BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Amber mijn studentenhuis maatje

Amber en ik zijn al naar weken elkaar uitdagen tot een afspraakje gekomen om eens in het nieuwe jaar samen naar de sportcomplex te gaan waar we al sinds het najaar 2022 over praten en elkaar uitdagen dat ik haar alle hoeken van de Squash baan zou laten zien en moest en zou mijn passie en vele keren groot spraak eens laten zien wat ik kan en hoe leuke en sportieve gast ik wel niet ben had har zwart op wit gegeven dat ik haar wel eens even zou gaan verslaan dit verhaal speelt zich af de eerste week van 2023 en deed er geen al te veel worden meer aan vuil maken .

Wist van haar mede studie genootje van Verpleegopleiding dat zij heel veel fysiek loop trainingen deed en een aardige conditie zou hebben deed voor haar studie en opleiding veel meer lopen dat ik als jongen die enkele een paar keer per week de sportschool deed bezoeken toen ik nog niet hier op kamers was komen wonen ….

Amber zat lekker achter op bij mij op de scooter en had haar heerlijke handen om mijn middel en was echt met haar flink in mijn nopjes en hadden samen een sporttas waar we samen elkaar sport outfit in gedaan amber had er bewust een gele Jumbo tas om heen zitten zodat ik niet perse wist wat zijn zou dragen deze na middag had mijn N I K E sport boekje in de tas zitten met binnen broek .

Deed mij heel erg netjes al eerste de deur voor haar open houden en vonden het samen geen enkel probleem om de kleedruimte in te gaan waar wij samen elkaar voor het eerste keer zouden zien in ondergoed en heeft een paar billen waar ik maanden een flinke harde pik van krijg als ik alleen in bed lig en denk wat er aan de andere kant van deze muur zich bevond een meid met paar kijkers die wel weten waar ik eens lekker aan wil komen en ondeugende dingen mee zou willen ondernemen .

Was als eerste met mijn billen bloot gegaan en zag Amber kijken naar mijn flinke groeiende mannelijke ding die niet te missen was voor haar …

Jeetje Karel bent echt een prachtige mooie man en begin me echt wel een beetje zorgen te maken of jij wel van mij zal gaan winnen de winnaar betaald heden avond het eten bij de Bistro Robert …..

O K E die afspraak maar ik erg graag met jou wel onder 1 voorwaarden dat wij beiden ons helemaal kunnen laten gaan zo direct in de SQUASH ruimte .

Doe mijn kijkers eens goed de kost geven als Amber zonder enige G E N R E zich heerlijk ontdoet van haar jeans en trui waar een paar billen naar buiten komen met een mini string en mooie bh waar alles prima in zit op gesloten ….

Kan echt niet in dit Halter BH sporten en wil dat jij even niet kijkt …..

Doe wat ze vraagt en draai netjes mij hoofd de andere kant op …

Klasse hoor Robin dat jij doet wat ik vraag van jou vind het beetje erg dat ik wel alles van jou zie en niks van mij laat zien maar dat is iets voor straks als ik jou hebt verslagen en daar ga ik echt alles aan doen zal dan samen met jou douche en mag je echt alles van mij zien en weten heb dan geen geheimen meer voor jou .

Kijk naar die paar strakke billen van Amber die in haar donker blauwe strakke short zitten en heeft er niets onder aan volgens mij .

Heb er geen enkel iets onder aan volgens mij H E Y stoute jonge dame ….

Dat is voor jou een vraag en voor mij een weet boef waar jij al niet aan denkt stoute jongen ben jij hoor ……

Niks wat is daar stout aan dan heb er echt geen enkel iets onder aan en zie haar kleuren , Klopt helemaal vind het prima zo lekker stukje zeem leer tussen mijn benen is genoeg wordt tijdens het sporten altijd flink heet en wil dan geen dingen dragen waar ik geen last van heb en niks lekkerder dan naakt in broekje zitten ..

Slaan even paar minuten samen in en zie dat ding van hem met de minuut groeien en groter worden in zijn strakke N I K E broekje …..

M M weet echt niet of ik daar straks van af kan blijven als ik van jou heb gewonnen hoor Robin ….

Ben tot op het bot gebrand om hem eens even op zijn groot spraak te pakken en hem een lesje te leren in Squash maar krijg een paar flink harde klappen bij mij op mijn raket en is wel even iets anders dan met Sas te doen heeft echt flink power in zijn armen en heeft echt meer body en kracht dan ik met slaan ….

Jeetje bent echt bloedje Fanatiek mannetje hoor was echt geen woord van gelogen ….

sta naar klein kwartier met of negen punten onder hem …..

Wie was hier nou zo goed Amber ……

Nee ik heb vandaag niet de power en kracht moet naar mijn maandelijkse periode,,,

Wat een LUL smoes Amber maar weet wel zal ik dan maar even potje minder sportief zijn en jou je zin geven …

Amber legt haar Raket op mijn billen en deelt een flinke tik uit er op en rukt binnen N O W Time mijn short naar mijn enkels en grijp haar kans om de mannelijke PIK eens lekker beet te pakken .

Ja dit is kansloos je bent echt de betere vandaag maar daar ben ik de betere in om jou prachtige mooie mannelijke ding eens lekker buurt te geven …..

Amber haar shirtje trek over haar hoofd stuk en zal jou mooie strakke vrouwelijke ronde peren eens een massage te geven die jij nog nooit hebt gehad die paar lekkere tepels van haar springen als konijnen uit hun hok en staan met volle vaart naar buiten en lik deze paar prime dingen eens lekker met mijn tong tot zij op een ongekende manier ligt te krijsen van plezier .

Wie was hier nou de persoon die niet tegen zijn verlies kon …

Nee lekker LUL van jou is straks bij ons thuis voor mij en wilde erg graag eens laten rusten en wachten tot jij mij mee uit vroeg wat jij op 2 jan deed via jou mobile .

Dit zal jij niet zomaar laten gebeuren hoor Robin wil erg graag dat jij mij maar eens moet verdienen .

hoe dit verder gaat lees jij in deel 2

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 6493 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Amber mijn studentenhuis maatje”

  1. Ik heb moeite om het verhaal te lezen. Pak de eerste regels, en lees deze eens zoals het moet. Dan zul je ontdekken, dat het gebruik van een komma en/of een punt in een regel er voor zorgt dat het verhaal lekker leest. Je zult zien, dat er daarna meer reacties zullen komen. Maar ga vooral door.

  2. Hoewel het verhaal een fijne ontwikkeling heeft is het door H E T gebruik van HOOFDLETTERS niet echt lekker te lezen.
    Ook ontbreken er veel woorden in de zinnen, dat maakt L E Z E N ook een hele opgave.

    Don

Plaats een reactie