BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Castle orgy

Ik heb weken verlangd tot het zover was. Die avond, op een koude novemberdag, was een uit de films… Alhoewel… Zo een geile, stoute, stomende film moeten ze nog maken… Onze aller stoutste fantasieën zijn werkelijkheid geworden, op een manier waarover we zelfs niet durfden dromen.

Mijn partner, William, en ik zijn geen nieuwkomers in de open minded wereld, maar zijn nog nooit naar een event geweest waar iedereen deze ideologie deelt. Het was voor ons dus extra spannend…

Een uniek, geheim, smaakvol evenement op een voorlopig nog geheime locatie, waar dresscode en regels heilig zijn. Vrouwen in chique lingerie en hoge hakken, mannen in kostuum. Geen afwijkingen.

Het mysterieuze karakter van het gebeuren zorgde enkel voor meer opwinding. Een concept, waar ik het bestaan niet van afwist, tot goede vrienden er ooit tijdens een zatte avond over begonnen. Een besloten community voor open minded koppels, waar je je moet aanmelden voor een membership, en op basis van 10 foto’s en een beschrijving kan worden toegelaten/afgewezen. Enkel mooie, klassevolle koppels worden toegelaten, de selectie is heel streng. Pas na het goedkeuren van je membership kan je je inschrijven voor events & tickets aankopen. De tickets zijn niet goedkoop, maar de organisatie gaat altijd “the extra mile” om professionele, high-class erotische feesten te organiseren. Wat ons betreft elke cent waard. Tijdens het reserveren kan je ook een hotelkamer reserveren, en gezien de regio zo’n 2 uur rijden van bij ons was, boekten we deze er natuurlijk bij.
Aan alles werd gedacht, zelfs aan de shuttle van en naar het event. Op de kamer lag een stoute goodiebag, met onder andere een brief, geurkaars, en nog andere leuke attributen.

We kregen de naam van het hotel en verdere details de week voor het feest toegestuurd.
Ik wou niet te veel overdenken op voorhand, zodat ik niet teleurgesteld zou zijn wanneer het zover was en niet aan de verwachtingen voldeed, maar ik kon me niet inhouden om hierover op voorhand te fantaseren. Ik nam me voor om heel het gebeuren gewoon op me af te laten komen en simpelweg te genieten. Raar maar waar wist ik mijn stress te onderdrukken, ook al was het voor ons de eerste keer.

Vanaf aankomst werden we getrakteerd op een geweldig schouwspel. De shuttle zette ons af aan een prachtig kasteel verlicht met roze kleuren & ondergedompeld in een mysterieuze sfeer. De spanning gierde door m’n lijf. Ik zag de rode loper van ver en stapte met een vaste pas en geheven kin richting de ingang. Aan de deur stond een gans welkomstcomité dat ons heel kort, maar hartelijk begroette en in de juiste richting aanwees. De openhaard brandde gezellig in de eerste karaktervolle kamer. Aan de incheckbalie werden onze tickets gecontroleerd in combinatie met onze memberships & kregen we onze inkomkaart. We werden naar de lockers verwezen. Daar moest ik als vrouw al mijn kleren uitdoen, behalve m’n lingerie. Ik had van alles overwogen van lingerie, maar ben gegaan voor een zwart, kanten setje met see-through en bloemen applicaties. Simpel, maar classy en voorzien van een mooie, speciale, kanten rug. Daarbij combineerde ik zwarte stay ups & laqué plateau hakken. Mijn haar droeg ik los in zachte krullen. Ik deed ook een kanten choker aan, die William klaar had gelegd voor mij en waar hij altijd geil van wordt.
Mijn lief daarentegen, mocht (moest zelfs) zijn kostuum netjes aanhouden, met wit hemd, stropdas & geklede stadsschoenen. Toen ik was uitgekleed, staken we al onze toebehoren & gsm’s (die zijn ten strengste verboden op het event om voor de hand liggende redenen) in de lockers en waren we helemaal klaar om op ontdekking te gaan! De adrenaline gierde door ons lijf van de spanning.

We liepen de kronkelende, beklede met rood tapijt, trap af in extase en werden terug ontvangen door een aantal in feeërieke kostuums verklede mensen met pruiken met extravagante accessoires of op stelten, die ons trakteerden op een glaasje bubbels. Terwijl we die aannamen, werden we al geobserveerd door de andere koppels. Overal liep bedienend personeel gekleed in een of ander sexy thema. Mannen in blote torso met een strik voorzagen ons van hapjes, terwijl schaars geklede vrouwen langsgingen met drankjes. Heel ongewoon om te zien, maar we wenden er snel aan. In alle ruimtes was het lekker warm, de vrouwen gingen zeker geen koud lijden in hun outfit. We liepen eerst alle ruimtes af om alle hoeken te ontdekken.

Toen gingen we terug naar de feestzaal om te gaan dansen. Ik had wat schrik voor de muziek, maar we voelden direct dat die wel goed zat. Een duo beeldschone tweelingzussen dj’s stond lekker mee te dansen en verspreidde een zalige vibe. Je kon duidelijk zien dat de sfeer opgelaten was. De leeftijdscategorieën verschilden lichtjes. Het leeftijdsbereik ging van 23 tot 55 jaar, maar er waren overwegend 30-40 ers. Het leuke van dit event is, dat iedereen deze wereld kan ontdekken op eigen niveau en tempo. Je kan er naar toe gaan voor een leuke avond dansen & kijken of fun met je eigen partner. Je kan er experimenteren & je eigen grenzen gaan verkennen. De ervaren koppels kunnen zich helemaal laten gaan. De meeste interactie gebeurt veelal na het event in de hotels, maar de organisatie voorzag een loungekamer op de bovenverdieping, voor degenen die niet konden wachten en meer wilden dan gezellig drinken en praten. We namen ons voor om deze later op de avond te gaan checken. Omdat het voor ons beiden het eerste event van deze aard was, namen we ons voor om met zero expectations te vertrekken. Want dan kan je alleen maar aangenaam verrast worden, toch? Gewoon gezellig samen ontdekken & de avond nemen als ie komt.

Er werd gezellig gebabbeld en de contacten werden probleemloos gelegd. Respect is key en er liep veel security rond om zich ervan te verzekeren dat alles netjes & smooth verloopt. De mensen waren enorm klassevol, beleefd en lief met elkaar. Je merkte dat de vrouwen hier op handen gedragen worden. De vrouw bepaalt hier overduidelijk wat mag of niet. De vrouw leidt en verleidt. I love it!!

Overal rondom mij zag ik sexy vrouwen in de mooiste lingerie, gaande van body’s, strings, open bh’s met tepeltassels, enzovoort, versierd met kant, satijn, glitter, parels, veren, … Een droom… Aangezien ik biseksueel ben, kijk ik meestal eerst naar de vrouwen en dan pas naar de man. Ik keek in de ogen van enkele ondeugende vrouwen en liet dan m’n ogen verder dansen over hun lichamen. De mannen daarentegen, die stonden ongegeneerd te jagen met hun ogen. In elke ruimte waar we kwamen, werden we bijna opgegeten door de geile blikken. Ik ben 1m66, slank en sportief, 29 jaar en heb een exotisch uiterlijk. William is 1m86, atletisch gebouwd, 40 jaar en heeft halflang, blond, surfershaar. We hadden duidelijk succes. De glimlachende mondhoeken en intense blikken spraken boekdelen. Ik genoot enorm van de aandacht. Hier was er geen plaats voor jaloezie, bezitterigheid, bekrompenheid, ego’s… Enkel lust, erotiek en spanning.

We liepen het centrum van de dansvloer op en begonnen te dansen, in het begin enkel met oog voor elkaar. Even leek het alsof we het enige stel waren die er was. We zijn een klef koppel en houden ervan om te kussen, strelen, oorfluisteren, etc. in publiek. Ik begon onze omgeving te scannen en gaf af en toe aan als er iemand die onze aandacht waard was passeerde. Mijn lief en ik zijn enorm op elkaar ingespeeld en voelen onze energie aan. We weten dus meestal nog voor de een het uitspreekt of we iemand interessant vinden of niet. Je zag de minder ervaren stellen gegeneerd staan toekijken vanaf de zijkant. We begonnen meer en meer te mingelen met het volk en werden opgeslokt door gesprekken rondom ons. Ik was als extravert helemaal in mijn element en sprak een waterval aan woorden. Ik voelde een klik met heel veel mensen. De vibe was onmiskenbaar.

Toen besloten we even te gaan naar de toiletten. Deze bevonden zich op de benedenverdieping, te bereiken door een terug steil kronkelende trap zoals uit de films. Eens daar aangekomen, keken we terug onze ogen uit. Een fotobooth, waar je een kiekje kon maken en waar we gebruik van hebben gemaakt. Een tafel, met een massa aan snoep, koekjes, en ander lekkers. Een gezellige poef en zeteltjes, waar er gretig werd gebabbeld. En rondom sfeervolle déco & acteurs die verschillende acts deden. Zowaar life theater, maar dan veel spannender. Ik ging binnen bij de dames en ging in de wachtrij direct aan de praat met enkele sexy blonde vrouwen terwijl ik hen complimenteerde over hoe knap ze er wel niet uitzagen. Het enthousiasme was wederzijds & we waren aan het giechelen als tieners. Knipogen werden uitgewisseld en zaadjes werden geplant…
Zelfs in de toiletten werd aan alles gedacht: parfum, deo, tandenborstels, haarrekkers, speldjes, tampons, condooms, etc. lagen voorzien en vrij te nemen. Toen ik uit de toiletten kwam, bleek ik een kwartier weggeweest te zijn. Mijn besef van tijd begon te vervagen, ik lachte tegen mijn lief en zei dat ik belangrijke contacten aan het leggen was. 😉

We flirtten er nog even kort met een geïnteresseerd koppel en gingen er weer op uit. We passeerden langs de lounge en ik wou even binnen kijken of er al wat actie was. Er was nog weinig beweging, maar er waren wel al enkele koppels aanwezig. Hier en daar zag je dat de vrouw een blowjob aan het geven was of er werd een beetje geprutst. Maar er werd meer gekeken. We besloten om later terug te komen kijken en de security guy aan de inkom lachte dat we het record qua timing hadden verbroken. Ik knipoogde en grapte terug dat we die wel gingen goedmaken. 😉

We gingen terug naar beneden en namen nog een drankje aan de bar. Vervolgens mengden we ons onder het dansend volk. Er had ondertussen een dj-wissel plaatsgevonden. We werden losser en losser, heter en heter. De temperatuur bleef stijgen. William zijn handjes werden heel los en hij streelde al dansend over mijn rug, benen en billen… Onze pupillen werden zwart van verlangen. We fantaseerden gretig en konden onze opwinding niet meer verstoppen. We praatten terug met enkele stellen en ik kuste zelfs even kort met een vrouw. Het ijs was gebroken en het smaakte naar meer. We lieten ons meevoeren en dansten er op los met iedereen rondom ons en wisten elkaar toch telkens terug te vinden. De spanning bleef stijgen en ik voelde de opwinding opbouwen in mijn onderbuik. Meer en meer mensen kwamen zich voorstellen, ik kon de namen niet meer onthouden.

We wisselden onze drank af met veel water en daardoor moesten we al snel terug op zoek naar de toiletten. Onderweg naar de benedenverdieping merkten we op, dat de tweede, grotere danszaal ondertussen open was. Daar zouden we naartoe gaan na onze pipistop!

Eenmaal aan de toiletten kwam ik allemaal mensen tegen die we al hadden leren kennen en werden we opnieuw een half uur opgeslokt. Ik praatte met vrouwen, mannen, koppels samen en was hier en daar mijn lief kwijt, die in een andere hoek van de hal stond te socializen. Ik flirtte schaamteloos met iedereen die ik aantrekkelijk vond. Ik zei wat ik dacht, maakte droge moppen en lachte aanstekelijk. Ik had mijn publiek gevonden en genoot van the good vibes. Toen we klaar stonden om terug te gaan feesten, voegde zich iemand nieuw bij onze cirkel. Een blonde, jonge dertiger van bijna twee meter met een stralende glimlach. Vince. We wisselden namen uit en tegelijkertijd keek ik in de ogen van William. Hij wist genoeg. Als we stout gingen zijn deze avond, dan wilde ik deze man erbij… De interesse was duidelijk wederzijds, want hij zei al snel dat we mee mochten komen naar zijn gezelschap…

Eens in die tweede danszaal, bleek dat ik Vince zijn vriendin, Ella, al had ontmoet in de toiletten, zij was een van die sexy blondjes waarmee ik gezellig had staan praten een half uur eerder. Puur toeval. Ook hier was de klik er onmiddellijk. We babbelden eindeloos over onze interesses en konden het goed met elkaar vinden. Heel het gezelschap bleek lief, jong, sexy en aantrekkelijk, met dezelfde vibe als de onze. Mijn opwinding groeide met de seconde.

We dansten, praatten en flirtten met de mensen die op ons pad kwamen en uit het niets begon ik te kussen met een van de vrouwen. Ik kende haar naam niet eens. Iedereen rondom ons keek gulzig. Ze nam mijn nek vast en kwam heel traag met haar gezicht naar het mijne. Ik kwam heel voorzichtjes dichter en voor ik het wist begon ik haar zachte lippen te verkennen. Ik kon voelen met al mijn zintuigen. Ze proefde hemels, rook naar seks en alles wat geil is. Alleen vrouwen kunnen zo zacht kussen. Ik wou dat ik dat moment kon pauzeren. Ik wou dat het eindeloos bleef duren. De wereld rondom mij begon te draaien, en alles vervaagde. Onze lichamen kwamen dichter en dichter. Ik streelde haar nek en haren, daalde dan af naar haar borsten en aaide er zachtjes over. Ze had kleine, sexy borsten die amper verstopt zaten achter de doorschijnende stof van haar weinig verhullende body.

Plots werd mijn gezicht weggetrokken en werd ik gekust door een andere vrouw. Ik stond om beurten te tongzoenen met 2 lekkere, geile vrouwen en keek William af en toe vurig in de ogen. Voor mijn lief bestaat er geen schoner beeld dan vrouwen die elkaar beminnen. Zijn natte droom voor de avond werd werkelijkheid voor zijn ogen en ik merkte aan de erectie in zijn broek dat hij het naar zijn zin had. Ik keek verliefd in zijn ogen en voelde me super euforisch. Ik zag Ella en ik moest ook haar proeven. Ze smaakte heerlijk en kuste me teder en zacht. Mijn handen dwaalden af en ik streelde over haar volle, sexy borsten, ik nam ze in mijn handen.

Vanaf dat moment lette ik niet meer op mijn omgeving en werd ik helemaal meegezogen in een heerlijke dans van aanrakingen, tongzoenen, geile blikken… Ik liet letterlijk alle remmen los en trok mij van niets meer aan. Ik was in het hier en nu, en niets was nog van belang. Ik danste vurig met een andere blonde vrouw en onze handen vlogen passioneel over elkaars lichamen. Onze benen waren verstrengeld en haar kruis raakte mijn dij aan en wreef er zachtjes over. Ik kuste haar gulzig in haar nek, decolleté, lekte over haar tepels die door de stof van haar bh heen piekten. Ik was precies op autopiloot, ik had geen controle over wat er rondom mij allemaal gebeurde, niet eens over mezelf. Ik voelde zoveel geilheid dat het me oversteeg. Ik zag mijn lief hier en daar wat spelen met de vrouwtjes, en toen werd ik nog hitsiger. Soms kwam hij mij intens kussen en opeens stak hij zijn hand in mijn slipje. Het kon mij niet schelen of iemand dit zag. Ik ving zelfs een glimp op van een kelner die schaamteloos keek terwijl mijn lief mij gretig bepotelde. Héérlijk. Ik was ondertussen kletsnat. Mijn lief lachte goedkeurend en lekte zijn vinger demonstratief af. Hij kon m’n geile blik zien en het rood op mijn wangen. Ik wist niet dat ik zo ontzettend geil kon zijn.

Ik zag onze bende rondom met elkaar spelen, kussen, uitdagen, lachen, dansen, … Ik wist niet meer welke vrouw bij welke man hoorde. We waren het epicentrum van de dansvloer. Iedereen keek naar ons, een en al lust. De minuten tikten weg en de sfeer werd meer en meer beladen. Seksuele spanning, zo dik, dat je die kon snijden. De warme lichamen die tegen elkaar stonden te wrijven, de handen die gleden over de heupen, borsten, tussen de benen, … Overal waar je keek liep het meer en meer uit de hand. Op een gegeven moment werd er meer gekreund dan gedanst.

Plots kwam mijn lief naast mij staan en zei tegen Vince: “Voel eens hoe nat ze is”. Dat moest je geen tweede keer zeggen tegen hem. Hij schoof zijn hand in mijn slipje en zuchtte goedkeurend, terwijl hij mij diep in de ogen aankeek. We begonnen te kussen en ik ontplofte bijna van verlangen. Ik voelde nu zijn handen over mijn hele lichaam en had rillingen van plezier. We wisselden kussen af met praten en observeerden wat er rondom ons gebeurde. Plots zei Vince “we zouden beter naar boven gaan”, een verwijzing naar de lounge. Dat klonk als muziek in mijn oren en ik zei “Whenever you’re ready, let’s go!!”. En zo geschiedde, ik ging met gitzwarte ogen van verlangen de toer doen bij iedereen van ons groepje en vroeg om naar boven te gaan. Iedereen reageerde onmiddellijk op mijn verzoek en ging achter ons heen. We deden een korte plasstop en gingen toen naar de bovenverdieping…

Die was ondertussen al beter bezet, zelfs volzet. Op alle bedden werd er naar hartelust gespeeld. Het was te veel om iets in detail op te merken, ik zag enkel een grote zee van naakte lichamen. Alle standjes, traag en snel, werden afgewisseld. Er waren opnieuw veel mensen die enkel stonden te kijken. We gingen de lounge binnen en ik zag 1 plaatsje links achteraan en daar leidde ik ons naartoe. Het was er bloedheet. Ik kon niet meer wachten en legde Ella op het bed. Iemand anders begon haar uit te kleden. We begonnen te kussen en ik voelde hoe iemand mij tegelijkertijd begon te vingeren. Ik kreunde intens en zoende haar heerlijk. Onze tongen begonnen te dansen en onze handen vlogen overal. Ik zakte langs haar volle borsten en nam haar tepels in mijn mond. Ik streelde haar buik, dijen en ging steeds meer naar beneden, tot ik bij haar kaalgeschoren poesje kwam. Ik keek haar ondeugend in de ogen en stak mijn tong uit, om dan zacht te lekken langs haar clitje. Ze was ook super nat! En ze smaakte heerlijk. Ik begon haar te beffen, en terwijl voelde ik iemand mijn heupen grijpen, mijn slipje uitdoen en bij me naar binnen gaan. Ik schrok en keek naar achter en het bleek William te zijn. Hij vulde me helemaal op en begon me wild te neuken. Ik werd ongelooflijk geil en ging terug aan het beffen. Ik maakte kleine rondjes rondom Ella haar clitoris en stak soms zacht vingertje in haar poesje.

