BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Erotisch dagboek

Zondag 14 augustus 2022

Aanleiding tot dit dagboek is een e-book geschreven door een vijftigjarige Nederlandse luisterend naar de naam, Heleen van Royen, het boek heet gewoon, Sexdagboek, het beschrijft haar seksleven gedurende de periode van een jaar. Na ongeveer 120 bladzijden van de 190 vind ik het wat saai, herkenbaar worden, tot nu toe boeide het wel en zo nu en dan leverde het mij ook een erectie op, toch vind ik het niet voldoende variatie hebben. Nu ja bij vele van mijn soortgenoten treed ook niet erg veel variatie op in hun seksbelevenis, na verloop van tijd wordt seks al vlug als een soort routine of verplicht nummer beschouwd. Toch ben ik van mening dat nu en dan experimenteren of buiten de geaccepteerde grenzen gaan de seksbeleving er alleen maar op vooruit gaat. Het is vanzelfsprekend niet de bedoeling om een kopij van Heleens seksleven te maken. Nee ik wil mijn belevenissen, gedachten en fantasieën bewaren voor de toekomst. In december word ik zeventig dus een erg lange toekomst is mij niet meer gegund.

Zondag 14 augustus
06h00′

Als gewoonlijk ontwaak ik rond dit uur, vandaag met een kanjer van een ochtenderectie. Liesje, mijn partner in goede en slechte tijden is nog vast in slaap naast mij. Ze ligt met haar rug naar mij toe, haar benen opgetrokken als in een soort foetushouding, daardoor komt haar lekkere kont in een witte shorty aardig tot zijn recht. Aanleiding om dicht tegen haar aan te kruipen, mijn stijve lul voelbaar tegen haar kont aan te duwen. Mijn linkerhand doe ik over haar lijf om haar borsten te voelen. Een afwijzend gekreun geeft aan dat ze er niet van gediend is. Wat door de band genomen op dit uur altijd zo is. Lies blijft nog zeker tot acht uur in bed. In mijn onderbroekje daal ik met erectie de trap af. Beneden doe ik dit hinderlijke stukje textiel uit. Doe het licht aan in de keuken welke zicht heeft op de straat voor ons huis. De volgende zet is het rolluik ophalen, daarbij duidelijk in volle glorie te zien door eventuele passanten. Geen nood, hier zijn we in een dorp aan zee in het hete Andalucia. Lokale Spanjaarden en aangespoelde ontwaken op zondag ten vroegste tegen tien uur, enkele uitzonderingen en hondenuitlaters ten spijt. Ik wil eigenlijk wel gespot worden want ergens schuilt er een exhibitionist in mij. Ik ben wel geen potloodventer maar laat mij graag in volle glorie zien, ik zie er, denk ikzelf nog best goed uit, geen spierbundel maar ook geen buikje meer, sinds kort. Mijn volgende stappen gaan via de woonkamer, de schuifdeur naar het terras, zo’n anderhalve meter hoger dan de straat, het is een hoekhuis, dus twee straten eigenlijk, jawel hoor, je leest het goed, helemaal bloot niet eens iets aan mijn voeten. Ik neem plaats in
de lounge die staat in de hoek van het terras tegen de straatkant.

Gezien mijn piemel dreigt normale proporties aan te nemen ruk ik hem nog even terug op sterkte. Tijd voor een sigaret nu, één van mijn verslavingen, en dit niettegenstaande een lobectomie aan beide longen, een tweetal jaar terug. Ik vlei me tegen de rugleuning en ruk langzaam aan mijn harde paal, vergeet daarbij mijn ballen en mijn glanzende eikel niet, ter gepaste tijd geef ik hem wat rust, nee klaarkomen wil ik niet althans nu nog niet. Eerst dient nog koffie gemaakt. Terwijl de koffie loopt open ik mijn laptop en bekijk mijn mails. Als gewoonlijk de onvermijdelijke publiciteit mails die wis ik zonder in te kijken. Dan zoals elke morgen, U hebt een nieuw bericht, dit komt van vier contactsites waarop ik ben aangemeld. Ik vermoed dat 98 % fake zijn de resterende 2% vinden is haast onbegonnen werk. Bi-mannen lijkt mij wel eerlijk te zijn, daar heb ik toch al enkele goeie contacten evenwel niet fysiek, wellicht door het feit dat ik het grootste deel van mijn tijd hier in Spanje doorbreng. In oktober ben ik in Brugge dan zien we wel wie echt wil. De koffie is klaar en ik schenk mezelf een kopje in en ga terug naar het terras met een gewoon klein slap piemeltje. Soms wens ik mezelf een grotere pik en balzak die in erectie gemakkelijk de twintig centimeter haalt mijn kleinood haalt er hooguit veertien, een grote die gemiddeld bekeken voldoet. Ietske dikker mag ook, maar nogmaals volgens bepaalde seksuologen en aanverwanten speelt ook dit geen rol van betekenis. Ik bedenk opeens, als hij langer wordt moet hij ook dikker of omgekeerd, dikker moet defacto langer. Korte dikke stijve lullen heb ik reeds vaak gezien, gepijpt en heel af en toe in mijn kont gehad, valt wel mee, maar geef ze mij toch maar wat langer, kan hij ook dieper.

Een dunne maar lange doet me aan mijn adolescentiejaren denken, vooral aan Heinz een toenmalige klasgenoot, het moet in het derde middelbaar geweest zijn, er was een busuitje gepland waarheen of wanneer weet ik echt niet meer. Heinz, Carpels, Devos en nog een stuk of twee hadden de achterste bank op de bus ingepalmd, de meest begeerde plaats, ik was uit de boot gevallen en moest tevreden zijn met de bank er net voor, een tweezit. Opeens hoorde ik van achteruit mijn naam roepen, Tistje, Tistje kijk eens. Natuurlijk keek ik om en enigszins geschrokken zag ik Heinz in het midden van de bank, zijn broek afgezakt, zijn stijve lul en zak helemaal bloot. Hij leek me erg lang, ik denk toen een achtiental cm maar ook erg dun, misschien leek hij mij daardoor zo lang, zijn buur Carpels nam hem in zijn hand en begon hem af te trekken. Even keek ik in de richting van de busbestuurder want volgens mij kon hij dit in zijn spiegel zien. Ik werd aangemaand om zijn stijve lul te zuigen maar reageerde gepast verontwaardigd met een weigering, wat dachten ze wel niet. Innerlijk was ik gefascineerd, wou ik hem aftrekken, pijpen zelfs, maar dit kon ik onmogelijk doen in het bijzijn van mijn vrienden, klasgenoten. Achteraf gezien denk ik dat ze in mij een flikker zagen, deels hadden ze dus gelijk. Wat me eraan doet denken, in hetzelfde jaar had je ene Eddy Degryse, een stoere niet al te snuggere kerel, in het tekenlokaal bij de les plastische kunsten stond hij steeds naast mij, ons werkblad was een kantelbare tafel waar je rechtopstaand aanstond, ieder zijn eigen tafel. In die tijd was het dragen van een stofjas nog verplicht in wat mijn ouders noemden de vakschool. Die jas kwam tot aan je knieën, blauwgrijs en van katoen, denk ik.

Opeens stootte hij mij aan, ik stond tegen de doorgang hij rechts van mij, kijk eens onder tafel zei hij, niet begrijpend wat er gaande was keek ik, tja die gast stond daar met zijn lul bloot, groot en stijf. Hij vroeg me hem vast te nemen, te voelen ja af te trekken. Fluisterend vroeg ik of hij gek was, zei dat we in een volle klas stonden. Angstvallig keek ik rond, naar de leerlingen, de leraar, niemand scheen aandacht aan ons te besteden. Toch hield ik de boot af, tenminste een paar dagen, die specifieke klas werd tweemaal in de week, twee uur per sessie door ons gebruikt. Na een keer of vijf zijn geval gedemonstreerd te hebben, telkens met uitnodiging, heb ik zijn ding dan toch vast gepakt. Het hek was van de dam en elke keer opnieuw was die hete lul daar weer. Hij wou ook die van mij zien, voelen, een tijdje kon ik de boot afhouden, meer uit angst om betrapt te worden dan uit schaamte of weerzin. Uiteindelijk ben ik dan toch overstag gegaan, liet het toe en eigenaardig genoeg het wond mij op hoe hij er aan trok, mijn blote eikeltje bevingerde. Dit ging zo de rest van het jaar door, éénmaal zijn we samen in een toilet gegaan waar hij in mijn mond gespoten heeft, ik vond het niet erg geil en was ook gespannen wegens kans op ontdekking, wie wil op die leeftijd het gespreksonderwerp van seksueel gedrag zijn, toen was homo of bi zijn nog niet geaccepteerd ook. Er werd je direct de naam opgespeld van Janet, Potter, viezerik.

Eenmaal buiten het schoolcomplex in de bosjes kortbij hebben we een soort 69 gedaan, elkaar leeg gezogen. Het jaar nadien kon ik het regelen ver van hem af te staan, hij heeft me gesmeekt, zelfs geld belooft, maar ik bleef op mijn standpunt, gedaan is gedaan, we worden volwassen. Na een half jaar was hij opeens weg, niet meer gezien. Bij anderen had hij ook geprobeerd met wisselend succes, ook bij de lagere jaren. Of het waar is weet ik niet, maar er zouden klachten bij de directie geweest zijn en vermoedelijk hebben zij in alle discretie hem wandelen gestuurd. Het was een katholieke school geleid door een priester, dat zegt veel, denk ik althans. Het gekke is twintig jaar later huwde ik mijn tweede vrouw, haar naam Degryse. Geen familie denk ik. Even het uur nakijken, oei tijd om een broekje aan te doen, nog vijf minuten en Lies is daar, klokvast. Naakt is niet het probleem maar buiten hier op het terras, nee dat kan niet, zij gaat wel bijna dagelijks zonnen helemaal bloot, maar dan boven op het dakterras. Grappend zeg ik dan, je bent korter bij de zon daar. De dagelijkse routine begint nu. Ontbijt wassen plassen, noem maar op, de dagelijkse kost, is het niet Jeroen?

Nog steeds zondag 14 augustus, 21 uur nu,

Ik zit op het terras, heb alleen een korte los zittende zwemshort aan. Liesje heeft enkele minuten geleden zich klaar gemaakt voor de nacht, kort sexy nachtkleedje met een wit slipje er onderaan. De wind is opgekomen, uit het noord oosten. Liesje wil alsnog de bloemen en plantjes bewateren. Ze gaat in de weer met een gietertje, de wind doet zijn best om haar al korte kleedje te doen opwaaien, ik kijk gretig toe, denk daar bij aan opwaaiende zomerjurkjes. Zo is het ook , ik geniet van de aanblik, zie haar lekkere kont gehuld in het kleine broekje, ook passanten kunnen het zien, helaas er zijn er geen. Mijn piemel groeit, word stijf. Ik doe mijn broekje uit en begin mezelf af te trekken, ze kijkt en lacht mij uit, toch doet ze even later ook haar broekje uit, loopt zo rond, het water geven is gedaan maar de wind doet zijn werk, toont me haar lekkere kont, haar grijs behaarde venusheuvel waar ik gek op ben. Niemand in de straat die dit ziet, er is ook niemand. Ik trek haar in de zetel en als een bezetene lik en zuig ik haar kut, ook haar reet en kontgat, lekker toch. We neuken even later hier op het terras. Na afloop lik ik mijn zaad uit haar kut. Verzadigd dommelen we even weg, voorbij is die geile zondag, maar morgen 15 augustus, feestdag dus opnieuw zondag, nou ja we zien wel, denk ik dan. Ik bedenk nog net, op je zeventigste en in een goede relatie en vooral gezondheid is er toch iets om van te genieten, is het niet?

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Tistje

Geile verhalen, bi, hetero, homo, trans en sm spreken mij geweldig aan, in al deze heb ik ervaring, het ene al meer dan het andere. Ik heb de intentie hier mijn echt gebeurde belevenissen te posten
Nieuwe vrienden en kandidaat modellen steeds welkom

Dit verhaal is 4397 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie