BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Testers-3a; Bedden, kasten en tafels.

Zoals in mijn profiel aangegeven vind ik het heerlijk om hier geile verhalen te lezen en af en toe eigen mijn eigen waargebeurde ervaring te delen. Dus ook over deze bijbaan als meubel-tester bij de IKEA.

Op vrijdag 8-sep komen we hardlopend aan in de koele ingangshal van IKEA. Zwetend in korte, luchtige en flinterdunne kleding, met kleurige trailrunning-schoenen. Ze zijn steviger hardloopschoenen, voor terrein of cityrun’s. Bovendien zijn ze op onze bouw, gewicht en wijze van rennen aangepast. Het gelukkig nog vroeg, want net als op woensdag en donderdag zal het ook vandaag vreselijk warm gaan worden. Meer als 30 Celcius!

Dhr. van-Hout (Jaap) en beveiliger (Robert) staan op te wachten. We krijgen van de balie IKEA-pasjes en volgen ze door een aparte ingang die meteen naar de kelder gaat. ‘En dames, hebben jullie het meegenomen?’, vraagt Jaap in de gang terwijl we doorlopen. Wat? denk ik. Maar Tess en Iris zeggen doodleuk “Jahaa…‘. ‘Wat?’, vraag ik aan Tess. Die lacht ‘We kregen gister een Insta waarin Jaap tipte dat we onze eigen speeltje konden meenemen, ze hebben hier wel wat, maar we mogen ook ons eigen gebruiken’. O-shit! Ik zwijg maar ik weet dat zowel Carl en ik nu al, zo snel na de run, een stijve krijgen van deze boodschap. We komen aan in een andere plek als waar we de intake (deel-2) hebben gehad. Dit keer een een enorm hoge ruimte, zeker zo groot is als een sporthal. Geen ramen, alleen ledlicht. Wat direct opvalt is de opstelling van meubels, een circuit met eromheen allemaal gasten in IKEA-bedrijfskleding.

Blauwe broek, geel/blauw gestreepte shirts met in het groot ‘HEY’ erop. Die zijn druk bezig met camera’s en lampen op grote stalen frames, kooien om ieder meubel. En ja, vandaag staan er drie platformen me een los bed, een kast en een tafel. Jaap loopt door naar een groepje lui die voor een wand zitten, vol met schermen en regelpanelen terwijl Robert gebaart te volgen naar een hoek waar kamerschermen staan. Door een opening aan de zijkant komen we in een soort van ‘kamer’ met bankjes, kledinghangers, wasbakken (met grote stapels handdoeken en papier) en tegen de muur een lange tafel met koffie, water, fris en allerlei hapjes. Dan zie ik pas wat de andere al zagen, ze staan eromheen. Een trolley vol met seksspeeltjes. Van alles wat, voor iedereen, Ik zie meerdere fleshlight’s en voor de dames ligt er veel meer klaar, maar nu wordt het dus interessant wat ze zelf in hun rugzakje hebben meegenomen.

Carl vraagt het; ‘Hee, wat zit er in jullie rugzakjes? ‘Mijn keus’, antwoord Iris en we kijken alle vier (Robert is erbij gekomen) naar haar hand die eruit komt met een grote, paarse ‘G-Bliss’ vibrator. Met brede glimlach, ‘Eat your hearts out, kereltjes, tegen deze kunnen jullie niet op!!, deze doet mijn C, G en A-spot in tig tril en zuig bewegingen’. Hard lachend zet het ding aan het 20cm lange, 4,5cm dikke ding beweegt zacht zoemend. Het heeft vreemde vormen met zelfs een likkende ‘tong‘, maar vooral de ontzaglijke forse, pompende eikel maakt indruk. O shit, mijn erectie komt nu compleet op en is niet te verhullen in mijn shorts. Gelukkig net als bij Carl trouwens zie ik. Die van mij steekt kaarsrecht omhoog, mijn eikel net boven mijn navel tegen mijn ondermaag geperst, maar die van hem staat schuin omhoog en maakt er een hele tent van.

‘Als jullie die broeinesten uittrekken, laat ik zien wat ik heb meegenomen’, giert Tess van het lachen. Zo staan we piemelnaakt te kijken hoe Tess’s hand eruit komt met daarin een enorme realistische dildo met grote, volle balzak. Zeker 25cm lang, 5cm dik denk ik, geïntimideerd. ‘Kijk’ zegt ze ook nog doodleuk en knijpt daarbij in de eikel en ballen die soepel meegeven, ‘net echt!’. O-shit, kan mijn lul nog stijver? Nee. ‘Nou-Nou’ bromt Robert, ‘kom dames en mannekes, naar het lab’. Carl en ik halen uit onze rugzakjes de felblauwe ‘Tuntiri’ enkel- en polsgewichten die we extra moeten dragen om zwaar genoeg te zijn voor de gemiddelde IKEA klant en klikken ze om.

’Sneller’, gaat Robert haastig verder, twee maal hard in zijn handen klappend en de trolley vooruit duwt. We zijn snel uitgekleed en lopen hem (met forst heen en weer zwaaiende, stijve pikken) blootsvoets achterna over de linoleumvloer naar de zaal. Als we daar aankomen krijgen we spontaan een applaus, we worden er verlegen van en staan schaapachtig te kijken als dhr. van-Hout komt aangelopen en naar een tweetal mannen wijst met dozen in hun handen. ‘Rechtop staan, benen iets uiteen en armen horizontaal uiteen’. Is zijn korte instructie. De gasten lopen om ons heen en plakken kleine plastic bolletjes op ons lijf, ieder van ons een andere kleur. Jaap legt uit ‘We gebruiken 3D, Motion Capture opname techniek. We leggen jullie bewegingen vast in combi met de gewicht sensoren aan de meubels. Iedere kooi heeft camera’s die geen film maken maar de reflectie van jullie bolletjes vastleggen. Zo worden jullie 3D-skelet-poppetjes in onze meting en toekomstige studies en analyses; We maken hier tenslotte geen porno!’.

Jaap gaat verder, ‘Deze dag doen we dus een los 2-persoons bed, een tv-kast en een keukentafel. Ieder meubel moet zijn 4 tests ondergaan, dus Solo, Duo, Trio en Groep. Jullie moeten zelf maar kijken wie wanneer wat doet en met wie. Intussen komt ook Robert met de trolley erbij dus Tess en Iris pakken ieder hun speeltje en Carl en ik ieder een fleshlight. Gelukkig staat er ook een pot vaseline; Dat komt ieder van pas want van voorspel of zo is geen sprake. Ik ben traag, moet deze ronde dus wachten want Tess zit met haar dildo op de tv-kast, de ‘Besta’ zegt de grote sticker. Carl ligt in een groot 2-persoons, spierwit bed de ‘Brimnes’ en Iris zit op de grote, zwarte en ovale keukentafel ‘Mariedamm’. De kooien staan in een driekwart cirkel, Jaap staat naast mij in het midden en geeft luid de instructies. ‘We beginnen Solo met de verticaal, statische belastingtest. Sta op en ga er een paar keer met je volle gewicht op zitten. Thats-it’. Ze doen keurig wat Jaap zegt. Ook de statische horizontale test, ‘hang maar een paar keer tegen wat kanten van het meubel’ doen ze op afroep. ‘Oké dames en heer, nu schuin erop en er tegenaan voor de combitest’. Al met al zijn ze maar een paar minuten bezig. Saai. Nu gaat het komen en ja-hoor de verticale dynamische test: ‘Carl, ga met je volle gewicht erop zitten en gebruikt je Fleshlight of trek je zo wild mogelijk af, hard op-en-neer. Dames, jullie hurken op je ding en denk eraan, doe het hard, wild en diep! Beginnen maar!

Het is een vreemd gezicht, op Jaaps roep beginnen ze als gekken te fappen en rijden. De keukentafel piept en kraakt in hetzelfde ritme als Iris de zoemende vibrator berijd. Ik zie Tess scheel kijkend haar volle gewicht op de dildo werpen, die zich er dan ook bijna helemaal in perst. Nat als ze altijd is ze druipnat, het geil loopt langs haar dijen omlaag en we kunnen precies zien hoe diep het ding zit want de mega-eikel tekent zich perfect af op haar maag, een paar centimeter boven haar navel. Ze laat het ding zelfs af en toe los. Carl ligt zich als een gek af te rukken met de transparante fleshlight, zo snel dat zijn pik amper te zien is. Ik weet niet waar Jaap naar kijkt, maar wel dat er al snel een schriele fluit klinkt, waarop Jaap in zijn handen klapt en roept ‘Stop maar, nu de horizontale belasting. Ga maar half op je meubel hangen, voetjes aan de grond. Je meubel kan niet schuiven, zit vast aan de vloer dus ga je dadelijk maar eens flink horizontaal trekken of palen. Iedereen klaar? En ga!’.

Als robots gaan ze alle drie weer tekeer. Voor het eerst hoor ik nu ook hijgen en kreunen en zie Carl rood aanlopen, die is al ver heen. Tess niet, ze geniet duidelijk, de hitsige donder kan veel hebben. Iris staat op haar benen te trillen, haar knieën gaan wild, ongecontroleerd op en neer, de krakende tafel hard rammend. Deze serie duurt aanzienlijk langer, meer als twee keer zo lang denk ik, als dezelfde fluit weer gaat. Deze keer zie ik dat het uit die groep gasten komt die voor de wand vol schermen en regelpanelen zitten. ‘Dank u, dank u’ gilt Jaap hees. Nu de combi dus beklim je meubel scheef, maar wel zo dat je je kunt blijven trekken en palen. Zo-ja Carl, heel goed, Tess? Wow … Iris… oké… O, je bent niet gestopt! Hemeltje. Nou-ja, GAAA!’ En ze gaan voor de derde soloronde, ieder hun eerste E100,= scorend. Deze keer duurt het wel lang, of dat nu technisch, wetenschappelijk nodig is vraag ik me af want ik zie ook hoe de engineers hun laptops in de steek hebben gelaten, nog wel op dezelfde plek zitten maar geil toekijken hoe mijn vrienden bezig zijn. Het kost mij weinig moeite hard te blijven, het is een geil gebeuren. Als uiteindelijk de fluit gaat neemt Jaap het weer over. ‘Goed-zo, dank jullie wel. ‘Pauze nodig?’, maar dat is een loze vraag. We zijn er klaar voor!

‘Oké testers, we gaan switchen, daar waar eerst een dame zat wil ik nu een man en omgekeerd. Dus Janus en Carl, jullie het meubel of de tafel en dames, een van jullie het bed voor de volgende Solo-ronde, de ander heeft een pauze. Snel’, benadrukt hij klappend met zijn handen. ‘Ik wil een pauze’ zegt Iris met trillende stem en loopt naar het midden. Met de uitgezette vibrator nog diep in haar kutje. Iris loopt met de dildo in haar hand naar het bed, Carl met de fleshlight nog op zijn lul geprikt naar de keukentafel en dus blijft het tv-meubel over voor mij. Ik ben er amper als Jaap het sein geeft om met de passieve verticale test te straten, snel gevolgd door de horizontale en als laatste de combi waarbij iedereen steeds weer op en af het meubel moet klimmen. Carl houdt de fleshlight erop geprikt, Tess en ik met onze speeltjes in de hand. We kennen de dril, werken hem machinaal af als een stel geprogrammeerde fok-robots. Maar wel een stel die ook klaar kunnen komen, en hoe! Carl gaat als eerste, wat kan die kreunen en die tafel waar hij op zit, nou, die overleeft de test niet. Het blad komt los van de voet door de wrikkende orgasme bewegingen. Tess, ach Tess lekt als een brandkraan maar gaat onverstoord verder zich te palen op die ongelooflijke dildo. Zo ken ik haar wel, haar uitdrukkingen, wegdraaiende witte ogen en schokkende onderbuik en knieën. Of ze nu klaarkomt weet ik niet, wel dat ze opgelucht stopt bij het fluitsignaal. Zelf ben ik stevig bezig geweest met de fleshlight, heb flink gelekt maar ben gewoon nog niet klaargekomen. Ik wil mezelf sparen, er komen immers nog veel geilere series aan. We krijgen pauze.

We zitten alle vier te zuchten en steunen in de ‘zitkamer’. Eten en drinken wat. Opgefrist bij de wasbak. De speeltjes zijn afgespoeld. Die hebben we niet meer nodig, vanaf nu doen we het met en bij elkaar. Carl is slap terwijl mijn pik onverminderd overeind staat. Tess kan het niet laten me bij mijn eikel te pakken als ik langs de buffet-tafel loop. Ze ‘leidt’ me erlangs. O wat ga ik die pakken, plan ik geil. We hebben maar een paar minuten als Robert binnenloopt en ons roept. ‘We willen Janus en Iris op het bed en Carl met Tess op de tv-kast, terwijl we de tafel vervangen’ zegt hij, terwijl Jaap bij de groep mannen staat die daar mee bezig zijn. ‘HAL–LO’, verzucht Iris als ik met haar naar het bed loop, net dat speelding gehad en nu jij. O-shit!’. Ik probeer haar gerust te stellen, ‘Ik zal het voorzichtig doen, je niet meteen binnenstebuiten bonken, oké?’, maar daar wordt mijn steigerende pik niet kleiner van besef ik. Maar goed, we gaan tegen het bed staan voor de statische tests.

Dolle boel als we erop springen en eraf rollen, leuk ook hoe ze beweegt en alles laat zien. O-may, wat is die tochtig en nat! Nu dynamisch!. ‘Doggy’, roept Jaap hard, ‘we willen stevige, horizontaal beukende doggies!’ en dus doen we wat verteld wordt. Niet moeilijk. Ze is heerlijk, laat zich perfect neuken en ik hoef haar amper te leiden, ze danst op mijn pik, tot aan mijn ballen zo diep. Ik prop mijn eikel al snel hard tegen haar baarmoeder, helemaal omdat ze met haar rug uitnodigende golfbewegingen maakt. Ik hoor en voel mijn ballen hard tegen haar lijf petsen, nog boven al het kreunen uit. Net als trouwens die van Carl en Tess die ook stevig bezig zijn. Na al dat masturberen hebben we behoefte aan het echte ketsen! Ik mag nog niet klaarkomen maar doe het toch, geef me gewonnen. Mijn spastische stuiptrekkingen laat Jaap glimlachen.

Dit is de de perfecte stresstest voor zijn meubel! Iris wil niet stoppen en blijft me berijden. Pijnlijk maar waar, ik wordt niet slap en dat weet ze. Ze blijft me neuken, ik heb nu eenmaal die afwijking waarvan ik vaak hoor dat het eigenlijk alleen kan als de man erectiepillen heeft geslikt. Ik weet echter niet beter dat…, dus gaan we door tot het fluitje. ‘Nu dynamische verticaal!’ Klink het. ‘Janus en Iris staande en jullie, Carl en Tess, zittend en allemaal hard, diep en ver op-en-neer!’en daar gaan we. Dit is mijn lievelingsstandje, maar vanwege het matras kan ik Iris niet helemaal optillen, ze moet met een been blijven staan terwijl ik haar andere optil, om haar verticaal te palen. Dat lukt en ik zie nu mijn eikel haar maag van binnenuit opbollen. Ze vind het heerlijk en legt een hand op die plek, druk erop als ik erin zit. Dat maakt de druppel voor haar, ik voel haar mijn lul nog strakker en ritmisch knijpend omvatten, net voordat ze trillend en schuddend in lange halen, hard kreunend klaar komt. Ik moet haar stevig vasthouden om niet om te vallen, precies wat ze willen, het bed piept en kraakt. Niet veel later gaat het fluitje. We stappen van het bed, hebben even de tijd om rond te kijken en ik aan Tess’s bewegingen zie dat zij het stevig te verduren heeft gehad van Carl, die met een geile brede glimlach het orgastisch trillende deerntje bestudeerd.

Nu de derde en laatste rond voor de Duo-tests. Het voorgeschreven standje hebben we uitvoerig bestudeerd, maar nog nooit gedaan! Deze vreemde positie eist evenwicht en flexibiliteit met een goed fysiek. Dat hebben we, maar nu voor het ‘echie’; Tess en Iris gaan met beide voeten op de grond voor het bed en tafel staan. Carl en ik kruipen er van achter op, ik met mijn voeten op de bedrand, Carl met zijn knieën op de tafel, de dames zo tussen onze bovenbenen omknellend, met onze pikken er diep onderdoor gestoken. Ze helpen ons door ze in hun kutje te leiden, waarna we ze als soort van kikker neuken. Blijkbaar is dit de benodigde combitest maar mijn hemel, ik weet niet of er iemand van ons hier plezier aan beleefd. Maar goed, na een honderdtal harde stoten of zo gaat gelukkig de fluit; Cha-chin 100 Euries verdient! Pauze en op naar de trio’s en groepsfestijn!

Dat in deel 3b.

(PS ** Uiteraard alle namen (behalve die van mij) vervangen om hun privacy te borgen **)

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Janus Petersen

Ik ben een 23-jarige (4e-jaars) student aan een sportacademie in het midden van het land. Ik bereid me voor op mijn examen/certificering voor Personal Trainer, maar ben TE geil. Met andere woorden, ik krijg de hele dag oncontroleerbare en ongepaste, volle erecties. Sinds enige tijd draag ik een dance-belt, die houdt mijn pik in toom. Ik deel hier enkel mijn waargebeurde avonturen.

Dit verhaal is 5587 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie