BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Boerenzusjes (slot)

Lotte is een supergeile meid gewordenBOERENSPELEN

We hebben de klus afgerond, het voedselbos is aangeplant, m’n zusjes klaarden samen met ons de job en nu is het party-time! We hebben na het zwemmen in ons blootje nog een tijdje kunnen genieten van de warme najaarszon, ons ondertussen weer vergapend aan elkaars lijven en aan alles daarop en eraan. Zo meteen is het tijd voor de barbecue en daarna spelen we ‘The Farmers Games’, zoals Frank ze altijd noemt. Hier, in de Chillkeet, hebben we daarin een paar jaar geleden een rijke traditie opgebouwd, en vanavond wordt die nieuwe leven ingeblazen, met behulp van drank en de pilletjes van Frank.

Een pilletje hoort er dus bij

Na een half uurtje, terwijl iedereen nog in de warme namiddagzon ligt te chillen bij de rand van het meertje en geniet van het uitzicht op al dat blote lekkers, zetten Frank en ik een partij biertjes en wijntjes op wat bladen en gaan we daarmee naar de groep. We worden met gejuich ontvangen en als iedereen wat heeft proosten we op mijn boerenzusjes Anke en Sanne, op hun voedselbos en op al hun verdere plannen. Iedereen is het er wel over eens dat zij onwijs-goed bezig zijn met de toekomst van het boeren.

Na het proosten gaan Frank en ik terug om de barbecue voor te bereiden. Tegen de tijd dat die klaar is trekt iedereen wat aan en niet veel later zitten we verdeeld over de picknicktafels heerlijk te eten, waarbij ook de drankjes er goed ingaan. Al gauw is de sfeer uitgelaten, we genieten er echt van om weer eens ouwerwets gezellig bij elkaar te zijn, met op de achtergrond de verwachting van de komende ‘Boerenspelen’. Tegen de tijd dat het donker wordt ruimen we gezamenlijk de boel op waarna er jammer genoeg vier lui vertrekken vanwege een niet te ontlopen feestje ergens anders.

Daarna zijn we nog met zijn achttienen, gelukkig nog steeds met evenveel jongens als meiden. Omdat we bij onze spelletjes geen pottenkijkers willen gaan we de keet binnen, waar het tijd is voor de pilletjes. Die zijn zo langzamerhand bij onze traditie gaan horen, Frank weet er altijd volop aan te komen en omdat er een klein beetje ghb in is verwerkt leveren ze een onmisbare bijdrage aan de lijfelijke feestvreugde. Al gauw is hun uitwerking te merken, we zitten op de matrassen die rondom aan de zijkanten liggen en met de minuut neemt het onderlinge geflikflooi toe. Ik ben naast Marieke gaan zitten en we zijn alweer volop onze lijven aan het betasten en de lenigheid van onze tongen aan het testen als Frank aankondigt dat we gaan beginnen.

Omdat er eerst niet veel schot zit in de zaak zet hij een stevige stem op: ‘Come on gasten, hou is eens op met dat geklit aan elkaar! Allemaal komen staan, de jongens links en de meiden rechts.’ Met het nodige gemopper dat hij weer zo nodig spelbreker wil zijn doet iedereen wat hij vraagt en dan blijkt dat hij Anke als zijn ‘charmante assistente’ heeft aangewezen. Zij moet de meiden op volgorde van lengte gaan plaatsen en Frank doet dat bij ons.

Daarna worden er koppels gevormd doordat de langste jongen bij het langste meisje moet gaan staan, en zo verder, waarbij duidelijk is dat Sanne en Johnny een beetje smokkelen en bij elkaar weten te komen. Er ontstaat ook een setje van een broer en zus, namelijk Marieke en Thom, omdat zij allebei in hun rij de kleinste zijn. ‘Oké?’ checkt Frank bij hen en als ze eendrachtig ja knikken gaat hij verder. Ik weet dat die twee het net als Sanne en ik nogal eens met elkaar doen, dus dat zal wel goed komen. Zelf heb ik Lotte getroffen en daar ben ik ook bepaald niet ontevreden over…

Ring werpen

‘Oké lui, voor deze spelletjes moeten jullie bloot zijn, dus hup, alles uit.’ Omdat ik weet wat er gaat komen kan ik echt mijn lol niet op, zo geil dat al die gasten niet weten wat ze boven het hoofd hangt. Met veel lawaai gaat alles uit, de meesten hadden alleen maar een broekje en een shirt aan en even later staan we allemaal bloot, waarbij opvalt dat de pas gevormde koppels elkaar snel weten te vinden, direct begint iedereen aan elkaar te plakken. Ik doe daar ijverig aan mee, ik trek Lotte tegen me aan, we neukten een paar jaar terug al eens de sterren uit de hemel en het is lekker haar weer tegen me aan te voelen.

Lotte is een prachtig knap meisje, lang, niet veel kleiner dan ik, ze heeft lange blond-golvende haren tot op haar kont en smoky-grijze ogen met daarin een groenig stralend kransje. Haar lijf is egaal gebruind na deze lange zomer en haar tietjes zien er nog parmantiger uit dan ik me herinner, vol, rond, stevig, frank en vrij ‘kijken’ ze met kleine harde tepels de wereld in. Anders dan een paar jaar geleden heeft Lotte nu haar buik en kutje helemaal kaal geschoren en tussen haar benen is heel sexy de aanzet van haar kutlipjes te zien, als een belofte voor wat daar nog meer te vinden en beleven valt…

Frank geeft ons duidelijk even de tijd om aan elkaar te wennen maar toch komt zijn volgende actie te vroeg, Lotte en ik staan net lekker elkaar te verkennen, onze lijven betastend en met onze tongen in elkaars mond. Maar Frank gaat dus onverstoorbaar verder: ‘oké lui, het eerste onderdeel bestaat uit het aloude boerenringwerpen en mijn lieftallige assistente en ik zullen voordoen wat de bedoeling is.’ Ook zij hebben zich allebei uitgekleed en Frank gaat pontificaal midden in de open ruimte staan, met zijn lul al wel duidelijk groeiend maar nog omlaag wijzend.

Anke pakt de vijf ringen die naast haar klaar liggen, gaat een meter of drie van Frank afstaan, en gooit dan de eerste ring richting zijn lul. Die mist compleet, maar de tweede is raak, ten minste, als hij een stijve lul zou hebben gehad. ‘Jullie snappen het al, denk ik?’ orakelt Frank dan, ‘deze hier moet rechtop staan, wil de ring blijven hangen. Dus, lieftallige assistente, doe alsjeblieft je werk.’
En echt waar, Anke, mijn zusje dat ik van klein af heb zien opgroeien, eerst draait ze een beetje overdreven met haar ogen knipperend wat met haar kont en dan gaat ze als een sloerie hurkend voor hem zitten, haar benen wat gespreid, ons zo een blik op haar ietsje openstaande kutlipjes schenkend. Dan neemt ze zonder een greintje aarzeling zijn al half-stijve pik vol in haar hand en likt eerst teasy wat met haar tong rond de eikel. Dan neemt ze die in haar mond om even later zo’n beetje de hele pik compleet naar binnen te werken.

Ik wist niet dat mijn zusje ook dat in zich had en het duurt natuurlijk niet lang voordat Frank zijn ringenvanger glorieus overeind staat. Dan neemt Anke opnieuw de vijf ringen en weet er daar drie van om Frank zijn staaf te hengelen. ‘Goed lui,’ zegt Frank dan, ‘leuk spelletje?’ Luid joelend stemmen we in. ‘Mooi, maar dit is nog niet alles, want er hoort een deel twee bij.’ Sanne zet richting het keukentje op de grond een ring overeind in een houdertje, dan gaat Frank een meter of vijf daarvandaan op handen en knieën zitten. Dan klimt mijn zusje als een ruiter schrijlings op zijn rug zodat haar kutje open tegen zijn vel drukt en zegt dan ‘hot sik’.

Frank hinnikt een keer, kruipt dan met mijn blote zusje balancerend op zijn wiebelig bewegende rug zo snel mogelijk naar de ring en weet die met wat gemanoeuvreer aan zijn pik te steken. Door zich daarna iets op te richten, ook nog zijn rug hol te maken en zo zijn pik iets meer op te richten weet hij de ring er omheen te houden maar maakt hij het zo Sanne wel lastiger op zijn rug te blijven zitten. Na een paar meter glijdt ze bijna van zijn billen af, waarna ze zich voorover gooit, haar armen om zijn nek slaat en zo, haar lijf en vooral haar tietjes geplet tegen de rug van Frank, weten ze de eindstreep te halen.

Te paard, te paard!

Onze reactie is hilarisch, het is zo geil maar ook zo geinig om te zien. Frank schakelt ondertussen moeiteloos terug van ‘paard’ naar zijn rol van ceremoniemeester, hij schudt als het ware Anke van zich af, staat dan op en zegt: ‘goed dames en heren, ja, ook júllie jongens en meisjes, dit is dus het hele spel, we spelen het om beurten. Ook al is de paal al hard, ieder koppel moet toch minstens drie minuten pijpen tot er een últra-stijve is, gooit er van de vijf ringen zoveel mogelijk omheen, gaat dan samen te paard, steekt die ring aan het einde van het parcours aan de speer en keert daarna terug naar het beginpunt. Het gaat er om wie het hele spel het snelste doet, daarnaast krijg je voor iedere ring die je weet op te vangen drie seconden aftrek. De ring die na het ringsteken op de pik terug wordt gebracht levert tien seconden aftrek op. Het koppel dat dus de minste seconden overhoudt heeft als hoofdprijs dat zij eerste keuze hebben voor hun nachtelijke gezelschap…’

Frank en ik spraken af dat ik als eerste zou beginnen, om er de schwung in te krijgen en tot mijn genoegen is mijn lul nog lang niet hard, Lotte zal er even flink aan moeten zwengelen. Ze gaat niet zoals Anke wijdbeens voor me zitten, nadat ze een kussentje heeft gepakt knielt ze daar op, legt dan haar hand behoedzaam om de stam van mijn al redelijk gezwollen pik en trekt me eerst een minuutje of wat heel langzaam en sensueel af, ondertussen omhoog kijkend om oogcontact te hebben. Het lijkt of haar smoky-eyes nóg zwoeler worden, whow, zoals ze me nu aankijkt, hoe zich daaronder haar tietjes tonen, haar platte buik, onwijs wat een geile meid.

Na een tijdje woel ik met mijn handen door Lottes lange haren en duw haar gezicht dan langzaam maar zeker naar mijn pik. Vanaf het moment dat ze die in haar mond neemt waan ik me in het paradijs, die ultieme nauwe vochtige warmte die zich er dan als een cocon omheen sluit, het is zo lekker. Dan krijg ik alle lachers op mijn hand als ik Frank vraag als of er extra secondenaftrek is als ik langer dan drie minuten wordt gepijpt. Jammer, niet dus, maar toch ga ik er wel voor, want dit is wat mij betreft het geilste en lekkerste wat er bestaat. Lotte heeft ondertussen twee handen om mijn paal gelegd om de hele lengte te bewerken, terwijl ze in haar mond met haar tong mijn eikel bewerkt, er omheen cirkelt, al en toe het tipje in mijn pisgaatje duwt, oefff…

Op een gegeven moment moet ik haar eraf trekken om niet klaar te komen, tijd om snel het spelletje te gaan spelen. Nou, dat werpen mag ze nog wel eens gaan oefenen want uiteindelijk hangt er maar één ring om mijn zwengel. Het gaat dus op mij aankomen, maar ik heb toch ook zin om er een feestje van te maken. Dus als ik als paard op knieën en handen voor haar klaar sta, Lotte schrijlings op me is geklommen en ze me dan de sporen geeft steiger ik, luid hinnikend. Het gevolg is dat ze haar armen om mijn nek moet slaan, wat precies mijn bedoeling is want nu voel ik dus hoe het hele ritje het strakke lijf van die meid lekker close tegen me is aangedrukt. Het lukt me de ring aan mijn paal te steken en niet veel later komen we daar onder luid applaus en gejoel weer mee over de streep.

Het hek is dan goed van de dam want iedereen is nu wel opgewarmd en over de laatste schroom heen. De volgende die aan de beurt komen zijn Wendy en Pim en ik kan mijn ogen bijna niet geloven, die anders zo verlegen Wendy gaat met de maniertjes van een volleerde hoer los op Pim zijn leuter, die al snaarhard overeind staat maar die ze toch een tijdje flink te grazen neemt.
Ook mooi is om te zien hoe Sanne en haar vriendje Johnny bezig gaan. Voor Johnny is deze losgeslagen toestand helemaal nieuw maar wat mij betreft slaagt hij met glans en wimpel, zoals hij voor het oog van iedereen zich laat pijpen, hoe hij daarna met zijn bekken en lul zwiepend bijna alle ringen weet te vangen en tot slot met mijn zusje op zich wel een hengst op de renbaan lijkt.

Uiteindelijk verliezen Johnny en Sanne met maar een paar seconden van Marieke en haar broer Thom, die met hun kleine lijven de allersnelste run weten te maken. Omdat ik de afgelopen nacht echt lekkere seks had met Marieke is het nu heel raar om haar bezig te zien met haar broer, maar tegelijk is wel heel duidelijk wat voor een huge klik die twee hebben, het kan niet anders dan dat zij het vaak samen doen. En ja, hoor, ze winnen en als ze dan even met Frank hebben staan smoezen blijkt dat ze als hoofdprijs kiezen voor een nachtje samen. Ik zie meteen daarna dat Marieke me een beetje verontschuldigend aankijkt maar ik vind het prima, dat geeft mij dus de handen vrij voor Lotte. Als ik mijn duim opsteek lacht ze tegen me en meteen daarna zijn broer en zus weg naar hun tentje, zo zeg, grote haast.

Klein comité

Eigenlijk hadden we nog een ander spelletje op het oog, ‘de boerenkruiwagen’, waarbij een meisje op haar handen moet lopen terwijl ze haar lijf goed stijf houdt en de jongen tussen haar gespreide benen plaats neemt en de enkels als de handvatten van een kruiwagen vasthoudt. Het spel wordt echt stoer gespeeld als je dat ook nog eens tegelijk met je pik in het meisje doet, dan heb je namelijk een extra ‘tilpunt’. Maar zover komt het dus niet, want na het gedoe met de ringen wordt er al volop gerommeld op de matrassen, niemand is nog met ‘t hoofd bij een spelletje. Ooit spraken we af dat het hier niet tot seks mag komen, omdat mijn ouders dat beslist niet willen. Met die race van zojuist hebben we daar natuurlijk al behoorlijk de randjes van opgezocht maar verder wil iedereen zich toch aan de afspraak houden. Maar ja, iedereen is inmiddels óók botergeil, dus zoekt het ene na het andere stel de tentjes op voor een vervolg in ‘klein comité’.

Zo ook Lotte en ik dus en het is overduidelijk dat we er allebei aan toe zijn om snel af te maken waar we in de keet elkaar opvrijend mee begonnen zijn. Of wat misschien al wel eerder begon, want al sinds het zwemmen vanmiddag stuiven de seksferomonen in het rond. We zijn in ons nakie naar de tent gelopen en kunnen dus meteen tot actie overgaan. Eerst knuffelen en zoenen en tongen we een tijdje, onze lijven tegen elkaar wrijvend in de behoefte iedere vierkante centimeter huid van elkaar te voelen.

Als ik op een bepaald moment tussen de benen van Lotte wil gaan liggen om mijn pik in haar te steken en haar te gaan neuken, houdt ze me echter tegen: ‘hoho Jules, volgens mij was ik vandaag de ruiter.’ Tegelijk duwt ze me op mijn rug, knielt dan over me heen en zo bestijgt ze me opnieuw, dit keer als een neuklustige amazone, zich stevig in het zadel verankerend door mijn pik diep in haar te nemen. En terwijl zij langzaam in galop trekt haal ik met beide handen haar gezicht naar me toe, kus haar dan lang, waarna ik haar stevige tieten vol in mijn handen neem en ze kneed in het tempo waarop ze me berijdt.

Haar lange blonde haren schudt ze steeds heftiger om zich een en het duurt niet heel lang voordat ze voor de eerste keer klaar komt. Zo geil om te zien hoe ze helemaal in d’r eigen wereldje komt en er van geniet, met haar ogen dicht.
Als ze wat tot rust is gekomen draai ik me met haar om en is het mijn beurt om me uit te leven. Ik plaats mijn staaf voor de ingang van haar inmiddels al goed ingereden kutje en schuif me naar binnen, ondertussen genietend van het bekijken van haar volledig aan mij overgeleverde strakke lijf. Als ik helemaal in haar ben spreidt Lotte haar benen nog iets verder en als ze die dan hoog optrekt kan ik op mijn diepst in haar komen. Wat een te goddelijk paradijsje, dit geile meisje dat me van binnen omklemt en met haar kutspiertjes mijn pik zachtjes masseert.

Stevig begin ik in haar op en neer te schuiven, steeds zo diep tot ik voel dat mijn ballen tegen haar billen tikken. Lotte legt dan haar hakken op mijn billen en begint pushend mee te bewegen, waardoor ons tempo al snel flink wordt opgevoerd. Ik voel na een tijdje haar ademhaling versnellen en hoe er af en toe een kreetje uit haar mond ontsnapt, ik leun even op mijn armen om haar goed te bekijken en zie aan haar ogen dat ze alweer ‘ver heen’ is en ja, als ik weer languit op haar ga liggen en haar doorneuk voel ik hoe haar tweede orgasme in aantocht is.

Echt, die meid kan er wat van, haar kutje trekt zich nog iets strakker om mijn pik, haar hele lijf wordt gladder door het opkomende zweet en dan gaat ze helemaal los, haar kreuntjes worden luider en luider en ik uiteindelijk leg een hand op haar mond om de anderen in hun tentjes niet al te veel mee te laten genieten. Ze kantelt haar bekken zo veel mogelijk om me nóg ietsje dieper te krijgen en lift mij zo als het ware een beetje mee op, ik voel hoe ze het contact van onze lijven zo groot mogelijk wil maken.

Veel beter kan het leven niet meer worden.
Dit meisje dat zo onder mij ligt te steigeren heeft al snel een flink effect op mijn zaadproductie, ik voel hoe mijn ballen zich klaarmaken om hun inhoud te lossen. En voor ik het nog verder kan rekken is het er al, ik voel hoe mijn zaad zich naar buiten dringt en hoe ik het met veel kracht diep in Lotte d’r buik spuit.

Ondertussen duurt haar orgasme maar door, ik zie hoe ze met haar hoofd heftig op en neer gaat en hoe haar ogen inmiddels helemaal wazig staan van de lust. Ik beweeg me na mijn zaadlozing nog een tijdje door en laat me dan op dit heerlijke meisjeslijf zakken, haar helemaal met het mijne bedekkend. Zo rusten we samen uit tot we weer kunnen…

X. Zara

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zara

Hi, fijn dat je mijn verhalen leest, ik hoop dat je ze leuk vindt.
En jouw reactie is altijd welkom!
Liefs. Zara

Dit verhaal is 7659 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

5 gedachten over “Boerenzusjes (slot)”

Plaats een reactie