BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Maan (4) Maanzaad

De fascinatie voor de liefjes die mijn moeder mee naar huis bracht is in de loop van de jaren niet veranderd. Die fascinatie heeft zich wel ontwikkeld en is van puberale meiden aandacht gegroeid naar subtiele vormen van flirten en verleiden, dat ik ook in mijn eigen netwerk uitstekend beheers. Al maanden broed ik op een mogelijkheid om de geliefde van mijn moeder, meer dan twee keer zo oud als ik in mijn schoot te ontvangen. Hij is spannend, sensueel, een echte minnaar zeiden ook zijn ex vriendinnetjes. De dag om hem succesvol te kunnen verleiden lijkt te zijn aangebroken. Vandaag, vanmiddag, lijkt het uitgelezen moment om mijn verlangen te vervullen.

Ik voel me al de hele dag opgewonden. Hoerig opgewonden. Al maanden bereid ik me hier op voor en vanmiddag, vanmiddag denk ik dat ik eindelijk de kans heb dat gebeuren kan waar ik al die tijd naar uit zie. Waar ik al meerdere keren bij gemasturbeerd heb. Waar ik over fantaseer als ik door mijn eigen vriendje wordt geneukt. Hij moest eens weten hoe ik naar hem verlang, hoe doorweekt mijn slipje is omdat ik er al de hele dag aan denk hoe hij me neemt, kust, mijn borsten streelt, mijn haren trekt, zijn zaad in mij stoot. En god, wat hoop ik dat het niet bij die ene keer blijft.

Gisteravond zijn mijn vriendje en ik bij ons mam en haar vriend aangekomen en we blijven tot en met zondagavond. Dat doen we bijna elke maand wel een keer. En eindelijk lijkt het er een keer van te komen, dat het loopt zoals ik het graag zou willen. Iedereen is weg, alleen ik ben nog thuis, nou ja in ‘hun’ huis en ik weet zeker dat de vriend van ons mam als eerste weer thuis komt.

Ik moet een beetje opschieten, want hij zal er binnen 15 hooguit 20 minuten zijn. Ik bereid zijn komst subtiel en zorgvuldig voor. Het is absoluut niet vreemd als ik de kleren en de schoenen van ons mam aan trek, we hebben bijna dezelfde maat en we delen zo vaak onze jurken, onze broeken, onze sokken, onze schoenen, onze gedachten en idealen. Het enige dat we niet delen zijn onze en andere mannen. Nou ja, als jong meisje ben ik wel een paar keer stout geweest met een ex van haar, maar ja dat telt niet. En weer voel ik die aantrekkingskracht, onweerstaanbaar is het verlangen om haar vriend in me te voelen. Dat lijkt in de loop der tijden alleen maar toe te nemen. Is het omdat ik heimelijk een tikje gerontofiel ben, me voor een keer -of vaker?- wil aanbieden aan een man die ouder is dan ik. Aan deze man, meer dan twee keer zou oud als ik. Is het omdat ik wil weten wat zij voelt als ze ‘het’ doen? Tsja, dat kan ik dan wel voelen, maar ik zal dat nooit tegen haar kunnen zeggen, met haar kunnen delen. Oei, wat ben ik toch vunzig. Ik heb maanden gehad om aan die gedachte te wennen. Ik kan er niets aan doen; het verlangen naar hem wint het van het geheim dat ik zal moeten bewaren.

Er is in dit huis maar een deur waardoor iedereen binnenkomt, dus ik weet waar ik hem verwachten en opwachten kan. Ik heb me omgekleed in de kleren van ons mam waarvan ik weet dat hij ze mooi en verleidelijk vindt. Ik heb mijn kutje nog even gewassen, een paar haartjes weggeschoren en ik heb mijn/haar lekkerste parfum opgedaan. Ik heb een positie ingenomen, vlak bij de deur en ‘daarom’ ben ik de bijkeuken aan het opruimen. Dat betekent dat hij, als hij binnenkomt me straks op een krukje zal zien staan en ik zorg er voor dat hij dan recht tegen mijn strakke billen kijkt. Op ooghoogte. Ik voel direct opwinding als ik alles zorgvuldig voorbereid en ik voel hoe nat mijn kutje is. Even verdwijnt mijn rechterhand in mijn slipje en streel ik mezelf. Ik maak mezelf al vast een beetje nat en open en verspreid mijn liefdesgeuren in de ruimte. Ik voel de spanning stijgen.

Als de deur opengaat hoor ik hem binnenkomen en hoor ik he zeggen ‘wat is je kont mooi, liefje.’ Yes. Die is binnen. Stap 1 is gezet. Stap 2 volgt direct daarna want ik voel dat hij reageert als ik mijn kontje vlak voor zijn ogen heen en weer beweeg. Hij streelt mijn billen en masseert mijn rug. Langzaam glijdt zijn hand weer naar beneden. Eerst streelt me over mijn strakke rokje. Het lijkt wel of het uren duurt voordat het zover is maar dan verdwijnt zijn hand er eindelijk onder, oww my. Kreun ik nou als hij mijn slipje streelt? Fuck. Ik krijg steeds meer zin, in hem. Ik beweeg mijn billen een beetje, voel me een sletje en hoop, ik hoop zo dat hij doorzet. Mijn ademhaling gaat sneller en hij pakt me bij mijn heupen, slaat me op mijn kont en die duw ik nog iets verder naar achteren. Hij noemt me zijn stoutert, en vraagt wat ik wil, of ik soms lentekriebels heb en ik voel zijn hand verder opschuiven onder mijn rokje. Oww, maar niet alleen zijn hand. Ik voel zijn mond, zijn lippen. Hij kust me, bijt in mijn billen en hij voelt, hij proeft heel even met zijn tong hoe nat mijn slipje, mijn kutje is. Met zijn hand streelt hij nu mijn billen onder mijn slipje en hij raakt heel voorzichtig mijn kutje aan. Voor ik het weet zitten er twee vingers ín mijn kutje.

Ik stroom leeg volgens mij. Door zijn vingers wordt mijn kutje nog lekkerder. Mijn clitje staat strak en hij wakkert mijn verlangen verder aan. Hij streelt me en ik word steeds geiler, tot ik bijna klaarkom, Bijna? Jeez ik tril op mijn benen, ik moet me vasthouden aan de kast voor me, want ik kom heftig klaar, precies op het moment dat hij ineens wat vraagt over mijn slipje. Dit slipje kent hij niet, ‘is dit soms een slipje van Maan?’ vraagt hij schijnbaar niets vermoedend, maar ik zeg niks, ik kom alleen maar klaar. Ergens bedenk ik me tussen al dit lekkers door dat er toch een moment zal zijn of snel zal komen dat hij zal vermoeden hij dat hij niet het kutje van zijn lief maar de zon, de sterren en de Maan in dit slipje aan het verlichten is. Alles shaket. ‘Kutje’ kreun ik. ‘Maan?’ twijfelt hij. Ik stotter dat het mijn eigen slipje is, -zegt dus nog niks wie ik nu ben- voor hem maakt dat blijkbaar allemaal niet meer uit. Ik voel dat dit moment voor hem de uitnodiging is om door te gaan, all the fucking wrong way to go with me. Hij blijft mijn schaamlippen en mijn clitje masseren en ik voel me na een korte adempauze alweer opgewonden raken. Heel even trekt hij zijn vingers terug, ruikt hij er nou aan?, hij verontschuldigt zich en vindt me ‘lekker zoet’. Mijn kut is zo nat voor hem. Ik wil hem, ik wil dat hij me neemt. Resoluut zeg ik: ‘ga door, kom in me, please neuk me…‘

