BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Seks met de oppas

Na een hele week dagen van zeker 10 uur gewerkt te hebben en in de avonden diverse meetings te hebben gehad werd het zaterdag. Eindelijk zouden we een dagje samen zijn, weliswaar naar een congres, maar we zouden er samen heen gaan. Dat wil zeggen, tot de telefoon ging een minuut of 10 voordat we weg moesten. Het was de oppas. Ze liet ons weten dat ze niet kwam. Hoe en waarom drongen niet tot me door. Ik was alweer een stap verder. De oplossing kwam alleen niet. Dat wil zeggen, de oplossing was dat ik alleen zou gaan en mijn vrouw Agnes bij de kinderen zou blijven. Maar dat was eigenlijk niet wat we wilden. Toch was het voor dat moment de enige oplossing. Mocht er alsnog een oppas komen opdagen dan zou ze me nareizen. Ik begon aan de rit van een uur of 4. Het was een kwartiertje voordat het congres begon dat ik arriveerde. Het congres zou van 14 tot 18 uur zijn en vol zitten met sprekers. Dan was er een pauze en in de avonduurtjes kon er gefeest worden. Ik nam me voor om na afloop gelijk naar huis te gaan, tenzij mijn vrouw ook zou komen. Om 16 uur kon ik heel kort even naar huis telefoneren. Geen oppas voor 19 uur dus we spraken af dat ik dan direct na afloop maar naar huis zou komen.

Met slaperige ogen open ik rond half tien de voordeur. Er brandt gedimd licht in de woonkamer. Ik sluit de voordeur en trek mijn jas uit. Ook mijn schoenen gaan uit; ze knellen vanavond. Ik open de tussendeur naar de woonkamer. In de hoekbank zit mijn vrouw aan het einde het verst weg van mij. Naast haar zit een jongere man, Patrick, de vriend van een van de oppas meiden. Zij, Ilse, zit op het gedeelte van de hoekbank waar ik inmiddels achter sta. Ze zien er verhit uit. Zo te zien hebben ze het gezellig. Mijn hoofd moet even schakelen. Ik heb net een rit van vier uur in een ruime drie uur afgelegd. Ik draai me om en loop naar de keuken om wat te drinken te pakken en vraag of de anderen ook wat willen. Ik plof in de bank naast Ilse. Haar vriend Patrick leunt nog steeds tegen mijn vrouw aan. Het blijft stil. Ilse kijkt me aan met een zwoele blik. “Stoor ik jullie?” vraag ik. Ik kijk ze om beurten aan. Mijn vrouw is degene die reageert. “Sorry schat, maar we zijn een beetje aangeschoten, we hebben wat te veel gedronken. Dus Ilse en Patrick blijven slapen.” Ik kijk haar aan. “Alleen maar aangeschoten of stoor ik je?”

Mijn vrouw kijkt naar Patrick en dan naar Ilse. “Eigenlijk wel, ik had je nog niet thuis verwacht.” Ik kijk naar mijn vrouw en vraag me af of wat ik denk ook daadwerkelijk aan de gang was. Ik weet dat ze Patrick een leuke jongen vindt en er wel eens sex mee zou willen hebben, maar dat ze dat nooit zou doen vanwege Ilse. “Ga rustig verder met wat jullie van plan waren. Doe alsof ik er niet ben.” Op hetzelfde moment draait mijn vrouw haar hoofd naar Patrick en begint met hem te tongzoenen. Ilse die al die tijd met een verhit hoofd naast me zat kijkt me aan en fluistert: “Als Patrick met haar gaat mag jij mij neuken. Wil je dat?” Ik kijk haar aan en dan naar de andere twee. “Is dat wat jullie aan het doen waren?” Ilse knikt. “Agnes heeft mij al gelikt en Patrick al klaar gepijpt en was net met Patrick bezig om te gaan neuken toen de voordeur open ging.” Ik kijk naar mijn vrouw, ze laat er geen gras over groeien en heeft de pik van Patrick vast en trekt hem af. Ilse buigt naar mij toe en opent mijn broek. Haar hand pakt mijn pik die door haar aanraking snel stijver wordt. Mijn vrouw klimt bij Patrick op schoot en haar rok trekt ze omhoog een onderbroek heeft ze niet aan. De pik van Patrick zit al snel in haar kutje en ze wipt soppend op en neer over zijn pik. Ilse trekt me langzaam af. “Wil jij mij? Neuken?” vraag ik langzaam fluisterend. Ilse kruipt bij mij op schoot nadat ze haar broek heeft uitgetrokken. Ik voel dat ze mijn pik in haar strakke kutje neemt. Alleen de gedachte al dat ik haar een keer neuk in plaats van mijn vrouw doet me bijna klaarkomen. Ik weet het gelukkig nog even uit te stellen.

Ilse wipt lekker op en neer, ik voel haar kutje soms flink knijpen. Patrick kreunt en ik heb de indruk dat hij zojuist klaarkwam in mijn vrouw haar kutje. Zelf kan ik het ook niet meer uitstellen, ik spuit het kutje van Ilse helemaal vol met als gevolg dat zij ook klaarkomt. De meiden glijden weer op de bank en nemen een slokje van hun drankje. Ik kijk naar mijn vrouw. Ze heeft ondeugende ogen en likt haar lippen af. Ik stel voor om naar bed te gaan, met zijn vieren. Eenmaal boven trekken we allemaal onze kleren uit en naakt rollen we in bed. Ik neuk Ilse nog een keer, dit maal in haar kont en wanneer ik ook daar mijn sporen heb achtergelaten moet ik in slaap gevallen zijn. Ik kan me van de rest van de nacht namelijk niets meer herinneren.

De zondag is een drukke dag met de kinderen. Ik heb nauwelijks de tijd om met mijn vrouw onder vier ogen te praten. Pas als de kinderen op bed liggen hebben we tijd voor ons zelf. Ik vraag haar of ze spijt heeft van gisteravond. Ze schudde haar hoofd. Ik ben in slaap gevallen en weet niet wat er s nachts gebeurd is.
Ze vertelde me dat al voordat ik thuis kwam Ilse en Patrick samen op de bank aan het zoenen waren. Ze raakte in gesprek en Ilse bekende haar dat ze Patrick wel eens met een ander zou willen zien. In het verleden had hij haar al eens bedrogen maar nu wilde ze erbij zijn als hij met een ander sex had. Mijn vrouw had een zwak voor Patrick dat wist ik. Ze had hem al eens gepijpt. Op een avond dat ik met Ilse even de hond ging uitlaten lag hij lui op de bank. Agnes was naast hem op de grond geknield en heeft hem gepijpt. Hij kwam klaar in haar mond en zij heeft het doorgeslikt. Minuten later kwamen Ilse en ik weer terug. Nu was het anders. Ilse zat immers ook op de bank. Mijn vrouw had zich in een rok gekleed vanwege het congres. Dus toen Ilse naast haar stond in de keuken en tijdens het inschenken van de glazen haar vertelde dat ze het wist van Patrick vroeg ze aan Ilse of ze boos was. Ilse schudde haar hoofd en zei “niet meer”. Maar dat was wel de reden dat ze laat was vandaag. Mijn vrouw vertelde Ilse dat het nooit meer zal gebeuren en weer schudde Ilse haar hoofd.

“Gaat het wel, straks terwijl ik toekijkt ga jij Patrick pijpen en daarna neuken. Daarna zien we wel verder.” Vanaf dat moment zat Patrick naast haar en werden er opnames afgespeeld waarop mijn vrouw zichzelf klaarmaakt met een komkommer, een vibrator en een bierflesje. Ilse vingerde zichzelf terwijl Agnes Patrick aftrok en pijpte. En net voordat ze op zijn pik wilde klimmen kwam ik thuis. Nadat ik in slaap was gevallen heeft Patrick Ilse geneukt terwijl Ilse haar heeft gelikt. “Ilse kan goed beffen” zei ze. Patrick heeft haar nog een keer genomen en daarna heeft Ilse haar nog gevuistneukt. Ze was er spuitend van klaargekomen. Daarna zijn ze vertrokken. Ze wilde niet blijven. Beneden heeft Patrick Ilse nog een keer genomen terwijl Ilse haar weer likte. Eenmaal weer boven was het zo laat dat de kinderen wakker werden. Ze heeft vervolgens de kinderen meegenomen naar beneden zodat ik kon blijven slapen. Dat had ik ook wel nodig. Op mijn vraag of er nog meer gebeurd was twijfelde ze met antwoord geven. Ik kijk haar aan terwijl ik fluister “zeg het maar, je hebt hem gepijpt en met hem geneukt, je bent gelikt. Wat weet ik nog niet dan?” Ze twijfelt, maar langzaamaan stottert ze dat ze s nachts, beneden nadat ze gelikt was ook nog geneukt is. Ik knik. In mijn kont en heeft me daar ook volgespoten.” “Genoten?” vraag ik haar waarop ze knikt. “Voor herhaling vatbaar?”

Ze knikt weer. “Maar niet door jou, je bent te dik, die van jou doet zeer.” “Ilse had er anders geen probleem mee hoor” verdedig ik me. Ze knikt. “Weet ik, die laat Patrick zijn vuist in haar kont terwijl hij haar in haar kutje neukt. Die zijn ook lekker aan het uitproberen.”
De dagen vliegen voorbij zonder dat we veel gelegenheid hebben om te praten. Wanneer ik op woensdag thuiskom is Ilse er. Mijn vrouw had haar eigen afspraken en Ilse was er om op te passen. Dat deed ze op zich wel vaker. Ik plof naast haar op de bank en vraag of zij en Patrick nog gesproken hebben over het weekend. Ik maak mijn excuses voor het in slaap vallen en vertel haar ook dat ik in de week lange dagen had gemaakt en die dag zelf ook veel gedaan had. Het was geen probleem en ja zij en Patrick hadden er nog over gepraat en er zijn geen problemen. Ze hadden beide genoten. Ik kijk nogmaals naar Ilse. Het blijft een lekkere meid. Wil je straks naar huis of blijf je slapen? vraag ik haar. Ze haalt haar schouders op. Patrick was er niet en ze hoefde niet perse naar huis. Ik vroeg wat ze het liefste zou willen doen. Ze kijkt me aan en langzaam stottert ze “Agnes likken terwijl jij me in mijn kontje neukt”.

Ik buig naar haar toe en geef haar een kusje op een wang. “Pijp me eerst dan maar, dan zal ik Agnes straks voor je neerleggen.” Ilse draaide haar hoofd en begint me te zoenen. Ze pakt een hand van me en drukt die in haar kruis. “Vinger me eerst even goed, met veel vingers” ik reageer met “the hole fist and nothing but the hole fist” Ilse knikt. “Graag” fluistert ze.
Ik open haar broek en trek die omlaag. Haar string gaat mee omlaag. Haar kale kutje glinstert. Langzaam bouw ik het op en uiteindelijk heeft ze mijn hele hand in haar kutje zitten. Ze voelt heel strak. Met mijn andere hand masseer ik een bil. Een kreuntje is het gevolg. Ik kijk haar aan en fluister “Jij bent een geil meisje, wil je dat ik jouw kontje ook doe?” Ze kreunt wat harder en ik druk een vinger iets steviger tegen haar sluitspier. Het duurt veel langer eer ik alle vingers een klein stukje in haar kontje heb gedrukt. Dan druk ik harder en langzaam rekt haar kontje iets meer en gaat mijn hand langzaam dieper haar kontje in. Eenmaal in haar kont maak ik een vuist en beweeg wat op en neer. Steeds verder zit ik in haar kontje. Mijn andere hand vingert haar baarmoedermond. Ilse komt klaar. In plaats van mijn handen uit haar lichaam te trekken druk ik ze alleen maar dieper in haar lichaam. Haar kutje is niet heel veel dieper. Haar kontje daarentegen laat bijna mijn hele onderarm toe. Ilse kreunt nog langer en iets harder. Ik trek mijn hand uit haar kutje en masseer haar clitje. Die is super gevoelig en ze komt bijna gelijk nog een keer klaar.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Barth

Ik ben een single man. Heel open van karakter en open minded. Er is maar weinig wat niet kan. Ik schrijf belevenissen, aangevuld met fantasieën als verhalen.
Wanneer jij als vrouw je herkend in mijn verhalen en met mij die fantasieën werkelijkheid zou willen laten worden neem dan contact met me op. Samen is leuker als alleen.

Dit verhaal is 14458 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Seks met de oppas”

Plaats een reactie