BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Ik kende haar ergens van.

Het was een drukke dag geweest. Ik stapte op mijn mountainbike om een stukje te gaan raggen en misschien wat te zwemmen in het meertje waar ik langs kwam. Een klein moeilijk te vinden meertje, ik had er eerder gezwommen maar er nog nooit iemand gezien. Het was een heerlijke plek om even weg te zijn van de drukte van alle dag. Na een uurtje over verlaten bospaadjes raggen en een stukje off-road bereikte ik het meertje. Zoals gewoonlijk, niemand te bekennen. Ik zette mijn fiets weg en kleedde me uit, niets lekkerders dan in je blote kont zwemmen. Het water was verkoelend na een stuk pittig biken en een drukke, warme dag. Heerlijk een stukje zwemmen om mijn hoofd helpen leegmaken.

Ik genoot van het moment toen ik een paard hoorde briesen. Licht geschrokken zwom ik richting een overhangende boom om te kijken wat er ging gebeuren. Een groot wit paard en een mooie amazone kwamen door de struiken. De griet leidde het paard achter haar aan. Wat een mooie meid trouwens. Lang wit haar in een dikke vlecht kwam onder haar cap vandaan. Een mooi koppie. Haar lichaam… slank, haar stevige borsten verborgen onder een witte blouse. Ze had mij nog niet gezien, of het interesseerde haar niet. Een fraaie kont, lange benen in een strakke paardrijbroek en mooie lange laarzen. Aan de teugels leidde ze haar paard naar het water om te drinken. Ze bukte en ik genoot van de blik op haar kont. Het paard bevroor toen het mij waarnam. De amazone keek op over het water om te kijken wat haar paard deed schrikken.

Ik ging staan en begroete haar. Ze schrok toen ze mijn stem hoorde. Ik ging staan, gelukkig was het diep genoeg om niet direct mijn geslacht te tonen. ‘Neem me niet kwalijk,’ zei ik. “Je ziet er bekend uit.” Ze lachte. Ik kende haar glimlach maar kon er geen naam aan hangen. “Ben je hier alleen?” vroeg ze. Die stem, beetje een tekenfilmstem met een overdreven Amsterdamse tongval. Ik knikte van nee, “En jij?” “Ook niet. Komende week een belangrijke wedstrijd en ik wilde hardcore ontspannen.” Ze keek langs mij heen. “Ander tref ik hier nooit iemand.” Zei ze. Ik lachte en vertelde dat ik een paar drukke dagen had gehad en dat ik nu na een uurtje afreageren op mijn fiets hier wilde ontspannen. Ze keek mij strak aan. ”Hoe hardcore is hardcore?” Ik grinnikte. “Uh… nou en ik wipte een stukje op zodat ze kon zien dat ik naakt was.” “Dat dacht ik al en… was ik zelf ook van plan. Vind je het vervelend als ik ook… zo in het water kom?” Ik zei van niet, maar barste van nieuwsgierigheid wat er onder dat rij outfitje zou zitten. Ze bond haar paard aan een struik vast en draaide haar rug naar het water. Ik zwom een stukje weg om haar wat privacy te geven en niet direct een volle stijve te hebben als ze het water in zou komen. Nou… die stijve was maximaal toe ze het water in kwam. Onder haar blousje droeg ze een wit sporttopje. Haar blouse hing ze keurig over een tak. Haar sporttopje volgde. Ze draaide bij om te kijken waar ik was. Ze had twee prachtige volle borsten, mooi stevig. Ze ging zitten en trok haar laarzen uit. Hoewel, dat ging lastig. Ze trok en schold. “Kun je helpen? Of heb je een stijve en durf je het water niet uit.” Klonk haar stem over het water. ‘KUT betrapt…’ dacht ik.

Ik lachte en bekende dat haar verschijning wat met me deed. “Kom, help mij even, dan gaan we samen zwemmen.” Ik haalde diep adem. Met mijn pik stoer omhoog wade ik het water uit en liep naar haar toe. “Scheer jij je daar niet?” was meer een observatie dan een oordeel. “Mooi knaap is het wel.” Zei ze. Ik ontweek haar blik en ze stak haar linker been op. Ik pakte de laars beet en trok deze voorzichtig uit. Toen haar rechter laars. Ik gaf haar een hand om makkelijker op te staan. Ze was bijna even lang als ik. Ze draaide zich om en ik hoorde de rist van haar paardrijbroek openen. Ik keek door mijn wimpers haar kant op. In één ferme beweging duwde ze haar broek en slipje omlaag. Op haar linker bil stond een kleine tattoo van een konijn. ´Lekkere kont trouwens!´ Is het enige wat ik kon bedenken. Ze vouwde de beide kledingstukken netjes op en legde deze bij haar blouse. Toen draaide ze zich om. “Tadaaaah! Vind je het wat?” vroeg ze brutaal. Ik keek mijn ogen uit. “Nu nog mooier dan in de kleding.” Complimenteerde ik haar. “Leuk zonder nietjes.” Zei ze. Ik keek haar niet begrijpend aan. Ze lachte en pakte mijn hand, samen renden we het water in. Ze struikelde en we vielen over elkaar heen. Achteloos gingen haar handen over mijn lijf. Ik rilde en toen ik boven kwam stond ze wijdbeen over mij heen. “Kijk! Mijn kale kut.” Schaterde ze. Ik trok haar benen onder haar uit en ze kwam het water in en we stoeiden verder. Ik voelde haar lichaam tegen het mijne, haar borsten in mijn gezicht, we rolden om, mijn geslacht streek langs haar benen.

Net zo plotseling als het begonnen was stopte het spel. Ze ging op de grond zitten en stak vanaf haar hals uit het water. Ze glimlachte opnieuw met een sexy glimlach. Ik was gefascineerd. “Was dat voldoende ontspanning of wil je meer?” Nog voor dat ik kon antwoorden sloot haar hand om mijn geslacht. “Misschien kan iets anders ons helpen nog verder te ontspannen…”

Ze zoende mij en keek mij aan. “Dit moet ons geheim blijven!” en ze toonde een gouden ring om haar linker ringvinger. ”En jij? Verloofd, verlieft of getrouwd?” wilde ze weten? Ik knikte naar waarheid van nee. Haar hand ging traag over mijn pik heen en weer. Ik ging verzitten en streelde onder water haar buik en speelde met haar borsten. Weer vonden onze monden elkaar. “Zullen we het strandje op gaan?” vroeg ze even later. We gingen het water uit en uit mijn rugzakje haalde ik een fles sportdrank en twee kleine handdoekjes. De amazone pakte uit een zadeltas een grote handdoek. Toen ze deze uitspreidde las ik RTL. Blijkbaar deed ze iets met TV, maar wie ze was, nog steeds geen idee.

Ze ging liggen en tapte op de handdoek naast haar. “Kom. Niet zo verlegen doen.” Kort keek ik haar aan en ging tegen haar aan liggen, mijn rechter been over haar heen. We zoenden en weer waren onze handen overal. Ze duwde mij in het kleed en kwam over mij heen hangen. We zoenden en streelden. Haar borsten gleden over mijn borst. Ik streelde haar billen en mijn pik duwde hongerig tegen haar kruis. “Ho Ho… niet zo snel.” Lachte ze en draaide 180 graden. Haar hand omvatte mijn geslacht en haar mond sloot over mijn eikel. Ik trok haar bekken omlaag en lebberde haar schaamlippen en sabbelde op haar clit. We kreunde en zachtjes… “Je moet stiller zijn…” waarschuwde ze. “Ik wil niet zo, met jou gevonden worden.” Ik probeerde muisstil te zijn. Met mijn linkerhand speelde ik met haar borsten terwijl ik met mijn andere hand haar kutje streelde. Ik liet twee vingers in haar glijden. Ze liet mijn pik los. “Dat kan beter.” Klonk haar stem kordaat.

Ze wipte op en liet zich in een vloeiende beweging over mijn pik zakken. “Je bent zo hard en dik.” Kreunde ze. “Jij zo strak.” Was mijn antwoord. Veel werd er verder niet gezegd. Ze bereed mijn geslacht. Okay, binnen mijn vrienden club wordt wel een flauw gedaan over geile hockeymeisjes… maar nu ik wist wat een paardenmeisje kan… Mijn pik stootte diep in haar vrouwelijkheid. Mijn schaamhaar gleed langs haar kale kut. Ze sloot haar ogen. “Oh Oh oh!” ze beefde over haar hele lichaam. Haar benen en haar zonnebank gebruinde lichaam begonnen te trillen. Nog een keer kuste ik haar. Ze was kortademig.

We rolden om zodat ik boven haar hing en ik begon te stoten. Ik zette mijn handen boven haar schouders, ze krulde haar bekken op. “Dieper… Toe dan…” Ik bleef stoten. “Nog even…” kreunde de blozende blondine onder mij. Ze rilde, haar lichaam trilde. “Je mag in mij…” Ze kreunde, schudde en huiverde toen ze klaarkwam. Ik volgde direct en spoot mijn zaad diep in haar. We zoenden en streelden. Ik genoot van de totale ontspanning die deze beurt mij gegeven had. Mijn geslacht slonk en na tijdje rolde ik van haar af. “Ze kronkelde zich om mij heen. ”Totaal ontspannen?” vroeg ze. Ik kuste haar en zei. “Ja en jij?” Ze glimlachte. “Ik wil dit heerlijke gevoel vasthouden tot het weekend en die wedstrijd.” Na nog een paar minuten begon haar paard onrustig te worden. “Ze ruikt andere dieren. Misschien iemand met een hond.” In de verte klonk geblaf.

“Als je spanning zoekt denk je aan hier en nu. Of spreken we nog een keer af?” Ze lachte, “Nee, dat gaat niet. Die ring weet je nog.” Ze stond op, liep het water in en spoelde haar poes schoon. Ik droogde haar af en genoot nogmaals van het zicht op haar heerlijke lijf. Kalm kleedde ze zich aan. Met een “Wie weet tot ooit.” En een zwaai Liep ze met haar paard weg, mij verbaasd achterlatend. Wie was dat lekker wijf? Waarvoor moest ze zich ontspannen? Wat voor wedstrijd. Acht het zou mij eigenlijk een zorg zijn.

Toen ik die maandag door de krant bladerde zag ik een foto van de vrouw die mij zo liet genieten.
Britt Dekker opnieuw dressuur kampioen van Nederland.

Luidde de kop van het artikel, ik las het stuk. Ze had geheerst en met een ruim punten verschil de andere deelneemsters achter zich gelaten. Op de vraag wat haar geheim was… daar stond het, totale ontspanning.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 10356 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie