BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Een wens vervuld

Nicole krijgt een dikke lul te verwerkenEindelijk was het dan zover. Alle lange tijd had ik de wens om eens door twee mannen verwend te worden, en deze avond zou het dan eindelijk gebeuren.

Mijn naam is Nicole 48 jaar en al 20 jaar getrouwd met John, we hebben twee kinderen die inmiddels het huis uit zijn, waardoor we opeens meer vrijheid hebben gekregen. Ik ben 1.70 lang, halflang blond haar, D-cup en altijd lekker bruin, zomers van de zon, in de winter van de zonnebank.

Op een datingsite hebben we dus gezocht naar die geschikte man, wat overigens nog niet mee viel. Ik had nogal een wensenlijstje. Mijn man heeft een prima pik van 16 cm, maar ik had in mijn gedachte om voor echt groter te gaan, dus minimaal 18 cm was mijn wens. Ook zit er nooit een tweede keer in bij mijn man. Na 1 keer klaarkomen verslapt de boel en lukt het niet meer om er energie in te krijgen. Dus een man die in staat was om meerdere keren te kunnen is wel een vereiste. Er goed en verzorgd uit zien is logisch toch?

Uiteindelijk bleek Sander, 51 jaar uit een stad niet ver bij ons vandaan een geschikte man. Hij chatte leuk, stuurde foto’s die me bevielen en maakte lieve complimenten naar me.

Toen de deurbel dan ging op die zaterdagavond om 20.00 schrok ik toch even. Ik had me helemaal opgedoft, had een strak truitje aangedaan, en een halflange leren rok, en daaronder een spannend setje. Ik was vol zelfvertrouwen, maar toch vond ik het eng.

Mijn man deed de deur open en nam Sander al lachend en pratend mee naar de huiskamer. Hij begroette me met een dikke zoen op mijn mond en complimenteerde me met mijn looks.

We dronken en kletste wat en het ijs was snel gebroken. Sander zag er goed uit, Strakke spijkerbroek wit t-shirt en uit alles bleek dat hij goed in vorm was.

Ik belandde uiteindelijk tussen de beide heren in op de bank. En Sander draaide mijn hoofd naar zich toe en begon me te zoenen. Lang en lekker met zijn tong, terwijl ik zijn hand op mijn borsten voelde. Achter me begon mijn man, mijn kont te strelen en voelde ik vier handen die mij betaste. Heerlijk genoot ik van deze aandacht. Kom Nicole doe eens wat uit, zei mijn man, laat eens aan Sander zien hoe lekker je bent.

Ik trok de trui over mijn hoofd , en stapte uit mijn rok, daar stond ik dan in mijn nieuwe lingeriesetje, bewonderd door twee mannen, die hun ogen uitkeken. Sander stond op, deed zijn t-shirt uit en gooide zijn spijkerbroek van zich af. Ik zag de bobbel in zijn boxer en dat beloofde veel. Hij stapte op me af en zoende me weer, waarbij hij zijn handen over mijn lichaam liet gaan, zo stonden we een tijdje. Ik duwde hem op de bank en ontdeed hem van zijn boxer. Wat ik toen zag deed me duizelen. Wat een grote pik kwam daar tevoorschijn. Een glimmende grote eikel, met een hele lange stam daaronder. Ik kreeg het een beetje warm en benauwd tegelijk van. Ik zat op mijn knieën voor de bank en Sander wist wat er zou gaan komen in ik kon niet meer terug.

Ik nam de grote pik in mijn hand en trok eraan. Wat een omvang en wat een lengte, ik bracht mijn mond naar de eikel en likt een paar keer over de grote kop. Ik hoorde Sander grommen en dat deed me goed. Hij genoot, ik sperde mijn mond open en nam de eikel in mijn mond en begon driftig te pijpen. Wat een kolos, mijn mond was helemaal gevuld en ik had hem er nog niet half in.

Tegelijk voelde ik dat mijn slipje van mijn kont werd gehaald en dat mijn kont wat naar achteren werd gehaald en mijn benen wat uit elkaar gezet. Gewoon door pijpen schatje zei John, dit is je wens en die gaat nu uitkomen.

Ik voelde een bekende pik tegen mijn zeiknatte kutje duwen en moeiteloos gleed hij naar binnen. Uggggh, ik gromde wat, maar veel geluid kwam er niet uit met zo’n volle mond. John begon te stoten en duwde me in het ritme over de pik heen van Sander. Soms waren de stoten zo hard en moest ik een beetje kokken als de pik iets te ver mijn keel in schoot.

Mmmmm, wat was dit lekker, twee pikken in twee gaatjes die me beiden vulde. Sander had intussen een hand op mijn hoofd gelegd en probeerde me nog wat dieper te laten pijpen. Intussen verhoogde John het tempo en werden de stoten al krachtiger en krachtiger. Ik voelde een orgasme opkomen door deze unieke situatie; het gebeuk in mijn kutje en twee mannen die met mij bezig waren.

De mannen waren te geil om het lang vol te houden. John voelde ik als eerste komen; de stevige greep op mijn heupen, de harde finale stoot en het sperma wat ik naar binnen voelde komen, tegelijk kwam ik ook en begon te schokken en voelde me zelf draaien van genot. John haalde zijn pik uit mijn druipende kut en liep naar de keuken om zijn pik te wassen en een handdoek te halen

Sander gaf aan dat hij ook ging komen, van te voren had ik hem wel eens verteld dat ik sperma in mijn mond vreselijk vond. Dus ik trok me terug en bood hem mijn borsten aan om op klaar te komen. Sander trok een paar keer aan zijn grote pik en golven mooi wit sperma kwamen terecht op mijn borsten, onder het slaken van een paar oerkreten van Sander. Wauw wat kon die man veel zaad produceren. Sander liet zich wat naar achter vallen op de bank en sprak zijn bewondering uit voor mijn pijpkunsten. John stond inmiddels met een handdoek bij me om het zaad van mijn borsten te vegen, en keek met een schuin oog naar de pik van Sander die nog fier omhoog stond.

We keken elkaar alle drie aan en zagen er tevreden uit. Deze ervaring was heerlijk voor mij en de heren leken ook erg tevreden.
Toch voelde ik dat deze avond nog niet voorbij was…

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Nicole en John

Wij zijn John en Nicole en genieten van de verhalen die hier worden ingezonden. De verhalen zijn soms waargebeurd, soms ook een fantasie
Graag leren wij hier mensen kennen voor gezellige praatjes, het delen van avonturen het schrijven van een verhaal, of wellicht meer dan dat.
Mailen voor ideeën kan je ons altijd op faja1968@outlook.com

Dit verhaal is 9832 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Een wens vervuld”

Plaats een reactie