BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Horny Cops deel 3. Jack in de aanval

Eva liep zich de benen uit t lijf die zondag. Er was een doop geweest en uiteraard was zij deel van de dames, de zusters noemen ze hen in de kerk, die voor hapjes en drankjes na de dienst zorgden. Het was echt gezellig maar ook echt druk. Vooral de zelf gebakken appeltaart viel goed in de smaak. De dienbladen waren alweer bijna leeg. Ze zou even snel meer bijhalen uit de keuken.Zacht neuriend stond ze 2 verse taarten aan te snijden. Toen ze opeens een hand op haar rug voelde. Ze schrok heftig en toen ze zich omdraaide keek ze in het lachende gezicht van iemand die ze niet direct herkende.

Hallo mooie vrouw, zei hij zacht. Ahh James, bracht ze uit. de collega van haar man, Kees. Sorry James, ik herkende je niet direct zo zonder uniform. Jack, het is Jack, verbeterde hij haar. En ik zou zo een lekkere dame zeker altijd herkennen, zei Jack haar. Eva ging verder met het aansnijden van de taarten. Tijd niet gezien Jack, wat brengt jou hier, vroeg ze. Jij, zei hij en tegelijk pakte hij haar vast rond haar middel. Eva kreeg het even spaansbenauwd. Uhhh , ja vast wel. En ze schudde hem van zich af. Ja echt wel, zei Jack en hij sloot zijn armen weer om haar heen, nu hoger, hij duwde zo haar borsten gewoon omhoog. JACK, verdomme man, hou s effe op, Eva was nu best beetje pissig aan het worden. Ik weet wat voor lekker lijf onder dit tuttig kerk-oma pakje zit, zei hij in haar oor, haar nog steeds stevig vast houdend. Eva stribbelde tegen maar Jack ging rustig verder. Ik weet dat rode lingerie jou sexy staat. Dat je een mooie donkere dot haar op je kut hebt. Eva was even stil.

Kees? zitten Kees en jij jullie sexleven te bespreken? vroeg Eva zich nu af. Kees? nee dat is een sissy, vergeet hem maar, hijgde Jack in haar oor . Ik weet, ging Jack verder, dat je van jonge jongens lullen houd. Zo jong als je zoon zelfs. Nu was Eva even helemaal stil. Hoe weet….?? begon ze maar ze slikte de rest van de zin in. Ik weet gewoon, zei Jack hees. Intussen hadden zijn handen onder haar jasje haar tieten omhult. Hij kneedde de grote stevige bollen zacht. Hij voelde hoe haar tepels hard werden. Weer begon Eva tegen te stribbelen en te schelden. Sssshh , ik zal niemand wat vertellen. Wees niet bang geile meid van me. Eva siste direct terug: ik ben jouw meid niet en zeker niet je geile meid. Ohhhh, zei Jack met een gemene lach, Jij bent zeer zeker wel geil. Die nylons die je nu aan hebt, die mag je aanhouden in ons bed hoor… Eva stribbelde tegen en besefte dat ze eigenlijk ook bang was nu. Wat wist hij verdomme en wat ging hij doen. Haar nog steeds in de klem met 1 hand, gleed de andere hand nu over haar in zwarte nylon verpakte been, langs haar knie langzaam over haar dij onder haar rokje.

Jack , hou op, ga weg. Eva sloeg hard op zn hand, zette haar nagels in zn arm maar Jack lachte alleen maar. Jack verdomme ik ken jou niet eens, jammerde ze. Maar zoals je merkt ken ik jou wel meisje, hijgde hij in haar nek. En ik weet dat je een echte vent nodig hebt. En met dat voelde Eva hoe zij hand nu haar kruis greep. Vingers volgden door de stof van haar (rode) slipje haar gleuf. Voetstappen in de gang. Wordt vervolgd, fluisterde Jack in haar oor. En weg was hij. Eva was nog even van haar stuk, bang , boos, pissig eigenlijk, maar ze voelde dat haar spleetje wel nat was geworden. Dat uberhaupt een andere man haar nog sexy bleek te vinden was ook best wel vleiend. Maar GVD, vloeken in de kerk mag niet maar, wat dacht die klote James of Jack of Yank nou eigenlijk wel niet.

Die middag liep ze toch nog verder rond met kriebels tussen haar benen en als ze bij Jack in de buurt kwam voelde ze hoe zijn ogen haar uitkleden en kreeg ze direct kippenvel en stijve tepels. Die middag direct na de kerk sleurde ze Kees mee naar boven. De compleet overdonderde Kees liet zich meeslepen. Huh , is dit Eva, sex op zondag??? Al op de trap draaide Eva zich plots om en liet zich zakken, trok zijn riem los en wreef over zn pik die direct reageerde. Ze liet zijn steigerende lul uit zn gulp glippen en likte gulzig aan de grote paarse eikel. Shit Eva, wat heb jij?? Kom lieverd, hijgde ze haar echtgenoot toe, neem me als een echte ruige vent. En dat liet Kees zich geen twee keer zeggen. Kom maar mee naar boven sletje van me, zei hij hees, beter daar dan dat Ton ons ziet, wat moet die dan wel niet van zn ouders denken, grinnikte Kees. In de slaapkamer duwde hij haar op het bed, zonder zn nette pak uit te trekken rukte haar panties en slip uit. Was even verbaasd dat ze al zo nat was, dat was lang geleden zeg. Haar slip was echt drijf nat, en haar kut stond gewoon open van verlangen.

Fuck, ze is echt geil, dacht hij en ramde zijn stijve zonder verder voorspel diep in haar natte flamoes. Verdomme wat ben je een lekker wijf, kreunde hij. Jij wilt ruig he? En hij draaide zijn vrouw op haar knieen, kont omhoog. Hier heb je t ruig, siste hij en ramde zijn lul in haar reet. Lekker je geile dikke kont neuken jij geile hoer. Eva kwam bijna gillend klaar, wauw wat was dit lekker na al die opgebouwde spanning met die Jack. Ze spande haar sluit spier om Kees zn lul, reikte tussen haar benen en speelde met zn ballen. Kees zn hoofd was al rood van de inspanning maar nu ontplofte hij bijna, en zn ballen ontplofden diep in de ronde zachte dikke kont van zn vrouw. Ton had het begin op de trap gezien en aan zn ouders slaapkamerdeur staan luisteren. Nog geen 2 seconden na zn pa kwam ook hij zuchtend klaar. 10 minuten later zaten ze beneden aan tafel. Kees zn mobje ging, Hey Jack, alles okay? Ja hoor en met jou ook denk ik, vroeg Jack. Was t lekker? Huh, was Kees zn verbaasde reactie. Was t lekker? ging Jack verder. Jullie gingen zo snel naar huis, volgens mij kon je meisje niet wachten tot ze jouw in zich voelde… Kees verbrak het gesprek in verwarring.

Idioot, zei hij, en vertelde Eva wat Jack net had gevraagd. Eva voelde zich even schuldig maar direct ook weer opgewonden door de gedachtes aan die middag. Jeetje wat een klootzak, bracht ze gemaakt verontwaardigd uit. Woensdagavond, zaalvoetbal, het is al jaren de gewoonte dat Kees rond 8 uur Jack afhaalt, Kees is tenslotte de enige die niet drinkt, de BOB. Half 7, de bel gaat. Eva staat toch al in de keuken en doet open, ze verwachtten niemand. Als ze open doet staat haar hart even stil. Hi James, uhh Jack, wat doe jij hier. Ik was toch in de buurt, bulderde Jack hard zodat het binnen ook te horen was. En terwijl hij brutaal naar binnen stapte fluisterend: onzin, ik wilde mijn geile meisje weer even zien. En voor Eva iets kon zeggen of doen omvatte zijn grote handen haar kont, werd ze tegen Jack aangetrokken en sloten zijn lippen zich om haar lippen. Zijn tong gleed naar binnen en hoewel haar kop zei hem weg te duwen, begon haar tong een heerlijk spel met zijn tong. Jack? hoorde ze Kees binnen roepen. Snel herstelde Eva zich weer en liep voor Jack uit de kamer in. Jack greep nog net even haar kont. Eva voelde haar schaamstreek samentrekken en haar tepels stijf worden. Shit, dit moet Kees wel gezien hebben. Na wat geklets over het weer verdween Kees naar boven, hij had zn uniform nog aan en moest zn tas nog inpakken.

