijk dat koude water. Extra aandacht kreeg mijn eikel. Ik kon het niet laten om mijn pik in een erectie te brengen. Zo kon ik vooral goed bij de eikelrand. De erectie was er zo. Niet zo vreemd eigenlijk, want in mijn gedachte had ik een geil plannetje….
Ik liep naar het nachtkastje en pakte uit de onderste lade de handboeien en twee lange zwarte veters. Ik trok mijn zwembroek aan en stopte hierin ook de zwarte veters. Mijn erectie leek wat minder, maar kwam weer snel terug. Met een behoorlijke stijve pik in mijn zwembroek liep ik terug naar de kamer. Ik zag dat Eva in haar bikini de was aan de lijnen van de droogmolen aan het op hangen was. Haar slipjes en een tweetal bh’s, een paar washandjes en handdoeken en twee onderbroeken van mij. Het was een heerlijk gezicht…
Ik liep naar buiten met nog steeds een flinke bobbel!
Ze was wel wat gewend dacht ik.

Een spelletje…
“Schat, zin in een spelletje?”
Eva draaide zich om en begon te lachen. Het was een zinnetje dat wij vaker gebruikte als één van ons zin had in seks.
“Oh, is het alweer zover? Oké ik speel het spelletje wel mee!”
Ze zag dat ik een erectie had. “Wat moet ik doen schatje?”, zei ze zwoel.
Ik liep op haar af, pakte de handboeien en zei “doe ze eens aan, dan zul je wel merken wat we gaan doen”. Het is misschien nog wat spannender als ik je eerst blinddoek”, Speel je mee?”, Vroeg ik. “Het wordt jouw middag schatje”, lachte ze. “Maar dan wil ik wel eerst zien wat er in je zwembroekje zit”. En terwijl ze dat zei, trok ze mijn broekje omlaag, zodat mijn half stijve pik er uit floepte en de zwarte veters op de grond vielen.
” Nou nou, je bent wel wat van plan” en ze greep mijn lul vast en kneep er eens stevig in..
“Loop maar even mee naar de slaapkamer, dan doe ik je even de blinddoek voor”. Ik trok mijn zwembroek weer omhoog. “Oké, ik volg je” en ze liep lachend achter me aan..

Even niet meer kijken…
In de slaapkamer deed ik de blinddoek voor. “Even niet meer kijken schatje, alleen voelen fluisterde ik in haar oor, terwijl ik zacht in haar oorlelletje beet. “Even controleren of je echt niets ziet, hoeveel vingers steek ik op?”, zei ik lachend terwijl ik haar hand nam en ze liet voelen hoeveel vingers ik opstak. Ze telde hardop “1, 2, 3, 4 en ben ik geslaagd”, vroeg ze lachend. “We doen nog een proefje, voor de zekerheid”. Ik deed de onderste lade weer open en pakte een van mijn cockringen. Verwijderrasin haar hand. Langzaam liet ze haar handen via mijn borst naar beneden glijden. Toen ze mijn zwembroek bereikte, trok ze deze weer uit.
Al snel had ze mijn pik te pakken en voelde ik hoe ze de ring over mijn penis schoof. Door de aanraking en het gefriemel groeide het ding snel. Haar handen en de ring deden hun werk! “Goed zo sletje van me, nu de riempjes nog en dan is de proef geslaagd”.

Ik voelde hoe ze de riempjes aantrok waardoor mijn ballen gescheiden werden en mijn erectie steeds harder en groter werd. Mijn eikel glansde en ik genoot. “Geef er maar een kusje op, maar je hoeft me nog niet te pijpen.
Je bent cum laude geslaagd” en ik aaide met mijn handen door haar lange blonde haren. Ze gaf een tongzoen en beet zachtjes in mijn eikel, liet haar tongetje langs mijn gevoelige eikelrand gaan om te eindigen met een korte zuigzoen. Zo liet ze mij met een flinke erectie staan.

De handboeien aan..
“Dat was heerlijk schatje. Ga maar staan, dan gaan we verder met het spelletje”. Ik deed een van haar handboeien om mijn pols. “Volg mij maar voorzichtig”, zei ik. Samen liepen we door de gang, via de kamer en de keuken naar buiten.

Een plasje… pensioen
“Ik word een beetje zenuwachtig, mag ik nog snel een plasje doen”, vroeg Eva. “Natuurlijk mag dat, maar dan ga ik wel met je mee, want we zitten nu aan elkaar vast”. We liepen de wc in. Ze trok haar slipje naar beneden, ging zitten en deed een flinke plas. Ik trok door, deed de wc deksel naar beneden en zei: “Ga er maar op staan, dan lik ik je kutje schoon “. Ik hielp haar om op de wc-deksel te gaan staan en liet mijn tong over haar nog vochtige spleetje gaan. De urine druppeltjes op haar schaamlippen verdwenen op mijn tong. Ik voelde Eva genieten toen ik mijn tong in haar kutje duwde. Ik kon het niet laten om even op haar clitje te bijten. Terwijl ik zo bezig was hield ik mijn pik vast, zodat deze lekker stijf bleef. “Genoeg gespeeld, laat je broekje maar uit. Buiten is het warm genoeg’’. Ik hielp haar van de wc af.

Het was een lekker gevoel om met een flinke erectie te lopen. Met de gedachte aan er ging komen, werd ik alleen maar geiler! Eva moest eens weten. Tot nu toe vond ze het nog leuk. Gelukkig maar!

Tip voor de man:
Doe ook een Cockring aan of bind je ballen af met een lange voetbal veter of een koord (een pakjes-elastiek is ook een aanrader!
Trek je daarna af (dat doen)
Veel succes en pleziermet het klaarkomen!

Tips voor de vrouw:
Pak je vibrator (met volle batterijen) en Masturbeer je , totdat je lekker klaarkomt
Laat je lekker klaarkomen!
Laat even weten of het gelukt is!!

De was…
We liepen naar de droogmolen. “Eens kijken of de was al droog is”. Ik pakte haar linkerhand en klikte deze met de handboei vast aan de molen, daarna deed ik hetzelfde met haar rechterhand. Zo stond ze me gespreidde armen lekker in het zonnetje tussen de slipjes en behaatjes, zonder dat ze een kant op kon.
“Ik laat je even alleen, maar ben zo weer terug, even iets pakken. Intussen kun je van de zon genieten”.

Zou ze nog steeds niets zien vroeg ik me af. Toch even controleren dacht ik. “Ik heb nog steeds een stijve. Die kun jij wel niet zien, maar ik zal het laten voelen” Ik liep op haar af en controleerde de blinddoek. “Scheelt je een zonnebril” Even voelen of je al opgewonden bent schatje. Ik stak mijn wijsvinger zachtjes in haar spleetje. ” Nou janou, zo nat ben je nog niet. Geniet je er toch wel van? Het spelletje is nog maar net begonnen”. Intussen had ik mijn jongeheer, die dreigde te verslappen even goed vastgehouden, zodat hij weer keihard en fier vooruit stond. “Voel je dat hij nog lekker stevig is?” Ik duurde mijn eikel plagend tegen haar kutje.

De plantenspuit.
‘’Blijf zo maar even staan dan pak Ik even mijn laptop en de filmcamera’’, zei ik. Al snel begon ik te filmen. Behalve Eva, die zo heerlijk vastgebonden stond tussen het wasgoed, zorgde ik dat ook mijn opgetuigde pik erop stond.
Op mijn gemak liep ik naar de keuken, vulden daar de plantenspuit, mijn telefoon, mijn filmcamera en mijn laptop. Daarna liep ik terug en legde alles op de tuintafel.
Ik startte mijn laptop op, pakte de filmcamera en begon te filmen.

Behalve Eva, die zo heerlijk vastgebonden stond tussen het wasgoed, zorgde ik dat ook mijn opgetuigde nu stijve pik erop stond.
“Zo sletje daar zijn we weer, het spel gaat weer beginnen!” Ik liep naar het schuurtje om de wasknijpers te pakken. “Je zult het wel warm hebben zo in de zon met al die kleren aan. Ik zal je bovenstukje even uitdoen, die borsten van jou kunnen nog wel wat extra zon gebruiken”. Terwijl ik dit zei trok ik het bovenstukje uit, zodat haar borsten de vrijheid hadden. Zachtjes pakte ik ze vast en kneep er even in. Nou, die kunnen wel wat afkoeling gebruiken. Ik nam de plantenspuit van tafel en begon haar borsten nat te spuiten. Met mijn andere hand filmde ik “Oh ja, dat is lekker”, riep Eva, ‘’wel een beetje fris, maar dat hadden ze wel nodig”. Haar tepels reageerden en werden wat steviger en groter.

