BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De verandering in ons leven

Wij kennen elkaar ons hele leven al. We woonden naast elkaar in een gezellige buurt. Op een paar maanden na even oud. We kregen “verkering” op ons vierde en we zijn altijd bij elkaar gebleven. Op ons 18e verloofd en 21e getrouwd, 2 kinderen 28 en 30, beiden uitgevlogen en getrouwd.
Ons seksleven is nog steeds redelijk goed maar soms ook saai, verder dan het bed, badkamer en heel af en toe op de bank komen we niet. Natuurlijk hebben we het daar over. We hebben beiden nog nooit een ander gehad en hebben daar in de jaren onze fantasieën bij vlagen ook over uitgesproken.

Ik zal eerst even een beeld van ons schetsen. Inmiddels 54, beiden slank en geschoren. Ik 1.80m getraind lichaam, redelijk geschapen 19 cm, kort donkerblond haar.
Zij; 1.62m, lichtblond fris kort kapsel, ook een sportief lichaam, volle b-cup, iets hangend maar haar tepels staan mooi naar voren, strakke buik met daaronder haar kutje met altijd iets uitstaande en gezwollen lipjes.
Zo ook deze avond als we samen naakt tegen elkaar aan kruipen. Ik streel haar buik en kneed zachtjes haar borsten. Haar hand grijpt naar mijn ballen en laat ze teder in haar hand rollen. Waarop mijn pik gelijk reageert. Ik zeg haar, haar ogen te sluiten en te doen of het een pik van een vreemde is. Ze sluit haar ogen, ik glij nu met mijn hand naar beneden. Gelijk legt ze haar benen iets wijd. Ik wrijf over haar nu wel erg natte kutje, ze kreunt met nog steeds gesloten ogen. Ze opent haar mond en begint mijn eikel te likken en langzaam neemt ze steeds meer in haar mond en pijpt me tergend langzaam. Ik ga iets verzitten zodat ik in 69 bovenop haar lig, ze blijft me doorpijpen in hetzelfde tempo. Ik snuif haar honingzoete geur op en begin haar te likken zoals ze het het liefste heeft. Geil drukt ze haar lipjes hard op mijn mond. Ik lik haar met lange halen en voel na verloop van tijd dat ze bijna klaarkomt. Ik stop snel. Ze kreunt nog steeds met gesloten ogen, “dat ze klaar wil komen” en vraag haar “waar wil je deze vreemde pik in je voelen?”. Ze krijgt een geile grijns op haar gezicht en opent even haar ogen, kijkt me aan en zegt;”zullen we het eens echt doen?” Sluit haar ogen weer en kneed haar tepels even en trekt er soms hard aan.
Ik zie dat ze echt botergeil is. Zo heb ik haar lange tijd niet meer gezien. Ze beurt haar benen op en legt ze op mijn schouders, haar nu dikke gezwollen glimmende, iets openstaande lipjes vlak voor mijn bijna pijn doende kloppende eikel.
Ze ging helemaal op in haar fantasie en wreef nu met haar natte kutje, in de volle lengte tegen mijn keiharde lul. Ze hield altijd van teder en liefdevol maar ze reed nu behoorlijk wild tegen mijn pik op en drukte steeds harder. Terwijl ze hier mee bezig was kirde ze; “kom neuk me, ik ben super geil en wil die vreemde pik diep voelen”.
Ik drukte mijn nu glimmende eikel tussen haar lippen, die hem bijna naar binnen zogen, steeds dieper haar kutje in. Ze kermde;”dieper en harder, ik wil verkracht worden, door je”. Verbaast hoor ik dit aan, het maakt me supergeil. Ik begin haar nu steeds iets harder te neuken. Ze drukt haar kutje bij elke stoot hard tegen me aan en gilt dat ze nog harder geneukt wil worden. Ik druk haar benen tegen haar schouders, zet mijn handen naast haar en zak voorover. Geheel willoos ligt ze nu met haar ogen gesloten, haar kutje geheel gevuld onder me. Ze hijgt zwaar, ik neuk haar nu met lange halen in een ongehoord tempo. Ik voel dat haar nog altijd strakke kutje mijn pik begint te melken. Ze komt gillend klaar en smeekt bijna om mijn zaad. Ik blijf doorstoten tot ik haar weer voel en hoor klaarkomen. Met een kreet loos ik mijn lading diep in haar en roep;” hier heb je mijn zaad, slet”
Ze opent haar ogen en zegt dat ze al jaren niet meer zo lekker en vaak is klaargekomen. Waarop ik serieus reageer met;”wat als we van onze wens nou eens een werkelijkheid maken?”
Ze kijkt me iets verward aan en vraagt;”zou je dat echt willen? Zullen we hier nog even over nadenken?”

Het blijft kriebelen en we hebben het er steeds vaker over. Verschillende scenario schieten voorbij. We besluiten het maar via het internet te proberen, lekker anoniem en snel. Zo komen we in gesprek met Ken. Ken is 34j sportschool eigenaar dus goed gebouwd, geschoren en een normale pik van 17 cm. Na een paar weken waren we zover dat we durfden af te spreken. Ken zou zaterdagavond vroeg komen. We zaten een beetje gespannen te wachten, tot de bel ging. We liepen samen naar de deur en daar stond hij dan. De man die als alles goed ging als eerste vreemde, vanavond mijn vrouw zou neuken. Hij begroet ons vriendelijk en losjes alsof we al jaren bij elkaar over de vloer komen. Wat ons ook wat ontspande. Hij schudt mijn hand en geeft mijn vrouw 3 kussen op haar wangen en zijn hand glijd over haar rug van haar schouders tot haar billen waar hij even in knijpt. Ze kijkt me een beetje verward aan en ik knipoog naar haar. We lopen de kamer in en gaan zitten, drinken wat en het is erg gezellig. Mijn vrouw zit al naast Ken, die een arm om haar heen slaat en haar een kus op haar hoofd geeft.

Ik zit tegenover ze en zie mijn vrouw, gekleed in haar korte leren rokje met rode hemdje, geen beha, haar tepels zie ik door de stof prikken haar hoofd op zijn schouder leggen. Ik doe iets sterkers in. Als ik terug kom zie ik de handen van Ken in de blouse van mijn vrouw zitten en hun monden aan elkaar gezogen. Hun tongen draaien en hun mond. Ze hijgt zwaar als ze haar hoofd naar achter gooit, ze kijkt me aan als Ken haar blouse open knoopt en haar harde tepels in zijn mond neemt. Ze geniet van elke aanraking van deze vreemde handen en mond, ze wil meer..
Ze tast nu schuchter met haar hand naar Ken z’n kruis. Dit is de eerste keer dat ze een andere pik vast heeft dan de mijne. Ze rilt en krijgt kippenvel over haar hele lichaam als ze zijn keiharde lul in haar hand neemt. Kreunt als Ken zijn hand via haar buik langzaam tussen haar benen verdwijnt. Ze spreidt haar benen automatisch als Ken zijn hand over haar zeiknatte kruis van haar slipje strijkt en enige druk uitoefend op haar kutje.
Ik streel haar borsten nu en trek zacht aan haar tepels. Ze kijkt nu hoe Ken haar slip uittrekt en er even aan ruikt.

Ik stel voor om naar de slaapkamer te gaan, vul de glazen nogmaals en loop de slaapkamer in waar ik net zie hoe Ken mijn vrouw langzaam verder uitkleed en haar lichaam overlaad met kussen, zichzelf uitkleed en haar oppakt en zacht midden op het bed legt. Ik kleed me ook snel uit en ga aan de andere kant van haar liggen. Onze handen gaan alle kanten op. Ze spreidt haar benen als zijn en mijn hand via haar borsten, buik richting haar kutje gaan. Alsof we het hebben afgesproken vermijden we haar kutje en strelen haar dijen. Ze ligt te kronkelen als we ieder een tepel naar binnen zuigen. Haar handen sluit ze nu om onze pikken en trekt ze af. Geil trekt ze Ken aan zijn pik naar haar gezicht en likt een paar keer langs zijn harde knots, van zijn zak tot zijn eikel, hij kreunt luid als ze zijn eikel in haar mond neemt en er behoedzaam aan begint te zuigen, terwijl ze mij intens gelukkig aankijkt. Ik fluister nu zacht in haar oor terwijl ze hem blijft pijpen;” je geilt op die pik hè. Ik wil je, als je door hem geneukt wordt filmen, je eerste vreemde pik die je neukt.”
Ze kijkt me aan en knikt ja, met Ken zijn pik diep in haar mond, en knijpt nu iets harder in mijn pik die ze nog steeds in haar hand heeft. Ik sta nu op om mijn foon te pakken.

Ze laat zijn pik nu uit haar mond glippen. Zijn pik glimt van haar speeksel. Ze legt een kussen onder haar kontje en gaat nu met haar benen wijd voor Ken liggen. Haar kutje, nat van haar sappen, iets geopend. Ik zet de camera aan en zie Ken tussen haar benen zakken met zij hoofd. Ze gooit haar benen gelijk op zijn schouders als hij haar met lange halen begint te likken. Ze kreunt luid dat ze het heerlijk vindt, ze straalt gewoon. Ze vraagt me om bij haar te komen en neemt nu mijn pik in haar mond. Ik slaak en zucht. De camera heeft vanaf hier een perfect zicht op haar kutje met zijn likkende tong en zuigende mond, ik zoom in om niets te missen. Ze verkrampt nu iets en drukt zijn hoofd nu harder op haar klaarkomende kutje. Ze laat mijn pik los en schud ongecontroleerd met haar hoofd. Ik film dit ook zodat we later alles nog eens terug kunnen kijken. Als ze bij gekomen is vraagt ze mij of ik haar eerst even wil neuken. Ik leg haar op haar buik, het kussen eronder. Haar kontje iets omhoog, haar benen wijd met daartussen haar kletsnatte poesje. Ik zet mijn eikel tussen haar lipjes en druk zonder moeite de helft in haar. Ik voel haar spieren strak om mijn pik knijpen en hem bijna naar binnen trekken. Ken ligt op zijn rug naast haar met haar hand om zijn pik. Ik begin haar nu te neuken. Ze kreunt en zegt “dat dit zoo lekker is”.
Alles leg ik vast op de cam, mijn in en uit haar gaande pik, haar hand die zijn pik aftrekt en haar gezicht, dat wellust en geilheid uitstraalt. Ze pakt de cam en kijkt er nu in en fluisterd recht in de lens;”ik ga zo mijn eerste vreemde pik krijgen” en geeft hem terug.

Ik stop met haar te neuken en trek mijn pik terug, Ken ziet dit en staat op om mijn plaats in te nemen. Zij draait zich om. Ik film het hele gebeuren. Hij pakt haar benen en drukt ze tegen haar schouders, ze houdt ze nu zelf vast. Haar kutje nu recht omhoog, glinsterend van haar vocht, dikke gezwollen lippen en haar klitje steekt nu parmantig recht omhoog.
Ik zoom in om niets van dit moois te hoeven missen. Ken klopt nu een paar keer met zijn eikel op haar gevoelige klit en wrijft met de hele lengte tussen haar lippen. Ze kermt dat ze hem wil voelen, nu haar ogen geopend, kijkend hoe hij zijn eikel tussen haar lippen zette. Terwijl ik alles film fluister ik in haar oor;”daar komt hij schatje, hij gaat je vullen en straks volspuiten”. Ze kijkt nu glazig als ze zijn pik dieper in haar voelt en ziet verdwijnen en kreunt Oohh lieverd, hij voelt veel dikker dan de jouwe, zooo anders”.

Ik zie haar geweldig genieten, zo geil had ik haar nog nooit gezien. Bij elke stoot van Ken die gepaard gaat met luid soppende geluiden, slaakt ze kreetjes, ze zit nu in haar eigen geile wereld, soms roept ze dat ze meer wil. Ik leg de camera nu weg want wat belangrijk was staat erop. En begin haar klit met mijn vingers te stimuleren terwijl Ken haar bleef neuken. Ik was ook botergeil en wou haar ook neuken. Ze kwam weer klaar, ik vroeg Ken of hij op zijn rug wou gaan liggen en aan haar of zij op hem wou gaan zitten. Nietsvermoedend gaat ze weer op zijn pik zitten en berijd hem gelijk. Ik ga achter haar zitten. Angstig kijkt ze me aan en zegt;”niet mijn kontje hè”. Ik zeg niets en druk haar voorover en kneed haar stevige billen, trek ze iets uit elkaar, haal mijn vinger vanaf haar natte gevulde kutje langzaam omhoog. Druk mijn natte vinger iets in haar. Ze slaakt een zucht. Ik voel Ken zijn pik langs mijn vinger schuiven. Dan laat ik 1 vinger langs Ken zijn pik in haar kutje glijden. Ze hijgt nu behoorlijk en stameld;”oef, mijn god, Wauw wat zit ik vol, wat geil”.

Ik trek mijn vinger terug en zet mijn eikel nu ook tegen haar kutje. Ken voelt dit ook en blijft nu diep in haar zitten. Ze gilt als ik wat druk zet en mijn eikel ook bij haar naar binnen druk. Ze ligt nu slap op Ken zijn buik. Ik druk steeds iets dieper, tot ik niet verder kan. We laten haar even wennen. Na een minuut tilt ze haar hoofd op en zegt alleen maar;”rustig aan met me jongens”.
Als Ken stoot trek ik terug en andersom zodat haar opgerekte kutje de hele tijd gevuld is met pik. We neuken haar in een rustig tempo. Ze kreunt telkens dat ze zo vol zit en geil is. Na een kwartier ongeveer en talloze orgasmes bij haar, schreeuwt ze het ineens uit dat ze zaad wil, diep in haar. Ze wil zaad voelen.

Wij zitten beiden tegen klaarkomen aan en spuiten bijna tegelijk haar hele kutje vol. Ze gilt dat ze het voelt en komt weer klaar. Voldaan ligt ze nog even in deze sandwich, tot onze pikken uit haar glijden gevolgd door een lading zaad. We staan op en nemen een douche, ik film nog even dat Ken haar vingerd tijdens het douchen, Ken kleed zich aan en wij slaan een badjas om. Drinken nog wat en nemen afscheid van hem.
Wij gaan naar bed en bekijken al het gefilmde nog eens goed. Ik word er weer geil van en zij ook. “Ik lijk wel een hoer op dat filmpje zegt ze maar het overtrof mijn fantasie ver, vooral die twee pikken tegelijk en voor jou moeten we ook eens iets organiseren”….

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Ian19669

Na lang twijfelen, ben ik toch maar begonnen mijn/onze verhalen op te pennen. Ik hoop dat ze jullie bevallen.

Ik ga al jaren alleen naar het oudste festival van Nederland in het zuiden van het land. Zijn er meer lezers die daar naartoe gaan?
Reageer maar ; Ian19669@hotmail.com

Dit verhaal is 9089 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “De verandering in ons leven”

Plaats een reactie