De woonkamerdeur was nog niet dicht of Jack zat naast Eva op de bank. Dit vind Eva net wat te spannend en duwde hem weg. Maar Jack dacht genoeg tijd te hebben en nam haar weer in zn armen, zijn lippen overal; haar nek, haar gezicht, haar hals, net de blote bovenkant van haar decollete en toen weer vol op haar mond. Eva was overmand door lust, een lust die ze lang niet zo gevoeld had. Ze voelde hoe zijn vingers over haar nylon been, haar dij , onder haar rok nu tegen haar kruis aan duwden. Eva gleed gewoon bijna van de bank, zo opgewonden was ze. Haar benen wijd. Jack drukte door de stof van de pantie en slip heen tussen haar natte flappen. Zijn duim drukte op haar clit. Eva wist niet hoe ze het had. Tweestrijd tussen haar hoofd en lijf. Ze hoorden Kees boven heen en weer lopen. Maar dat maakte de hele situatie alleen maar geiler vond Eva. En Ton, haar zoon was ook thuis. Die was toch wel op zn kamer? Ach wat kan het mij verrotten, dacht ze en beantwoorde Jacks kussen vol overgave en greep gretig in zn kruis Wauw dat voelde lekker gevuld, dat voelde goed.

Voetstappen op de trap, Kees kwam naar beneden. Hi Pa, hoorde ze Ton zeggen die de trap op schoot. Vanavond echte kousen, jarretels en geen slip, hijgde Jack terwijl ze zich van elkaar losmaakten. En geen bh, voegde hij er nog aan toe. Klaar? vroeg Kees die zn kop om de hoek stak. Voor nu wel, zei Jack met een knipoog naar Eva. Eva bleef achter met een drijvend natte kut en een heel slecht geweten. Zo bleef ze ruim 10 minuten zitten. Toen had het duiveltje op haar schouder gewonnen en liep ze vastberaden naar boven. Naakt stond ze voor de spiegel en voor het eerst sinds een lange tijd wist ze dat ze sexy was. Ze trok haar gordeltje aan, heeeeel langzaam de zijde kousen. De naad op je kuit recht krijgen was een kunst, maar ze kende de truukjes. Weer stond ze voor de spiegel. Ze kon aan de glinsterende druppeltjes in haar schaamhaar zien dat ze nat was, echt nat en echt geil.Van achteruit haar kousen lade haalde ze haar vibrator. Even een voor proefje. Ze ging lekker op bed liggen, benen wijd, kussens onder haar knieen. Ze liet de trillende staaf over haar tepels glijden. Even stak ze m in haar mond. Ze moest denken aan de spannende pijpbeurt met Kees op de trap die middag. Ze voelde zich een echt hoertje even. En ze had de leiding, dat was ook een opwindend gevoel. Ze moest ook denken aan wat ze bij Jack had gevoeld, die wilde ze ook wel eens proeven.

De vib dreef ze met gemak tussen haar schaamlippen haar flamoes in. En uit en in en uit en in en dieper. Fuck wat was ze geil. Met haar vrije hand trok ze hard aan haar tepels. De tepels waar die Jack aan had gezeten. Ze ramde de vibrator harder naar binnen en liet m even flink brommen in haar schede. Ja,jaa, wauw jaaaaa kreunde ze. Toen pas hoorde ze geluid bij de slaapkamer deur. Vorige keer had ze haar zoon betrapt, nu was het haar beurt om in een noodgang een deken over zich te trekken. Met de nog zoemende vib in haar kut keek ze haar zoon boos aan. Ton stond haar ongegeneerd te bekijken met zn lul in de hand. Och jongen, zuchtte Eva , we zouden het er nooit meer over hebben en zeer zeker nooit meer doen, zei ze zacht, weet je nog? En het klonk oprecht maar haar ogen waren gefixeerd op zijn jonge krachtige lul die recht op stond. Ohhhh, hier ga ik spijt van krijgen, ze haalde diep adem , kom hier jongen, kom bij je mamma. Met twee stappen stond Ton naast haar bed. Zn broek al op de enkels. Wist wel dat je geil was, zei hij met net de verkeerde toon. Let op je woorden, ik ben nog altijd je moeder, snauwde Eva.

Maar moeder of niet, Ton voelde hoe haar zachte hand zijn pik ferm beet nam. Hoe zijn eikel werd bloot getrokken en hoe toen haar warme natte tong over zijn pik gleed. Van zn pis gaatje tot onder zijn gladde zak. Eva genoot van de lange spitse lul en kale ballen. Haar hand gleed over het strakke haarloze lijf van haar zoon. Hij stootte in haar zuigende mond. Wat een lekker pijpebekkie, hijgde hij. Harde tik op zn kont, let op je taal, zei zn moeder met volle mond. Ton graaide naar de dansende grote zachte tieten van zn moeder maar weer een tik. We zouden dit al niet moeten doen, jammerde Eva, en dan jij ook je moeder nog gekker maken. Ze schudde van nee. Maar ging onverminderd door zijn pik diep in haar mond te nemen en zijn ballen op te zuigen. Ton stond er wat hulpeloos bij en begon weer te stoten. Eva werd steeds heter van die heerlijke frisse jongenspik en dat lekkere bijna meisjesachtig lijf zo zonder haar groei, strak en een ronde kont.

Ze nam zijn hand, stopte er de vibrator in: aan de slag jongen, zei ze hees, laat mamma lekker klaar komen. Drijfnat was haar neukgleuf dus de kunstlul gleed zonder moeite naar binnen. Terwijl zn moeder heerlijk met zn cock speelde lag Ton nu half over haar. Trok met 1 hand haar kut open en duwde met de andere hand de grote trillende staaf naar binnen. Hij zag hoe tussen de wilde haren haar roze lange kutflappen zich vast zogen aan de dikke zwarte vibrator. Hij hoorde het soppen. Shit, nu hield hij t zelf niet meer, hij ging klaarkomen. En hoe…. Eva merkte aan zn zak en het wilder kloppen van zn pik dat het niet lang meer zou duren. Kom jonge, geef je moeder je geil. Kom geef mamma je sperma. En weer zoog ze zijn eikel in haar warme mond. Ton begin wild te stoten en spoot zn ballen leeg. Het gutste er in een stoot of 5 uit. Eva verslikte zich bijna maar genoot. Haar zoon spoot haar weer vol, en dat idee deed ook haar klaarkomen.

Hoewel ze echt goed was klaargekomen, zei Eva met wat wanhoop, ohhh jongen, Ton, dit gaat fout. Dit is zoooo fout. Kan echt nooit meer gebeuren. Ze keek hem aan, als ik volgende keer weer zwak ben, sprak ze plechtig, dan moet jij sterk zijn jongen. Beloof me dat. Ton zei niks, hij verdween naar zn kamer. Eva moest even bij komen. Ze dacht ook weer aan Jack, en waarom ze zich had omgekleed. Ze vervloekte zichzelf maar kon t niet helpen dat ze weer de kriebels kreeg. Haar kutje wilde meer. En ze was wel heel benieuwd wat Jack in gedachten had. Die vent is gek en onvoorspelbaar. En dat vond ze best spannend. Zijn brutaliteit en zn complimentjes waren ook opwindend voor haar. Dus…. zich opfrissen en afwachten. Zelfde outfit als ze aan had die avond, anders zou Kees t meteen zien. Maar kousen , jarretelles, gordeltje, geen slip, geen bh. En het lange wachten begon.

Het was een goede wedstrijd, Kees en Jack speelden voor de lol maar winnen maakte het nog leuker. Al bij het douchen begon Jack over dat het andere team niet zo gezellig was dus hij geen behoefte had aan de derde helft. Maar jij hebt vast wel wat koud staan? Toch! Vroeg hij aan Kees. Kees had geen behoefte aan thuis drinken maar wilde geen party-pooper zijn dus zo kwamen ze aan de keukentafel te zitten. Biertjes en snacks op tafel. Jack had Kees met zn rug naar de kamer gezet. Hij zat tegenover hem en had goed zicht op de kamer in. De bank waar Eva tv zat te kijken. Eva nog steeds in de zenuwen maar nu Jack daar zat met zn hongerige ogen, wetend dat ze geen slipje en geen bh droeg, dat was nog opwindender dan ze had kunnen denken. Bij binnenkomst had hij al snel zijn hand over haar tepel laten glijden. Twee kussen op de wang maar de derde vol op haar mond die ze direct open deed voor hem. Kees had even vreemd gekeken. Toen Jack opmerkingen maakte over haar sexy pakje, dat hij de naad van de kousen zou willen volgen, dat ze precies de goede lipstick op had… toen keek Kees moeilijk naar zei niks.