Wasknijpers…
Ik nam een wasknijper uit het wasknijperbakje en zette die op haar tepel, ook op haar andere tepel plaatste ik een wasknijper. Mijn hand ging naar haar kutje en ik stopte plagend een vinger tussen haar roze lipjes. “Even voelen of je al natter bent. Ik geloof dat ik daar toch iets aan moet doen”. Eva genoot zichtbaar.

“Zo sletje daar zijn we weer, het spel gaat weer beginnen!”
Opnieuw nam ik een aantal wasknijpers en deze begon ik een voor een op haar schaamlippen te zetten. Daarbij trok ik er af en toe aan. Op elke schaamlip klemde ik drie wasknijpers. Toen deze erop zaten liet ik de camera zijn gang gaan. Af en toe zoomde ik in, zodat ook de details goed en duidelijk ziek maar werden. Daarbij trok ik haar kutje verder open. De haartjes waren goed te zien en ook haar harde clitje kon je zo duidelijk zien. Ik pakte mij ballen vast met mijn linkerhand en terwijl ik met mijn rechterhand filmde, duwde ik mijn eikel zachtjes tussen de wasknijpers door tegen haar spleetje.
Ik nam opnieuw de plantenspuit en begon haar kutje nat te spuiten. Opnieuw legde ik alles vast, ook het gezicht van de geblinddoekte Eva.

“Schat, de was is nog niet droog, ik zal hem een beetje verhangen. Ik nam de twee ik ga naar het eindebehaatjes van de lijn en maakte deze met wasknijpers weer vast aan haar schaamlippen. Een geil gezicht

Toen nam ik allebei de bh’s en maakte die vast aan haar tepels. Ik probeerde het zo te bevestigen dat de knijpers op haar schaamlippen haar vagina wat open trokken. Een beetje spanning zat er wel op. Bij een beetje beweging werd er aan de schaamlippen getrokken.
Tussendoor kon ik het niet laten om af en toe aan mijn pik te zitten. Ik vond het tijd voor de volgende stap. Nadat ik alles nog eens gefilmd had het even gecontroleerd op de laptop, deed ik bij Eva de blinddoek af. Ze keek mij lachend aan. “Je zult wel dorst hebben, wat wil je drinken? Zelf neem ik een glaasje whisky”. “Doe mij dan maar een gin-tcnic”.
Ik liep naar de keuken en schonk de drankjes in. V0ldaan nam ik een slok en liet ook Eva drinken. Toen ging ik tegen over haar zitten en verwijderde ik de cockring. Ik nam een zwarte veter en begon mijn ballen in te snoeren, terwijl Eva toe “moest” kijken. Daarna nam ik de tweede veter om het karwei af te maken. Onder mijn eikel had ik een stalen ring gedaan. Ik zag mijn eikel pas worden en het pisgaaatje ging steeds verder openstaan. “Gaat hij lekker? Wat ben je toch een oversekste vent. Ik filmde af en toe en nam af en toe ook een slok. Plagend ging ik voor haar staan. Ik trok nog even aan de bh’s, waardoor haar borstjes meebewogen. Toen verwijderde ik de wasknijpers. Ik masseerde haar borstjes, spoot de plantenspuit helemaal leeg en zette toen een wasknijper op haar clitje. Ze liet het allemaal toe. Ook zij genoot van het spelletje.

Vibrator in slipje…
“Even iets pakken” en ik liep weer naar de slaapkamer, pakte een vibrator en haar kleine zwarte slipje. ” Hier, trek maar aan. Ze stapte er in. Ze zag de vibrator en wist wat er ging gebeuren. Ik zette hem aan, maakte hem wat vochtig in mijn mond en liet het zoemende seksspeeltje langzaam in haar vochtige spleetje verdwijnen. De wasknijper zat nog steeds op haar ultieme genotsknobbeltje. Ik trok haar slipje omhoog, zodat de vibrator gevangen zat en heerlijk trilde in haar vagina. De wasknijper kwam klem te zitten en stak een beetje boven haar slipje uit. Af en toe trok ik aan de veter, zodat mijn erectie bleef.

Ik liep naar haar toe, kneep zachtjes in haar bochten en begon haar in haar nek te zoenen, gaf ook haar tepels een beurt en gaf haar een tongzoen, die ze gretig beantwoordde. Voor mij een teken om nog even door te gaan. “Ik maak nu je ene hand los, dan kun je mij even verwennen”. Ik gaf ze nog wat te drinken, pakte haar hand en bracht die naar mijn nog altijd stijve jongeheer, die er door de zwarte veters bijzonder uitzag (vond ikzelf). Eva nam de glanzende eikel tussen haar vingers en draaide zachtjes kleine cirkeltjes. Ze kneep in mijn ballen en trok af en toe aan de veters. “Maak mijn andere hand ook maar los, dan zal ik jou eens onder handen nemen”, zei ze op een dreigende toon.

Mijn beurt…
Niets liever dan dat dacht ik bij mezelf. Ik maakte de handboeien los terwijl ik tegelijkertijd even tegen haar slipje duwde. De vibrator zoemden nog heerlijk. Ik vond het zo’n geil geluid.
Toen begon ze mij af te trekken, maar de stalen ring de onder mijn eikel verhinderde dat een beetje. Ze liep naar de plantenspuit en met de zoemende vibrator nog steeds haar kutje, naar de keuken om die opnieuw te vullen. Het zat schijnbaar niet zo comfortabel, want aan haar lopen zag je dat er “iets” ergens in de weg zat. Ik had het intussen wel weer gefilmd (ook mij nog steeds vastgebonden pik).
Eva pakte mijn lul en duwde de ring over mijn eikel.

Ik ‘’moet’’ solo…
“ik wil dat je jezelf aftrekt, geef mij dat filmapparaat maar eens. Ik zal het boeltje eerst even afkoelen”, en met de plantenspuit spoot ze mijn gereedschap nat. Dat was een heerlijk gevoel, dat koude water dat met een beetje kracht tegen mijn ingesnoerde ballen en stijve penis werd gespoten. “Nou, komt er nog wat van? Als je binnen 5 min klaarkomt, mag je mij vanavond een grote beurt geven”, glimlacht ze geil. ‘’Ik pak even de kookwekker erbij’’. Nog steeds met de zoemende vibrator en haar kun je, liep Eva naar de keuken. Al snel kwam ze terug met de kookwekker.
” Dat ziet er niet uit” en ze trok hard aan de veter. “Au” riep al hé hé lol met ja Leonie nu aan het scout en kaas op zijn best wel wat kan ze helpen: Één voor Één In De Kan Allemaal Nog ja wij gaan snel weer hangen hij had er veel leerlingen weer book account wel te hoog zeilweer 23
RT gaan nou compleet lol op jonge Lamborghini is goed hoor lieve nichtje ook ja jeetje bent helemaal terug voetbal. Zeker voor Barcelona maak nog maar een hapje Me maar eens goed te doen hoor slopers naar ‘s’s ja daar dus helemaal een vormig deels wel drie keer
Zetten Frankrijk ik. “Watje” en ze trok nog eens extra. Toen begon ze de veter los te maken om vervolgens mijn bollen opnieuw in te snoeren. Ik genoot er altijd van als Eva dit deed. Zeker nu op ons eigen terras heerlijk in de zon!
Ik zag de trillende vibrator in haar zwarte slipje met nog steeds de wasknijper die boven haar slipje uitstak, haar mooie borstjes en haar geile blik.

De kookwekker tikt…
Ze had een hele veter sprak om mijn ballen gewonden en in de andere legde ze een lus die ze vervolgens over mijn stijve pik en ballen schoof. “Loop maar eens even mee” en ze trok aan de veter, liep een rondje en ik volgde haar.
Eva liep naar een tuinstoel, pakten de kookwekker, draaide die op en zetten die tussen haar voeten op de grond.
“Begin maar snel schatje, de tijd loopt” en ze keek mij glimlachend aan.
Ik pakte mijn lul in mijn rechterhand en begon mij af te trekken. Tegenover mij zat mijn super geile vrouwtje met blote borsten en klein zwart slipje! Een minuut was al voorbij. Ik had nog niet het gevoel dat ik klaar zou komen en ik verhoogde het tempo. Met die natte zwarte veters om mijn ballen leek het moeilijker om klaar te komen.
Eva had het in de gaten. Ze trok haar slipje uit en spreidde haar benen. De wasknijper zat nog steeds op haar clitje. De zoemende trillende vibrator stak een stuk uit haar geschoren kutje.

“George, schatje je kunt het wel, denk maar aan de hoofdprijs. Kom op spuit mij maar onder! Je hebt nog ongeveer 3 minuten. Je oefent bijna elke dag toch en je wilt soms toch graag een vluggertje”.
Ik hoorde slechts half wat ze zei. Ik was alleen maar bezig met mijn race tegen de klok. Ik hoorde het tikken van de wekker al lang niet meer. Steeds sneller ging mijn hand op en neer sjorrend aan mijn pik. Ik voelde dat ik er bijna was. Verhit en zo goed als uitgeput keek ik, enigszins wanhopig ook, naar Eva, die intussen tegenover mij met haar vriend de vibrator aan het spelen was. Die ging ook snel in en uit haar kutje. “Nog 60 seconden, schatje” en ze begon hardop te tellen. Ik voelde dat ik ging komen. “Ja, ja, ik kom en ik maakte een hijgend geluid en slaakte een zucht van opluchting! “36,35” hoorde ik. Mijn zaad spoot richting Eva een beetje kwam op haar onderbeen terecht, de rest op mijn benen, de grond en in mijn hand. Heftig schokkend was ik klaargekomen. Langzaam trok ik mij verder af. Mijn erectie was verdwenen. De zwarte veters zaten nu losjes om mijn balzak.
“Nou dat staat er mooi op denk ik. Je was als een idioot bezig. Ik ben benieuwd of hij nog energie hebt voor vanavond”. Ze haalde de trillende vibrator uit haar vochtige spleetje en ging er mee over mijn ballen en nog naschokkende pik. Ik boog mij voorover en trok de wasknijper van haar genotsknobbeltje.

Het hele “spelletje” had ongeveer drie kwartier geduurd. Ik was wel benieuwd naar de beelden. “Voordat ik ga douchen wil ik wel dat je mijn benen even schoonlikt” ze Eva op een gebiedende toon en ze pakte mij bij mijn hoofd en duwde dit naar haar onderbeen. Gewillig begon ik mijn eigen sperma op te likken. Ik kon het niet laten om toch met mijn tong langzaam richting haar kutje te gaan. Even denk ik mijn tong speelt over haar clitje gaan. Zachtjes beet ik haar schaamlippen en liet mijn tong even snel in op en neer gaan in haar spleet!
Toen liep ze weg, mij naakt achterlatend.
Wat had ik toch een heerlijk geil vrouwtje, dacht ik bij mezelf.
Ik liep naar de laptop, om wat beelden te zien. Het was een echte home video. Het was beslist beter geweest als er professioneel gefilmd zou zijn. Zo ver durfden wij echter nog niet te gaan. Toch werden we altijd weer opgewonden als we de filmpjes terug keken. Jezelf en je vrouw terugzien als “pornoster” wat leuk, gel, maar vooral lust opwekkend.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Richard1748

Graag lees ik geile fantasieën (bondage en BDSM (hebben wel een lichte voorkeur)
Ik ben ook zeer benieuwd naar die geile fantasieën van vrouwen!
Ik ben hetero, maar in mijn fantasieën fantaseer ik ook over het hebben van seks met een andere man
of shemale…
Een opwindende reactie vind ik altijd leuk!

Dit verhaal is 9288 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Aan de droogmolen vastgemaakt”

 1. Dag Richard, je vraagt om een reactie, dus bij deze en beschouw het s.v.p. als opbouwende kritiek.
  Er zitten zoveel fouten in je verhaal dat ik na drie alinea’s gestopt ben met lezen. Meteen al in de eerste zin: ‘kennen elkaar bijna 30 jaarom 30’ en zo gaat het door met dubbele woorden etc..
  Het lijkt er op dat je het verhaal zonder het zelf na te lezen geplaatst hebt. Voor mij is het zo onleesbaar en dat is jammer, want met wat meer aandacht zal het vast een opwindend verhaal zijn. Veel succes en evengoed bedankt dat je een verhaal geschreven en geplaatst hebt!

 2. Hallo Richard, ik moet Hagenees wel gelijk geven, het lijkt of je weinig tijd had om te schrijven, maar toch kijk ik uit naar een vervolg of totaal ander verhaal.
  Trouwens goede tip om de ballen eens af te binden.
  Nog veel schrijfplezier
  AlphaLocus

Plaats een reactie