BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Dubbel gestut is geiler en stabieler.

Zoals in mijn profiel aangegeven vind ik het heerlijk om hier geile verhalen te lezen en af en toe waargebeurde, eigen ervaringen te delen. Deze keer mijn twee ‘ontmoeting’ met Tess die vorige week in haar introductieweek zat voor zo’n 180 eerstejaars. Ik (vierdejaars) zit in een team wat zwem en waterpolo demo’s geeft, die door ze bezocht kunnen worden, afhankelijk van hun eigen voorkeur, interesse. We liggen al een tijd in het water, verdeelt over twee teams en doen een demo wedstrijd. Die beginnen net als een training altijd best rustig, maar als we bezig zijn kunnen we het gewoonweg niet laten; We moeten winnen! En dan gaat de beer los, ook nu dus. Als we uit het water komen na de demowedstrijd van 4 maal 8 minuten, komt ze naar me toe gelopen. Tess. Tess is een paar jaar jonger en een kop kleiner als ik. Ze is extreem sportief en fit. Superslank, maar wel heel vrouwelijk. Schitterend blauwe ogen waar iedereen in verdrinkt. Ik ken haar van een sportclub in Amersfoort waar ik stageloop en nog niet lang geleden, toen ze haar kamer betrok in ons studentencomplex, waarbij ze me uitnodigde om mee te gaan naar de IKEA, te helpen sjouwen met de spullen. Nou daar, daar was hét dan ook gebeurt. En hoe! Was ik al niet buiten adem van de demo, zou ik het nu wel worden; Wat een beauty in dat egaal blauw, hoog opgesneden Adicolor badpak!. Het hele team staart haar aan als ze met een grote glimlach (witte tanden) recht op me afkomt. ’He, Janus, had je me niet gezien?!’. Ik hap naar adem en krijg er met moeite uit, ‘Nope Tess, sorry Tess’. ‘Ik zie je anders al de hele tijd bezig hoor, maar wat een zware sport!’. ‘Euh’, ga ik totaal overdonderd verder als een schaap. ‘Dassss het leuke eraan, toch?’. ‘Nou, niks voor mij hoor’, gaat ze door. ‘Ik zit in de introweek, of euh, UIT week en brengen vandaag bezoek aan de zwembaden, dus ook hier. Zie ik je hier waterpoloën!’ ratelt ze door.

Intussen zie ik het team ons geil, verwonderd bestuderen. Tja, dit doet mijn geile reputatie wel goed, denk ik nog. Ik kan haar echter maar amper volgen, sta nog te hijgen en bij te komen. Kijk haar wel aan en zeg doodleuk ‘Kom, gaan we ergens zitten?’. Ze onderbreekt haar verhaal en lacht opnieuw ‘OK’. ‘Kom je mee Carl?’, vraag ik mijn maat. Nou die wil wel weet ik, ik had hem alles verteld over Tess en de IKEA, ook waarom dat nu verboden gebied is voor mij.
Carl komt uit Duitsland. Zijn ouders werken in hetzelfde ziekenhuis als mijn vader, wat bleek toen ik hem ontmoette tijdens mijn introductieweek, een paar jaar geleden. Hij is net zo oud als ik (23), zeker zo sportief en houd ook van waterpolo. Sinds een jaar of drie delen we een etage van studentencomplex ‘de Sterren’, met nog 7 anderen. Eigen kamers plus gedeelde woonkamer/keuken, badkamer en toilet. We vertellen elkaar alles, al kon hij mijn IKEA avontuur amper geloven. Maar nu staat ze echt voor hem!

Carl volgt ons zwijgend als langs de glazen wand met uitzicht op de sportschool lopen, richting de lange stenen bank aan de andere kant. Ze loopt eerst langs me, al snel een halve stap voor me en zie waar Carl zo naar loert: Door het hoog uitgesneden badpakje komt nog maar een smal streepje stof tussen haar billen omhoog, waarna ‘het broekje’ heel snel boven haar heupen naar voor draait en met twee hele smalle bandjes naar haar schouders. Haar porselein witte rug en nek worden vrijgehouden. Maar, die billen en heupen! Wauw. Ik snap nu waarom Carl onder het lopen met zijn hand vol door zijn kruis wrijft.

Een waterpolo tenue heeft niet zoveel om het lijf; Een beetje belachelijke cap met hard plastic oorbeschermers, een bitje voor je tanden en een speciale waterpolo Speedo, twee keer zo dik is als een normale, met daarin een toque, om je lul en ballen te beschermen. En tja, die toque wordt nu dus wel pijnlijk, vanuit het koude water flink opzij geduwd door onze opkomende erecties.
We zitten al snel langs elkaar op de enorme lange, stenen bank die over de hele lengte van het bad loopt, met Tess tussen ons in. ‘O wow Carl, jij bent al net zo sportief als Janus. Tjee, ook zo sterk?’ terwijl ze hem met haar ogen uitkleedt. Carl is verlegen, wordt terstond nog roder als hij al was, hapt naar lucht en floept eruit ‘Yep, ook ik kan je tillen’. Dan is Tess stil, haar mond valt open. ‘O shit, heeft Janus je het verteld?’. Dan schiet Carl zenuwachtig in de lach. ‘In geuren en kleuren’. Tess draait zich om naar mij, ‘jij-jij, hengst dat je bent!’. ‘Euh correctie’, zeg ik, ‘geile hengst’. Benieuwd naar hoe ze reageert kijk ik haar recht aan. Dachten jullie dat ik dat niet had gezien, kom-op, die broekjes van jullie laten echt helemaal niets te raden over hoorrrr…’. En tja, inderdaad. Bij ons beide is duidelijk te zien hoe onze lullen onder de toque door geperst zich heel duidelijk aftekenen. Zelfs de gegleufde omtrek van onze dikke, opgezwollen eikels zijn af te lezen op onze kleine, strakke en felrode Speedo’s.

Daar zitten we dan. Betrapt door een dame van amper 20. ‘MMmmm’, ga ik verder, ‘dat wil ik anders best wel eens zien Carl’. Ik ken hem, zijn hoofd kan niet nog roder worden. ‘Kom maar op’, zegt Tess, ‘ik volg jullie wel, waar naartoe?’. O wow, het teefje is echt geil schiet er door me heen, net als het idee. ‘Het materialenhok!’, flap ik eruit. Carl, jij voorop.

We staan op, wij verleggen onze verstijfde lullen opzij, zodat ze niet boven de rand uit komen en lopen met Tess naar de uitgang, onder de tribune. Halverwege die wand is een groot materialenhok. Carl haalt de sleutel ui het slot, doet de deur open en Tess en ik lopen erin. Carl doet achter ons de deur dicht en op slot. Het is stikdonker. Maar blijkbaar weet hij de lichtknop en een klein peertje gaat aan.
‘Doen jullie die stomme badmutsen maar af, ik doe de rest’, beveelt ze terwijl ze op haar knieën voor ons gaat zitten. Een voor een trekt ze onze Speedo’s omlaag en pakt in iedere hand een pik. Beet en begint ons hardhandig af te trekken. Mijn God, zijn wij geil! Dan trekt ze ons aan onze pikken naar elkaar, hapt omhoog en likt een voor een langs de hele lengte van onze pikken en perst af en toe de eikel in haar mond, sabbelt erop en beide krijgen we op knikkende knieën een pijpbeurt. Ze humt, zuigt, smakt en slobbert, Carl begint als eerste vreselijk te lekken, die is niet zoveel gewend denk ik. Dit is niet de eerste keer dat we samen een teefje pakken, ik ken hem ook zo. Geen idee hoe lang, maar ik voel de bekende kriebels in mijn lijf omhoogkomen. Veel te vroeg!. Doe dus een stap naar achter, pijnlijk mijn pik uit haar mond en hand trekkend. Carl is te laat, ik zie hem over zijn hele lijf schokkend en stotend klaarkomen. Tess zuigt alles op, alles! Terwijl ze hem nu met twee handen bewerkt. Ze kijk me geil aan, opent geknield haar mond naar me om me te laten zien dat ze hem echt afgezogen heeft. Shit, wat geil!

Dan buig ik ver naar voor, pakt haar schouders en ‘trekt’ haar omhoog om vervolgens weerszijde, haar schouderbandjes omlaag te stopen. Het elastische ding gaat makkelijk uit, valt geruisloos op de grond als ik het helemaal tot onder haar knieën omlaag trek, waarna ze een been iets opzij draait, ons zicht geeft op haar tochtige, openstaande kutje. Ik had de donkere vlek in het badpakje als gezien en wist nog hoe snel ze nat werd. Nu dus weer. Ze begint zichzelf te vingeren, zich klaarmakend voor wat ze weet wat gaat komen. Ik steek mijn armen tussen haar benen omhoog, til haar moeiteloos op met mijn ellebogen. Als ik helemaal rechtop sta spreidt ze haar benen zo ver als ze kan (en ze is lenig!). Dan kijk ik opzij naar Carl, ‘help jij ons even om de mijne ervoor te zetten?’. Dat heeft hij meer gedaan, dus zonder aarzeling gaat hij op zijn knieën zitten, grijpt met een hand omhoog mijn lul vast en zet mijn eikel voor haar grotje.

Ik zie haar ogen wagenwijd open gaan staan als ik haar laat zakken. De zwaartekracht werkt. Ze zucht diep, lang en diep want ik stop niet. In een lange, trage haal laat ik haar tot op mijn ballen omlaag zakken. Van de tientallen vrouwen die ik ooit een of meerdere keren geneukt heb kende ik er maar twee die het fijn vinden om helemaal, tot tegen hun baarmoeder gepaald te worden. Zij is de derde. Zij is ook de enige niet-MILF, de twee andere vrouwen hebben kinderen gebaart en zijn gewoonweg veel wijder als Tess. Ik moet mijn best doen om niet klaar te komen, hou een pauze, maar ze wil meer. Knijpt met haar benen alsof ze paardrijdt en kreunt, ‘opnieuw, helemaal opnieuw’. Deze keer help zwaartekracht niet, maar ik kan haar (55kg?) makkelijk tillen. Mijn eikel glipt eruit en de toekijkende Carl pakt me er ongevraagd, net achter beet en zet mijn lul recht voor haar soppende kutje klaar. Deze keer voel ik hoe hij haar vingert terwijl ik haar weer langzaam laat zakken. ‘Ze kreunt harder’. Ik hoor O’s en A’s van Carl. Ook die vermaakt zich. ‘Sneller, sneller jullie’ kreunt ze. En ja, we doen natuurlijk wat deze koningin wil!. Haar kreunen gaat over in gilletjes, vermakelijk gilletjes tot dierlijk gehuil. Ze komt trillend klaar terwijl ik haar baarmoeder verleg en Carl uitroept, ‘Ik zie je eikel op en neer door haar maag glijden!’. Ik stop niet. Geen zin in, ben zelf te geil en hengst door tot ik ook klaarkom. Niet te stoppen, niet te doseren. Helemaal diep in haar, pomp ik mijn sperma er via een tiental sprietsen in. Geen idee of ze opnieuw klaarkomt maar ik verdrink compleet in haar blauwe ogen, zonder verder ook maar iets anders te zien.

Ik ga diep door mijn knieën, pers mijn ellebogen tegen elkaar zodat ze hijgend van me af kan stappen. Als ik opsta word ik meteen draaierig, zie vlekken voor mijn ogen en kan maar amper overeind blijven. Carl en Tess kijken me geschrokken. ‘Wow, heftig’, kreun ik als soort van excuus. Maar dat is echt wel zo, zo’n neuksessie, direct na een lange demo in het zwembad. Tess echter, pakt mijn hand, draait zich om naar Carl, ‘nu jij!!’. Die arme Carl staat daar onbeholpen te kijken, zijn lul schokt en balzak trilt. Is hij bang? Zijn stem is wel rustig, ‘help me Janus?’. ‘OK-ok’ zeg ik wat heen en weer wiebelend op mijn voeten. ‘Kom, leren we je dit standje gast’.

Ik ga achter Tess staan die zo tussen ons in staat. Ze wacht op Carl. ‘Door je knieën’ instrueer ik. Zo ja, grijp haar tussen haar knieën door en til haar op, als ze op je ellebogen zit. Dat doet hij netjes, Tess is ongeduldig, maar doet mee. Spreid haar benen weer dierlijk wijd uiteen als hij rechtop staat. Ik zie dan dat zijn lul nog maar semi hard is, niet genoeg voor een staande neukbeurt. Ik ga voorzichtig weer op mijn knieën zitten en begin hem af te trekken met een hand, masseer zijn harde ballen met de nadere. Dat helpt! Tess kreunt als ik zijn eikel door haar spleet heen en weer schuif, hard haar clit en lipjes schrob. Carl komt weer snel op oorlogssterkte en als ik zijn trillende lul kaarsrecht onder tegen haar kutje positioneer, weet hij instinctief wat te doen.

Hij laat haar zakken. Echter, niet langzaam! Wow, in een korte rats paalt hij Tess volledig en slaat met zijn klotsende balzak tegen haar onderlijf. Geschrokken of overmant begint hij te wankelen. Tess klemt zich vast, maar hij doet een pas of twee opzij. Shit! Ik sta snel op en grijpt Tess stevig van achter rond haar middel beet en hou haar vast, bovenop hem. ‘FF tot tien tellen gast’ zeg ik hard terwijl ik Tess over haar hele lijf voel trillen. Ze kreunt harder als eerder, dus blijkbaar haalde ook hij het einde van haar kutje, al is hij een centimeter of 2, 3 korter als ik, maar zeker zo dik. Carl herpakt zich en ik help hem Tess op en neer te bewegen op zijn rechtopstaande pik. Ze geniet duidelijk, ook van hem. Dat maakt mij ook weer geil, mijn lul komt weer op en ik heb een idee.

Ik buig mijn heupen, prikt mijn ontblootte eikel onder haar door en leidt met een hand mijn eigen pik naar hetzelfde plekje als waar Carl zit. Dan pak ik haar weer stevig beet en stoor naar boven, schuin omhoog. Ik weet niet wat er met het teefje gebeurt maar ze lijkt te ontploffen? Een gil, een kreun en nog maar rillingen. Allemaal tegelijkertijd, maar we blijven beide doorgaan. Ik kan Carl niet zien, Tess hangt ertussen maar ik merk dat hij, net als ik, geniet van dit geil spartelende teefje op onze pikken. Lenig las ze is, kan ze ons beide tegelijkertijd in haar kutje hebben! Nooit eerder gedaan. Carl ook niet weet ik. We vertellen elkaar immers alles. Tess maakt zoveel lawaai dat ik bang word dat ze ons verraad. Het is maar een dunnen deur naar de zaal. Ik dek met een hand haar mond af, wat ertoe leidt dat ze nog geiler wordt. De lange, diepe halen door haar neus piepen. We wisselen beide van tempo, onafhankelijk waardoor Tess geen idee krijgt van ritme of neukpatroon, ze wordt gek. Net als wij trouwens. Ik bedenk me dat hij mijn lul, net als ik de zijne, ook voelt. Onze ballen raken elkaar en onze lullen schuren tegen elkaar in haar nauwe, strakke en nu kletsnat neukkanaaltje. Zekers ook van mijn eigen sperma, die ik eerder in haar gepompt had. Carl is goed bezig, hij start en stopt om te voorkomen dat hij komt. Alles voor Tess!

Geil als ik ben heb ik een volgend idee, ik trek mijn pik eruit, ga iets verder van haar af staan en pers hem tussen haar billen door, tegen haar aars. Dat verrast haar. Ze piept als een speenvarkentje als ik rum verder prik. Het doet mij pijn, van/bij haar weet ik niet, wel dat ze terstond trillend klaarkomt als ik daar tot aan mijn zak in zit. Eruit trek en erin opnieuw erin prik. Jezus, wat doet mijn eikel pijn, maar het is zoooo geil! En stoot of tien later voel ik Carls pik kronkelen, kloppen. Hij komt klaar tilt mij mee naar een orgasme. We komen allebei tegelijkertijd, of anders wel heel kort in haar klaar. Ons malse, geile speenvarkentje beweegt perfect mee op onze spastische orgasme bewegingen. Gerustgesteld weet ik nu gewoon zeker dat ook zij geniet. Ik blijf Tess vasthouden als Carl door zijn slappe, trillende knieën zakt.
Carl zal nog veel moeten oefenen om het alleen te kunnen denk ik lachend, maar tot die tijd weet Tess dat dubbel gestut, geiler en stabieler is. Die komt zeker terug voor meer!

(** Uiteraard alle namen (behalve die van mij) vervangen om hun privacy te borgen **)

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Janus Petersen

Ik ben een 23-jarige (4e-jaars) student aan een sportacademie in het midden van het land. Ik bereid me voor op mijn examen/certificering voor Personal Trainer, maar ben TE geil. Met andere woorden, ik krijg de hele dag oncontroleerbare en ongepaste, volle erecties. Sinds enige tijd draag ik een dance-belt, die houdt mijn pik in toom. Ik deel hier enkel mijn waargebeurde avonturen.

Dit verhaal is 8344 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Dubbel gestut is geiler en stabieler.”

  1. Wow Janus. Wat een heerlijk en herkenbaar verhaal. Annemie in ik (Paul) hebben ervan genoten en ja inderdaad, volgens Annemie gaat er bijna niets boven een staande, dubbele penetratie. Het is jammer dat we zojuist besloten hebben monogaam te blijven, maar als we nu beide hetzelfde willen, een trio met jou, is dan onze monogamie-belofte gebroken?

    • Ik zou Paul vragen om mijn vriendin samen te nemen…….

      Annemie….. mag dat van je en indien je wat is jouw rol

Plaats een reactie