BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Zorgcentrum 56

Door omstandigheden heb ik een aantal maanden geen kans gezien om te schrijven. Om de verhaallijn te kunnen volgen is het aan te bevelen om eerst de beginverhalen te lezen. Deel 1 en deel 47 zijn een must om de krachten te begrijpen die een rol spelen in dit fantasy verhaal.
In het kort komt het er op neer dat ik speciale krachten heb geërfd via mijn moeder. Daarvan zijn de grootste eigenlijk bedwingen, overreden en gedachtenlezen. Daardoor zou ik bij wijze van spreken iedereen alles kunnen laten doen wat ik wil. En dat komt natuurlijk vaak uit op neuken. En omdat ik super vruchtbaar ben heb ik ook bij veel vrouwen één of meerdere kinderen. En dat alles in een zorgcentrum.

De rust is weergekeerd in ons zorgcentrum en er wordt op dit moment gewoon geleefd zoals dat hoort. Gezellig, niets te kort komen, goede verzorging en (voor zover van toepassing) goede seks. Er wordt door de oudjes en de jeugd nog heel wat afgeneukt. En ook met elkaar. Dus oud met jong en eigenlijk zijn intussen alle Lhbti vormen wel voorbij gekomen. En niemand die zich daar ook maar een moment druk over maakt. Dat zouden meer mensen moeten doen dan was de aarde een stuk beter..
Maar goed, dat betekende ook dat mijn leven met Annet en met Marjo en onze kinderen op dit moment heel rustig was. We gingen regelmatig op bezoek bij mijn ouders en via EP naar Ierland e.d. De kinderen begonnen nu ook flink door te groeien en ik had besloten om alleen na overleg vooraf nog vrouwen te bevruchten. Want anders zou het overzicht verdwijnen. Wat dat betreft was de burgemeester nog één van de gelukkigen. De secretaris wilde ik ook nog wel doen want ook die zag er adembenemend uit. En zowel Annet als Marjo vonden dat prima. Ze vroegen of ze er bij mochten zijn en eventueel helpen door eens lekker te likken e.d. Nou, dat was voor mij geen straf. Want alleen al bij de gedachte dat mijn beide vrouwen mee zouden helpen werd ik alweer keihard. Dus er werd via Hanne (de burgemeester) snel een afspraak gemaakt met Vivian. Een leuke jonge vrouw met een vrolijke krullenkop. Ze wist uiteraard nog niet wat er zou gaan gebeuren, maar we hadden haar uitgenodigd bij ons eigen appartement.

Een paar weken later zou ze in de middag komen en mijn vrouwen hadden zich al speciaal gekleed voor deze bijeenkomst. Met andere woorden, allebei een kort rokje en een naveltruitje. Uiteraard geen slipje en BH. Die hebben ze ook geen van beide nodig, want ze zorgen goed voor zichzelf. Al bestaat daarbij de meeste sport uit bedsport met mij natuurlijk. Die middag werd ik gebeld door Joke die als vanouds weer eens aan de receptie zat. En aan haar ogen zag ik dat ze waarschijnlijk onder de balie zat te vingeren of haar trileitje in had. Voor de balie stond een prachtige jonge vrouw. Ze zag er zelfs nog beter uit dan op de foto. Een heel fris gezicht, stevige tieten in een blouse en daaronder stevige billen verpakt in een skinny jeans. En volgens mij een string want er tekende niets af in haar broek. En ik vroeg me ook af of ze wel een BH aanhad. Maar dat zou ik waarschijnlijk zo weten. Ik liep even achter de balie en zag dat Joke inderdaad bezig was met haar vingers. En terwijl ze uitlegde wie er stond zag ik dat ze het tempo verhoogde. En net toen ik Vivian aansprak zag ik uit mijn ooghoek dat ze klaarkwam. De geile donder. Ze riep me nog na “Veel plezier”. Want ze had al lang begrepen wat er ging gebeuren.

Toen ik ons appartement binnenliep zaten Annet en Marjo allebei in een stoel en was alleen de bank nog vrij. Dus ik liep samen met Vivian naar de bank en we gingen allebei in een hoek zitten met de gezichten een beetje naar elkaar. En op dat moment borgde ik haar zodat ze volledig onder mijn controle stond als ik dat wilde. We begonnen een gezellig gesprek en daarbij stuurden we langzaam aan op haar relatie met haar man en haar wens om zwanger te worden. Toen we het daar over kregen keek ze naar Annet en Marjo. Ondertussen had ik inwendig gekeken en zag niets bijzonders bij haar. Ze was volledig gezond. Ik wisselde mijn gedachten uit met vrouwen en Annet vroeg of ze ook kinderen wilde. Toen begon ze plotseling te huilen. Ze zei dat ze dat graag wilde maar dat haar man nog niet wilde. Hij wilde alleen vrijen als ze in haar veilige periode was. En als ze vruchtbaar was dan wilde hij een paar weken niet. Ze hoopte telkens dat hij zich een keer zou vergissen. Maar tot nu toe was haar dat niet gelukt. Toen zei Annet dat ik haar probleem wel op kon en mocht lossen als ze wilde. Toen Vivian haar aankeek zei Annet doodleuk dat ik haar gewoon moest neuken en dan zwanger maken. Vivian werd helemaal rood en keek mij aan. Toen vroeg ze of ik dat ook bij Hanne had gedaan? En toen ik dat beaamde zei ze dat haar man dat altijd door zou krijgen. Maar toen zei Annet als rasechte verpleegkundige dat er bij griep e.d. wel eens een verschuiving in de periode op kon treden. Dus ze zou na het bezoek aan ons “gewoon griep moeten krijgen” en dan kon ze dat later door de arts laten bevestigen als ze zwanger was.

Ze keek me weer aan en twijfelde heel erg. Ze zei “ik ben nog nooit door een ander geneukt”. ”Dat is toch overspel?”. Omdat ik haar niet met mijn dwang wilde nemen besloot ik haar gewoon even na te laten denken. En toen kwam het hoge woord er uit. Ze keek me aan en zei “Neuk me nu”. Mijn vrouwen zeiden dat ze mee wilden doen en ons helpen en blijkbaar vond ze dat een goed idee. Ze protesteerde totaal niet. Ik stond op en ging nu voor haar staan. Ze keek me aan en zonder woorden begreep ze wat ik wilde. Ze begon mijn broek los te maken en trok die direct omlaag. Ook mijn onderbroek trok ze snel omlaag. Mijn harde lul sprong, als op commando, recht in het gelid en pal voor haar mond. Ze pakte hem vast en begon er voorzichtig overheen te strelen. Annet en Marjo kwamen nu naar ons toe en begonnen haar truitje over haar hoofd uit te trekken. Even liet ze mijn lul daarvoor los, maar zodra het truitje uit was pakte ze hem weer vast. Ze had zoals ik al had gedacht geen BH aan. Haar mooie tieten stonden parmantig recht vooruit met harde stevige tepels. En wat ik nog nooit gezien had, ze had tepelhoven die echt minstens 6 á 7 cm in diameter waren. En lange harde tepels. De vrouwen waren intussen naast ons neergestreken en begonnen nu samen haar jeans los te maken en van haar kont te stropen. Ze wipte zelf haar billen omhoog om mee te helpen. En op dat moment keek Vivian me nog een keer aan en nam mijn lul direct in haar mond. En niet zo maar een eindje, maar direct zo diep als ze maar kon. En dat was echt diep. Ik zat bijna tot aan mijn ballen in haar. En toen ik even doordrukte nam ze hem helemaal tot in haar keel. Ze was een natuurtalent.

Ze was intussen door Annet en Marjo volledig uitgekleed en, zoals te verwachten, hadden die hun kleren ook al lang uitgedaan. Vivian lag nu met haar benen wijd en werd door Marjo gevingerd. En Annet speelde met haar tepels. Die werden nog harder en staken nu echt als lange steeltjes vooruit. En ondertussen kon Annet het natuurlijk niet laten om ook mijn billen te verwennen en een vinger in mijn poepgat te steken. Ze wist dat ik daar altijd heel geil van werd. Vivian begon nu hevig te kreunen en te trillen. Blijkbaar was ze zo seksueel gefrustreerd dat alles er uit ging komen in een explosie van klaarkomen. Ze kon mijn lul bijna niet meer in haar mond houden, maar ik hield haar hoofd goed vast en begon nu zelf haar mond en keeltje te neuken. En toen kwam ze klaar. Ze spande helemaal aan en plotseling begon ze te squirten zoals ik nog nooit had gezien. Het leek wel of ze aan het pissen was. Ook Annet en Marjo keken hun ogen uit. Dit hadden zij ook nog nooit meegemaakt.
Maar we gaven haar niet veel tijd om bij te komen. Ik legde Annet nu op haar rug op de grond. Ik tilde Vivian op met mijn PK en zette haar in 69 houding boven Annet. Marjo mocht met haar tongen en samen met haar Annet likken. Die laatste had haar tong al in het drijfnatte kutje van Vivian gestoken. Ze had ontdekt dat ze ook een lange klit had. Die stak als een klein lulletje naar voren en werd door Annet nu gezogen.

Ik ging nu achter Vivian zitten en drukte mijn lul snel en hard diep in haar kut. Ze bleek vrij ondiep te zijn want ik kwam al snel tegen haar baarmoeder. Dat ontlokte haar een klein kreuntje van pijn maar meer ook niet. Ze drukte zelf haar kut over mijn lul heen en wilde diep geneukt worden. Blijkbaar vond ze, net als veel vrouwen, dit een fijne pijn. Dus ik begon haar nu met lange halen te neuken en daarbij werd ze stevig gelikt door Annet. En ik kon zien dat ook Marjo en Vivian zelf nu bezig waren met het likken van Annet. En regelmatig kwamen hun tongen ook met elkaar in gevecht. Het was een geil gezicht zo op deze manier. Omdat ik natuurlijk al diep gepijpt was begon bij mij ook het kriebelen van mijn ballen toe te nemen. En Vivian lag al weer te kronkelen en was op de rand van klaarkomen. Dus ik begon haar hard en diep door te neuken. En dat had als resultaat dat plotseling een golf kutsap van Vivian in de mond van Annet terecht kwam die het gewoon opving en doorslikte. Het was alleen te veel voor haar. Het liep over haar gezicht en haar tieten zodat ze blonk van het vocht. En dat beeld gaf bij mij de doorslag. Ik voelde het zaad uit mijn ballen naar mijn lul komen en ik spoot het kutje van Vivian vol. 5 stralen heet zaad kwamen diep bij haar baarmoeder terecht. En, zoals gewoonlijk, bleef ik daarna nog een beetje nastoten omdat het een fijn gevoel geeft en om haar kutje ook een beetje af te sluiten. Het zaad moest tenslotte zijn kans krijgen om een eitje te bevruchten.

Met mijn PK legde ik haar languit op de bank met een kussentje onder haar lekkere kont om er voor te zorgen dat het zaad niet uit haar kut liep. En Marjo was er nu als de kippen bij om mij heerlijk schoon te likken en te zuigen. Daar was ze gek op. Een lul likken die de sappen van een kut en zaad over zich had. Vivian lag intussen met haar ogen gesloten een beetje bij te komen maar begon ook een beetje te huilen. Annet ging nu naast haar zitten en vroeg wat er aan de hand was. Ze streelde haar zacht een beetje over haar hoofd en toen vertelde Vivian dat ze op dit moment zo intens gelukkig was. Maar ook dat er een beetje schuldgevoelens waren. Ze had tenslotte overspel gepleegd ten opzichte van haar man. Maar het voelde zo goed en lekker. Ze was ook nog nooit zo intens klaar gekomen. Gemengde gevoelens dus. Met mijn genezende krachten begon ik nu de scherpe randjes van de gevoelens wat bij te werken. En ze kwam nu helemaal tot rust en viel zelfs in de armen van Annet in slaap. Die keek me glimlachend aan en zei dat ze genoten had. Maar zei ze, je moet vragen of ze binnenkort eens binnenloopt met haar man. Dan kun je hem misschien ook borgen en er voor zorgen dat hij deze vrouw geeft wat ze wil. Want ze verdient het. En zo gebeurde het.

Een week later kwamen Vivian en haar man tijdens een wandeling langs het centrum en toen stelde ze voor om even binnen te lopen. Haar man keek wel even vreemd op maar ging toch maar mee. Ze legde uit dat ze hier met het college geweest was en de sfeer hier erg leuk vond. Toen ze binnenkwamen kwam toevallig de klas kinderen ook langsgelopen op weg naar het restaurant om wat te drinken. Ze keek hier met veel plezier naar. “Toevallig” kwam ik op dat moment bij de receptie aan en kon hem dus snel borgen. Ik kon nu ook makkelijk een gedachte aan kinderen bij hem in zijn gedachten planten. En toen Vivian voorstelde om naar huis te gaan ging hij mee en ik voelde dat hij haar snel mee naar bed wilden nemen. Dus dat ging de goede kant op.

En hoe dat verder gaat komen we in een volgend verhaal misschien wel weer achter.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door bi013

Ik ben een oudere biman die geïnteresseerd is o.a. in fantasy en metafuncties. Mail me met suggesties o.a. frans276@outlook.com Ik schrijf een serie fantasieverhalen onder de titel zorgcentrum die ik graag hier wil plaatsen. Ik heb ook waargebeurde verhalen geplaatst uit mijn eigen leven onder de naam "waargebeurde overspel" en "mijn leven als bi". Ik heb deze verhalen wel geromantiseerd. De namen zijn aangepast en de locaties alleen als die tot een herkenning zouden kunnen leiden. Ik hoop dat jullie plezier hebben van mijn levensverhaal.

Dit verhaal is 3593 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Zorgcentrum 56”

Plaats een reactie