BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Data 1

Bram
Ik keek over mijn buik naar beneden en zag Vera. Met haar ene hand hield ze mijn stijf rechtopstaande paal omhoog, met haar andere schoof ze haar broekje opzij. Waarna ze zich behoedzaam liet zakken.
Het begon allemaal met het bedenken van een examenstunt. Onze gymnasiumklas kon onmogelijk het lyceum verlaten zonder een stunt. Maar welke ? De meeste waren al eens toegepast. Origineel zijn is heel moeilijk. Dus zat ik, Bram, met mijn beste vriend Karel te brainstormen. Na enige tijd kwamen Miranda en Jessica er ook bij zitten, maar vlotten wilde het niet. Totdat Karel zei: “Die Daniëls van biologie zit altijd te zeveren over het belang van data. Tot in onze werkstukken toe. Jongelui, denk eraan, dat je data op orde zijn. Het is de kurk van de wetenschap. Als we hem eens verzopen in de data?”

Dat klonk als een goed plan, maar het behoefde uitwerking. Welke data dan precies? En hoe gingen we die verzamelen? We besloten de rest van de klas er bij te halen. Jessica was altijd druk in de soos. Zij had een sleutel, en we besloten daar bijeen te komen, donderdag na het laatste uur. Dan was en niemand. De soos lag naast de fietsenkelder, een beetje afgezonderd van het hoofdgebouw. Het was een kelder, door de soosleden aantrekkelijk gemaakt met zitjes, bankjes, posters en opsmuk. Rond een uur of drie stroomden mijn klasgenoten binnen. We waren een hechte groep, grotendeels al vanaf de brugklas bij elkaar. Er waren zelden onderlinge problemen geweest. En we gingen van school af. Dat schept een band.

Nadat Jessica iedereen van een drankje voorzien had,”(”Wel betalen, dames en heren. De soos mag er niet onder lijden”) nam ik het woord en legde uit wat de bedoeling was. “Dus alleen data, die iets met onze klas te maken heeft?” was een vraag. “Jazeker, het kan van alles zijn. En op het laatst verdelen we de onderzochte onderwerpen en maakt ieder er iets moois van”, zei ik. De ideeën kwamen langzaam op. In welke huizen we wonen was er één. Welke vervoermiddelen we gebruikten om naar school te komen. En Sonja zei: “Het mag ook wel iets persoonlijker, hoor”. “Hoe dan?’ “Nou, welke sporten we doen”. “Ja hoe sterk we zijn”. Daarna werd het de kleur van onze ogen, simpel de lengte. Jessica, altijd Jessica had er al op gerekend, en enkele kleermakerscentimeters meegenomen. Eén voor éen lieten we ons meten, en kwamen zo tot een gemiddelde lengte. De sfeer werd, na nog een drankje, ongedwongener. Peter stelde voor om spierballen te meten. Iedereen deed mee, en we vonden, dat we er best gespierd vanaf kwamen. Daarna werd het idee borstomvang geopperd. De jongens stonden naast elkaar, en enkele meisjes, Suzanne, Kim en José stonden klaar met de centimeters. “Nee, niet zo”, zei Jasmijn. “Natuurlijk niet over de kleren heen, dan krijg je valse data”. Gewillig trokken de jongens hun sweaters, T-shirts en shirts uit, teneinde de meting nauwkeurig te kunnen laten zijn. Richard kreeg direct veel bewondering van de dames, hij had een geweldig sixpack. “Ja, de sportschool betaalt zich uit”’ grijnsde hij.

“We moeten deze data niet alleen aan de heren laten”, vond Eline. Met een zwierig gebaar trok zij haar sweater over het hoofd en stond daar vervolgens in een schattig lichtblauw behaatje. “Geen telefoons”, klonk de stem van Jessica, en dat zorgde ervoor, dat de situatie veilig bleef. Dat zorgde er ook voor, dat mensen moed kregen. Eline zorgde ervoor, dat ik een stijve kreeg, die kloppend tegen mijn onderbroek rustte. Dave greep een centimeter, en begon Elines borstomvang te meten. Ik kon duidelijk zien dat hij de gelegenheid te baat nam om zijn hand vol op haar behaatje te laten rusten, iets, wat ze niet erg scheen te vinden.