Direct pakt hij me stevig op, brengt me naar de woonkamer en legt me op mijn buik op tafel, duwt mijn Maanslipje opzij, ja dat onbekende slipje, mijn slipje. Ik roep nog ‘oh kutje oh kutje wat is dit fout wat is dit stout’, spreidt ondertussen wel mijn benen, duw mijn billen half omhoog zodat hij goed zicht heeft op mijn trotse kutje. Sinds vanmiddag gepromoveerd tot volwassen, rijpe, hoerige ‘kut’.
Hij draait me om, zet me op mijn billen, legt mijn benen over zijn schouders, en begint me intens te likken. Hij vindt dat ik ‘net zo’ smaak en oh my god dat is de trigger dat ik alweer –schokkend en bepaald niet ingetogen kreunend- klaarkom. De tafel siddert, trilt. Of was ik dat nou? Zodra er weer wat rust en coördinatie in mijn lichaam is draait hij me opnieuw op mijn buik, duwt eindelijk zijn harde lul bij me naar binnen, trekt voorzichtig -en steeds minder voorzichtig- aan mijn gouden haren en masseert met een natte vinger mijn kontgaatje, het plekje waarvan hij weet dat het voor iedereen verboden terrein is, en binnen een paar minuten komen we allebei heftig klaar. Ik net iets eerder dan hij.

‘Dus jij wou vanmiddag door mij geneukt worden he, teefje plofkut?’ Ik doe onschuldig, ontken in alle toonaarden, ‘ik wilde pas toen jij mijn billen streelde en mijn kutje nat werd’. ‘Ja ja, geloof je het zelf’ zegt hij en masseert ondertussen opnieuw mijn kontgaatje. ‘Ik zal je leren’ zegt hij quasi boos, tegensputteren kan ik niet en hij, hij doet wat voor mijn vriend en al mijn eerdere vriendjes verboden terrein was en floept van mijn kut in mijn kont en beweegt daarin zacht en geil. Ik sputter niet eens tegen. Stoute seks -ik wist het wel maar nu voel ik het ook- windt me op. Hij zegt dat ie ubergeil was, omdat ie al een week niet gespoten had. Ik neem de cadans van de beweging in mijn kontje over en streel nu mijn eigen clitje. Ik heb nog nooit gemasturbeerd waar iemand anders bij is. Als we allebei nog een keer klaar komen floept zijn piemel er uit. Ik kus hem lief op zijn linkerwang, ik moet ‘even mijn billen wassen’ en met mijn hand onder me kutje loop ik naar boven. Een spetter zaad valt op de eerste traptrede. ‘Je lekt Maan-zaad’ lacht hij.

Als ik terug beneden komt kijkt hij onder mijn rokje en trekt de slip van mijn billen, ik geef mee, want wil niet dat het scheurt. ‘Wat ga je er mee doen?’ vraag ik. Hij ruikt er aan. ‘Ruik ik net als ons mam?’ vraag ik. Hij beaamt het. ‘Je ruikt net zo.’ Hij veegt zijn lul aan mijn slipje af, stopt die in mijn bh en steekt zijn vingers in mijn mond. Heerlijk om mezelf aan zijn vingers te proeven. ‘Smaak ik zo?’ vraag ik onschuldig en gulzig. ‘Alsof je nog nooit je vingers in je kutje hebt gestoken en daarna in je mond, Maan.’ ‘Wat ik allemaal nog niet gedaan had, bedoelde je zeker’, ik knipoog naar hem en ik draai me om en draai met mijn kont. ‘Ik ga plassen.’
‘De kleren van ons mam aantrekken is nu nog leuker geworden, roep ik schalks en zelfbewust van de wc.

Ik pak de Dyson om de haren die hij uit mijn hoofd getrokken heeft op te vegen en een doekje om het Maan-zaad van de onderste tree te verwijderen zodat het huis weer netjes is als onze eigen geliefden weer terugkeren van een lange wandeling met de hond.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 5286 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie