BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Verisure hoort en ziet alles

Vorige donderdag avond (6 juli) kwam ik met de bus, ruim over zeven uur avonds aan bij mijn ouderlijk huis in Amersfoort. Ik was gebruikt als ‘Een krabpaal voor de kattenvrouwtjes’ (zie verhaal op deze site) en ben zo zwaar toegetakeld dat ik me op de campus, of studentenflat niet meer durf te vertonen. Man-o-man, wat een brandende, stekende pijn van al die schrammen, krassen en prikgaatjes. Ook het schuren van het strakke T-shirt over mijn borst en maag plus de pijn van mijn skinny jeans, schurend over mijn heupen en bovenbenen en alles wat daartussen hangt. Maar omdat mijn ouder op vakantie zijn in zuid Franrijk heb ik het grote huis alleen; gelukkig werkte alle pincodes van de sloten nog. Het eerste wat ik doe is me douchen met koud, nou-ja, lauw water wat de ‘hitte’ wat weghaalt uit mijn lijf. Ik haal de kussens van een houten ligstoel in de tuin en beging mezelf, achteroverliggen op het kale frame in te smeren met de zachte, witte ‘Neosporin’ wondzalf die ik meegekregen heb. Dat lucht wat op maar ik maak me wel zorgen of dit ooit nog goed komt, sommige sneden zijn diep de randen puilen een beetje uit. Volslagen naakt loop ik verder naar het huis, pak een fles water en ga opnieuw kleverig achterover in de leunstoel liggen. Mijn ouderlijk huis staat op de zogenaamde ‘Amersfoortse Berg’, in Amersfoort. Het is een villawijk, mijn ouders doen het goed wat dat betreft. Pa is internist en Ma directrice van een scholengemeenschap. Veel geld, maar drukke banen en weinig tijd voor ons. Al komen we niets tekort. (Ik heb een jongere broer en nog jongere zus).

De tuin waar ik nu in lig, loopt om het hele huis. Groen, erg privé en er is regelmatig een bedrijf om het allemaal bij te houden, tenminste toen ik er nog woonde. Maar ook nu ligt het er, net zoals het zwembad, perfect bij. Ik verveel me, ga mijn telefoon halen en kijk via de Ziggo-app naar tv. Blijkbaar dommel ik uitgeput in want de telefoon valt uit mijn handen als ik een Insta krijg. Het is bijna tien uur en een vriendin van me, uit onze groetere vriendengroep, vraagt me waar ik ben. Ik verzin ter plekke dat ik tijdens een training/toertocht met mijn racefiets in de bramen/prikkelstruik gevallen ben en door de schrammen helemaal openlig. Daarom naar dit huis gegaan ben, ook omdat mijn ouders er niet zijn. Zij kent het huis goed, we hebben ons hier al vaker ‘vermaakt’ om het maar zo te zeggen. Ze reageert meteen heel bezorgd. [Ik kom morgen!] antwoord ze meteen. OK denk en antwoord dat prima en geniet van die gedachte tot ik opnieuw in slaap val. Om een uur of twee word ik in de donkere tuin wakker van de kou, ik was opnieuw in slaap gevallen. Ik ga daarom met een pijnlijk heen en weer zwiepende stijve naar binnen, naar mijn vroegere kamer die nog net zo is als ik er een jaar of vier geleden uit vertrokken ben. Ik waag het niet me af te trekken, dat doet te veel pijn maar smeer me heel voorzichtig opnieuw in met de zachte zalf en ga plat achterover op de matras met hoes liggen. Ik heb alle andere lakens en dekens eraf getrokken.

De volgende ochtend word ik zoals gewoonlijk om een uur of zes wakker met een pijnlijk brandende ODOL (Ontzettend Dikke Ochtend Lul). Zou ik normaal gaan douchen en aftrekken, deze keer laat ik het bij de douche alleen. Mijn hele lijf doet pijn van de spierpijn en brandt mijn voorkant als nooit tevoren. Opnieuw dus een hele koele douch waarna ik me opnieuw insmeer. Geen kleren aan dus als ik in de keuken de koelkast bestudeer is echter bijna leeg opgeruimd is vanwege hun vakantie. In de provisiekast ligt gelukkig wel wat, ik maak wat crackers met spam en pindakaas en eet die op in de tuin, achteroverliggend in dezelfde kale tuinstoel. Ik weet dat Carla (de vriendin die gaat komen) een auto heeft, stuur haar een insta met de vraag om eten en drinken mee te nemen. Ze antwoord vrijwel direct, ook zij is dus vroeg wakker! Ze belooft er om een uur of tien te zijn, met boodschappen. En dat is ze.

Net even na tien gaat de zoemer van de poort. Ik strompel naar het paneel en druk op de knop. Langzaam komt ze voorzichtig de oprit op. Ik loopt verder, open de voordeur waar ze al voor staat met twee grote Jumbo boodschappentassen. Als ze me ziet schrikt ze. Niet omdat ik naakt ben, dat kent ze. Ik moet meteen daarop lachen om haar gekke gezicht. ‘Waaaat, wat heb jij gedaan joh?!’ roept ze, bijna kreunend, uit en zij bekijkt me langzaam van boven naar beneden en terug. ‘Joh, wat…, wat is dat allemaal?’ wijzend naar mijn heupen. ‘Tja, schrammen’, zeg ik ‘heb er speciale zalf voor en het trekt al weg hoor. Het is lang zo erg niet meer als donderdag’. ‘Nou, dat hoop ik wel want ja, want dat is nog heel vreemd, daar durf ik niets mee’. Terwijl we het huis in lopen lach ik wat, ‘afblijven ja, het doet nog vreselijk pijn en het brandt!’. In de keuken pakt ze de twee tassen uit en zet allerlei lekkers in de koelkast. Ook zij studeert op de sportacademie, weet dus heel goed wat we mogen en moeten eten en drinken. ‘En nu?’, vraagt ze terwijl ze weer op me afloopt. ‘Je handen en mond kun je nog wel gebruiken toch?’ lacht ze, ‘das ook belangrijk voor me’ gaat ze verder met een dikke geile knipoog. Met allebei een blikje ijsthee lopen we de tuin in. ‘JAAAaaaaa.., heeeeerlijk’ gilt ze hard, zwemmen!’

Ze schopt haar slippertjes uit en terwijl ze naar het zwembad loopt, laat ze haar korte jurkje op de grond zakken. Ze is waanzinnig mooi, heeft lange donkere, bijna zwarte haren en een perfect zandlopermiddel met ronde billetjes die nu op en neer bewegen. Ik kan haar nu niet van voor zien maar weet dat ze, ondanks dat ze petite is, niet mager is en perfect druppelvormige borsten heeft; Minder slank aan de bovenkant en voller aan de onderkant. Met van de grote, donkergekleurde tepels die bijna altijd naar buiten priemen. Ze heeft daar een kloof waar mijn lul perfect tussen past, ik kan zelfs mijn eikel in haar mond stoppen, terwijl ik met mijn ballen haar tepels omstebeurt streel. Haar kutje is ook bijzonder geil want haar kleine schaamlipjes zijn langer als haar buitenste, waardoor het lijkt alsof ze altijd open staat, tochtig is. Daardoor is haar clitje ook altijd zichtbaar. Geil, al vindt ze het zelf niets want als ze ook maar iets straks draagt, schuurt dat continue direct over dat gevoelige plekje. Dus heb ik haar nog nooit met een slip gezien en maar soms met een strakkere broek. Terwijl land ze met een grote plons in het zwembad.

Ik geniet van haar en zij van het zwembad. Mijn ijsthee is bijna op als ze eruit komt. En O-shit, ik krijg meteen een stijve van het zicht. Dat dat doet pijn, veel pijn. De toegetakelde huid wordt strakgetrokken maar ik kan het niet stoppen. Ze ziet me pijnlijke gezicht en de groeiende paal, glimlacht en zakt aan mijn voeten door haar knieën. ‘OOOOooo zielig…, zielig pikkie’ piept ze grijnzend uit puur leedvermaak. ‘Kom maar eens hier met die zalf’, pakt de tube van het bijzettafeltje. Spuit een (te) grote klodder in haar hand en begint me te verzorgen. Streelt, zalft me daar maar ook overal elders waar ik rood ben. Tja, het is na een paar minuten niet te stoppen. Ik kom klaar zonder ook maar echt ‘beetgepakt’ te zijn, dus met losse handen. ‘OO-meneertje, meneertje heeft zijn eigen zalf~~~’, lacht ze, terwijl ze nu ook mijn sperma van mijn borstkas omlaag smeert, over mijn maag en ondermaag. ‘Jullie squirten zo makkelijk…. Bij mijn duurt dat veel langer zoals je weet, maar nu je alleen je handen nog vrij hebt?’, klinkt het uitdagend en inderdaad, ‘kun je je helemaal concentreren, toch?’ ‘Goed idee!’, zeg ik ‘kom, dan wisselen we’.

Zij gaat dan op het ligbed liggen en ik kniel voor haar aan het voeteind. Op zelf na klaarkomen vind ik niets zo fijn als een dame te laten klaarkomen en squirten is voor mij het grootste compliment dat ik het goed doe. Als ik mijn handen langzaam langs de binnenkant van haar benen omhoogschuif, voel ik hoe nat ze is van het zwembad. We hebben al veel vaker geneukt, ook in deze tuin en het is dan ook een veilige plek. Ze kiert, kreunt wat. Ik masseer haar voorzichtig. Af en toe een vinger of duim wat dieper tussen haar lipjes, voel dat ze zich ontspant en geiler wordt want haar lipjes worden grotere, hardere lippen. Ik kan er probleemloos met twee vingers in, zo nat wordt ze, maar doe dat maar voor met de eerste kootjes, terwijl ik met mijn duim rondjes teken op haar clit. Nu wordt nog natter als ik naar voor buig en haar clitje lik, terwijl ik mijn vingers ietwat dieper en sneller erin, eruit beweeg. Kirren wordt kreunen, haar benen beginnen te trillen. Ik ga langzaam door, draai mijn hand en weet haar G-spot perfect te vinden op 3..5 cm diepte of zo. Ze kreunt harder als ik het plekje voel, mijn wijs- en middelvinger erover heen en weer schuif en af toe mijn vingers naar haar buikje krom. O-man, wat wordt ze geil!

Ik stop met likken en gebruik de duim van mijn andere hand weer en kijk precies naar wat ik aan het doen ben. Haar benen trillen nu sneller, ongecontroleerd, ze hijgt met half op mond en kijkt me met haar grote bruine ogen wijd open, aan. Maar volgens mij ziet ze niets. Ik ga iets sneller door en voel haar kutje om mijn vingers krampen. Dat duurt even, maar dan gaat ze los. Ze komt trillend, hard hijgend en kreunend klaar. Ze trekt haar knieën op, maar ik blijf ertussen bezig en voel hoe het vocht langs mijn vingers stroomt. Veel vocht. De matras was gelukkig al weggehaald om niet vies te laten worden van mij zalf, maar nu dus ook niet van het plakkerige vocht dat uit haar kutje stroomt. Blijft stromen als haar orgasme over is en mijn vingers eruit zijn. Ik verbaas me hoever ze haar tenen kromt, wow, ze moet een goede danseres zijn schiet hert door mijn hoofd en ik weet dat ze heel lenig is tijdens het neuken, Steeds zachter kreunend komt ze tot rust, haar hoofd diep achterover in het grote, zachte hoofdkussen gedrukt terwijl ze zelf haar borsten masseert en daarbij de priemende, harde tepels streelt. Ik ben heel tevreden over mezelf en loop naar de keuken om nieuwe ijsthee te halen. Ik neem de glazen en grote, volle karaf mee terug naar de tuin. ‘Die gaan we dus mooi niet gebruiken jochie’, lacht Carla als ze mijn stijve pik vrolijk heen en weer ziet zwiepen bij iedere pas die ik maak. Als ik wil gaan zitten duw ik de eikel met mijn vrije hand wat van me af, het doet gewoonweg nog te veel pijn als die tegen mijn maag slaat. ‘Hier, ga jij maar effe liggen, je moet straks aan de bak!’ zegt ze, terwijl ze op staat en ik nog steeds lekkend vocht langs haar dijen omlaag zie druipen, als ze naar het zwembad loopt. ‘Jij doet het iedere keer weer bij me…!’ en gaat loopt voorzichtig de brede, luie trap af, het water in. Dat is precies hét compliment en zwijgend bekijk ik haar achteroverliggend gezakt op de ligstoel.

Ze blijft er best wel lang in het is opnieuw fantastisch als ze eruit komt. Ze gaat op de stoel zitten en neemt een flinke slurp ijsthee. ‘MMmm’, zeg ik, ‘maar niet iedere vrouw kan dat’. ‘Yep, ik weet’, reageert Carla, nog een beetje hees. ‘We hebben het er best wel vaak over’, gaat ze verder en verteld hoe ze dit en andere dingen in haar vriendengroep bespreken. Ik word nieuwsgiering. ‘Bespreken jullie ook jullie lovers’, flap ik eruit. Ze lacht hard, verslikt zich en piept, ‘Tuurlijk joh, alles!’. Maar het klinkt niet alsof het waar is. ‘Hoe dacht je anders dat die Tess op je kwam?’. Tess, shit ja, Tess. Carla was een van de dames in het wooncomplex die Tess hadden ontvangen en hielpen met inrichten van haar kamer. (Zie ander verhaal van me hier op de site: ‘Betrapt in de IKEA’). Die hadden hem met Tess meegestuurd naar de IKEA. O-man, wat ben ik dom denk ik, terwijl Carla verder gaat. Wij hebben Tess verteld welke fokkers er allemaal rondlopen op de campus en hun specialiteit, en tja, daar kwam jij ineens thuis. Plots herinner ik me ook de opmerking die Tess maakte in de IKEA, zo van ‘ze zeggen dat je het staande kunt’. Dat had me toen al verbaasd maar direct schoof ze mijn jeans omlaag en ja, dan heb je andere dingen te doen.

En Carla gaat verder, ‘Ja, die Tess, dat is een echte spuiter, wist je dat?’. ‘Nee, niet’, zei ik. ‘Leugenaar, je hebt haar gepakt!’ reageert ze fel. O-shit, dus ook dat weet ze al. ‘Jaja Carla, ok-ok ik heb haar gevingerd en inderdaad ze was wel heel snel, heel erg nat, dat wel. Maar ze op me klaargekomen toen ik haar staande op mijn lul geprikt had’. ‘MMmm’ murmelt Carla, ‘heerlijk ja’, morgen?’ Ik lach, morgen helemaal niet denk ik hardop, ‘vandaag en morgen ben jij aan de beurt meid!’ grinnik ik, ‘kom, nog een keer’. Ze kijkt niet eens verbaasd, maar spreid bloedgeil haar benen uiteen en biedt zich aan. Ik ga op mijn knieën ertussen zitten en kijk in haar ogen als ik mijn handen tussen haar dijen omhoogschuif en direct doorga, met mijn duimen haar kutlipjes iets uiteen duw en er voor de helft in schuif. ‘OOO-ooo’, kreunt ze, ‘OOoo help!’ maar niet heus denk ik, want ze geniet er duidelijk van. Er zijn soppende geluidjes in hetzelfde ritme als ik haar vinger, of beter, be-duim terwijl ik haar harde, ronde klitje tussen mijn wijsvingers heen en weer rol. ‘Janus! O-janussss…. ‘, kreunt ze verder, het is heerlijk haar zo te bedienen. Haar zitten is overgegaan in achterover hangen, haar billen nog net op de rand van de tuinstoel, haar rug achterover gekromd met schouders hoog tegen de leuning. Haar benen eerst nog wijd uiteen, maar nu spastisch probeert te sluiten, hard aan weerszijde tegen mijn borstkas drukt. Ze kan me niet weghouden of verhinderen dat ik haar verder bespeel. DE truc die ik iedere keer opnieuw toepas, heb ik begin mijn zestiende geleerd van een van mijn eerste, toen veel oudere, vriendinnetje.

Ik beweeg mijn vingers, nu mijn duimen dus, ritmisch krommend op en over haar G-spot. Niet alleen wrijven en oprekken, maar dus echt ook wat krommen zodat het lijkt alsof het plekje verlegd wordt. Ik probeer haar zo lang mogelijk niet te laten komen, plaag haar en het lukt me deze keer om haar tot een keer of acht (?) net te laten komen, maar precies tot op het randje te brengen. Dan plots te stoppen, om haar iets te laten bedaren en weer opnieuw te beginnen. Blijkbaar help het me dat dat ik nu zelf niets kan, mag om me meer op haar te concentreren. Keer op keer kreunt ze smekend door te gaan, probeert ze met een hand zichzelf daar te betasten om het zover te krijgen, maar dat sta ik niet toe. Verlaat haar en duw de hand weg, om zo snel mogelijk weer toe te pakken. Ze is helemaal gek geworden als ze plotseling toch klaarkomt, verrast me daar helaas mee, anders had ik haar nog langer laten bengelen. Let wel, ik ben geen sadist of zo maar wil haar zoveel mogelijk geil laten genieten. Maar nu ze komt, streel ik haar overal, haar pulserende kutje, trillende dijen, buik en vooral, borsten en vooral, haar grote priemende tepels om haar hoogtepunt zo lang mogelijk te laten duren. Dat lukt! En ook deze keer was ze al nat, werd ze gaandeweg natter en blijft nu nat doordat ze boetergeil vocht blijft lekken. Geweldig!.

Ik laat haar bijkomen als ze helemaal stil is gaan ‘zitten’ en maak in de keuken soort van gezonde pizza klaar. Ik haal net de bodem uit de oven als ze de keuken binnenloopt. Het is bijna drie uur als we in de tuin grote pizzapunten opeten als ik een App krijg van mijn vader. Daarin staat de vraag [Facetime 15u00?]. ‘Drie uur, dat is vroeg voor onze wekelijkse Facetime’ vertel ik Carla ‘normaal pas om een uur of vijf, zes, vind je het erg als ik straks FF met ze Facetime?’. Ze heeft haar mond net vol met een grote hap maar schud ‘nee’. En dus om drie uur zit ik met enkel een T-shirt aan achter mijn telefoon, met hun tuin en huis op de achtergrond. Carla ligt een paar meter voor me in het zwembad wat lui rond te dobberen en zonnen. Inderdaad bellen ze precies op tijd. ‘Hoi jullie’, begin ik het gesprek. Eerst wat gerommeld en slecht beeld en geluid, zo zijn mijn ouders, maar na even staat het beeld recht, stabiel en zie ik beide koppen. ‘Dag Janus’ begint Pa, ‘hoe gaat ‘ie?’. Dus begin ik mijn riedeltje over de academie, de campus en wat sportmomenten van afgelopen week en vertel dat ik in ‘ons’ huis woon, terwijl ik wat wegduik uit beeld.

Ze lachen, ‘goede keuze, maar Janus, waarom vertel je niets van je mooie vriendin in ons zwembad?’ Knal! Wat-is-hier? Help!. Ze lachen hard, proesten het uit als ze mijn reactie zien denk ik, terwijl ik naar lucht hap. ‘Maar, maar…’, kreun ik benauwd, maar gelukkig vallen ze me in de reden. ‘We hebben alles gezien en gehoord jochie’, gaat mijn vader verder, ‘al vanaf donderdagavond en nu live. We hebben alweer even geleden een Verisure alarmsysteem aan laten leggen en toen je donderdag om kwart over zeven de poort in liep kreeg ik een melding op de App dat er thuis iets bewoog, de poort was opengemaakt. En sindsdien volgen je Ma en ik op onze telefoons en iPad wat jij, jullie allemaal doen. Waarom haal je er Carla niet even bij? Ze heeft niets te verbergen hoor’ gaat mijn vader verder, ‘ze is heeeel mooi en jij hebt een goede smaak voor vrouwen jochie!’. ’Ja, gaat mijn moeder verder’, terwijl ik Carla wenk, ‘enne je bent een groot jochie geworden, nog groter als je vader zien we en die was al bovengemiddeld. We zijn benieuwd te zien hoe je het doet, als ‘ie het weer doet!’. O-shit denk ik, vragen mijn ouders me nu toe te mogen kijken als ik aan het neuken ben?!’ Ja-dus. Carla komt verbaasd kijken voor me staan, ‘ik kijk haar aan en zeg ‘mijn ouders hebben alles gezien van ons beide…., alarm camera’s en zo’ maar terwijl ik praat schrikt ook zij zich rot.

‘Geef haar maar even’, gaat mijn moeder verder, dag Carla’. ‘Verbouwereerd zegt Carla wat als ik de telefoon op haar richt. Ik weet niet wat mijn ouders nu van haar zien, maar ze is volkomen naakt en nat van het water. ‘Fijn dat je Janus verzorgt’, gaat mijn moeder verder’, ‘goed te zien dat jullie elkaar zo mogen, we vertelde net dat we jullie graag eens zouden zien als Janus ’s pik weer werkt, want zoals jullie nu al fozen! Volgens mij is Janus wel goed in beffen en vingeren, toch?’ En ja hoor, mijn moeder interview haar over mijn seksprestaties! Carla knikt pruttelend ‘Ja’ en Ma gaat onverbloemd verder ‘Is ‘ie ook zo goed voor je als hij neukt?’. Weer knikt Carla pruttelend ‘Ja’. ‘Goed zo zoon’, neemt mijn vader het over. Ik draai de telefoon weer naar mij toe. ‘Proficiat met je uithoudingsvermogen en talent, die sportacademie geeft je echt veel uithoudingsvermogen…’. ‘Ja’, valt Ma hem in de reden. ‘En hoe creatief je bent zoals je blijkbaar dames kunt verwennen. We willen echt wel weten, nog beter, zien en horen hoe je straks weer alles gebruikt!’ Ik heb er genoeg van, kijk ze recht aan en zeg langzaam ‘Dank je Pa en Ma, maar dat is toch echt iets voor ons twee’ en hang op.

Maar ja, wat te doen. Na een zoektocht van hebben we verschillende camera’s gevonden. In bijna iedere kamer een en ook buiten, in iedere hoek van de tuin. Tja, hoezo alleen voor ons twee?. Verisure hoort en ziet alles! Zijn we direct weggegaan? Nee; Het huis is te mooi en ik moest gewoon nog een paar dagen smeren. Hebben we ons ingehouden? Ook nee; Want de zalf werkte goed en vorige week woensdag zijn we, nadat we op zijn hondjes geneukt hebben. (Nog even geen gewrijf tegen mijn borst en onderlijf) teruggegaan naar ons wooncomplex ‘de Sterren’ in Utrecht. Die woensdagavond kreeg ik via Facetime opnieuw de complimenten van mijn ouders voor mijn neuktalenten….

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Janus Petersen

Ik ben een 23-jarige (4e-jaars) student aan een sportacademie in het midden van het land. Ik bereid me voor op mijn examen/certificering voor Personal Trainer, maar ben TE geil. Met andere woorden, ik krijg de hele dag oncontroleerbare en ongepaste, volle erecties. Sinds enige tijd draag ik een dance-belt, die houdt mijn pik in toom. Ik deel hier enkel mijn waargebeurde avonturen.

Dit verhaal is 11549 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Verisure hoort en ziet alles”

Plaats een reactie