BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Een Griekse avond

Mijn man Peter was kerstverlichting rond het huis aan het ophangen. En zoals bekend gebeuren de meeste ongelukken in en rond het huis. En dat gebeurde ook in dit geval. Peter ging met de ladder onderuit en kwam erg ongelukkig terecht. De broeders van de ambulance stelden meerdere botbreuken vast. Aangekomen in het ziekenhuis werd al snel duidelijk dat hij op de spoedeisende hulp zou worden behandeld en dat naar huis gaan er voorlopig niet in zat.

We namen innig afscheid. Ik ging nog even met de hand onder de deken en streelde zacht zijn nu slappe lul. “Heeft die ook een paar dagen rust,” fluisterde ik hem toe. “Vermaak je en zorg dat je niets tekort komt,” was zijn reactie. “Maak je geen zorgen.”
Peter en ik hebben een open huwelijk. We hebben de afspraak dat we ook buiten onze relatie seksuele bevrediging mogen zoeken. De enige woorwaaarde is, dat we elkaar in detail over onze avonturen vertellen. Met als gevolg dat die gesprekken altijd eindigen in een partij ongebreidelde seks.

Ik was laatst op internet een boodschap tegen gekomen over een club, waar vooral vrouwelijke bezoekers voor werden uitgenodigd. Het was een club met een Chippnedale-achtig optreden. Nu Peter niet beschikbaar was leek het mij wel een goed plan eens bij die club langs tegaan.

De spanning iets nieuws en onverwachts mee te maken maakte mij opgewonden. Mijn tepels en mijn clitje begonnen al te tintelen, terwijl ik alleen nog maar onderweg was naar de club. Op de parkeerplaats stonden een paar auto’s. Ik parkeerde de auto en liep naar het schemerig verlichte portiek. Ik belde aan. Een schaars geklede vrouw deed open en vertelde me dat ik twee drankjes moest kopen. Die waren niet goedkoop, maar er werd verder geen toegang gevraagd.
Het was erg donker binnen. Mijn ogen moesten daar even aan wennen. Er zaten een paar dames in een hoekje. Ik vermoedde dat het een groepje vriendinnen was. Er was een podium dat nog leeg was. Ik ging op op een bankje zitten, niet te dicht bij de anderen.

“Dames, welkom op het podium van de enige echte Griekse god, Apollo.” Een reus van een man kwam tevoorschijn uit de coulisen. Hij was gehuld in een toga. Ik dacht altijd dat toga’s iets Romeins waren, maar je gaat niet naar een seksclub om je historische kennis te verbreden. Apollo was een man van, naar ik schat, tegen de twee meter. Zijn uitgestoken armen waren bedekt met tatoeages.

Apollo danste over het podium voordat hij de trap afstapte om dichter bij ons, het vrouwelijke publiek, te komen. Hij ging van meisje naar meisje en plaagde ons door zijn toga te openen – nog veel meer tatoeages – en zo waren wij instaat zijn gevulde kruis te bewonderen. Het was zodanig gevuld dat het mij nieuwsgierig en nat maakte. Hij drukte zijn kruis tussen de borsten van een meisje. Zij werkte enthousiast mee door haar topje omhoog te trekken en haar kanten bh te laten zien. Apollo trok de bh omhoog en greep met beide handen in haar borsten. Hij verborg zijn nog bedekte pik tussen haar forse tieten. Ze gilde het uit van genot.
Het volgende meisje was nog geiler. Volgens mij was ze al klaar gekomen. Ze droeg geen bh. En toen hij zich tussen haar tieten nestelde, trok ze de bedekking van zijn kruis even naar beneden. Oh mijn god, zijn orgelpijp was enorm en nog niet eens rechtop. Alle meisjes schreeuwden en juichten, ikzelf incluis. De meesten werden zo opgewonden, dat ze hun topjes uit deden. Ze lieten de gebeurtenissen hijgend en topless over zich heen komen.

Apollo gooide zijn toga weg voordat hij bij mij kwam. Wat een prachtig sportief en afgteraind lichaam. Ik had al mijn kleren nog aan. Omdat ik niet de bedoeling had naar deze club te gaan, was ik er ook niet op gekleed. Hij wreef de bedekking van zijn kruis afwisselend tegen mijn beide wangen en tegen mijn mond. Ik kon zien en voelen dat hij hard werd. Ik zette mijn tanden in zijn nog verborgen schacht. Nadat hij ons allemaal had bezocht en een beurtje had gegeven, liep Apollo weer naar het podium. Hij wrong zich uitgekiend in allerlei bochten, zodat we zijn zak met enorme ballen konden zien. Apollo had niet alleen een zeer forse leuter, ook zijn ballen waren dus gigantisch, bovenmaats.

Zonder op te staan begon hij de bedekking van zijn kruis heen en weer te schuiven. De geile stemming in de zaal nam toe. Wij gilden en juichten over wat we te zien kregn. De bezoeksters waren enthousiast bezig zichzelf te vingeren. Het duurde even maar toen was alles wat Apollo tot een man maakte zichtbaar. Een enorme stijve lul met daaronder forse ballen. En alles keurig glad geschoren. En hij droeg alleen een paar sandalen. Ik vroeg mij af, “waar hebben ze deze man gevonden?” Hij ging staan en draaide zich om en begon voor ons te dansen. Zijn stijve lul en zijn kloten zwiepten heen en weer van links naar rechts. En hij maakte de bekende neukbewegingen die bij doggy hoorden. Het zal duidelijk zijn ik was inmiddels bloed geil. Mijn tepels waren knetterhard en mijn kutje dreef.

Apollo ging de trap af, hij liep direct op een van de topless meisjes af. Ze pakte zijn lul en begon op en neer te bewegen. Hij liet zich wat zakken om zijn pik stevig tussen haar DD-tieten te kunnen planten. Ze drukte haar tieten tegen elkaar. Apollo maakte relaxte neukbewegingen. Hij ging even door en ging vervolgens naar een ander topless meisje. Ze nam zijn blote pik, zover ze kon, in haar mond en begon te zuigen terwijl hij stootte. Ik zag dat de andere twee meisjes elkaar zoenden en aan elkaars kleren trokken.

Ondertussen plaatste Topless Girl One zich achter mij. Ze reikte naar mijn borsten terwijl ze mijn nek kuste. Ik was intussen behoorlijk geil geworden dus besloot ik mee te spelen. Ik leunde met mijn hoofd achterover en we begonnen te zoenen. Ik voelde dat ze mijn topje omhoog trok en mijn bh los maakte. Ik hield haar niet tegen toen ze mijn topje en mijn bh over mijn hoofd trok. Ze drukte haar borsten tegen mijn schouders en draaide mijn tepels. Het voelde echt lekker. Verwend worden door een vrouw is toch iedere keer weer een bijzondere ervaring. Als manlief met mijn tepels aan de slag gaat gebeurt het toch altijd wat ruiger en heftiger.

Apollo zag ons en kwam naar ons toe. Het duurde niet lang of zijn harde lul zat in mijn mond! Ik zoog er even aan en genoot. Een bijzondere geile ervaring weer eens een andere pik in mijn mond te hebben. Al laten manlief en ik elkaar vrij, maar een andere partner is geen regelmaat. Plotseling greep Apollo mijn handen en sleurde me het podium op. Ik was doodsbang en opgewonden. Hij duwde me in een stoel en liet zich op één knie zakken zodat hij aan mijn tieten kon zuigen. Hij ritste mijn spijkerbroek open en ik vroeg mij af of ik dit eigenlijk wel wilde. Maar hij had zijn hand al op mijn slipje geschoven. Mijn slipje dat al vochtig was en door zijn gewrijf kletsnat werd. Hij bewerkte mijn clitje door de stof heen.

Het vuur in mijn buik werd intenser toen hij zijn lippen op mijn slipje zette. De andere meiden begonnen te juichten. Met een ruk trok hij het kruisje op zij en zette het puntje van zijn tong op mijn clitje, dat spontaan begon te zwellen. “Ja, ja ja,” juichten de aanwezige meiden. Evenlater duwde hij een paarvingers in mijn kutje en voordat ik besefte wat er gebeurde werd ik overvallen door een heftig orgasme. Ik gilde en schreeuwde, hijgde en kronkelde. Het was heerlijk om zo in het publiek klaar te komen. Apollo’s tong bleef rondgaan in mijn grotje. Het leek haast ommogelijk maar ik voelde tegen mijn been zijn lul harder en dikker worden. Wat een kanjer van een lul had deze man. Ik verlangde ernaar die paal in mijn kutje voelen.

Apollo stond op en trok me uit de stoel. Ik klemde mijn benen om zijn middel. Hij was echte beresterk. Hij draaide met me rond tot grote vreugde van de andere meiden. Zij harde lul floepte heen en weer tegen mijn kont. Hij pakte me stevig vast en probeerde zijn lul in mijn kut te duwen. Ik was inmiddels zo geil dat ik graag meewerkte om die poging te doen slagen. En evenlater voelde ik zijn majestueuze lul langzaam naar binnen dringen. Ik heb in mijn leven al heel wat lullen gevoeld. Maar wat Apollo te bieden had was fantastissh en bovenmaats, van een andere orde. Zij lul was dik, hard, geaderd en recht. Hij vulde heel langzaam ieder plekje van mijn natte kut. Ik wist niet dat ik zoveel lekkere en gevoelige plkejes in mijn kut had. Het langzaam naar binnen glijden voelde overdonderend. Mijn mond viel open en ik kon alleen maar kreunen van puur genot. Oh god wat voelde dat goed. We neukten een tijdje staande. En geweldige geile ervaring als het ware zwevend geneukt te worden. Na een tijdje trok hij zijn lul uit mijn kut en zette mij in de stoel. Ik spreidde mijn benen en weer nam zijn dikke leul bezit van mij. In en uit stootte hij. Ik probeerde in het zelfde ritme mijn kutspieren samen te trekken en te ontspannen. Ik voelde zijn heerlijk lul nog intenser. Wat vulde hij me heerlijk. Ik had het gevoelt te barsten. Hij pakte mijn tieten vast en begon mijn harde tepels te bewerken. Scheuten van genot vlogen van mijn kut naar mijn tepels. Ik zag dat twee van de meiden elkaar aan het vingeren waren. De andere meiden waren zich kreunend eh hijgende zelf aan het vingeren.

Apollo sleepte me naar een andere stoel en ging daarop zitten. Zijn keiharde lul stond recht omhoog. Ik wilde me voorover buigen om zijn eikle in mijn mond te nemen. Maar hij had andere plannen. Hij dwong me op zijn schoot te gaan zitten. Hij manoeuvreerde zijn lul recht tegenover mijn natte kut. “doe je kutlippen van elkaar,” siste hij me toe. Ik legde mijn handen op mijn kutlippen en trok ze van elkaar. Achetr de stoel was een spiegel en ik zag dat mijn druipende kut openstond. Hij duwde zijn eikel in mijn neukspleeet. Ik wilde me laten zakken om hem helemaal te voelen. “Stoppen, sletje. Ik bepaal het tempo.” Er gebeurde even niets, alleen zijn dikke eikel zat in mijn kut. Ik trok mijn kutspieren samen. “Ja sletje van me, dat is lekker,” hijgde hij. “Laat je langzaam zakken.” Centimeter voor centimeter voelde ik zijn dikke geaderde lul in mijn onderlijf komen. Langzaam bereed ik zijn pik. Ik kon net wel en net niet aan de vloer komen, daarom werden mijn benen moe. Maar ik merkte dat Apollo op het punt stond klaar te komen.
Ik stopte even om mijn benen wat rust te gunnen, maar bleef wel mijn kutspieren samentrekken. En met een plotselinge schreeuw drukte Apollo zijnheupen omhoog. Hij kwam met krachte tegen mijn baarmoeder. “Auw auw, jaahh neuk me, jaahh.” En op dat moment voelde ik hoe hij schot na schot zijn zaad loosde in mijn kut. Hij bleef zijn heupen omhoog duwen. Ik kneep mijn kutspieren samen om hem optimaal te voelen. En dat was ook het moment dat dat ik gillende en kreunend klaar kwam. Mijn kut was niet instaat als dat zaad vast te houden. Weldra droop het uit mijn kut langs zijn dikke paal naar beneden naar zijn forsen kloten, vandaar droop zijn zaad en mijn kutsappen in zijn bilnaad.
De andere meiden stonden te juichen en te gillen toen ze zagen hoe wij klaar kwamen. Toen ik wat tot rust kwam stapte ik van Apollo af. Het zaad droop uit mijn kut langs mijn dijen.

Ik bleef verdwaasd achter en ging weer in de stoel zitten. Ik zag hoe de halfslappe lul van mijn griekse god weer tot leven kwam en weldra weer strak overeind stond. Hij liep naar de andere meisjes en neukte ze één voor één. Gillend en krijsend kwamen ze klaar. Apollo had een tomeloze potentie. Want na ieder neukbeurt zag hoe zijn zaad uit het net bewerkte kutje droop. De meiden vonden het fantastisch en begonnen na de neukbeurt elkaar kutjes te likken om zo te genieten van het sperma van Apollo.
Topless Girl one kwam naar me toe en begon me te zoenen. Likkend raakte ze me overal. Ze eindigde in mijn nog druipende kut. Ik voeld haar tong door mijn gleuf en hoorde hoe ze slurpend het zaad van Apollo op likte. Het duurde maar even of ik kwam weer heftig klaar. En Girl One had moeite om al mijn kutsappen te verwerken.

De volgende dag bezocht ik Peter het ziekenhuis. Hij lag alleen op een kamer. Ik vertelde hem in detail van de griekse avond in de club. Ik zag aan de dekens dat hij een harde kreeg. Ik gleed met mijn hand onder dekens en trok hem langzaam af . . . . . . . . . .

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door trian

Ik schrijf graag verhalen over rijpere vrouwen, over moeders en zonen. Ik sta open voor reacties en commentaar, devries47@hotmail.com

Dit verhaal is 11724 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Een Griekse avond”

Plaats een reactie