BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De dameskleedkamer

Na de wedstrijd moest ik mij melden bij het wedstrijdsecretariaat. Één rode en twee gele kaarten hoort niet bij dames hockey. Na een half uur soebatten met de scheidsrechter en de coaches van beide teams werd de rode kaart omgezet worden naar een gele kaart en één gele kaart kwam te vervallen. Toen ik, even later, in de kleedkamer kwam was mijn team al vertrokken en hing aan de bar, gokte ik. Ik begon me uit te kleden om te gaan douchen.

Op dat moment komen twee jongens van het heren2 team de kleedkamer binnen stormen en komen geschrokken tot stilstand als ze mij zien. ”Wat doe jij hier?” Vroeg er een. ‘‘Ik sta op het punt om te douchen. Ik bedoel, dit is de kleedkamer voor dames. Wat doen jullie hier?” vroeg ik. “Onze kleedkamer is overvol en deze is normaal gesproken leeg. We zouden hier douchen. Ah, wat ben je aan het doen?” Terwijl hij aan het praten was, was ik doorgegaan met uitkleden. Ik droeg alleen nog mijn sport BH, slipjes en een stoute grijns. ”Daar heb ik al op geantwoord.” zei ik. “Ik ga douchen. Ik weet niet hoe het met jongens zit, maar meisjes kleden zich normaal gesproken uit voor het douchen.” De langste reageerde schuchter. ”Dat weet ik, maar we zijn hier. Je kunt je niet uitkleden terwijl we hier zijn.” Ik haalde mijn schouders op. ‘‘Waarom niet? Waarom zou ik mee niet moeten uitkleden om te douchen? Omdat jullie hier zijn? Jullie zijn onbelangrijk.” De boys bloosde en probeerde me niet aan te kijken. ”Ben je gek? Als je je voor onze neus uitkleedt, weet je niet wat er gebeurt.” Ik schudde mijn hoofd. ”Oh, ik heb een redelijk goed idee. Je grijpt me vast en verkracht me of je doet het niet. Wat zal het zijn?”

Ik trok mijn BH uit en gooide die bij mijn andere kleren. Hun twijfel was zichtbaar, Blijven kijken naar een zich uitkleden de meid, of weg gaan om gezeik te voorkomen… Het was hilarisch om hun reacties te zien. Ik vroeg me af of ze me zouden durven te pakken, aan te raken of misschien meer. Het waren allebei behoorlijk stevige jongens en ik wist dat ze allebei negentien waren. Ik pakte mijn slipje vast en begon ze naar beneden te duwen. ”Hé, stop. Dat kun je niet doen.” Mompelde de kleine. “Echt waar? Dat is nieuw voor mij,” zei ik terwijl ik mijn slipje naar beneden duwde. Niet dat ze iets hebben gezien. Paniek laaide op en ze draaiden zich om en renden weg. Ik was klaar met het uitdoen van mijn slipje. Ik had niet gedacht dat ze terug zouden komen. Ik voelde me een beetje opgewonden nadat ik ze zo had geplaagd.

Meneer Timmer liep door de gang toen twee jongens uit de dameskleedkamer stormden en in de herenkleedkamer verdwenen. Door de snelheid waarmee ze zich voortbewogen, vroeg hij zich af wie hen achterna zat. Het was zijn taak om de dameskleedkamer te checken. Hij slenterde erheen en stapte binnen. Ik had net mijn handdoek en zeep gepakt toen meneer Timmer de kleedkamer binnenkwam. Ik keek hem verbaasd aan. Ik nam niet de moeite om het te verdoezelen, want hij was degene die ongelijk had. Hij had hier niet moeten zijn. “Wat gebeurd er?” vroeg hij. ‘‘Jeetje, waarom vragen mensen me dat? Meisjeskleedkamer, douches, ik naakt, gok maar eens wat er aan de hand is.” Hij keek me aan. ”Ik bedoel voordat je je uitkleedde?” snauwde hij. ”Ik zag net twee jongens met grote snelheid deze kamer verlaten. Waarom?”

“Ze kwamen binnen om de douches te gebruiken en waren zeer verrast dat ik er nog was. Ik vertelde ze dat ik ging douchen, in de veronderstelling dat ze dan weg zouden gaan. Ze begonnen te discussiëren dus begon ik met uitkleden. Dat maakte ze een beetje overstuur. ” Hij keek het jonge meisje aan. “Dat kan ik me voorstellen. “Wat gebeurde er toen?” wilde de leraar weten. “Toen ik mijn BH uitdeed, werden ze stil. Toen ik mijn slipje pakte, leken ze te schrikken. Ze renden bijna de kleedkamer uit voordat ik mijn slipje uit had Wat een sukkels!”

Meneer Timmer zuchtte. Ik was me er niet meer van bewust dat ik naakt tegen over hem stond. Mijn stevige borsten en vrijwel kale kutje vol in zijn zicht. Ja, zijn ogen waren overal, maar de sexuele kracht van mijn lichaam op hem had ik niet door. Okay… ik zag zijn pik hard worden, dat voelde wel stoer. “Je bent gek, zei hij, wat zou jij hebben gedaan als ze je hadden gepakt?” Ik kon niet anders dan giechelen. Het zou interessant kunnen zijn geworden. ‘‘Ik kan ze aan,’‘ zei ik tegen hem. “Zoals ik al zei, sukkels, zijn het.” Hij schudde zijn hoofd. “Ben je achttien?” “Al 3 maanden. Maak je om mij maar geen zorgen, ik heb wel vaker naakte piemels gezien hoor!” Zei ik stoer. “Ik maak me daar geen zorgen over. Ik denk dat je niet bepaald een blozende maagd bent, maar het is goed om te weten dat je jezelf aankunt.”

Hij stapte naar voren en legde zijn linker arm om mijn schouders en trok mij tegen zich aan. Met zijn andere hand begon hij mijn tietjes te strelen en daarna mijn kutje. Ik wist niet wat ik moest. Het voelde best lekker, mocht ik genieten? Want het was best lekker, maar hij was een leraar. Dat kon hij niet maken. Nou, ik denk dat ik me vergiste, want hij deed dat zeker en het was lekker! Veel lekkerder dan mijn onervaren vriendjes mij ooit gestreeld en bespeeld hadden. Zijn hand bedekte mijn schaamheuvel, twee vingers gingen tussen mijn lipjes en gleden zelfs in mijn kutje. Nu was het mijn beurt om te vragen: “Wat ben je aan het doen?” vroeg ik hem. “Testen om te zien hoe je dingen gaat aanpakken als een man je grijpt. Dat je naakt bent helpt me natuurlijk wel. Jij, geeft geen weerstand, want waar moet je heen in je blote kont?”

Ik rilde onder zijn handelingen en kreunde zacht. Ik werd langzaam nat! Zijn vrije hand kronkelde om me heen en trok me dichter naar zich toe. Toen ik eenmaal dichtbij genoeg was, boog hij zijn hoofd naar beneden en begon hij aan mijn tepels te sabbelen en niet te vergeten op mijn tepels te zuigen. Ik werd geil in een heel rap tempo. Ik was al een beetje opgewonden toen ik mij voor die beide jongens uitkleedde, maar dit was zoveel spannender! Meneer Timmer wist donders goed wat hij deed… Had hij dit vaker gedaan? Natuurlijk, hij heeft een vrouw, maar heeft hij eerder gedaan met jonge meiden uit zijn klas, of van onze school? Het kon mij niet boeien, ik was als was in zijn handen. Zijn vingers raakten mij G-spot en mijn baarmoeder. Ik kon niet klagen over zijn aanwezigheid in de kleedkamer, want hij had het volste recht om in de kleedkamer te zijn. Okay, ik was naakt, maar hij had de plicht om na de lessen de kleedkamers te checken. Nu hij me stond te vingeren wist ik niet wat ik moest doen. Moest ik het afkappen omdat het niet mocht en kon, seks tussen een leraar en een scholier of zou ik hem zijn gang laten gaan? Ik kon wel een goed cijfer voor sport en Nederlands gebruiken, de beide vakken die hij doceerde.

Als de twee sukkels me hadden gepakt had ik ze geslagen of getrapt! Maar met meneer Timmer wist ik niet goed wat ik moest doen. Ik vermoedde dat een klap in zijn buik hem niet zou deren. Ik verstijfde terwijl ik probeerde te beslissen wat ik moest doen.

Een tip voor jou de jonge lezeres die ooit in zo’n situatie verzeild raakt. Wanneer een vastberaden en charismatische, oudere man met je vrijt, wijs hem dan meteen af. Twijfel niet, het hoort niet, tenzij je het zelf hebt opgezocht. Als je dat niet direct zijn daden afwijst doet, zul je het met elk volgende moment moeilijker vinden. Ik schrok toen meneer Timmer op zijn knieën ging zitten, zijn handen zich over mijn billen sloten om me stil te houden, en toen zijn gezicht tegen mijn kruis werd gedrukt. Hij kuste eerst mijn heuveltje en duwde toen mijn benen open. Hij blies lucht tegen mijn kletsnatte lipjes en duwde toen zijn tong er tussen. Ik werd gek terwijl hij mijn kutje proefde. Hij was erin geslaagd mijn benen uit elkaar te duwen en zijn tong volgde het pad dat zijn vingers hadden gebaand, tussen mijn schaamlipjes glijdend en mijn kutje proevend. Ik voelde hoe hij mijn kutje verkende, me plaagde, me godvergeten geil maakte, en ik voelde me zo geil dat ik mij overgaf aan deze minsten twintig jaar oudere man en leraar.

Eerlijk gezegd wilde ik niets doen om hem tegen te houden. Hij wist heel goed wat hij moest doen om mij gek te maken. Hij zoog op mijn clitje, likte mijn lipjes, propte zijn tong in mijn schede. Ik stond daar te tollen op mijn voeten. Zijn tong streek langs mijn clitoris en ik kreunde luid. Ik wilde hem vertellen dat hij dat niet moest doen, maar het enige wat ik deed was een zinloos geluid maken. Toen stond hij en hield me stevig vast. Hij had een tevreden glimlach op zijn gezicht. Hij stapte iets naar achteren en liet zijn broek zakken. Ik schrok van zijn erectie, ik was in mijn hoofd niet bezig geweest met een volwassen pik. Groot, hard, vol aderen en met een grote paarse eikel er op. Zijn hand ging een paar keer over zijn lul heen en weer. “Toe maar, voel mijn pik maar.” Ik strekte mijn arm en liet mijn vingers om zijn pik sluiten. Hij bewoog zijn bekken heen en weer alsof hij mijn hand neukte. “Jij snapt het…” kreunde hij. Hij tilde me op en legde mij op een bankje in ging op zijn knieën tussen mijn benen zitten met zijn harde lul een paar centimeters van mijn schede. Hij reikte naar beneden en pakte zijn lul beet en duwde deze tegen mijn schede. Het lukt maar een klein beetje. Alleen zijn eikel gleed in mij. Was het mijn spanning? Was ik niet groot genoeg, was ik te droog?

“Ga maar staan, draai je om en leun tegen de kluisjes.” Klonk zijn stem hees. Ik volgde zijn aanwijzingen. Ik leunde naar voren, mijn gewicht tegen mijn handen, en hij stond achter me, zijn ene hand lag op mijn rug en duwde me verder omlaag, met zijn andere hand wreef over mijn schaamlipjes en moedigde ze aan om uit elkaar te gaan, niet dat ze veel aanmoediging nodig hadden. Ik wist precies wat er ging komen en ik wilde het.

Zijn pik streek langs mijn schaamlippen, zijn eikel kuste de ingang van mijn schede en toen gleed hij in me, zijn pik was hard, keihard. We waren gretig. Ik wilde genaaid worden door deze zeer ervaren man en hij wilde mijn jonge kutje neuken! Meneer Timmer reikte om me heen, zijn handen sloten zich om mijn borsten, en zijn pik drong dieper binnen en gleed volledig in me met zijn eerste sterke stoot. “Godver… wat ben je lekker!” kreunde hij. “Ik ga je laten voelen wat er gebeurt met een jongedame die een man uitdaagt.” Zijn handen hadden mijn tietjes stevig vast en hij begin me met steeds langere halen te neuken. Ik werd week in mijn knieën, mij niet meer bewust van de wereld.

Ik stond te wankelen op mijn benen en hij ging door. Hij neukte me hard en diep, dan weer traag en met korte stoten… Zo was ik nog nooit gepakt. Mijn vriendjes hadden altijd op mij gelegen maar staand, achterlangs een dikke, harde lul diep in mij voelen, nee dat had ik nog niet meegemaakt. Hij gromde luider. “Ben je aan de pil?” klonk het ineens. Ik schrok van het idee dat hij zijn zaad in mij zou spuiten. Natuurlijk was ik aan de pil! Welke jonge meid die seks heeft niet? Ik kreunde dat ik niet aan de pil was. Hij vloekte zacht. Hij trok terug en duwde mij omlaag. “Op je knieën, pijp me klaar… Laat me in je mond en over je borsten komen.” Ik was te verbluft om weerstand te bieden. Hij pakte mijn hoof tussen beide handen en begon zijn pik in mijn mond te stoten, net diep genoeg om me niet te laten kokhalzen maar wel diep.

“Godver… je gaat me laten…” Daar waren de eerste stralen. Ik ving ze in mijn mond en trok terug toen hij mijn hoofd los liet. Ik trok nog een paar keer aan zij harde geslacht, de volgende stralen zaad spatte op mij hals en tietjes. Mijn vrije hand ging naar mijn kutje. Ik wilde ook klaar komen! Terwijl ik mijzelf vingerde proefde ik zijn zaad en voelde het van mij borsten lekken.

Hij ging op de bank zitten en keek toe hoe ik mezelf bevredigde. Toen drukte hij mij op de bank en stootte twee vingers diep in mijn kutje. Vol vuur imiteerde zijn vingers de stoten van zijn pik. Binnen de kortste keren gilde ik het uit en kwam ik schokkend en kreunend klaar. Meneer Timmer trok zijn vingers terug en likte ze schoon. Toen kuste hij mijn kutje en kneep nog een keer in mijn gevoelige borsten.

‘‘Schiet op en ga douchen,’‘ zei hij. ‘‘Probeer de jongens in het vervolg niet te plagen.’‘ Lachte hij. Terwijl ik naar de douche liep pakte hij mijn slipje en veegde er zijn pik mee schoon. “Wilt u nog eens naar mijn cijfers voor Nederlands kijken?” vroeg ik hem. Hij lachte luid. “Dan moeten we wat vaker één op één mondeling oefenen.” Dat boeide me niet. Wat hij me had laten voelen was het waard geweest.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 7966 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “De dameskleedkamer”

Plaats een reactie