Nu zat ze daar op de bank, Jack keek haar strak aan. Even begreep ze zijn gebaren niet. Jack zat te denken hoe dit goed aan te pakken. Hij had al gevoeld dat Eva geen bh droeg. Zoals hij had gevraagd, nou ja, gevraagd nu ook weer niet echt. Hoe kon hij nu weten of ze ook geen slip aan had? Terwijl hij en Kees over werk roddelen en over voetbal hadden, probeerde hij Eva te gebaren haar benen wijd te doen voor hem. En verdomd, ze deed het. Hij keek een stuk onder haar rok. En langzaam trok ze die verder omhoog. Kees moest eens weten. Zijn vrouw zat Jack op te geilen waar hij bij was, waar hij tussen zat. Eva genoot van het spel, ze had zijn blik gevangen. Langzaam trok ze haar rokje omhoog. Ze voelde gewoon hoe zijn ogen over haar dijen gleden. Nu moest hij wel de boord van haar panties zien. Even deed ze alsof ze niet verder durfde en trok haar rokje weer omlaag. Toen in 1x helemaal naar boven en haar benen wijd. Jack verslikte zich even, hij keek nu vol tegen de rijpe behaarde kut van de vrouw van Kees aan. Ze zat letterlijk 5 meter bij hem vandaan, 3 meter achter haar man. Hij kon haar geil gewoon ruiken.

Ze hadden het nu over de vrouwelijke collegas en hoe die eruit zien, zich kleden en gedroegen. Zitten best wat sexy dingen tussen, beaamde Kees. Nou, jouw vroúw mag er ook zijn hoor Kees, antwoorde Jack. Nu was het Kees die zich verslikte. Hij was bang dat Jack zn mond voorbij zou praten en Eva dus zou horen over de spy-cam en dat ze samen haar met haar zoon hadden bespied. Echt wel, lekkere meid hoor die Eva, ging Jack verder. Ja, ja voor haar leeftijd zeker niet slecht, antwoorde Kees bedeesd en lichtelijk in paniek. Voor haar leeftijd??? bracht Jack verbaasd uit, man je bent gek, niks met leeftijd te maken ze is gewoon erg sexy! Kees gebaarde dat hij rustig moest zijn en siste zachtjes dat Jack moest ophouden. Daar houd Eva niet van, zei hij, hou je in Jack, we zitten niet in de kroeg! Maar kijk dan zelf eens, ging Jack verder, hij vond dat t spelletje te lang duurde al. Kom s hier Eva! riep hij over Kees ‘ schouder. Eva schrok dat hij zo direct was en met knikkende knieën liep ze naar de heren.

Eigenlijk wel bang voor wat die leipe Jack zou willen. Ze stond naast de tafel en wachtte beetje bevend af. Kees wist even niet wat er allemaal gebeurde. Kijk eens wat een lekkere tieten daar hangen man, begon Jack, moet je die tepels zien. En met dat wreef hij even over Evas linker borst, haar tepels staken direct door de stof van haar blouse heen. Kees sprong op, GVD Jack… Maar Jack duwde hem terug in zn stoel. Rustig maar gast, geintje. Maar ik meen t, ze is een lekker stuk die vrouw van jou. En hij keek weer naar Eva. Man wat een memmen en wat een spenen. Mag ik? vroeg hij aan Eva. En bracht zijn hand al omhoog. Nu schrok Eva pas echt, maar tegelijkertijd maakte Jacks manier van doen, en de bult die ze eerder had gevoeld haar best geil. Ze keek eerst Kees aan, die verdwaasd beurtelings naar Jack en Eva zat te staren. Ze keek letterlijk en figuurlijk op hem neer en dat was een yessss gevoel. En terwijl ze Kees nu recht in zn ogen keek zei ze: Jazeker Jack, pak mn tieten maar s lekker.

Haar blik verraadde Kees dat tegenspraak niet werd geduld. Hij zag hoe Jack op stond en de borsten van zijn vrouw door de stof van haar blouse begon te masseren. Haar tepels keihard. Waarom droeg ze verdomme geen BH??? Gaat effe zitten Jack, verbrak Eva opeens de betovering, en jij ook lekkere vent, zei ze tegen Kees. Ton is thuis en ik wil niet dat mijn zoon dit allemaal ziet. Ging Eva verder. Ik gooi even wat zakken chips en een fles cola zijn kamer in en dan is hij wel weer zoet voor een uur of 2 achter zn PS5. En ze verdween haastig uit de kamer. Fuck it Jack, siste Kees, wat ben jij van plan zeg? Je gaat hier toch niet effe vertellen wat we hebben gedaan??? Kees klonk beetje in paniek. En uhh, hou je een beetje in zeg, wel mijn vrouw hoor, protesteerde Kees ook nog zwakjes, en ik zit er verdomme gewoon bij ja. Doe s normaal man.

Jack keek hem aan met een grote glimlach op zn bek. Hey gast, natuurlijk vertel ik haar niks. En hij haalde zn schouders op, je kent me toch! Speel nou maar gewoon mee dan zal ze van mij nooit iets horen hoor. Twee zachte handen trokken Kees van achteren weer terug in zn stoel. Hij voelde de warmte van de huid van zn vrouw, dat kon alleen betekenen…. Lekker zitten blijven schat, onze zoon is in game land dus die is niet meer op deze wereld. Ga jij nu maar s zien hoe een lekkere ruige man je vrouwtje verwennen kan. En toen stapte ze naar voren, inderdaad met ontbloot bovenlijf. Dit wilde je toch, Jack? vroeg ze heel liefjes. En ze nam Jacks hoofd vast en duwde die tussen haar stevige grote tieten. Ze wreef haar stijve tepels over zijn gezicht, hij hapte ernaar en kreeg er een te pakken. Zoog er lekker hard op en nam nu in iedere hand een grote uier en kneedde het stevig. Kees hapte naar adem. GVD vloekte hij maar 1 blik van Eva deed hem zwijgen en weer op zn stoel zakken. Het was een blik van ongekende lust en ook een dwingende blik die aangaf dat ze geen tegenspraak duldde.

Haar handen gingen door Jacks golvende haren, ze stuurde hem van tepel naar tepel. Ze boog zich voorover en hun tongen vonden elkaar weer en intussen trok Eva wild aan Jack zn kleren. Kees zag hoe Jack zijn handen over de in nylon verpakte benen van zn vrouw gleed. Van haar enkel naar haar knie en terug omlaag en weer omhoog, en hoger . Nu onder haar rokje. Toen het soppende geluid en aan de beweging van Jacks arm begreep Kees dat diens hand nu duidelijk in de natte kut van zn vrouw zat. Kwaadheid, pissig, vernederd, jaloers, er ging van alles door Kees heen. Maar zn lul drukte hard tegen zijn gulp. Verdomme wat GEIL. Jack werd zelf ook gek van opwinding. Hier had hij al van gedroomd sinds hij via de spy-cam Eva bezig had gezien met haar zoon. Wat een lijf, niet zo een uber slank en zonder borsten , geen billen figuur als zijn vrouw, maar stevige love handles, lekkere kont en mega tieten. En die kut, goed behaard en lekkere grote kutlippen die zijn vingers nu naar binnen zogen.

Eva hing over hem heen, hij vingerde haar diep en vergat haar clitje niet. Hij zou haar zo neuken, no way dat hij deze kans voorbij zou laten gaan. Die zak van een Kees liet het gewoon gebeuren. Op werk was Kees zijn meerdere maar hier was hij de baas,The Bull, dacht Jack en hij moest in zichzelf lachen. Hij zou haar neuken, had er al van gedroomd en zelfs zijn vrouw tijdens het vrijen per ongeluk Eva genoemd. Jacks vingers gleden lekker in en uit haar hongerige kutje. Eva moest zich gewoon vasthouden want haar knieen begaven het, slap van eindeloos genot. Ze voelde haar sappen langs haar dijen stroomde. Zo nat was ze lang niet geweest. Ze keek even naar haar echtgenoot, ach die arme Kees, maar wat nou ach, zij had dat gewoon nodig. Hij moest maar s goed kijken en leren, dacht ze. Er kwam een gemeen idee in haar op. Hem nog meer tarten. Ze ging op de tafel zitten, haar dansende tieten, nat van Jacks kwijl nog geen halve meter van Kees zn gezicht. Hij stak zijn hand uit maar Eva wees hem af.

Jij wacht maar af tot ik je roep sissy, zei ze met niet geringe minachting in haar stem. Kees kon duidelijk zien hoe haar borsten hijgend van opwinding op en neer deinden, haar tepels strak vooruit, haar tepelhoven donker van lust. Kom hier jij dekhengst, zei Eva tegen Jack. Ze had hem nu voor zich en in een snelle beweging had ze zijn tshirt uit. Haar handen gleden over zijn behaarde borstkas en 6pack. Ze genoot ervan. Zo was Kees ook ooit eens, 12 jaar geleden. Ze liet haar handen weer door de zachte vacht glijden en begon aan zn riem te trekken. Die verdween snel en met bevende handen trok ze zijn boxershort omlaag. Een keihard moordwapen sprong tevoorschijn. Ze hield even vol bewondering haar adem in en nam die heerlijke vleesstaaf toen vast, trok zijn voorhuid helemaal weg. Een grote paarse paddenstoel kwam tevoorschijn met een druppel voorvocht erop. Kees zag hoe zijn vrouw Jack voor zich commandeerde en hoe ze Jacks pik te voorschijn haalde. Hij kende die harde lul, hij kende de smaak en hoe lekker die kon spuiten. Maar dat mocht Eva nooit weten. Hij zag hoe haar kleine zachte hand moeite had de hele pik te omvatten, hun trouwring glinsterde in het licht van de tafellamp.