Ook Andrea en Eva trokken nu hun blousjes uit, en gaven ons een vrij zicht op hun witte en rode beha’s. Sein voor mij om Eva te gaan meten. Toen mijn hand op haar tietje bleef rusten hield ze even haar adem in, maar keek me daarna recht aan met een paar prachtige blauwe ogen. Ik streek met mijn vinger over de beha en voelde duidelijk een tepeltje verstijven. De centimeter mat en mijn vingers speelden een plezierig spel. Eva keek me mat schitterogen aan. “Ga door”, leek ze te zeggen, maar dat durfde ik niet. Ik gaf de maat door. Niet heel groot, in de buurt van Eline. Andrea was koploopster. “Waar blijf jij, Jacqueline”, vroeg Frans. “Nou, ik heb een klein probleempje”, antwoordde Jacqueline. “Voor elk probleem is een oplossing”, vond Frans. Jacqueline trok de trui over haar hoofd, en het probleem staarde ons aan: ze droeg geen beha. Had ze ook niet nodig, want twee stevige heuvels staarden ons aan. Mijn lul werd er opstandiger van, en zo te zien hadden meer jongens er een probleem mee.

Dave was al weer aan het meten. Hij noemde een getal en voegde erbij: “Dat kan beter”. “Hoe dan”, vroeg Jacqueline en het volgende ogenblik sloten Daves lippen zich om haar rechterborst. Ze hijgde even, en ontspande toen. Haar hand ging strelend over zijn hoofd. Hij verkende haar borst en ging over op de tweede. Toen hij ophield priemden twee tepels naar voren, en inderdaad was de maat toegenomen. “Kom op dames”, nodigde Peter uit. “Laat je allemaal zo meten, dan krijgen we de eerlijkste cijfers”. “Dat gaat zomaar niet”, zei Vera. “Daar willen we wel wat voor terug”. “Wat dan?”, vroeg Frans onnozel, maar ik voelde de bui al hangen. “Weten wie van jullie de grootste heeft”, bevestigde Vera mijn vermoedens. Ik stond direct vooraan. Enkele meisjes gristen naar de centimeters, en in no time stonden ze klaar om te gaan meten. Ik keek omlaag en zag het blonde kopje van Eline, zij zat geknield voor me en keek verwachtingsvol omhoog. Het volgende moment leek op synchroonzwemmen, maar dan anders.

Vijf paar meisjeshanden grepen naar een broekriem, wurmden met een gulp, en trokken een bovenbroek naar beneden. Het volgende moment voelde ik Elines handje bij de band van mijn onderbroek, en met een ruk bevrijde ze mijn penis uit zijn gevangenis. Ze liet hem niet ontsnappen, greep hem en legde de centimeter erlangs, en vervolgens eromheen. Ondertussen kneep ze zachtjes liefkozend in mijn ballen. Ik keek naast me, en zag dat Frans en Robbert zich een zelfde behandeling lieten welgevallen door Kiki en Jacqueline. “Dat kan beter”, mompelde Eline . Ze schoof mijn voorhuid terug en bekeek de paarse eikel met grote belangstelling. “Kom op”, dacht ik,”Ga door”, maar ik durfde niets te zeggen, het moment niet te verstoren. Even keek ze nog bedenkelijk, toen boog ze zich voorzichtig naar voren en sloot haar lippen over de kop van mijn penis. Met één hand zachtjes masserend begon ze te zuigen. Ik sloot even mijn ogen, en waande mezelf in de zevende hemel.

Ook naast me hoorde ik zuigende geluiden, en weer kijkend zag ik, dat alle meisjes de jongens dezelfde behandeling gaven. Ik voelde het zaad borrelen, en zocht naar een pauze, want zo snel wilde ik niet klaarkomen. Dus bukte ik en maakte de sluiting van Elines behaatje los. Daarna zakte ik achterover op de grond en voelde haar tong als een razende over de schacht van mijn lul gaan. Ik begon haar borsten te strelen. Even later lagen we in standje 69, en kon ik mijn aandacht aan het verwijderen van haar broek wijden, daarna gleden mijn vingers onder de band van haar eveneens lichtblauwe slipje en pelde ik het over haar billen naar beneden. Toen het broekje om haar kuiten hing schopte ze het ongeduldig naar achteren, ergens de zaal in. Haar kutje, open en nat, zweefde nu boven mijn ogen, Ik hapte ernaar. Gulzig gleed mijn tong over haar kutlippen, vond een stijfstaande clitoris.

Eline begon te kreunen. “Ga door, o, zo lekker”, mompelde ze. Haar aandacht was nu even van mijn penis afgeleid. Maar er waren er meer, die daar belangstelling voor hadden. Ik zoog me vast aan de clitoris en genoot van de jongemeisjessappen, die in mijn mond kwamen. “O, jaaaa, ik kom….”, kreunde Eline, en trok haar benen spastisch samen. Kreunend rolde ze van me af. Ik kreeg geen tijd om bij te komen. Ik voelde andere handen aan mijn lul, fijne, tere handjes. Iemand schoof er iets omheen…Een condoom. Ik keek over mijn buik naar beneden en zag Vera. Haar korte rokje zat opgestroopt over haar middel. Met haar ene hand hield ze mijn stijfrechtopstaande paal omhoog, met de andere schoof ze haar broekje opzij, waarna ze zich behoedzaam liet zakken.

Ik voelde haar heerlijk nauwe kutje om mijn lul, ze liet zich er helemaal op spiesen, en ik begon stotende bewegingen te maken, die ze enthousiast beantwoordde. Ik vond het ongelooflijk geil, dat handje dat het broekje opzij hield, mijn paal, die nu diep in Vera rondbewoog. Haar sappen smeerden mijn lul maar haar kutje was zo nauw dat zij me in een verrukkelijke omklemming hield. Ze kwam nu op me liggen en onze tongen vonden elkaar. Dit hield ik niet lang vol. Ik voelde het zaad uit mijn ballen spuiten en het condoom vulde zich. Ogenblikkelijk verslapte mijn lul, en ik zag teleurstelling in Vera’s blauwe ogen. Maar ik zette mijn mond voor haar vulva en voor de tweede keer in enkele minuten befte ik een mooi meisje naar een hoogtepunt. Terwijl Vera lag uit te hijgen keek ik om me heen. Het landschap had zich in een oogwenk enorm veranderd. Overal lagen kledingstukken, overal waren paartjes druk met elkaar in de weer. Iemand had gezorgd voor condooms en zelfs glijmiddel was aanwezig. Ik zag tenminste Harrie, achter Louise staand, haar kontje insmeren met spul uit een spuitfles.

“Nu ga je iets beleven, schatje”, zei hij. “Ontspan je, laat gaan”. “Maar niemand heeft me daar ooit eerder genomen”, zei Louise. “Voor alles is een eerste keer”, repliceerde Harrie, en hij plaatste zijn lid voor haar kleine opening. Behoedzaam zette hij druk. Enkele centimeters verdween de lul in het aarsje, Louise begon te kreunen “O, hij is te groot, die kan ik nooit hebben, niet daar”, maar Harrie liet zich niet afleiden. Hij stootte langzaam verder, en ik kon zien, dat Louise haar best deed zich te ontspannen. Langzaam verdween de hele lul, en daarna begon Harrie heen en weer te bewegen. Het duurde niet lang, of Louise deed dapper mee, terwijl Harrie al stotend ook nog tijd vond haar klitje te masseren. Louise draaide met haar ogen, haar mond likte langs haat lippen, en ze stootte orgastische geluiden uit.

Freek had Anne in een intense tongzoen. Anne was altijd een bescheiden, beetje verlegen meisje geweest, met een prachtig figuurtje, mooie ronde borsten en een strak kontje, vaak in een korte rok gestoken waar je net niet onder kon kijken. Want zo uitdagend was ze ook weer wel. Freek was een beetje een stoere jongen, halflang krullend haar en een zinnelijke mond waaromheen donshaartjes dansten. zijn handen schoven haar rokje omhoog, en een prachtig, zwart kanten slipje kwam tevoorschijn. Eindelijk hadden we daar eens zicht op. De handen gingen verder met verkennen, streelden haar billen, om uit te komen bij de voorkant. “Je druipt liefje”, mompelde hij. “Hoor wie het zegt”, repliceerde Anne. Haar hand was onder zijn broeksband verdwenen, en kennelijk beviel het wel wat ze daar voelde.

Freek maakte zijn knoop los en de broek zakte naar beneden. Hij onderbrak zijn liefkozingen heel even om zich te bevrijden van overtollig leer en textiel, om vervolgens Annes billen weer te omvatten. Hij trok haar slipje naar beneden, en zijn vingers speelden met haar poesje. Ze had zich geschoren, en dat wond hem des te meer op. Zij trok zijn rode boxershort ook naar beneden en omvatte zijn lul. Even reden ze tegen elkaar op, toen draaide Freek haar vriendelijk om, zodat ze op haar knieën kwam, met haar kontje uitnodigend naar haar toe. “Dit wil ik”, zei Freek, en hij smeerde haar aarsje in met wat glijmiddel. “O, nee, protesteerde Anne. “Je bent veel te groot, dat past nooit”. “Laat mij helpen”, zei ik. Tot mijn eigen verwondering was mijn pik alweer tot vol leven gekomen. Ik deed een nieuw condoom om , schoof me onder Anne, hield de schacht omhoog en zei: “Laat je maar zakken, lieverd”. Even keek Anne me weifelend aan, toen liet ze zich zakken en ik voelde haar om me heen komen. Langzaam bewoog ik in haar.

Ze hijgde, keek me met grote ogen aan, en ik voelde haar kutje melkend bewegen. Maar het volgende moment was Freek daar. Hij hield zijn eikel voor haar aars en stootte langzaam naar binnen. Annes bruine ogen verwijdden zich toen ze voelde wat er gebeurde. Even leek ze in paniek te raken, maar haar gezicht ontspande. “O, ja”, mompelde ze. “Heerlijk. Ik word helemaal gevuld, ik voel jullie alletwee, o, zo lekker, ga door”. Dat hoefde ze geen twee keer te zeggen, Freek en ik stootten elkaar tegemoet en Anne jubelde het uit. Ik voelde Freeks lul binnendoor, en stelde me voor dat hij mij ook voelde. Ineens stond Frans voor Anne. Hij was volledig naakt, en hield zijn lul uitnodigend voor haar mond. “Je hebt nog één gaatje over, schatje”, zei hij. Annes lippen sloten zich om zijn schacht, ze begon als een wilde te zuigen, en Frans maakte stotende bewegingen in haar mond, hij verdween bijna tot aan zijn ballen. Freek was de eerste, die met een kreet klaarkwam, gevolgd door Anne. Er ging een siddering door haar lijf, nadat haar billen volgespoten werden. Ook Frans kon zich niet meer beheersen. Hij trok zij lul terug, bewoog zijn voorhuid twee keer op handbediening en spoot haar gezicht onder.

Dat was genoeg voor mij, dat smoeltje vol verse room. Schokkend spoot ik mijn tweede condoom vol. Als vanzelf floepte mijn slap wordende lul uit haar genotsgaatje. “Wauw”, hijgde Anne. “Dat was gaaf”. Zowel Frans als Freek likten al zoenend haar gezicht schoon, en ik gaf haar een zakdoek.
Ik was nu even uitgeput en had tijd om eens rond te kijken. Ik ging rustig overeind zitten en mijn ogen dwaalden rond. Overal waren paartjes en triootjes druk met elkaar. Kledingstukken lagen her en der, de zitjes werden gebruikt, maar dan anders. Er hing een geur van seks, van genotssappen. John en Sjaak waren met elkaar bezig, evenals Esther en Margriet. John bewoog zijn hand ritmisch om de schacht van Sjaak, Sjaak had zijn ogen dicht, kennelijk om zo dicht mogelijk bij het gevoel te komen.

Margriet lag wijdbeens, terwijl Esther haar kutje lag te likken, alsof haar leven er van afhing. Margriets handen lagen om het hoofd van Esther, en ze kreunde luid. Zonder haar werk aan het kutje van Margriet te onderbreken rommelde Esther nu even in haar tasje en haalde een kleine roze vibrator tevoorschijn. “De beste vriend voor een dame”, mompelde ze. Ze drukte op een knopje en liet de kop van de vibrator plagend over Margriets klitje gaan. Margriet begon te kronkelen. “O, Es, die wil ik ook. Waar heb je hem vandaan? Ben je bij Christine le Duc naar binnen geweest of heb je hem per postorder besteld?” “Kruidvat”, mompelde Esther. Ze bewoog de vibrator steeds strelend over Margriets kutje, en duwde hem af en toe een klein stukje naar binnen. Margriet draaide met haar hoofd heen en weer op het kussen waar ze op lag, haar ogen rolden in haar kassen.

Haar benen gingen wijd en weer toe, knepen spasmodisch samen , gingen weer uit elkaar om ruim toegang te verschaffen aan de roze plagerij. En Esther keek haar aan met een glimlach rond de lippen. Plotseling voelde ze een hand aan haar broekriem en geschrokken keek ze om Het was Eva, die ook aan het feestje wilde deelnemen. Daar had Esther geen bezwaar tegen. Zonder haar aandacht voor Margriet te verliezen strekte ze zich, zodat Eva haar broek uit kon sjorren. In één moeite ging het witte slipje mee, en Eva strekte haar hand om het poesje van Esther te verwennen. Dat was al kletsnat. Eva legde zich op de rug en zoog zich vast aan Esthers kut. Die kneep haar benen om Eva’s hoofd.

Ik dacht dat ik aan het eind van mijn latijn was, maar een rode wolk zweefde op me toe. Het was Dana, gehuld in een vlammend rode jurk die naast me ging zitten. “Doe je niet meer mee, Bram”, vroeg ze vriendelijk. Dana was een meisje, dat altijd net tegen de draad in was. Ze was mooi, maar liet haar zwarte, krullende haren als een ragebol om haar hoofd dansen. Make up gebruikte ze in mijn ogen, net iets te overdreven, vuurrode lippen, zware, donkere accenten rond de ogen, kortom, gothic. Ze was slank met niet te grote borsten en smalle heupen. Ze kon je zo intens aankijken, dat je er verlegen van werd en dat was precies wat ze nu deed. “ Ik heb het een beetje gehad , geloof ik”, zei ik. “De geest wil wel, maar de kleine Bram doet niet meer mee”. Eens kijken of daar wat aan te doen is”, antwoordden Dana.

(Wordt vervolgd)

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 11368 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Data 1”

Plaats een reactie