BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Waar recessie toe kan leiden (2)

Met een van mijn kantoormedewerksters en haar man had ik de deal gemaakt dat ik hun hypotheeklasten zou betalen voor de duur van Jan zijn werkeloosheid. De tegenprestatie zou zijn dat ik één weekend per maand over Marije zou kunnen beschikken als mijn kantoorhoertje. In het vorige verhaal werd de deal en de keuring beschreven. Ik neukte Marije op mijn directiekamer terwijl zij haar man mocht pijpen. Nadat we alledrie kort na elkaar waren klaargekomen vertrokken Marije en Jan naar huis en we spraken af welke weekends ik over Marije kon beschikken. Om het allemaal nog wat spannender te maken schonk ik Marijen een contant bedrag om wat sexy kleding te kopen en lingerie setjes die zij op die gelegenheden zou kunnen dragen. Twee weken later was het zover. Ik haalde Marije s’morgens al tijdig op om haar mee te nemen naar Amsterdam. Zij ontving mij in een prachtig kort zwart jurkje met een lage decolletee, netkousen en halfhoge laarzen. Ze was mooi opgemaakt en ze had haar lange blonde haren in een paardenstaart gebonden. Jan was nog in zijn kamerjas en bood aan een kopje koffie te maken voor Marije en ik op pad gingen. Hij verdween naar de keuken en ik trok Marije begerig naar mij toe. Ik trok haar op schoot en kuste haar met mijn tong diep in haar keel. Ik rook de parfum uit haar keurtje en ik streelde over haar netkousen en kroop met mijn hand omhoog. Het waren zelfophoudende kousen en mijn vingers stootten tegen haar warme en vochtige slipje aan. Ze was blijkbaar al opgewonden, anticiperend op een geil weekend. Ik trok haar rokje wat hoger zodat zij in haar kousenboorden kwam te zitten. Ik keek in haar decolletee en snoof haar geur op. Nét toen ik een hand naar binnen stak haar jurk in kwam Jan met de koffie binnen. Hij bleef verrast staan en keek toe hoe ik zijn vrouw bepotelde. Onder zijn kamerjas ontwikkelde zich een bobbel. Vind je het leuk om te kijken Jan, vroeg ik vriendelijk. Hij knikte stom en probeerde zijn kamerjas beter te sluiten. Dat werkte averechts en trok juist de aandacht, ook van Marije. Ik trok de spagettibanjes van haar jurk over haar schouders naar beneden en trok haar jurk wat omlaag. De aanzet van haar grote roomwitte borsten was imposant en ze bleek een vuurrode strapless BH aan te hebben. Met mijn andere hand spreidde ik haar benen een beetje en ik vroeg aan Jan, wat voor kleur slipje draagt je vrouw? Schor fluisterde hij: rood! Ik zei: Jan zet de koffie een neer en ga tegenover ons zitten. Maakt je kamerjas los en laat ons zien hoe geil je hiervan wordt. Hij ging aarzelend zitten en sloeg zijn kamerjas open. Hij was spiernaakt en had een flinke paal staan. Pak hem beet en trek je maar af Jan, beval ik. Hij had niet veel nodig en omvatte met zijn rechterhand zijn lul terwijl zijn linkerhand zijn zak omvatte. Ik trok het jurkje van Marijen verder naar beneden en schoof de rode BH naar beneden.

De tepels van Marijen stonden stijf als kogels en ik sabbelde en zoog ze beiden. Ik fluisterde Marije in haar oor: vinger je kut en geil hem op! Marijen bewoog een hand naar haar kruis en duwde haar stringetje wat opzij. Ze stak een vinger in haar kut en liet aan Jan zien hoe nat ze was. Trek je maar lekker af Jan, daar zul je het dit weekend mee moeten doen. Ik ga me lekker laten palen door mijn baas. Zo’n grote lul is toch veel lekkerder. Spuit je geil maar op de grond en ruim het zelf maar op, riep ze terwijl haar vingers zich sneller en sneller langs haar schaamlippen naar binnen drongen. Ik deed ook een duit in het zakje: Jan ik ga je vrouw helemaal sufneuken dit weekend. Het zal wel een paar dagen duren voordat je er weer op mag. Ik zal zorgen dat zij niets tekort komt en als het een beetje meezit zal ik haar ook nog zwanger maken. Marije haar ogen draaiden weg van geilheid: jaaaahh ik kom, maak me zwanger en spuit me vol. Ik wil al je zaad, leeg je zak en bevrucht me. Jan en ik willen al zolang een kind… Jan keek verbijterd en hield op met trekken. Zijn paal verslapte enigszins. Ik schoof Marije van mijn schoot af en zette haar naast mij op de bank. Ik stond op en liep naar Jan toe. Ik ritste mijn broek open en ging halfnaakt naast hem zitten.Op mijn enorme paal parelde het voorvocht, zo geil was ik geworden van de situatie. Ik pakte Jan zijn halfslappe paal beet en begon hem af te trekken. Ik legde zijn hand op mijn erectie en hij en ik begonnen elkaar te masturberen terwijl we keken hoe zijn vrouw zich verwoed vingerde, haar klitje pijnigde terwijl haar grote borsten heen en weer wiebelden. Ze keek ons strak aan en geilde zich op aan de twee mannen die elkaar voor haar ogen afrukten. Marije kwam als eerste klaar en piepte en kreunde. Jan en ik rukten elkaar verwoed af en begonnen in het wilde weg te spuiten. Het werd een flinke rommel. Hijgend keken we elkaar aan en we besloten dat Jan dit weekend mee zou mogen aar Amsteram omdat hij aan ons aller geilheid bijdroeg. Wordt vervolgd.”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 19259 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie