BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Zorgcentrum 50

We zijn bij het laatste punt van onze rondreis aangekomen en logeren bij een vriendelijk jong stelletje. Ze zijn oorspronkelijk niet Iers maar zijn wel heel goed in de gemeenschap opgenomen. Ze doen veel vrijwilligerswerk en staan voor iedereen klaar. Zij heet Clara en hij Ian. Ze zijn nu al 5 jaar getrouwd maar hebben nog geen kinderen. Op voorspraak van een oude oom van mijn moeder mochten we bij hun logeren. Ze hadden nog twee kamers over die in de toekomst voor de kinderen bestemd zijn. Mijn moeder en Annet en Marjo hadden direct veel sympathie voor haar. En ik mocht Ian ook wel. Het doel van dit deel van de reis was de oudste steencirkel van Ierland bij Drombeg. Ian en Clara hadden een huisje in een kleine gemeenschap op het platteland. De steencirkel lag op loopafstand van hun huis. Het was al ver in de middag toen we aankwamen en we wilden de rest van de dag graag wat rust hebben. Gezellig wat eten en kletsen met elkaar over alles was we meegemaakt hadden.

Er was geen restaurant in de buurt dus was het aanschuiven bij Ian en Clara. We hadden intussen wel gemerkt dat ze het niet breed hadden maar dat ze graag alles deelden wat ze hadden. Ik overlegde even met de vrouwen en vroeg of zij wilden proberen om extra eten te scheppen. Ze vroegen aan Clara of ze een rustig plekje had in de keuken voor hun meditaties. Dus ik bleef alleen achter met Ian en Clara en we leerden elkaar wat beter kennen. Ik las, zonder dat ze het wisten, hun geesten en het bleek dat ze echt een grote kinderwens hadden maar dat het gewoon niet lukte. Dus toen we over mijn kinderen met Annet en Marjo spraken begon Clara bijna te huilen. Ik keek haar aan en zei dat ze niet moest huilen. Ik zou kijken of ik met mijn genezende krachten haar en/of Ian kon helpen. Toen keken ze me een beetje verward aan. Te laat dacht ik er aan dat ze misschien niet op de hoogte waren van onze krachten. Dus legde ik een en ander uit en vertelde dat wij van het oude volk afstamden en beschikten over vele krachten. En als ze dat toe wilden staan zou ik kijken wat ik voor ze kon doen.

We spraken nog even door tot Clara zei dat ze voor het eten moest gaan zorgen. Maar toen ze de deur naar de keuken opende kwamen er verrukkelijke geuren van soep, brood en gebraden vlees haar tegemoet. Het bleek dat de vrouwen er nog veel beter in geslaagd waren dan ik gehoopt had. Ze legden alles uit aan Clara die niet wist wat ze moest zeggen. Toen zei mijn moeder dat ze het graag gedaan hadden omdat ze wisten dat Ian en zij altijd voor iedereen klaar stonden. En dit was voor ons een kleine moeite om te helpen. Even later zaten we aan tafel en er was werkelijk volop te eten en drinken. En iedereen liet het zich goed smaken. Na het eten gingen de vrouwen de vaat doen en ik riep Ian en Clara even bij me. Ik zei dat ze nu waarschijnlijk wel begrepen hadden dat wij inderdaad over veel goede krachten beschikten. Ik vertelde ook dat zowel Annet en Marjo hun scheppende kracht hier in Ierland gekregen hadden. Ik vertelde exact wat er was gebeurd en Clara kleurde er van en Ian keek wel even bedenkelijk. Maar ik zei dat als zij wilden ik zou kijken of ik kon vinden wat het probleem was zodat ik het misschien kon verhelpen. Ian keek even en zei dat hij wel wist waar het probleem lag. Toen keek Clara heel verwonderd. Hij vertelde dat hij recent bij de dokter was geweest en die had verteld dat zijn teelballen niet goed ingedaald waren waardoor waarschijnlijk een blokkade was ontstaan in zijn zaadbuisjes. En daardoor kon hij zijn zaad ook niet bij het klaarkomen bij Clara inbrengen. Ze keek hem aan en begon te huilen. Ze vroeg waarom hij dit niet eerder verteld had. Want zei ze, ze dacht dat het aan haar lag.

Ik zei dat dit niet uitmaakte en dat als Ian en zij het wilden dat ik zou kijken of ik er iets aan kon doen. Ik keek in het lichaam van Ian en inderdaad. Ik zag dat zijn ballen niet ingedaald waren en dat zijn zaadleiders gedraaid waren. Ik liet hem liggen en met mijn dwang duwde ik de zaadballen op de goede plaats. En intussen draaide ik de zaadbuisjes. Ik ontdekte ook dat er een blokkade was in 1 van de buisjes waardoor de kans nog kleiner zou zijn geweest . Alles bij elkaar was het zo gebeurd. En toen zei Ian tegen Clara dat hij een enorme erectie had. Ik had dat al gemerkt en zei dat ze maar eens moesten gaan kijken of het werkte. Want anders kon ik nog verder kijken. Ze vertrokken pijlsnel naar hun slaapkamer en ik hoorde als snel neukgeluiden. En na nog geen 5 minuten een oerbrul. En 10 minuten later nog een keer. Ik lachte eens en begreep dat alles werkte zoals het moest werken nu. De vrouwen waren intussen binnen gekomen en vroegen waar Ian en Clara waren. En net op dat moment kwam de derde oerkreet en hoorden we ook Clara roepen “Ik kom, ik kommmmmmmmm”. Toen begonnen ze te lachen en vroegen wat ik gedaan had. Ik legde het uit en zei dat morgen voor alle zekerheid ook Clara zou bekijken maar dat er volgens mij niets meer aan de hand was. Die nacht sliepen we heerlijk en lag Annet weer eens bij me. Eindelijk kon ik weer eens lekker met haar vrijen. Zoals gebruikelijk lagen we naakt tegen elkaar en streelden overal waar we het fijn vonden. Ik wilde haar eens lekker verwennen en begon haar tepels te likken en er op te zuigen. Ze was daar altijd al heel gevoelig geweest en begon dus al snel te kronkelen. Langzaam zakte ik daarna af via haar navel naar haar kutje. Ze was al goed nat maar toen ik begon te likken werd ze al snel heel erg geil. Vooral toen ik met mijn tong haar klit gevonden had kronkelde en kreunde ze alles bij elkaar. Ik stak een paar vingers in haar kutje en zocht de G-spot. Dat was niet moeilijk omdat we daar al veel op “geoefend” hadden. Ze kwam direct in extase met haar billen van het bed en begon nu te grommen. Ze was ontzettend geil. Ik stak nu ook een paar vingers in haar kontje. Daar hield ze ook van. Door de combinatie van vingers in kut en kont en een tong op haar klitje hield ze het niet lang meer vol en kwam luid gillend klaar. Na de oerkreten van eerder op de dag maakte dat ook niks uit natuurlijk.

Nadat ze een beetje bijgekomen was wilde ze graag geneukt worden. En dan in mijn favoriete standje op zijn hondjes. Ze ging dus op haar knietjes voor me zitten en drukte haar gezicht in het kussen. Haar uitnodigende achterwerk stak lekker omhoog en was nog steeds zo mooi en geil als in het begin. Ik ging op mijn knieën achter haar zitten en zette mijn inmiddels keiharde lul tegen haar kutje aan. Ik drukte hem er langzaam in en ze duwde zelf terug om hem er dieper in te krijgen. Torn ik er eenmaal goed inzat begon ik langzaam te neuken met diepe slagen. Eerst rustig maar langzaam steeds sneller en harder. Ik had haar bij haar heupen vast en ik voelde dat ze al weer op temperatuur kwam. Ze is een vrouw die gewoon door neuken al klaar kon komen zonder dat ik haar klit aanraakte. Ze voelde ook steeds natter en geiler aan en ik begon nu steeds sneller te stoten en probeerde zo diep mogelijk te komen. En langzaam voelde ik dat het zaad in mijn ballen alweer begon te borrelen en zijn weg naar buiten aan het zoeken was. Maar ik wilde dat Annet ook klaar zou komen. En dat duurde ook niet lang meer want ze begon nu weer te kreunen en te grommen en met een golf van geil uit haar kut kwam ze nu klaar. En toen spoot ik haar kutje helemaal vol. Toen we weer een beetje tot rust gekomen waren wilde ik uit haar gaan maar ze wilde dat we zo gingen slapen terwijl ik nog in haar zat. Ze hield daar van, dus lieten we ons zijdelings omvallen en trokken de dekens over ons heen. Zo sliepen we samen in.

De volgende morgen stonden we helemaal verfrist weer op. En Clara liep al stralend door de keuken om het ontbijt klaar te maken. Ze had besloten om een English breakfast klaar te maken maar dan zonder black pudding (bloedworst). Want ze vonden dat zelf niet lekker en wisten dat veel Europeanen dat ook niet lekker vonden. Ze kwam even naar me toe en kuste me vol op de mond en werd dan ook prompt rood. De vrouwen moesten lachen en zeiden dat ze het heel goed konden begrijpen. En even later kwam Ian binnen met een zo mogelijk nog grotere lach op zijn gezicht. Hij kuste Clara en groette ons allemaal hartelijk. Toen kwam hij naar mij toe en zei dat hij niet wist wat en hoe ik het gedaan had, maar hij was die nacht voor de eerste keer echt normaal klaar gekomen. Volgens de dokter zou nu alles gewoon moeten werken. We feliciteerden het paar en ik zei dat ik voordat we zo meteen naar de cirkel zouden lopen ik Clara nog even wilde controleren. Dus zo gezegd zo gedaan en ik keek naar Clara en kon niets vinden wat een zwangerschap in de weg zou kunnen staan. Toen ik dat zei begon ze weer te huilen en te lachen tegelijkertijd. Ik vroeg of ze mee zouden lopen naar de cirkel maar ze vonden dat wij dat zelf moesten doen. Want zij hoorde niet tot het volk en wij allemaal wel.

Even later wandelden we over een rustig wegje naar de steencirkel en zagen dat er een groep archeologen bezig was met opgravingen. We mochten er niet te dicht bij komen, maar er was wel een archeologe die even met me wilde praten. Ik vroeg wat ze zochten en ze zei dat er aanwijzingen waren dat er een graf van een Ierse koning lag. Maar tot nu toe hadden ze nog niets gevonden. We liepen intussen rond de cirkel en plotseling voelde ik een aanwezigheid. Een beetje zoals bij het eerste graf dat we bezocht hadden. Ik liep nog iets verder en het zwakte weer af. Toen liep ik terug en op de plek waar ik het meeste voelde bleef ik staan. Ik zei tegen de archeologe dat volgens mij het graf hier lag en niet aan de andere kant waar ze aan het graven waren. Ze begon te lachen en zei dat ik dat toch niet kon weten. Ik bekeek haar eens goed en zag dat ze heel mooi en sexy was. Toen gokte ik en zei dat als ik gelijk had dat ze me dan moest klaar pijpen of meer. Ze kleurde helemaal rood en zei dat ik een dergelijke weddenschap direct zou verliezen. Ik daagde haar uit en zei dat ze dat dan maar moest bewijzen. Toen riep ze een andere archeoloog en met een dikke stalen pen begonnen ze te prikken precies op de locatie waar ik stond. En 40 cm lager kwamen ze op steen. En dat bleek zich over een vierkant van ca. 5 bij 5 meter te bevinden. Ze werd opgewonden en liet snel de bovengrond afgraven door een kraantje. En nog geen kwartier later had ze inderdaad de aanzet van een graf gevonden. Ik riep mijn dames er bij en zei dat ik een weddenschap gewonnen had en een uurtje met de archeologe mee zou gaan. Ze begonnen te lachen toen ik uitlegde wat ik gewonnen had en waarom. De archeologe wilde eerst nog afwimpelen maar ik hield voet bij stuk.

Samen liepen we naar een tentje waar ze blijkbaar sliep tussendoor. We konden er net staan en ze sloot de tent helemaal. Toen vroeg ik haar of ik haar uit mocht kleden. Met een beetje terughoudenheid liet ze dat toch even later toe. Ze zei dat we alleen pijpen afgesproken hadden. Maar toen ze naakt voor me zat liet ik mijn broek zakken en mijn onderbroek en mijn lul sprong al keihard naar voren. Ze zag er dan ook heel goed uit en daar reageer ik altijd op. Ze pakte hem vast en begon er een beetje overheen te likken. Net onder het toompje en over de eikel. Intussen begon ze ook er aan te trekken. Ik merkte dat ze probeerde om me zo al klaar te laten komen voordat ze echt gepijpt had. Dus ik vroeg of ze haar mond open wilde doen. En na een beetje aandringen deed ze dat ook. Ik drukte mijn lul nu zo diep mogelijk in haar mond en ze kokhalsde een beetje. Maar toen begon ze toch echt te pijpen. Ze schoof haar mondje over mijn lul en kreeg hem ook steeds dieper. Intussen bleek ze zelf ook wel geil geworden te zijn want ze zat zich te vingeren terwijl ze nu steeds dieper mijn lul in haar mond opslokte. En toen zei ze plotseling dat ik hem in haar kut moest stoppen. “Neuk me, je hebt me geil gemaakt”. Nou, dat wilde ik natuurlijk wel. Ik legde haar op de grond en ging met mijn lul tussen haar benen. Ze opende zelf haar benen zo ver mogelijk en ik liet me langzaam in haar zakken. Het was niet de eerste keer dat ze geneukt werd en ik gleed dan ook diep naar binnen. En ik begon al snel diep en hard in haar te stoten. Ze kreunde alles bij elkaar en ik denk dat het buiten op de opgraving te horen moet zijn geweest. Maar dat was mij een zorg. Ik neukte gewoon door en even later begon ze te bokken en te grommen en kwam ze klaar. En terwijl ze klaarkwam begon ik nu ook haar kut te vullen met mijn zaad. Ik spoot me helemaal leeg en bleef nog even op haar liggen. Maar we moesten weer verder en ik kleedde me dan ook snel weer aan. En zij trok met een grote lach haar slip weer aan en zei dat ze zo de hele dag het geile gevoel vast kon houden. Toen we weer aangekleed waren gaf ik haar nog een zoen en gingen we terug naar de anderen.

Het graf was intussen net geopend. Er lag niet meer dan een deksteen overheen die wel zo goed had afgesloten dat het graf compleet ongeschonden was. Het bleek dan ook een soort kelder die gebouwd was van grote stenen en waar op een platte steen een skelet lag. Er omheen stonden diverse gebruiksvoorwerpen. De archeologe stond met tranen in haar ogen en bedankte me nog een keer want dit gaf haar groot aanzien op de universiteiten. Zo vaak werden er geen ongeschonden graven gevonden. Ik mocht even naar binnen en voelde de kracht van waarschijnlijk een voorvader bij me binnenstromen. Ook de vrouwen mochten even kijken en ook zij voelden allemaal de kracht die opgesloten was geweest en nu vrijkwam. Helaas moesten we weer verder maar deze gebeurtenis zou ons nog lang bijblijven natuurlijk. Ik vroeg wel aan de archeologe en de opgravingsleider die ons ook even kwam bedanken om ons op de hoogte te houden.

Toen we terug kwamen bij Ian en Clara stond er al een high tea klaar. We smulden ervan en vertelden wat ons overkomen was. Toen vertelde Clara dat ze die dag voor elkaar genomen hadden en dat ze hoopte dat ze snel zwanger zou worden. Wij hoopten dat ook natuurlijk. Na de high tea gingen we eerst onze koffers al zo ver pakken dat we de volgende morgen snel konden vertrekken. Want we moesten naar Dublin terug en dan later op de dag het vliegtuig nemen terug. En daarmee kwam er weer een einde aan deze prachtige vakantie.

En wat er intussen in het zorgcentrum is gebeurd en gaat gebeuren lezen we dan weer.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door bi013

Ik ben een oudere biman die geïnteresseerd is o.a. in fantasy en metafuncties. Mail me met suggesties o.a. frans276@outlook.com Ik schrijf een serie fantasieverhalen onder de titel zorgcentrum die ik graag hier wil plaatsen. Ik heb ook waargebeurde verhalen geplaatst uit mijn eigen leven onder de naam "waargebeurde overspel" en "mijn leven als bi". Ik heb deze verhalen wel geromantiseerd. De namen zijn aangepast en de locaties alleen als die tot een herkenning zouden kunnen leiden. Ik hoop dat jullie plezier hebben van mijn levensverhaal.

Dit verhaal is 4720 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie