BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Zorgcentrum 59

In dit verhaal bezit ik heel veel bijzondere krachten zoals overreding, dwang, PK, geneeskracht enz. In het vorige verhaal ben ik binnen het “oude volk” benoemd tot opperdruïde. Ik heb nu de spirituele verantwoordelijkheid voor iedereen met deze krachten. Door mijn vermogen tot EE kan ik buiten mijn lichaam treden en overal op de wereld komen binnen een paar seconden. En dit alles wordt geleid vanuit het zorgcentrum waar ik mede directeur ben. Nu het vervolg van mijn bijzondere leven.

Teruggekeerd uit Ierland waren alle aanwezigen nog vol van alles dat er gebeurd was. Vooral mijn moeder was apetrots dat ik uitgekozen was als leider. Mijn beide vrouwen waren ook minstens net zo blij voor me als mijn moeder. Maar toen ik de volgende dag naar de kinderopvang en -school ging bleek dat ook de kinderen alles wisten wat er gebeurd was. Vooral mijn oudste was intussen op zijn vroegwijze manier al bezig met zijn verantwoordelijkheden en die van de andere kinderen. Want, wie mijn verhalen allemaal gelezen heeft weet dat ik de vader ben van alle kinderen in die opvang. En zelfs daar begonnen zich nu al koppeltjes te vormen tussen de kinderen. Ze hadden allemaal heel veel krachten en waren die aan het uitproberen. Af en toe gebeurden er in de klas de vreemdste dingen. Maar gelukkig waren ze allemaal doordrongen van het feit dat ze dat nooit naar buiten mochten laten blijken. Toen ik dus binnen kwam in de klas keken ze allemaal naar mij en alsof het ingestudeerd was bogen ze allemaal voor me. Ook Ceylin die op dat moment in de klas was boog diep voor me. Alhoewel ik het intussen wel gewend was voelde het nog steeds vreemd. Maar goed. Respect is nooit verkeerd.
Ik wist nu zoveel van het “oude volk” dat ik de kinderen regelmatig les zou geven over de normen en waarden en de sages en mythes die daarbij hoorden. Dus ook die morgen deed ik dat tot op een gegeven moment Marijke binnenkwam. Ze had een dringende boodschap binnengekregen van het ministerie. Er was een inspecteur onderweg om te kijken hoe de school samen kon gaan met het zorgcentrum. Want ze vonden dat maar gek. Niet de eerste keer dat dit gebeurden natuurlijk, maar dat iemand al onderweg was, zei iets over de gedachte er achter. Blijkbaar waren ze in den Haag nog steeds niet echt overtuigd. Maar dat zouden we wel oplossen.

Ik overlegde even met Anneke, mijn mededirectrice, en we besloten samen te werken deze keer. En dat ze het meenden in den Haag bleek al snel want nog tijdens de bespreking kregen we te horen van Joke aan de receptie dat er 3 personen aan de balie stonden. Een man en twee vrouwen. Dus we gingen snel samen naar de receptie en tot mijn grote verrassing was het een staatssecretaris met twee ambtenaren. Hij was nog vrij jong en had een grote baard en snor. Maar ik had zelf meer oog voor de 2 vrouwen. Eetje was al bijna pensioengerechtigd volgens mij, maar de andere was van mijn leeftijd. Maar beide zagen er goed uit. Hij stelde zich voor als Dennis. En de dames als Ank (de oudste) en Priscilla |(de jongste). Ze vroegen of we tijd hadden om hun eerst het centrum te laten zien en daarna de kinderopvang en -school. Het was net koffietijd, dus we zagen overal oudjes naar het restaurant lopen voor koffie en thee. En er kwam een geanimeerd geroezemoes vanuit de ruimte en de gasten keken het geamuseerd aan. We gingen een beetje aan de rand aan een tafeltje zitten en kregen koffie en thee geserveerd. En terwijl Anneke uitlegde hoe het zorgcentrum werkte en wat de verbinding was met de kinderopvang peilde ik de gedachten van de bezoekers. En daarbij kwam een verrassend verhaal naar boven. De burgemeester had blijkbaar hoog opgegeven van ons en nu was de staatssecretaris hier met de beide dames. De oudste bleek het hoofd van de juridische afdeling en de jongste was een juridisch specialist op het gebeid van onderwijsvormen. De oudste was weduwe en de jongste was ongehuwd. En ik peilde ook dat beide dames mij wel zagen zitten. En toen peilde ik de gedachten van Dennis. Hij stond neutraal er in en hij had wel interesse in Anneke. Hij viel op oudere dames. Dus dat bood perspectief.

Na de koffie liepen we rond door het centrum en kwamen tenslotte bij de nieuwe vleugel met de kinderopvang en de school. De kinderen en de leidinggevenden waren intussen al telepathisch geïnformeerd. Dus toen we binnenkwamen zaten alle kinderen in groepjes te werken aan hun opdrachten en liepen de leerkrachten tussen hen in zodat de aandacht maximaal was. We legden ook het leersysteem uit. Maar ook dat alle kinderen een connectie hadden met personeel of soms mensen van buiten het centrum. Terwijl we zo rondliepen kreeg ik een telepatische boodschap van mijn zoon dat ik eens goed moest kijken naar de jongste vrouw. Want ze had een oogje op mij. Ik keek naar hem en hij knipoogde duidelijk naar me. Ik ging nu eens diep in haar gedachten en inderdaad ze was duidelijk in voor meer dan een gesprekje. Dus toen we terugliepen naar het kantoor van Anneke ging ik eens achter haar lopen. En ze begon opvallend met haar billen te draaien en ik voelde dat er iets in mijn broek al reageerde. Ik kon Anneke tegenwoordig ook via gedachtenoverbrenging dingen doorgeven en ze keek even met een vrolijke lach om naar mij. Ze vroeg overigens of het erg was dat ze eerder wegging vanwege een andere afspraak. Maar wij konden haar kantoor gebruiken zolang als nodig was.
Ik peilde de gedachten nu ook van de anderen en wat bleek, de staatssecretaris viel op oudere vrouwen en was een beetje onderdanig. En de oudere vrouw vond hem wel een lekkere vent. Ze was licht dominant. Het werd dus tijd voor andere zaken. Ik borgde alle drie en we gingen naar het kantoor.
Ik sloot gewoon af en toen ze binnen waren gaf ik plotseling het commando “allemaal uitkleden. Nu”. Er werd wel even gek gekeken, maar vooral de jongste begon enthousiast alle kleren uit te trekken. Ze stond dan ook in een mum van tijd naakt voor me. De anderen waren ook bijna zo ver en ik gaf de man opdracht alles te doen wat de oudere vrouw wilde. Priscilla liet ik bij me komen en op haar knietjes gaan zitten. Ik bekeek haar eens goed en ik zag een mooi gevormde vrouw met tieten maatje C of zoiets en een mooi gevormde kont. Lekker bolle billen en stevige heupen. En een lekkere kaal kutje. Anke. De oudere vrouw lag intussen languit op de grond en liet zich heerlijk beffen door Dennis. Ook Anke zag er nog best goed uit maar had een ongeschoren kut met een volle bos haar. Ze drukte Dennis vol op haar kut en liet hem diep likken.

Terwijl ik zo stond te kijken was Priscilla bezig mijn kleren uit te trekken en ik deed zelf mijn shirt uit. De rest lag al aan mijn voeten. En voor ik het besefte had ze mijn harde lul al in haar mond genomen om die eens lekker te pijpen. Ze had volgens mij niet veel ervaring want ze sabbelde er meer op dan dat ze me pijpte. Dus ik nam haar hoofd in mijn handen en begon haar mond te neuken. Langzaam steeds dieper en dieper totdat ik bij haar keeltje aankwam. Toen lukt het haar niet echt meer. Maar goed, ik was intussen keihard en besloot om haar eens lekker op zijn hondjes te neuken. Toen ik haar liet staan en buiten over het bureau zag ik dat Dennis intussen bereden werd door Anke. Ze zat op zijn pik en hupte enthousiast op en neer. Intussen bleek dat ze zijn tepels vast had en daar af en toe gemeen in kneep met haar nagels. Dan schokte Dennis op en werd ze even nog dieper gevuld. Ze was inderdaad best dominant. Haar grote tieten schommelden op en neer en waren minstens maat DD. Maar door de leeftijd had de zwaartekracht er vat op gekregen. Maar dat mocht voor haar de pret niet drukken. Ze bleef wippen en volgens mij wilde ze dat zo lang mogelijk volhouden.

Intussen stond Priscilla voorover gebogen over het bureau en ik spreidde haar benen. Wel vroeg ik haar of ze aan de pil was. Ze ontkende maar zei er bij dat ze in haar veilige periode was. Ik ging achter haar staan en voelde dat mijn eikel haar lipjes opzij drukte. Ze stond al open en ik aarzelde dan ook niet en stootte in één keer diep in haar kut. Ze was enorm nauw dus schreeuwde ze even alles bij elkaar. Ik wachtte even tot ze weer ontspande en begon toen in een regelmatig tempo te stoten. En na een paar minuten voelde ik dat ze begon te reageren. Ze werd natter en natter en ik voelde dat ik er nu echt helemaal in zat. En nu begon ze ook steeds meer te kreunen en met haar kutspieren te werken. Ze kneedde mijn lul behoorlijk strak. Maar ik wilde nog niet klaarkomen. Ik wilde namelijk ook haar kontje nog neuken. En terwijl ik dus bezig was om te neuken en te zorgen dat ik niet klaarkwam hoorde ik op de grond plotseling een gegrom en werd er geroepen “ik kom klaar”. “spuit mijn kut vol. Nu”. Anke had eindelijk zichzelf klaar geneukt. Ik keek even en zag nu het gezicht van Dennis vertrekken en volgens mij spoot hij de kut van Anke helemaal vol. Ze waren allebei volledig van de kaart.

Terwijl ik Priscilla neukte ging ik met mijn vinger naar haar kontje. Ik maakte mijn vinger goed nat met haar kutgeil en duwde toen mijn wijsvinger diep in haar poepgaatje. Tot mijn grote verwondering was ze daar minder nauw dan in haar kutje. En toen ik er mijn middelvinger bij stopte begon ze te roepen “JAAAAAAAHHHHH, Neuk mijn poepertje” “Spuit mijn darmen vol”. Ze hield dus overduidelijk van anale seks. Ik haalde dus snel mijn lul uit haar kut en stak die plompverloren diep in haar lekkere ronde kont. En inderdaad ging dat makkelijker dan in haar kutje. Ik kon direct doorstoten en zat tot aan mijn wortel in haar darmen. Ik begon nu echt stevig te neuken en intussen zag ik dat Dennis tussen de benen van Anke lag en haar kut schoonlikte. Hij slobberde haar geil en zijn eigen spermacelletjes allemaal op. Hij slikte ook alles door. Dit maakte me zo geil dat ik al snel op het punt kwam dat ik klaar moest komen. En toch was Priscilla me voor. Ze begon te shaken met haar billen en verkrampte net op het moment dat mijn zaad begon te borrelen. En ze kwam schreeuwend klaar. Toen schoot ik haar darmen helemaal vol met mijn zaad. En dat was deze keer echt overvloedig. Het was zo veel dat het langs mijn lul naar buiten kwam lopen. Ik bleef nog even in haar kont zitten totdat ik een beetje bijgekomen was. Toen ik terugtrok kroop Dennis direct naar haar toe en begon haar kutje en kontje te likken en leeg te slobberen. Ik riep Anke bij me en zei haar mijn lul schoon te zuigen en te likken.

En zonder blikken of blozen nam ze mijn hele lul diep in haar mond en zoog er stevig op. Zij wist wel wat pijpen was, want voor ik er erg om had zat ik in haar keel. En daardoor werd ik al direct weer helemaal stijf. Ik was er dus helemaal klaar voor. Maar toen ik Anke wilde omdraaien wees ze op de kont van Dennis. En dat leek me ook wel lekker. Priscilla lag op haar rug en Dennis lag op zijn knieën tussen haar benen met zijn kont in de lucht. Anke ging nu naar Priscilla en ging met haar kut boven de mond van de jongedame zitten. En die begon direct ijverig en enthousiast te likken. Ik ging achter Dennis zitten en pakte hem direct bij zijn heupen. Even schrok hij, maar toen stak hij zijn billen nog iets meer omhoog. Ik spuwde tussen zijn billen en ging met een paar vingers naar zijn poepgat. Die gingen er eenvoudig in. Dus ik wachtte ook nu niet langer en zette mijn staalharde lul tegen zijn kringspier. En hij was al vaker geneukt, want hij ontspande en ik voelde dat hij tegendruk gaf alsof hij op de WC zat. Ik gleed er makkelijk in en gleed ook bijna direct helemaal diep door. En toen ik voelde dat mijn ballen tegen zijn billen aankwamen begon ik hem in hoog tempo te neuken. Keiharde stoten zo diep mogelijk in dat geile gat van hem. Ik pakte hem bij zijn heupen en ramde gewoon zo hard als ik kon. En intussen zat hij klem tussen de benen van Priscilla die op haar beurt weer Anke moest likken. Het werd een gesteun en gekreun van jewelste. Ik pakte om Dennis heen zijn keiharde lul. Want die was intussen weer helemaal hard. Ik begon hem net zo hard af te trekken als ik hem in zijn mannenkut neukte. En ik voelde al snel dat het er weer aan zat te komen. Bij mij in ieder geval. Maar eerst kwamen de beide dames allebei gillend klaar. En toen ze weer een beetje bij kwam ging Anke van Priscilla af en trok ik Dennis omhoog. Zijn lul was nu recht op de kut van Priscilla gericht. En toen hij klaarkwam spoot hij dan ook recht op de kut die hij net nog klaar gelikt had. En toen spoot ik zijn darmen helemaal vol. Daarna bleef ik nog even zitten maar haalde tenslotte mijn lul er uit.

Ik liet Anke nu de kut van Priscilla leeg likken en Dennis moest mijn lul schoonzuigen. En tenslotte moesten de beide dames de kont van Dennis schoonmaken. Maar toen dat gebeurd was waren ze allemaal wel uitgeteld. Ik wees de privé-douche die we intussen aan hadden laten leggen bij het kantoor zodat ze zich wat op konden frissen. En na een kwartiertje kwamen ze alle drie weer aangekleed terug. Ik nam ze mee en vroeg hoe de reactie was op wat ze gezien hadden voor onze privé-orgie? En ze bleken nu toch echt enthousiast te zijn en zouden aan de minister voorstellen doen om dit op andere plaatsen ook zo te laten ontwikkelen. Dus mijn doel was bereikt. En toen merkte Priscilla op dat ze het tweede deel minstens net zo leuk gevonden had. Maar ik liet ze uiteraard alle drie beloven (en zette dat vast in hun borging) dat ze dit alleen onderling zouden bespreken en verder met niemand. Dus ook dat onderdeel was weer afgehandeld.

Maar zo is het iedere keer weer wat anders in het centrum We zien binnenkort wel weer wat ons dat gaat brengen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door bi013

Ik ben een oudere biman die geïnteresseerd is o.a. in fantasy en metafuncties. Mail me met suggesties o.a. frans276@outlook.com Ik schrijf een serie fantasieverhalen onder de titel zorgcentrum die ik graag hier wil plaatsen. Ik heb ook waargebeurde verhalen geplaatst uit mijn eigen leven onder de naam "waargebeurde overspel" en "mijn leven als bi". Ik heb deze verhalen wel geromantiseerd. De namen zijn aangepast en de locaties alleen als die tot een herkenning zouden kunnen leiden. Ik hoop dat jullie plezier hebben van mijn levensverhaal.

Dit verhaal is 3697 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Zorgcentrum 59”

Plaats een reactie