William ging weg en ik voelde plotseling handen op mijn heupen. Het was Vince die me recht trok en mijn bh uitdeed. We begonnen terug passioneel te tongzoenen en hij beet plots op mijn tong en lip. Ik voelde een steek van opwinding tot helemaal beneden. Ik begon te hijgen en hij begon mij intens te vingeren.
We wisselden voortdurend van plaats. Ik begon hem te pijpen. Ik pijp enorm graag en weet ook wat mannen leuk vinden. Ik keek hem diep in de ogen en nam zijn penis helemaal in mijn mond. Ik ging er met mijn tong heen, van de schacht, helemaal tot bovenaan de eikel. Hij was groot geschapen dus ik genoot er extra van. Afwisselend traag en snel. De lippen strak errond, op en neer, met cirkelvormige bewegingen. Soms nam ik de penis helemaal uit mijn mond en lekte ik de eikel helemaal rond. Dan weer stak ik de penis diep in mijn mond. Ik speelde met mijn mond en verwende hem toegewijd. Ik kon merken aan Vince dat hij het leuk vond en dat we klaar waren voor de volgende stap. Hij vroeg wat ik wou doen en we antwoordden tegelijkertijd volmondig: “doggy!”. Ik was helemaal enthousiast, een van mijn favoriete standjes! Hij greep mijn heupen en stootte bij me naar binnen. Ik was zo nat en opgewonden dat ik het uitschreeuwde van genot. Tegelijkertijd tongzoende ik Ella en vertelde haar dat ze geluk heeft met zo’n lekkere penis thuis… Het was allemaal heel heet en geil. Hij dreef zijn tempo op en neukte me heerlijk. Ik voelde zijn dikke eikel lekker tegen een aangenaam plekje in mijn grotje stoten en voelde een intense opbouw van prikkels. Hij liet zijn handen glijden over mijn borsten, buik, benen, hield me juist stevig genoeg vast en toen trok hij zich terug. Ik voelde zijn warme precum op mijn billen, hij was bijna klaargekomen… Opeens werd ik platgelegd door een vrouw en begon ze me te kussen, strelen en te beffen. Ik zag William Ella neuken en genoot terwijl van de tong op mijn clitje en lipjes, zo zacht. Een andere man kwam me toen kussen, ik wist niet meer wat ik mocht voelen, proeven… Zijn vrouw kwam erbij en we kusten met ons drieën. Zo gingen we nog lang verder, het werd nog warmer en we waren allemaal aan het zweten. Een wirwar van natte, hete lichamen. Toen ik iemand stond te pijpen kwam er een tweede penis bij en pijpte ik de mannen om beurt en soms samen. Ik was bloedgeil en ging kunnen blijven doorgaan hebben tot zonsopgang. Maar plots kreeg ik het uur in de gaten en we moesten onze shuttle terug naar het hotel halen. We begonnen onze kleren bijeen te zoeken en dat was een hele opdracht tussen al die stomende seksscènes en hopen kleren en schoenen van iedereen…
Ik verliet de lounge niet voor ik de contactgegevens had van Vince & Ella, dit smaakte naar meer.

We verlieten met spijt het kasteel & namen een taxi naar ons hotel. We neukten nog heerlijk op onze kamer en gingen toen uitgeput slapen… ‘s Ochtends neukten we terug zodra onze ogen open gingen en later die dag nog eens. De geilheid houdt nu al 10 dagen non-stop aan, de herinneringen aan zo een geweldig feest dat uitgedraaid is op een heerlijke orgie zorgen voor continue opwinding… Ons eerste feest werd meteen een knaller. Een om nooit te vergeten. We verlangen al naar de volgende editie…

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Savanna

Hey!
Ik ben Savanna, 29 jaar en superseksueel. Mijn verhalen zijn een mix van waargebeurde verhalen en fantasieën.

Enjoy! 🙂

Dit verhaal is 14270 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Castle orgy”

Plaats een reactie