BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Waar recessie toe kan leiden (3)

Zie allereerst deel 1 en 2 van dit vervolgverhaal. Het weekend dat ik exclusief over Marije kon beschikken begon op zaterdagmorgen. Ik zou haar ophalen maar het liep allemaal anders. Ik kon mij bij haar thuis al niet beheersen en kleedde haar uit in het bijzijn van haar man. Die bleek dat allemaal heel spannend te vinden. Jan en ik bleken ook nog eens belangstelling voor elkaar te hebben en we trokken elkaar af terwijl we keken hoe Marije (zijn vrouw) zicn klaarvingerde. Ik besloot niet alleen Marije maar ook haar man Jan mee te nemen naar Amsterdam. Als opwarmertje liepen we over de wallen waar Marije haar ogen uitkeek. We gingen een sexbioscoop binnen en ik zei tegen Jan dat hij maar ergens anders moest gaan zitten en ons alleen moest laten. Hij verdween in het donker van de zaal en ik zakte naast Marije in een diepe stoel. Geboeid keek zij naar een prachtige vrouw die door 3 mannen bestast , gevoeld, gevingerd en uiteindelijk geneukt werd. Ik legde haar hand op mijn kruis en ze voelde hoe hard ik was. Haal hem er maar uit fluisterde ik. Ze ritste mijn gulp open en wurmde mijn paal naar buiten. Hoe wel het knap donker was in de zaal lichtte mijn grote paal blank op. Ik begon met mezelf te spelen en fluisterde tegen haar: ik wil je tieten zien. Ze knoopte langzaam haar bloesje open en ze trok haar rode strapless BH naar beneden zodat haar blanke tieten zichtbaar werden. Ik kuste haar, zakte af naar haar tepels die keihard waren en trok langzaam aan mijn paal. Ik keek om mij heen of ik Jan ergens kon ontwaren maar ik zag alleen maar andere kerels naar ons kijken. Op de rij achter ons kwamen 3 jonge tieners te zitten met een grote zak popcorn. Het duurde maar kort voordat zij in de gaten hadden wat wij aan het doen waren. Ze kwamen half over ons heen hangen om wat te zien. Ik zei, jongens als jullie op de rij voor ons gaan zitten heb je beter uitzicht. Ze klommen naast ons over de stoelen en gingen op hun knieen zitten en keken van dichtbij naar ons gerommel. Mevrouw, wilt u wat popcorn? vroeg er eentje. Marije keek lodderig en stak haar hand uit. Ik duwde haar wat naar voren zodat haar blote borsten vlak voor de opgegeilde tieners bengelden. Marije peuzelde de popcorns op en ik zei, jongens als betaling in natura mogen jullie even goed voelen. Zes handen schoten naar voren en streelden haar borsten en tepels. Inmiddels zag ik Jan aan de zijkant staan met zijn paal uit zijn broek. Hij stond te trekken. Ik trok Marije haar rok omhoog en toonde de jongens haar kousenboorden en haar zwarte slipje. Ik fluisterde in haar oor: trek alles uit behalve je netkousen en je laarzen. De jongens begonnen te joelen en in de zaal keek niemand meer naar de film.

Even later stond Marije spiernaakt voor mij en ik trok haar op schoot en schoof mijn paal diep in haar kut. Ze zat over mijn paal heen en haar naakte bovenlijf wiebelde vlak voor de ogen van de 3 vriendjes. Ik moedigde de jongens aan hun pikken te ontbloten en even later bereed Maije mij als een vollerde amazone terwijl ze twee staalharde spitse jongenspikken masturbeerde en de derde in haar mond nam. Ik had haar ronde billen vast en hielp haar mijn pik te berijden, de zes jongenshanden waren druk met de wiebelende uiers en spenen van Marije. Overal om ons heen stonden mannen aan hun palen te rukken Ik zag nog een vrouw op leeftijd die voorover gebukt stond leunen op een stoel terwijl zij achterlangs werd geneukt. Haar zware borsten hingen uit haar jurk en zwiepten in het rond. Ineens zag ik dat zij door Jan werd geneukt. Had ie toch ook wat die middag. De 3 tienerjongens konden het niet lang volhouden en begonnen grommend en kreunend te spuiten. Het was maar goed dat Marije naakt was want ze werd onder gespoten. De jongen die zij pijpte trok zich terug toen hij klaarkwam en spoot haar vol in het gezicht. Ik was die dag al goed klaargekomen dus ik kon nog even door maar de geile omgeving deed mij ook vrij snel spuiten. Diep in haar buikje spoot mijn mannenpap. Het zaad van de vele trekkers vloog in het rond en ik kon Marije nog net op Jan wijzen die zijn zaad diep in de vreemde vrouw loosde. Ze glimlachte en zei: hij gaat vreemd…. We waren zo moe en vies van zweet en zaad dat we in Krasnapolski een kamer namen waar we konden bijkomen, douchen en even een dutje konden doen. De avbond zou nog lang worden. Ik neem Marije en Jan mee naarf een parenclub…..”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 15186 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie