BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Een goede buur is beter…

Mijn vrouw Monique en ik, Marten, woonden sinds kort in een middel grote stad. Leuk huis, leuke buurt en allebei een baan die ons beviel. Al moest ik wel wat meer kilometers maken. Het was een baan met vaste werkuren dus kwam ik, afgezien van soms kleine files, meestal ongeveer dezelfde tijd thuis. Heel af en toe moet ik naar een klant. En zo ook die middag, die ons leven, achteraf bezien, grondig veranderde.
Ik liep door de achterdeur naar binnen en hoorde een vrouw kreunen. Wij hadden in ons nieuwe TV abonnement ook erotisch pakket opgenomen. Dus mijn eerste reactie was dat Monique naar zo’n zender zat te kijken. De gedachte daaraan maakte mij spontaan geil en ik kreeg een stijve. Omdat ik ervan uitging dat mijn vrouw, die zich zat op te geilen voor de TV, vermoedelijk toe was aan een grote beurt. Ik was er in iedergeval wel aan toe.

Maar toen ik door de eetkamer liep, hoorde ik twee kreunende en hijgende stemmen. Ik zwaaide de woonkamer deur open, met de woorden, “samen geilen is lekkerder!” Maar die woorden bestierven op mijn lippen. Want in de kamer waren mijn vrouw en buurvrouw Erna. Ze hing scheef op de bank, en Monique, met haar hoofd en een hand begraven tussen Erna’s dijen. Beiden waren naakt. “Wat zijn jullie aan het doen?” was mijn domme vraag. Want wat ze aan het doen waren was meer dan duidelijk. Ze waren geil en verwenden elkaar. Mijn vrouw befte Erna en te oordelen naar het gekreun genoten beide vrouwen.

Ze sprongen wild overeind en pakten kledingstukken om zich te bedekken. Zelfs Monique, mijn vrouw, deed dat. Erna hield een T-shirt over haar borsten, maar dat kwam niet veel verder dan haar navel. Ik zag wel dat ze een heerlijke volle kut had, die glinsterde van het vocht dat Monique had achter gelaten. Ik was woedend. “Je hebt me bedrogen! En dat met een vrouw!” “Oh sorry, sorry, het spijt me. Maar ik kan het uitleggen. Maar seks met een vrouw is voor mijn geen overspel of ontrouw,” stamelde ze.

Erna schuifelde naar de hoek van de kamer terwijl wij ruzie maakten. Later realiseerde ik me pas dat ik nauwelijks op haar heerlijke lijf had gelet. Noch haar borsten, noch haar kaal geschoren kutje werden door mijn opgemerkt. Ze kon niet ontsnappen, besefte ik, want ik stond nog voor de enige deur waarlangs ze moest vertrekken. Bovendien lagen de kleren van de beide vrouwen ongeveer op de plek waar ik stond. Na de woorden van mijn vrouw kwam ik wat tot rust en nam de tijd om de buurvrouw te bekijken. Ze was een tengere vrouw. Lekkere brede heupen en behoorlijke tieten, die haar slanke lijf accentueerden. Grote tepelhoven bedekten haar borsten Ze had zwart haar. Kortom een lekker lijf om mee te seksen, maar mijn vrouw was mij dus voor geweest.

“Je had me bezworen dat je niet echt bi was. Je hebt alleen maar geëxperimenteerd voordat je mij leerde kennen. Maar dat geloof ik natuurlijk niet meer, nu ik dit zie,” bleef ik kwaad stoom afblazen.
We stonden een paar minuten te ruziën toen Erna dichterbij kwam. Ik dacht om haar kleren te pakken. Ze deed geen enkele moeite meer om haar naaktheid te bedekken. Weer stelde ik vast dat ze een heerlijk lichaam had. “Maar het is toch allemaal niet zo slecht of verkeerd,” zei ze. En ze stak haar hand uit. Ik dacht om haar kleren te pakken, maar ze reikte naar mijn kruis, mijn jongeheer, die er door al het gedoe, wat beteuterd bij hing. Toen Monique dat zag stopte haar geraas en viel haar mond open van verbazing. Ze keek met grote ogen naar Erna. Erna stond dicht bij mij en ze drukte haar borsten tegen mijn arm.

“Wat ga jij nu doen,” mompelde ik. “Erna!” riep Monique. “Laten we niet moeilijk doen, ieder z’n beurt” zei Erna met een verleidelijke stem. Mijn lul was nog steeds slap. Ze legde haar hand op mijn kruis en begon hem te masseren. “Oohh,” mompelde Monique en sloeg de hand voor naar haar mond. Mijn slappe lul reageerde spontaan. Binnen de kortste keren was hij hard en stijf en probeerde een uitweg te vinden.
Erna kuste me op de wang en bewoog kussend en likkend naar mijn nek. Ik draaide me naar haar toe, zodat ze me op de mond kon kussen. Ik proefde Monique’s kutje op het gezicht van Erna, de sporen van het onderbroken seks spel tussen de twee vrouwen. Ze duwde me naar de bank. Monique stond daar bevroren met haar hand voor haar mond. Staande bij de bank dwong Erna me min of meer te gaan zitten. Toen ik zat begon ze aan mijn riem te trekken. Ze had de nodige ervaring want in no time hing mijn broek op mijn enkels. Al snel had ze mijn stijve lul ook bevrijd. “Wauw wat een lekkere jongen, die verlangde naar zijn vrijheid.” Erna opende haar mond om mijn harde lul en glimmende eikel in haar mond te nemen.
Ze draaide zich even om naar Monique en zei, “Je kunt hem beter kussen en zo wat geiler maken.” Erna’s schoof haar mond helemaal om mijn lul en dat in combinatie met de kutsappen van mijn vrouw die ik via Erna’s gezicht binnen had gekregen, zorgden ervoor dat mijn lul zo mogelijk nog harder en stijver werd. Ik voelde hoe mijn eikel in Erna’s keel klopte. Mijn hele lul zat tot diep achter in haar keel. Maar daar had Erna geen probleem mee. Ze hoeste of kokhalsde in ieder geval niet.

Erna gaf gehoor aan de oproep van Monique. Ze begon mij te tongzoenen. Dat was voor mij een nieuwe ervaring tegelijkertijd getongd en gepijpt worden. Ze schoof haar hand naar beneden en zag kans het kleine deel van mijn harde lul dat niet in Erna’s mond zat te omvatten. Monique was duidelijk bezig met een charme offensief. Hoopte ze het goed te maken met mij? Ik probeerde pissig te blijven.

Ik was de enige met kleren aan. En zonder een woord te zeggen gingen de beide meiden aan de slag om me uit te kleden. En voor dat het goed en wel tot me doordrong stond ik naakt in mijn eigen woonkamer. Monique en Erna begonnen, als was het afgesproken, mijn lijf te bewerken. Ze kusten en likten me overal, maar raakten mijn pik nog niet aan. Ook beten ze me zacht vooral in mijn tepels. Kortom ze maakten me bloedgeil, maar ze zorgden er ook voor dat klaarkomen nog werd uitgesteld.

Ze likten mijn harde lul en mijn ballen. Om de beurt namen ze mijn eikel in hun mond. Erna nam het initiatief en werd wat dominanter, zodat Monique niet echt de gelegenheid kreeg met mij te spelen. “Ik weet hoe graag je je kutje laat likken,” lispelde Erna naar Monique.

Terwijl Monique’s over mijn borst kroop, voelde ik dat Erna weer mijn pik in haar mond nam. Monique schoof zich al wiebelend omhoog totdat haar natte kutje over mijn mond kwam. Haar kutje droop, maar in ieder geval niet van het zaad van een andere man. Ik begon te likken. Erna hield zich ondertussen enthousiast bezig met mijn stijve lul. Ik hoorde haar slurpende gelik. “Jaahh dat voelt lekker en goed, jaahh,” kreunde ik.

Ik kende Monique door en door en merkte aan haar reactie dat ze op weg was naar een orgasme. Haar gekreun werd luider en heftiger. Erna stopte met zuigen aan mijn lul. Mijn stijve pik floepte uit haar mond en sloeg als een lat tegen mijn buik. Ik voelde dat ze naar boven kroop en even later omsloten haar vochtige kutlippen mijn harde schacht. Ze omklemde met haar kutspieren mijn harde lul en gleed naar voren en naar achteren. Een zalig geil gevoel doortrok mijn lichaam.

Even later pakte Erna mijn stijve leuter. Ik voelde hoe ze mijn eikel zacht heen en weer wreef langs haar natte kutlippen. Ze plantte mijn harde lul tegen haar natte kutlippen en liet zich langzaam zakken. Ik reageerde door mijn heupen omhoog te duwen. Mijn pik drong diep door in haar verlangende kut. Langzaam bewoog Erna haar heupen weer omhoog en vervolgens weer langzaam naar beneden. Bij iedere neerwaartse beweging stootte ik omhoog. Ik voelde hoe erna ritmisch haar kutspieren aanspande. Ze bereed me als een ervaren cowgirl. “Ooohh, jaahh, Ik voel je dikke lul. Wat heeerrrlijk. Jaahh,” riep de supergeile Erna.

Ik stuurde het kronkelende lichaam van Monique zodanig dat ze rechter op ging zitten. Ik duwde twee vingers diep in haar verlangende liefdesgrotje. Ik probeerde mijn eigen climax niet tegen te houden. Ik voelde dat mijn orgasme zich opbouwde in mijn pik op. Plotseling schoot ik mijn zaad diep in Erna’s kutje. Schot na schot, bleef ik spuiten. Erna’s kutje dreef en was heftig aan het squirten. Ik voelde haar kutsappen en mijn zaad langs mijn neukpaal sijpelen. En zelfs nadat ik al mijn zaad in de kut van Erna gespoten had en niets meer had te geven, bleef zij naar beneden en omhoog gaan op mijn pik. Ik kon mijn erectie niet vasthouden en zo plopte mijn half slappe lul uit haar druipende kutje. Toen mijn lul zieltogend op mijn buik lag stopte Erna.

De twee meisjes stonden op en ploften naast mij op de bank neer. Ik zag een klodder van mijn sperma uit Erna’s kutje druipen richting haar kontgaatje. Monique’s kutje was nog nat en opgezwollen. De meiden zaten met gesloten ogen na te genieten en ze masseerden hun eigen tieten.

Ik was nog steeds bloed geil. Ik wilde nog wel een keer seks met Erna. Bij die gedachte begon mijn lul weer overeind te komen. Ik kroop op mijn knieën tussen Erna’s benen en begon aan haar donkere tepels te zuigen. Ik likte en zoog aan haar borsten en buik en bewoog mij langzaam in de richting van haar dijen. Ik duwde haar benen uit elkaar en de heerlijke geur van haar kutje vulde mijn neus. Ik likte de binnenkant van haar dijen. Ik kwam steeds dichter bij haar volle kutje.

Erna begon te kreunen. Ik likte de omgeving van haar verlangende kutje. Ik zoog aan haar kleine kutlippen en probeerde mijn tong in haar grotje te duwen. Haar smaak vulde mijn mond en mijn tong gleed in haar spleet. Ze hapte naar adem toen ik aan haar clitje begon te zuigen. Haar hele lichaam begon te trillen. Op dat moment begroef ik mijn gezicht tussen haar kutlippen en duwde mijn tong zo diep mogelijk in haar kutje. Ik proefde haar kutsappen en mijn eigen sperma.

“Neuk me. Neuk me nog een keer,” smeekte Erna. Mijn lul was inmiddels weer op oorlogssterkte. Ik klom over haar heen om haar te neuken. Monique streelde haar tieten, terwijl ze keek waar ik mee bezig was. Toen ik mijn pik in Erna’s verlangende kutje dreef, zag ik een traan over Monique’s wang lopen. Ik kreeg medelijden met haar, streelde zachtjes haar heup en schoof mijn hand tussen haar benen. Ik neukte Erna in een rustig tempo en met hetzelfde tempo duwde ik een paar vingers in en uit het kutje van mijn Monique.

Het duurde deze keer veel langer voordat ik klaarkwam. Maar ik voelde aan de kutspieren van Monique dat ze weldra zou exploderen. “Ga door, da door kreunde ze,” “Maak me klaar, maak me klaar, laat me komen.” Het kutje van Monique trok zich samen. Ze duwde haar kutje met kracht tegen mijn hand. Ze greep haar tepels en kneep en fors in. “Jaahh , ik kommm jaahh ik komm, vinger me klaarrrrr!” Een fantastisch en geil moment. Mijn lul ging steeds sneller in een uit de kut van Erna en Monique kwam heftig klaar op mijn vingers. Het duurde niet lang en ik kwam ook heftig klaar. Weer spoot ik mijn zaad ik het kutje van mijn buurvrouw Erna, die sidderend klaar kwam.

Uitgeput lagen we op de bank en genoten na van deze onverwachte seksuele uitspatting. Tenslotte won mijn nieuwsgierigheid het. “Hoe lang zijn jullie twee al, eh, eh , hoe lang verwennen jullie elkaar al?” “Vrijwel direct nadat we hier kwamen wonen,” antwoordde Monique. Ik wendde me tot Erna. “Ik hoop dat je dit geheim kunt houden voor je man.” “Ik zal het hem op enig moment wel vertellen, want we hebben een open huwelijk, zonder geheimen. En hij weet dat bi ben.”

Erna stond op en pakte haar kleren. “Ik zal jullie alleen laten dan kunnen jullie alsnog genieten van de vroege thuiskomst van Marten.” Een beetje verbaasd maar nog super geil bleven we achter.
Monique opende haar dijen en greep mijn nog stijve lul. “Neuk me, neuk me,” fluisterde ze in mijn oor. Met een forse stoot ramde ik mijn lul in het verlangende kutje van mijn geile vrouwtje. Het werd een heerlijke neukpartij. Ik was nauwelijks nog in staat klaar te komen. Ik bleef maar rammen en stoten. Ik voelde hoe Monique in mijn ritme haar kutspieren aanspande. Door de inspanningen met Erna liet mijn orgasme op zich wachten. Monique daarentegen bleef klaar komen. Na ieder orgasme volgde er tot mijn verbazing nog weer een orgasme, minder heftig maar toch. En met een uiterste inspanning perste ik nog een laatste druppel zaad uit mijn suf geneukte lul.
Volkomen leeg geneukt lagen we na te genieten op de bank.

Uiteindelijk zijn onze buren toch ook onze sekspartners geworden.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door trian

Ik schrijf graag verhalen over rijpere vrouwen, over moeders en zonen. Ik sta open voor reacties en commentaar, devries47@hotmail.com

Dit verhaal is 22925 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Een goede buur is beter…”

Plaats een reactie