Kees zn pik duwde nu bijna door de stof van zn broek heen. Voor hem, wie daar stond, dat was niet Jack meer, dat was alleen nog maar een dikke vette lul en een paar mooie ballen die geleegd moesten. Het was een speeltje voor zijn super mooie en geile vrouw. Kees was nooit zo geil geweest als nu, nu hij zag wat voor slet zijn vrouw kan zijn. Hoe ze eerst haar zoon en nu een willekeurige andere man in en op zich laat leeg spuiten. Jack genoot van het spel, die Eva heeft zo een verrukkelijke kut, en nu die tong van haar… hij bestierf het bijna van genot. Hij stond voor haar en keek hoe haar tong zich uitstak en de druppels voorvocht van zn eikel likte, hoe haar tieten tegen zijn benen aan schuurden, haar tepels hard, hij zag en voelde hoe ze gretig langs de hele stam van zn paal likte en kuste, hoe ze hem recht in de ogen keek toen ze zijn ballen een voor een opzoog. En whooo wauw haar tong gleed langs zijn bruine ster. Whowhowho wat geil. Wat een hete tante die Eva.

Ze nam zijn pik diep in haar mond. Jack zag hoe ze haar wangen hol zoog en zijn eikel moest nu wel in haar keel zitten. Het leek wel of ze hem vacuum zoog, alsof ze probeerde zijn ballen uit zn zak te zuigen. Hij duwde hard verder en hield haar hoofd vast. Na een paar stoten leek ze te stikken dus trok hij terug. Haar ogen traanden, ze hoeste haar longen er bijna uit, keek hem aan en zei, hier die lekkere lul van je. En ze nam hem weer diep in haar keel. Haar slanke vingers knepen hard in zijn ballen. Maar goed ook anders was hij nu klaar gekomen. Ze duwde hem weg en liet haar rok vallen. Kees was niet echt verbaasd dat ze geen slipje aan had. Laat hem eens zien wat echt beffen is, vroeg ze Jack. Yes madam, zei Jack net iets te gretig naar de zin van Kees.

Kees zag hoe zijn vrouw haar flamoes wijd opentrok en hoe de roze binnenkant van haar neukgleuf natter was dan hij zich uberhaupt kon herinneren. Jack viel aan alsof het de laatste kut op aarde was. Zijn tong gleed diep in haar en hij dronk haar geil gewoon zo nat was ze. Hij beet in de kutflappen en zoog haar clitje alsof hij een klein pikje pijpte. Eva lag te kronkelen van genot. haar nylon benen om de blote rug van Jack. Ze reed wild tegen zijn gezocht op, haar tieten wild dansend, vlak voor de ogen van de kwijlende Kees. Hij wreef hard over zn pik in zn jeans maar mocht hem niet eruit halen. Eva dirigeerde hem onder de tafel, precies onder haar. Jij, en ze wees naar Jack, neuken jij geile stier. En jij, ze wees nu naar Kees, lik mn reet, rimmen, neuk mn kont met je tong. Kees begon direct aan zn opdracht. Hij had nog nooit zoveel lust gevoeld, hij moest gewoon mee doen, haar aanraken, haar gehoorzamen, haar laten klaarkomen.

Terwijl hij genoot van de lekkere reet en aars van zn vrouw stelde Jack zich boven hem op, hij was Eva aan het teasen, liet zijn eikel tussen haar spleet glijden en over haar clit en trok weer weg. Dat hield hij even vol, toen nam Kees zijn lul vast en drukte die in de kut van zn vrouw. Hij bleef likken zo ver dat kon, haar kont was nat van zijn spuug. De ballen van Jack sloegen in zn gezicht, hij hapte er naar en zoog Jacks zak in zn mond, likte de in en uit de kut glijden de paal. Fuck wat lag Kees te genieten. Hij werd gek van geilheid. Eva legde haar benen over de schouders van Jack, Ze leidde zijn lul naar haar kleine bruine neukgaatje. Doe t Jack, maak je hoer nog geiler. En met een stoot verdween Jacks lul in het nauwe bruine neukgat. Hij ketste hard tegen haar billen. Eva trok Kees bij zn haren naar boven. Met 1 hand hield ze haar kut open en met de andere duwde ze Kees zn gezicht in haar natte poes. Hij begreep precies wat ze wilde en begon haar gulzig te beffen.

Jack wist niet wat hem overkwam. Dit had hij nooit verwacht. Dronken van opwinding haalde hij zn lul uit Evas kont en duwde zijn eikel tegen Kees zn mond. Kees opende gewillig en nam de kloppende lul diep in zijn mond, zijn tong draaide om de staaf. Jack neukte zn maat lekker hard in zn pijpbek. Dan weer duwde hij Kees weg en stootte diep in de smachtende kut van Eva, Ze voelde hoe hij gewoon haar baarmoeder aantikte met zn eikel. En net voor ze echt een orgasme kreeg trok hij verdomme weer terug. Maar de volgende seconde zat hij weer in haar darmen te neuken. Ze werd gewoon duizelig van genot. Toen zag ze hoe Kees gedwongen werd de lul, die in haar beide gaten had gezeten, te pijpen. En Kees leek het met wel erg veel enthousiasme te doen. En dat sissy gedrag van hem dat maakte haar nog geiler.

Zo neukte Jack om beurten haar kut, haar kont en haar echtgenoot. Ze kwam al een paar keer klaar maar nu kwam dan toch echt dat alles overtreffend orgasme eraan denderen. De niet te stoppen trein. Ze klauwde zich vast aan Jack, probeerde hem dieper in haar samentrekkende kut te trekken. Jack zn ballen stonden ook op punt van ontploffen. Hij voelde hoe Evas nagels diepe krassen trokken over zn rug, zn kont en zij. Maar verdomd wat was dat een sensatie. Toen begon die geile MILF onder hem wild te schudden en te schelden. Haar kutspieren knepen hard in zn pik en daardoor schoot hij nu straal na straal diep in haar buik. Zn ballen deden bijna pijn van de kracht waarmee het ging. Even lagen ze zo stil na te genieten. Tot Kees verlegen zn keel schraapte, hij wilde eigenlijk ook even wat en ook klaar komen. Maar Eva dacht er anders over, ze duwde hem naar Jacks kruis, schoonlikken, was alles wat ze zei. En de nog altijd over verhitte Kees begon erg gewillig aan zn taak, Hij likte Jack van zn kont naar t tipje van zn lul en weer terug, probeerde of hij net zo die kon nemen als Eva had gedaan. Maar de uitgeputte Jack had slechts een half stijve lul.

Ik begin te lekken, riep Eva uit. Jack duwde Kees zn gezicht nu in de natte gleuf van zn vrouw. Kees rook de sex, de bekende geur van haar geil vermengd met de sperma van zn maat. Hij zoog en likte en slikte zoveel hij kon. Good boy, hijgde Eve die genoot van zn tong. Je bent een perfecte sissy. En je maakt me weer geil. Snel voor ik me bedenk zei ze, en ze opende haar benen wijd, haar kut nog open van t geweld van Jacks neukpartij. Dat liet Kees zich geen twee keer zeggen. Hij haalde zn pik uit zn gulp en dook als een jonge geile reu op zn teef. Hij sopte in het geil van de eerste neuk beurd maar dat boeide hem niet, was best lekker eigenlijk. Toen Jack opeens een natte vinger in Kees zn kont stak, kwam Kees jammerend klaar. Hij hijgde alsof hij een marathon had gelopen. Ja en nu lusten we wel wat te drinken, onderbrak Eva de stilte. Maar haal eerst maar wat handdoeken voor ons. Kees liet zich gedwee sturen. In de gang haastte Ton zich weg de trap op naar zn kamer, zijn kwakkie lag op de vloer van de gang. Hij had nu zijn ouders in een wel heel bizarre maar super hete rol gezien…..

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door xfrans

Hi, ik ben Frans, 60 plusser met veelzijdige interesse. Ik geniet van de verhalen hier. Veel meer dan van een pornofilm. Soms probeer ik ook wat te schrijven. Meestal een ervaring met veel fantasie aangevuld. Enjoy. Xfrans@gmail.com

Dit verhaal is 20837 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Horny Cops deel 3. Jack in de aanval”

Plaats een reactie