BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mooie en natte droom

Lieverd,

Afgelopen nacht niet zo heel goed geslapen …

Door die koffie denk ik 😉 …. Drink dat anders nooit ..

Maar …. Ik ben gigantisch ‘nat’ geworden – geweest afgelopen nacht … wist niet dat ik nog zó nat onderaan kón worden … en wel hierom ….

Ik start met vertellen …

Ik ga terug naar de apotheker ….
Het is er warm binnen en ik leg mijn jasje aan de kant …. Er is nog iemand voor mij … een oudere dame … ik wacht geduldig tot ze de apotheek uit is ..

Het is nu aan mij …. Ik heb mijn vibratortje bij me … en ik wil weten van de apotheker of ik mijn toestelletje op de correcte manier heb schoongemaakt ….
Ik heb een bloesje aan met een rokje .. en hoge laarsjes .. omdat het er vrij warm is – doe ik alvast enkele knoopjes los van mijn bloesje … eronder heb ik het halve bh’tje aan ….

De apotheker vraagt mij wat ik exact gedaan heb met mijn vibratortje zodat hij kan inschatten hoe ik het perfect terug schoonmaak …. Ik weet niet wat er exact gezegd of gevraagd is geweest …. Maar ik toon het hem voor … ik sta voor hem .. mijn bloesje is bovenaan helemaal los .. mijn borstjes met stijve tepeltjes duidelijk voor hem zichtbaar in het halve bh’tje … .. ik heb zin … ik doe mijn rokje omhoog … ik heb mijn gloednieuw sexy stringetje aan met pusch up kousen die vasthangen aan een jartellehoudertje …. Met mijn ene hand houd ik mijn lipjes open – met mijn andere hand vibreer ik mijn klitje .. ik sta ook voor een spiegel in de apotheek . …. Ik kijk af en toe naar mezelf in de spiegel – terwijl de apotheker meevolgt – wat ik doe …. Zodat hij de juiste tips kan geven om mijn vibratortje achteraf kraaknet te maken – klaar voor een volgend gebruik …
Ik neem mijn tijd – want het is zaaalig ….. ik word lekker nat .. ook de apotheker komt dichterbij – op ooghoogte van mijn kutje … en steekt een vinger in mijn kutje en gaat wat op en neer …… ik geniet mateloos .. hij ook .. hij vind mijn stringske super geil ……

Ik had niet opgemerkt – dat wanneer de oudere dame voor mij vertrok – een mooie man van Afrikaanse origine was binnengekomen … ik dacht dat ik alleen was met de apotheker ….. het is een bloedmooie man, 30tiger … groot ..met schouderlang nette Rasta’vlechtjes ..

Plots voel ik iemand net achter mij staan … die nieuwe apothekers’klant …. Hij kust mij zachtjes in mijn hals …. Met zijn vingers streelt en kneed hij zachtjes mijn borstjes en stijve tepeltjes ….. ik volg alles in de spiegel …. Mega lekker is dit … ik kom gigantisch klaar … de apotheker neemt mijn vibratortje aan terwijl ik mij terug netjes aankleed: rokje naar beneden – knoopjes toe van mijn bloesje … ik vraag hoeveel ik hem moet voor mijn grondig schoongemaakt vibratortje … dit is een klant service …. Hoort er bij … doet hij met plezier zo ….
Ik bedank hem en ga de apotheek uit.
Ik hoor mijn knappe rasta een glijmiddel bestellen – maar eenmaal buiten ga ik naar links … ik ben onderweg naar de concertzaal – ik pik een concertje mee – maar ben veel te vroeg …. Ik ben van plan om in de bar eerst een coupke te drinken ….
Ik ben onderweg …. En plots staat die mooie rasta bij me …. Hij moet ook die kant uit – toevallig gaat hij ook naar het concert – zijn vriendin zal hem later vervoegen – ze hebben later op de avond afgesproken – na het concert …
We besluiten samen wat te drinken en te kletsen..
We nemen een fles champagne in de bar van het concertgebouw – en starten met elkaar wat te leren kennen ….
Hij zegt dat hij onder de indruk was van mijn wel heel sexy stringetje dat hij gezien heeft bij de apotheker …
Ik leg uit dat ik deze nog maar recentelijk heb gekregen van mijn allerbeste vriend…
Een vriend die zeer gelukkig getrouwd is … maar die mij heel graag met mezelf ziet spelen en me graag ziet paraderen in heel sexy lingerie ….
De mooie rasta man blijkt iemand met heel veel mensenkennis …. En voelt aan dat ik heel gevoelig ben voor complimentjes ….
Hij vertelt mij dat hij het een overheerlijk bezoekje vond bij de apotheker …. En dat hij enorm genoten heeft van mijn kutje … met mijn lipjes …. En dat ik zo vrij met mezelf kon spelen terwijl hij alles kon meevolgen in de spiegel … ook de apotheker die met zijn vinger lekker op en neer ging in mijn perfect kaalgeschoren kutje … hij vond het overheerlijk van mij te hebben zien én horen klaarkomen in de apotheek …. Met ons 3’tjes …

Het concert start en we gaan beide samen maar boven naar de concertzaal – de muziek is zeer opzwepend …. Na een tijdje krijg ik het warm … hij opent deze keer enkele knopjes van mijn bloesje …. Mijn borstjes zijn terug zichtbaar … niemand merkt het … iedereen is met de muziek bezig …. En het is er donker …
Hij staat achter mij en met zijn linkerhand doet hij mijn rokje omhoog en begint met mijn kutje te spelen ….. ik leun tegen hem … heb een glaasje champagne in mijn hand en nip regelmatig van mijn glaasje … ondertussen staat hij wat meer naast mij en zijn rechterhand doet nu mijn rokje achteraan omhoog en een super gladde vinger – met glijmiddel – gaat zachtjes binnen in mijn kontje … mijn Rokje is nu helemaal omhoog … hij vingert mij ritmisch in mijn kutje met eerst een – daarna 2 vingers – later wanneer het zo nat is, komt een derde vinger erbij – met zijn duim vibreert hij mij klitje … terwijl een vinger van zijn rechterhand mijn kontje binnendringt en ook daar ritmisch op en neer gaat ….. met mijn glaasje champagne in mijn hand, geniet ik mateloos …
Hij fluistert dat ook hij ‘zin’ heeft en stelt voor dat ik buiten een sigaretje rook – hij gaat mee om mij te vergezellen .. mijn rokje valt terug op z’n plaats – maar ik vergeet mijn bloesje dicht te doen ..
We dalen de trappen af … er komt af en toe iemand de trappen op – ze glimlachen naar ons … ik ben me van geen kwaad bewust …
Buiten kiest hij het donkerste hoekje … gaat voor me staan – haalt zijn mooi lid uit zijn broek en doet terug mijn rokje helemaal omhoog .. hij draait mij om en neemt mij zo .. ritmisch … lekker diep in mij …. Hij vraagt of ik mijn vibratortje neem – mij terug naar hem draai en met mezelf speel terwijl hij mij verder neukt – mijn bloesje is nu helemaal open …. Op het moment dat ik een gigantisch orgasme krijg – komt hij ook klaar ….
Ik ben enorm nat tussen mijn beentjes …. Met zijn hand wrijft hij alles lekker uit – mijn beentjes plakken bijna aan elkaar van onze beide lichaamssappen ….
Ik rook nog een sigaretje .. zet me weer op orde : rokje naar beneden / bloesje dicht .. hij steekt zijn lid terug in zijn broek …

Ondertussen is het concert afgelopen – hij zegt dat hij zijn vriendin gaat zoeken – ze zou nu al moeten binnen zijn in de concertzaal …

Ik verlaat de plaats en ga terug naar mijn geparkeerde wagen ..
Er is veel wind – heb het idee dat mijn rokje wat opwaait – maar dit is nu aangenaam – dat droogt een beetje het plakkerig gevoel tussen mijn beentjes bovenaan ..
Dat andere concertgangers zo kunnen zien dat ik push up kousen met jartellen aan heb, vind ik niet erg .. ze mogen kijken – zo lang ze mij maar met rust laten ….

Ik passeer de apotheker .. deze is ondertussen gesloten ….

Maar wat een leuke en vooral voldane avond 😈

Ik heb dit verhaal deze nacht verzonnen …. Hoe overheerlijk ben ik kletsnat geweest vannacht !! Nooit

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 8980 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie