BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op vakantie…….(deel 1)

Met geile Janny een ritje naar FrankrijkJanny en ik hebben besloten dit jaar in Frankrijk op vakantie te gaan. We gaan naar de Vendee met haar lange kustlijn, stranden en duinen. De dag dat we gaan is aangebroken en we hebben besloten in één keer te rijden. Het is ongeveer duizend kilometer, dus goed te doen. De auto is ingepakt en we hebben ons goed voorbereid. Ook zijn we allebei naar de schoonheidssalon geweest om ons lichaam te laten harsen. Janny heeft weer een Brazilian Wax laten doen en ook ik heb alles laten harsen. Janny heeft een heerlijk kaal kutje en mijn pik en ballen zijn ook kaal. Na ons avontuur in de club (Lees: Naar de club toe….) zijn we nog een paar keer bij die club geweest en hebben heerlijke geile avonden beleefd. Ons seksleven heeft een flinke boost gekregen en ook deze vakantie willen we heerlijk met en van elkaar genieten.

Het is zomer en heerlijk weer. We hebben allebei een korte broek en een T-shirt aan met daaronder sportschoenen. We zijn nog niet zo bruin, maar dat gaat vast wel komen. We vertrekken en ik neem het eerste gedeelte voor mijn rekening als chauffeur. Janny zit naast me en heeft geen bh aangedaan. Haar mooie borsten steken fier vooruit in haar strakke T-shirt. Als we op de snelweg zijn leg ik mijn hand op haar blote bovenbeen. Na een tijdje gaat Janny verzitten en spreidt haar benen een beetje. Er ontstaat een kleine opening en ik vang een glimp op van haar string. Mijn hand schuift richting de opening en mijn vingers gaan naar binnen. Ik voel haar gladde schaamlippen. Ik kijk naar haar en zie haar glimlachen. “Mmmmm…..”: zucht ze en legt haar hand op de mijne en duwt mijn vingers iets verder. Ik voel haar kutje natter worden en mijn pik begint te groeien. Zo rijden we een tijdje over de snelweg richting België.

Na een tijdje wisselen we als chauffeur. Janny rijdt nu en ik zit naast haar. Het zonnetje schijnt naar binnen en verwarmt onze lichamen. Janny legt haar hand op mijn been en beweegt richting mijn pik, die alweer groeit. Ze wrijft over mijn korte broek en laat haar vingers tussen de knopen van de gulp naar binnen gaan. Geraffineerd maakt ze de knopjes los, schuift mijn slip naar beneden en haalt mijn stijve pik uit mijn broek. Ze begint langzaam op en neer te bewegen en kijkt me geil aan. Ik doe mijn ogen dicht, leg mijn hoofd tegen de hoofdsteun en geniet. “Toeeeet…..”!! Het geluid van een zware toeter doet me schrikken en ik open mijn ogen, kijk schuin omhoog, en kijk recht in de ogen van een vrachtwagenchauffeur, die we aan het inhalen zijn. Hij lacht, maakt rukbewegingen en steekt zijn duim op. Dan zijn we de vrachtwagen alweer voorbij. Ik lach schaapachtig en van schrik is mijn pik alweer slap aan het worden.

Zo rijden we België door en Frankrijk binnen. Wij vermijden Parijs en rijden de rustiger route via Amiens en Rouen richting Nantes. Onze bestemming is Saint Jeans de Montes. Net voorbij Amiens stoppen we bij een benzinestation om te tanken en van het toilet gebruik te maken. Het is er vrij rustig. Ik ga tanken en Janny loopt direct naar de toiletruimte. Daarbinnen zoekt ze een vrij toilet, doet de deur op slot, stroopt haar string naar beneden en met een zucht plast ze. Terwijl ze plast hoort ze geluiden in het toilet naast haar. Ze hoort fluisteren, maar ook zuchten en kreunen. Janny luistert ingespannen en hoort in het Duits: “Leck mich”. Janny wordt nieuwsgierig en ook een beetje opgewonden. Janny heeft seks gehad met haar vriendin Irene en dat vond ze heerlijk. Janny heeft allang geaccepteerd dat ze zowel van mannen als van vrouwen houdt.

Met haar korte broek en string nog op haar enkels gaat Janny zachtjes op het toilet staan en loert voorzichtig over de tussenwand van de toiletten heen. Van wat ze daar ziet wordt haar kutje spontaan nat. Ze moet zich inhouden om niet hard te zuchten. Ze ziet twee jonge meiden van een jaar of twintig. Ze zijn allebei naakt. Eén van de meisjes zit wijdbeens voor op het toilet en het andere meisje zit op haar knieën voor haar en likt haar klitje en kutje. Het meisje dat op de grond zit heeft haar hand tussen haar benen en aan de bewegingen te zien, vingert zij zichzelf. Beide meisjes zuchten en kreunen zachtjes. Hun tepels staan hard vooruit en hun borsten bewegen zachtjes heen en weer. Janny’s hand gaat naar haar gladde natte kutje en steekt direct twee vingers naar binnen. Dat maakt een soppend geluid, want haar kutje is zeiknat. De hele weg hebben Geert (haar man) en zij elkaar al opgegeild …. En nu dit!

Het meisje dat gebeft wordt komt als eerste klaar en slaakt een gilletje. Dat is het sein voor het andere meisje om ook klaar te komen. Janny ziet de beide meisjes klaarkomen en komt zelf dan ook squirtend klaar. Haar gladde kutje druipt van het geil en zuchtend gaat ze zitten om even bij te komen. Dan fatsoeneert ze haar kleren en loopt rustig de toiletruimte uit. Ik zit met koffie en broodjes te wachten en zie de bloos op haar wangen. “Wat is dat toch en Janny en toiletten”: denk ik. Janny gaat zitten, neemt een slok koffie en vertelt me het hele verhaal. “Jeetje, dat is geil”: zeg ik en voel mijn pik weer groeien. “Die moet vandaag ook nog een keer verwend worden”: denk ik. Uit de toiletruimte komen de beide Duitse meisjes giechelend tevoorschijn en lopen naar hun auto en rijden verder richting het zuiden. “Dat waren mooie en lekkere meiden”: zeg ik tegen Janny. “En geile meiden”: zegt Janny met een glimlach.

We drinken onze koffie op en al etend lopen we weer richting de auto. We rijden verder richting Rouen. Net voorbij Le Mans, we hebben nog ongeveer honderd kilometer te gaan, stoppen we opnieuw. Nu bij een gewone parkeerplaats om onze benen te strekken. Het is ondertussen al wat donkerde geworden. We staan ten hoogte van een grasveld met daarom heen bosjes en bomen. “Ik ga even plassen”: zeg ik tegen Janny en loop richting de bosjes en bomen. Bij de rand van het grasveld aangekomen maak ik mijn gulp open en haal mijn pik eruit. “Pffffffff…….dat lucht op”: denk ik en kijk een beetje om mee heen. Achter de bosjes en tussen de bomen zie ik silhouetten van meerdere personen. Ik kijk goed en zie op een meter of dertig afstand meerdere mensen staan.

Nieuwsgierig geworden maak ik mijn gulp dicht en sluip zachtjes in de richting van die mensen. Als ik wat dichterbij kom zie ik dat er een aantal met de rug naar mij toe staan. Ze kijken ergens naar en ik zie dat de mannen aan hun pik staan te trekken. Ook staan er vrouwen bij die met hun hand in eigen broek zitten of de pik van hun buurman vast hebben. Ze maken die pikken stijf. Het is spannend en tegelijkertijd erg geil. Mijn pik maakt weer een sprongetje en drukt hard tegen mijn short. Ik sluip nog wat dichterbij en nu kan ik zien dat er een picknicktafel staat waar een stevige vrouw ruggelings op ligt die hard geneukt wordt door één van de mannen. Haar grote borsten met bruine harde tepels hangen scheef over haar buik. Ze kreunt van genot en wrijft haar klitje. De pik van de man gaat in en uit haar kut en de man komt grommend klaar. Hij haalt zijn harde pik uit haar natte kut en spuit zijn zaad over haar buik en borsten. Een volgende man schuift zijn dikke pik naar binnen en begint haar te neuken. De vrouw knijpt in haar tepels en kreunt van genot.

Ik begin terug te sluipen en ren zachtjes over het grasveld naar Janny toe. “Waar bleef je nou?”: vraagt ze. “Kom”: zeg ik en neem haar bij de hand. Samen hollen we richting de bosjes. “Zachtjes……sssssst”: zeg ik tegen Janny en neem haar mee richting de neukpartij die nog steeds bezig is. Het is ondertussen donker geworden, maar gelukkig geeft de maan voldoende licht om alles goed te kunnen zien. De stevige vrouw wordt nog steeds geneukt. Eén van de andere vrouwen likt haar tepels en kneed haar borsten. De vrouw geniet zichtbaar van alle aanrakingen en aandacht. Ze kreunt en zucht. Janny draait zich naar mij om en fluistert: “Dat is een geil gezicht, lieverd. Ik word alweer supernat”. Ze grijpt naar achteren en knoopt mijn short open. Mijn harde gladde pik springt naar buiten. Janny pakt ‘m vast en begint me af te trekken. Een gevoel van genot verspreidt zich door mijn onderbuik.

Terwijl ik naar de neukpartij voor ons kijk, draait Janny zich om en neemt mijn pik in haar mond. Ze likt mijn eikel en pijpt me heerlijk. Ik trek haar broekje naar beneden en duw haar string opzij. Mijn vingers glijden met gemak naar binnen. Haar lipjes zijn opgezwollen en haar kale natte kutje staat een eindje open. Terwijl zij me pijpt vinger ik haar met meerdere vingers. Dan draait ze zich om en gaat op haar knieën op het mos zitten. Mijn harde pik is er klaar voor en ik stoot ‘m in één keer in Janny’s natte gladde kutje. Al kijkend naar de neukpartij verderop neuken we. Ik maak mijn duim nat en ga ermee over Janny’s sterretje. Ik voel haar schokkend klaarkomen. Ik kom ook tot een hoogtepunt en spuit mijn sperma diep in haar kutje.

Door mijn iets te harde grom worden we opgemerkt en alle hoofden draaien in onze richting. Verbaasd, maar ook een beetje lachend, kijken ze ons aan. Wij springen op, grijpen onze kleren bij elkaar en rennen naar de auto. Ik start de auto en rij weg. Tijdens het rijden kleden we ons lachend aan.

Wordt vervolgd

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 12517 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Op vakantie…….(deel 1)”

Plaats een reactie