BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De vrouwen van Westhout

Het is crisis in onze familie. Bianca en ik, Frank hebben beiden onze baan verloren. onze kinderen, Thomas en Iris hebben de pest in dat we gaan verhuizen van de grote stad naar een klein dorp. Westhout. Bianca is begin veertig en ik ben wat ouder dan haar. Bianca heeft een kort blond kapsel, ze is slank , grote borsten, eigenlijk ziet ze er goed uit voor haar leeftijd. Ik begin wat kaal te worden en heb een klein buikje maar ben zeker niet te dik. Ik ga regelmatig naar de sportschool.
Thomas en Iris lijken op ons maar dan de jongere versie. De afgelopen jaren hebben ik en Bianca goed geboerd dus we kunnen wel een sabbatical nemen. Allebei hebben we een verantwoordelijke baan maar dat levert ook de nodige stress op. We moesten goede prestaties neerzetten maar heeft ook zijn tol geëist. We zijn uit elkaar gegroeid ons gezin is een puinhoop omdat we alleen maar met ons werk bezig waren

Er is meer, ook in ons huwelijk is het niet zo goed. De seks staat op een wel heel laag pitje. Door onze carrières komen ik en Bianca er niet aan toe. Het is al meer dan een jaar geleden dat ik en Bianca samen seks hebben gehad. Vooral mij zit dit dwars, het is al zo erg dat ik geil naar mijn dochter Iris zit te kijken vooral als die lekker sexy gekleed is. Thomas en Iris hebben vaak ruzie maar Thomas kijkt ook begerig naar zijn zus. Hij vindt er wel een lekker wijf als ze niet heel de tijd zo zeurt tegen hem.

Als we aankomen bij ons nieuwe huis in Westhout staat Claire Welling, de makelaar, ons gezin al op te wachten. Claire is rond de vijftig, degelijk gekleed alsof de jaren zijn teruggezet. Ze begroet ons en laat ons het nieuwe huis zien. Claire kan wel degelijk gekleed zijn maar het huis is echt een smarthome, voorzien van alle nieuwe snufjes. Onze kinderen lopen verveelt rond, ze balen nog steeds dat ze hun vriendjes in de grote stad kwijt zijn. Maar als ze hun nieuwe kamers zien zijn ze wel tevreden. Ik heb een soort eigen kantoor, wat Claire alleen aan mij laat zien. Ze toont me de laptop die daar staat en het blijkt dat ik alle kamers kan zien in het huis. Claire deelt mee dat dit alleen voor mij is, de man in huis. Ik krijg te horen dat ik hier alleen op mag kijken, in Westhout houden ze nog van een ouderwetse levensstijl, de man is de baas in huis. Ik vind dit wel prettig hoewel wij een modern gezin zijn. Claire gaat ervan uit dat Bianca zich aan het huishouden zal wijden, eigenlijk hoop ik dit ook en dat de kinderen wat meer volgzaam zullen zijn.
Claire wijst me op een bijeenkomst die avond van de herensociëteit waarvan haar man, Michel Welling, de voorzitter is. Ik besluit daar naar toe te gaan, ook om de inwoners van Westhout beter te leren kennen.

Michel begroet me enthousiast, ik blijk niet de enige nieuweling, ook Dennis Mertens is nieuw. Hij is getrouwd met Fleur die een stuk jonger is dan hij. Dennis is van mijn leeftijd maar Fleur is bijna twintig jaar jonger. Zij is een schrijfster. Een tweeling uit een vorig huwelijk wonen bij hun, twee meisjes, Jill en Demi, een vette knipoog van Dennis als hij dat verteld.
Hoewel het de herensociëteit is blijkt ook Claire aanwezig. Als ik dat tegen haar zeg, glimlacht ze mysterieus en doet het af dat ze de huishoudelijke zaken hier regelt. Ook lopen hier meerdere serveersters rond, die gemaskerd zijn en een wel heel sexy uniform hebben. Het uniform bestaat uit een doorschijnend bloesje, een schortje met daaronder als ik het goed zie een open slipje. Ze hebben vuurrode lippen en een masker op zodat je niet kunt zien wie ze zijn.
Dennis is wat vrijpostiger dan ik en knijpt één van de serveerster in haar bil, een gedempt gilletje volgt maar niemand kijkt op. Michel komt naast Dennis en mij staan en zegt, “Dat mag gerust hoor, je hoeft niet bang te zijn dat ze een aanklacht indienen. Ze zijn hier om ons te…….serveren.” Hij lacht breeduit. Ik krijg te horen dat er verschillende verenigingen zijn in Westhout, golf tennis en dat er geregeld feestjes zijn voor een klein select gezelschap. Ik voel me wel thuis op de herensociëteit.

Ik kom laat thuis en het is al stil in huis, ik ga nog even naar mijn kantoor. Ik kan niet nalaten om even op de laptop alle kamers af te lopen. Ik zie dat Bianca onder de douche staat en zichzelf daar vingert. Ik merk dat ik met de camera’s zelfs kan inzoomen. Ik lik verlekkerd mijn lippen, mijn vrouw ziet er nog steeds lekker uit vooral als ze met zichzelf speelt, ik zie hoe haar vingers haar kut ingaan en ze zichzelf naar een orgasme vingert. Ik denk na misschien moet ik zo in bed toch weer eens wat proberen als ik zo meteen in bed lig. Ik ga snel naar de slaapkamer en kruip naast haar en laat voelen dat ik een stijve hebt. Maar weer weert ze me af en zegt dat ze moe is. In het begin van ons huwelijk lustte Bianca er wel pap van. Ik leg me erbij neer dat ons seksleven in diepe rust is. Ik ga maar slapen.

De volgende dagen valt het me op dat de inwoners van Westhout een traditioneel huwelijk hebben. De vrouwen weiden zich aan het huishouden en hun mannen behagen. Dat is in ons huwelijk verre van dat. Hoewel Bianca zich wat meer met het huishouden bemoeit. Tussen haar en de vrouw van Dennis is een mooie vriendschap opgebloeid. Fleur is ondanks dat ze een stuk jonger is dan ons, een goede vriendin geworden van Bianca. Ik kan het goed met Dennis vinden en ondanks dat Dennis een jongere vrouw heeft is hun seksleven ook niet echt om naar huis te schrijven. Dennis en ik horen op de herensociëteit dat bij de andere mannen het tegendeel is. Ik weet niet of ik dat moet geloven.

Als ik een keer bij een andere inwoner langs ga doen ze niet open. Ik hoor wel geluiden, ik merk dat de achterdeur open is en ga kuchend naar binnen en ga maar op het geluid af. Dan is het me duidelijk, het is helder dat ze met elkaar de liefde bedrijven. Ik hoor zijn vrouw hard kreunend zeggen, “Ja neuk me, pomp die lul diep in mijn natte kut. Wat maak je me geil.” Ik hoor de man kreunen en de vrouw smekend vragen dat hij haar vol moet spuiten. Ik sta een beetje verdekt opgesteld als ik hoor hoe ze allebei klaarkomen. Ik schrik een beetje als ik hoor hoe de vrouw naar beneden komt. Ik kan niet ontkennen dat ik spontaan keihard wordt. Ze draagt sexy lingerie, een half cups bh, een jarretelgordel met daaraan kousen en geen slipje. Gelukkig ziet ze me niet. Ik besluit om snel weg te gaan.

Ik deel wat ik gezien heb met Dennis en die heeft een soortgelijke ervaring gehad. Je zou het niet denken maar de vrouwen dragen dus sexy lingerie onder hun degelijke jurken of rokken. Westhout is toch wat anders dan wij vermoeden. Bianca vind het maar vreemd hoe de vrouwen zich gedragen. Ze gaat samen met Fleur op onderzoek uit.
Bianca en Fleur ontdekken dat bijna alle vrouwen vroeger een hoge positie hadden, de meeste hebben zelfs carrière gemaakt in allerlei bedrijfstakken. Dat stopt als ze in Westhout gaan wonen. Onder elkaar spreken ze alleen nog over het huishouden en op de boekenclub die veel vrouwen bezoeken, worden alleen kookboeken besproken in plaats van literatuur, dat steekt vooral Fleur die schrijfster is.

Bianca vertelt mij wat ze heeft ontdekt. Ik haal mijn schouders op en zeg dat ik vermoed dat de vrouwen daar zelf voor hebben gekozen. Ik vind Bianca erg achterdochtig. Ik heb het goed naar mijn zin in Westhout en zeg tegen Bianca dat ze eens wat meer moet genieten van de genoegens van Westhout. We hebben een mooi en groot huis, Westhout heeft alle voorzieningen.
Hun dochters zijn zeer volgzaam en springen niet uit de band en weiden zich net als hun moeders aan het huishouden. Wij hebben heel wat te stellen met onze kinderen.

Op de herensociëteit komt Michel na een aantal weken naar Dennis en mij. Hij vraagt wat wij verwachten van het huwelijk en of we zouden willen dat onze vrouwen net zoals de andere vrouwen zouden zijn. Ik moet eerlijk bekennen dat ik het zat ben dat Bianca mij iedere keer afwijst en ik haar wel zichzelf ziet bevredigen in de douche. Dennis en ik zeggen allebei dat we graag onze vrouwen wat meer volgzaam zouden zien. Michel knikt en vertelt ons dat de meeste mannen dat willen. Ik begin ook steeds meer verlekkerd naar de serveersters te kijken. Als er één serveerster dichtbij staat streel ik over haar kontje en ik ben verbaasd dat ze het gewoon toelaat. Dennis gaat zelf wat verder en speelt met haar borsten en weer laat de serveerster het toe. Michel grinnikt en zegt, “Ik zei toch dat ze hier zijn om ons te bedienen. En je ziet in allerlei opzichten. Iedere man wil toch een slet in bed. Overdag liefdevolle huisvrouw ’s avonds en ’s nacht een hoer in bed.” Dennis en ik kunnen dat alleen maar beamen. Michel toont dat door de serveerster onbeschaamd te vingeren. De vrouw begint te kreunen en zegt kreunend, “Mmm, zo lekker die vingers in mijn nat kutje.” Michel voegt eraan toe, “Niet alleen volgzaam maar ook gewillig denk daar maar eens over na.”

Ik ben het goed beu dat Bianca alleen maar kritiek heeft op Westhout. Ze gaat zelfs zover dat ze ieder ding dat ze ontdekt aan mij vertelt. Ook mijn dochter begint mijn irritaties op te wekken door steeds meer op haar moeder te lijken. Ook Iris keurt alles af van Westhout. Bianca en Iris moeten er niets van hebben hoe de vrouwen zijn in Westhout. Dit wordt alleen maar erger door als ik seks wil hebben met Bianca ze mij steeds afwijst. Het kan nu niet meer van de stress komen van haar voorheen drukke baan. Ik wil gewoon weer eens van bil maar Bianca houdt me steeds op een afstand.

Op de herensociëteit zoekt Michel steeds het gezelschap van Dennis en mij. Het zit me zo hoog dat ik Michel van mijn problemen vertel. Ik hoor dat Dennis met hetzelfde probleem heeft, ook hij wordt afgewezen door Fleur. Hij wijst ons erop dat er boven kamertjes zijn. En wijst naar één van de serveersters. “Moet ik meer zeggen.” Hij loopt weer verder. Dennis kijkt mij aan en zegt, “Bedoelt hij nu dat we zo’n serveerster mee naar boven kunnen nemen en seks hebben.” Het is me inderdaad opgevallen dat soms mannen naar boven gaan en dat even later een serveerster volgt. Na een tijd komen ze weer terug. Dennis en ik gaan eens boven kijken en zien daar een viertal kamers. Uit één van de kamers komen geluiden die duidelijk maken dat daar seks wordt bedreven. Dennis loopt terug naar Michel en ik zie ze praten. Niet veel later gaat Dennis naar boven en ik zie een jong serveerstertje hem even later volgen.

Na een flinke tijd komt Dennis met een gelukzalige glimlach op zijn gezicht terug. Hij steekt zijn duim naar me op en ik vraag hoe hij dat gedaan heeft. Hij legt me uit dat je gewoon een nummer noemt tegen de meisjes en dat ze dan even later op de kamer komen. “Ze smeken bijna om geneukt te worden die meisjes zijn bloedgeil.” Ik ben er nog niet aan toe, ik vind de serveersters ook erg jong.

Thuisgekomen ga ik weer naar mijn kantoor en open de laptop. De badkamer is leeg en ga de andere kamers af en kom op de kamer van Iris. Ik zie haar naakt op bed liggen en met zichzelf spelen. Ik houd het niet meer en begin me af te trekken op het beeld van de masturberende Iris. Na alles wat er op de herensociëteit gebeurd is ben ik bloedgeil. Mijn dochter ziet er ook zo lekker uit als ze met haar jonge kutje speelt. Ik spuit een grote hoeveelheid zaad. Eindelijk kan ik me ontladen.

Bianca komt naar mij toe want ze heeft schokkend nieuws ontdekt. Ik kan niet nalaten om even te zuchten. Waarom kan ze het gewoon niet loslaten en genieten van onze nieuwe omgeving. Ze begint gelijk te ratelen als ze me ziet, “Die Claire Welling, je weet wel die makelaar. Nou dat was ze niet altijd hoor. Ik heb haar gegoogeld en ze blijkt in het verleden een briljante hersenchirurg te zijn geweest. Vind jij dat niet vreemd dat ze op eens van baan veranderd is. Ik zeg toch dat er iets niet pluis is in het dorp. Ik ben niet de enige, Fleur vindt het ook.” Ik sla met een harde klap op tafel, “Nou is het genoeg Bianca. Laat het los en geniet van het leven hier in Westhout in plaats van overal iets achter zoeken.” Bianca kijkt me woedend aan, en begint mij allerlei verwijten te maken. We krijgen een flinke ruzie en ik verlaat woedend ons huis en ga naar de herensociëteit.

Daar aangekomen ga ik zitten, een serveerster komt naar me toe en kruipt op mijn schoot in dat serveerstersuniform wat bijna niets om het lijf heeft. Ik voel mijn pik groeien en voordat ik het weet zeg ik kamer vier. Ik sta op en loop naar boven, de jonge serveerster volgt mij al snel. Door mijn ruzie wil ik dat jonge serveerstertje wat zich gewoon aanbiedt. Op de kamer gaan mijn handen gelijk begerig over haar jonge zachte lichaam, mijn lul is al keihard en ze legt gelijk haar handen erop en opent mijn gulp en haalt mijn lul eruit. Ze zegt met een zwoele stem, “Zal ik je eens lekker verwennen?” Gretig ga mijn handen over haar jonge lichaam, ik kneed haar jonge stevige tieten en zuig lustig op haar tepels. Ik kreun dat ik haar wil. Ze kreunt ook, en zegt, “ik ben er helemaal klaar voor, voel mijn lekkere natte poesje maar.” Het meisje heeft inderdaad een drijfnat kutje.

Het is een verademing na alle afwijzingen van Bianca. Het meisje is zo gewillig, ze wil me gewoon plezieren. Na zo’n lange tijd droog staan kan ik geen weerstand bieden aan dit verrukkelijke jonge schepsel. Ik duw haar op het bed en ze doet toegeeflijk haar dijen wijd. Ik ram mijn lul diep in haar jonge strakke kutje, ze kreunt, “Ja neuk me, ik wil uw lul diep in mij. Meisjes zoals ik zijn er om een man als u te plezieren.” Ik begin diepe en hard in haar te stoten, al mijn frustraties van de afgelopen tijd kom naar boven. Haar gekreun wind me nog meer op en haar gekronkel van genot. Je merkt gewoon dat ze echt geil is en mij wilt. Ze komt klaar, ik voel haar strakke kutje om mijn lul samentrekken en haar sappen vloeien veelvuldig Het duurt niet lang of ik spuit het meisje helemaal vol. Ik trek me terug en het meisje stort zich op mij om mijn lul helemaal schoon te likken. Als ze klaar is geeft ze mij nog intense tongzoen en ik verlaat opgelucht de kamer.

Als ik naar beneden loop staat daar Michel met een glimlach op zijn gezicht. “Lekker he, zo’n geil jong sletje wat gewillig haar benen spreidt zonder te zeuren. Zo zou het thuis ook moeten zijn.” Ik knik instemmend. Michel vraagt of ik eens bij hem en Claire langs wil komen, ik stem hiermee in en we maken een afspraak.

Op de boekenclub waar Bianca en Fleur zijn gaat het dit keer niet over een kookboek maar over seks. De vrouwen zijn openhartig en vertellen dat ze dagelijks masturberen en seks hebben. Claire is daar ook aanwezig. De vrouwen hebben zelfs soms meerdere keren per dag seks. Fleur en Bianca kijken elkaar aan met ongeloof. Zij masturberen wel maar ze hebben alle twee al bijna een jaar geen seks meer met een man. Op weg naar huis weten Fleur en Bianca niet of ze dit allemaal moeten geloven. In hun degelijke jurken komen de vrouwen nou niet echt sexy over. Bianca en Fleur doen het af als een fabeltje.

Toen we naar Westhout zijn verhuisd hebben we afgesproken dat we ook meer tijd aan onze kinderen zullen besteden. Dus ik besluit om wat tijd met Iris door te brengen. Ik ga naar haar kamer en vraag hoe ze het bevalt in Westhout. Ik krijg bijna dezelfde tirade te horen als Bianca. Iris vindt het maar niks in Westhout. Door de woordenvloed is mijn bezoekje maar kort.

Bij Thomas gaat het heel anders. Die is heel te spreken over Westhout. Als ik vraag waarom, vertelt hij dat de meisjes hier niet moeilijk doen. Bijna altijd wordt hij bij ze thuis uitgenodigd en hij begint te lachen en zegt dat hij dit wel aan me kan vertellen. Ik heb altijd seks met ze en niet alleen met hem maar ook met hun moeders. Mijn mond valt open, nu moet Thomas lachen. En hij vertelt dat hij als hij eenmaal bij hun thuis is en over zijn kruis wrijft de meisjes en vrouwen vragen of hij zin heeft. Natuurlijk zegt Thomas dan ja. In een mum van tijd laten ze die degelijke kleding vallen en staan in sexy lingerie voor hem en gaan op hun knieën om hem te verwennen. Thomas verzekert mij dat het altijd eindigt in een neukpartij. Ik kijk beteuterd mijn zoon heeft zelfs trio’s met vrouwen en meisjes. Ik verlaat wat verslagen zijn kamer, het grote gemis aan seks stemt mij triest.

Met dat gevoel ga ik Naar Michel en Claire, die mij hartelijk ontvangen. Na wat gepraat zegt Michel, “Frank, als ik het goed heb begrepen wil jij een vrouw die wat meer volgzaam is dan de huidige Bianca. Maar je wilt Bianca niet kwijt. Claire kan daarvoor zorgen maar daar staat wel een prijs tegenover.” Ik knik instemmend en antwoordt, “Dat klopt ik wil Bianca niet kwijt maar wil weer seks met haar hebben zoals in het begin van ons huwelijk. Als het nodig is ben ik bereid daarvoor te betalen.” Michel glimlacht en gaat verder, “”Je hoeft er niet voor te betalen maar als je dochter nog maagd is willen wij haar graag hebben. Met deze overeenkomst komt nog meer.” Hij overhandigt een stapel papieren, en zegt dat ik die maar op mijn gemak door moet lezen en als ik dan besluit om Bianca om te vormen tot een seks beluste, volgzame vrouw, ik het moet laten weten. Ik moet persoonlijk naar Michel en Claire komen en hun mijn keuze deel nemen. Dan krijg ik ook te horen wat er gebeurd met mijn vrouw en dochter. Ik besluit thuis de papieren te lezen. Ik ben bijna de halve nacht bezig.

De papieren bevatten veel al kledingvoorschriften maar ook dat ik mijn vrouw moet afstaan aan de herensociëteit als een lid dat wil. Ook moet ik akkoord gaan met de installatie van een app op mijn telefoon. Ook zal Bianca ongeveer een week of twee weken afwezig zijn. Ik moet mijn maagdelijke dochter afstaan voor een veiling. Ik moet ervoor zorgen dat mijn vrouw en dochter hun vagina harsen zodat er geen haartje meer op zal staan. Als de keuze onverhoopt negatief is dan moet ik met mijn gezin verhuizen uit Westhout op korte termijn.

Na dit alles gelezen te hebben heb ik mijn keus gemaakt die middag besluit ik om Michel en Claire nogmaals met een bezoek te vereren.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 8849 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “De vrouwen van Westhout”

Plaats een reactie