BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Als je het leuk vind mag je me altijd hebben

Lekkere rooie geile EllyDat was ongeveer telkens de slogan, die open-minded Elly me telkens weer onder mijn neus drukte! Ongeveer een jaar na mijn scheiding van mijn eerste vrouw Annette was ze na een tijdje zomaar ineens in mijn leven gekomen als de kastanje-rood-harige vriendin van Paul. Elly was behoorlijk veel jonger dan Paul en met haar 25 jaar ook nogal jonger dan ik, want mijn oude vriend Paul is maar een half jaar ouder dan ik toen met mijn 35 jaar. Het was een sprankelende jonge meid die Paul indertijd op het naaktstrand van Ool aan mij voorstelde. Elly heette deze vrolijke verschijning die eerst lange tijd het leven van Paul, maar toen daarnaast ook nog enige tijd dat van mij zo nu en dan intiem zou opfleuren.

Mijn vriend Paul had zijn Elly al een tiental jaren eerder leren kennen als studente, die op dezelfde universiteit studeerde, als waar hij zijn lessen als bioloog doceerde en binnen een jaar woonden ze reeds samen in zijn grote huis in Weert en in hetzelfde jaar dat zij afstudeerde als doctorandus sloten ze hun samenlevingscontract af. Kort daarna raakte ze bewust en serieus zwanger en beviel ze net zoals ze zelf ooit was geboren, ook van een roodharig meisje, waar ik op dit moment de peetvader van mag zijn. Paul had zijn werk aan de universiteit in Maastricht en was ook vaak gastdocent elders in de wereld en ik wist inmiddels van hem, dat zowel hij als Elly heel open-minded in het leven stonden en elkaar in die perioden, dat hij uithuizig was helemaal open en vrij lieten in hun privéheden en hij vertelde, dat hij dan zelf niet zelden vreemd ging en zodoende vooral in andere werelddelen zowel seks met mannen, vrouwen en transgenders zelden uit weg ging. “Hier in ons land ben ik nogal monogaam, maar elders heb ik heel wat liefjes rondlopen en er moeten zo mogelijk ook behoorlijk wat nakomelingen van mij rondlopen, aangezien we niet overal geld en tijd hadden om voorbehoedsmiddelen te gebruiken en daarom ook niet strikt de hand hielden aan enige vorm van geboortebeperking” fluisterde hij me tijdens weer eens een intiem momentje met elkaar, in mijn oor. “Mijn echte liefde heb ik bij mijn Elly, maar mijn seksuele vrijheden zie ik nooit als echte liefde, behalve dan natuurlijk die paar keer met jou. Ik zie seksuele gemeenschap voornamelijk als uiting van een moment van heerlijk samen zijn met iemand, die hetzelfde wenst als jij en dat zou jij Dick ook eens moeten opnemen in jouw vernieuwde levensvreugde, waar je na alle recente huwelijksproblemen dus nu mooi weer van kan genieten, want alleen is maar alleen en een seksuele afwisseling kan enorm verfrissend op jouw levensbeschouwing inwerken!” opperde hij meerdere keren als er verder niemand anders in de buurt was. Op dat gebied was ik het niet helemaal echt met hem eens, maar het weerhield me er niet van om toch ook weer regelmatig de proef op de som te nemen met een fijne nieuwe vlam en omdat Elly er ongeveer eenzelfde levenshouding op na hield en mij op zeker moment ook regelmatig met welgemeende ondeugd probeerde te verleiden tot een vrolijk en innig samenzijn, viel ook ik tenslotte onherroepelijk met de regelmaat van de klok ook voor haar charmes.

Dat zal ik je nu vertellen en dat ging ongeveer zo. Kort na onze eerste kennismaking op Ool en na die spontane orgie in hun huis in Weert toog ik best wel vaker, als het voor mij tenminste mogelijk was, graag even voor de gezelligheid naar Paul voor een bakkie koffie en omdat deze “eenzame” man het dan met Paul alleen bij herhaling er zeer gezellig vond, ging ik er veel samen met hem uit de kleren. Elly was dan altijd naar haar werk en hun dochtertje naar de opvang. Zo hielden we dat altijd geheim. Als Elly wél thuis was, gebeurde er eigenlijk niet zo veel, maar gezellig was het wèl. Van een orgie, zoals die eerste keer, dat ik na de naaktstrandsessie bij hub thuis meemaakte, is er daarna bij hun thuis eigenlijk nooit meer van gekomen. Het kon niet uitblijven, dat ik bij een onverwacht bezoek alleen Elly thuis vond en zij me desondanks toch voor een bakje koffie uitnodigde.

Toen kwam op een gegeven moment tijdens ons gesprek verschillende vormen van een open relaties aan de orde en ineens keek Elly mij best wat verleidelijk aan en toen vroeg het roodharige vrouwtje mij op de man af, of ik alweer serieuze belangstelling had voor iemand of dat ik misschien naar een prostitué ging voor mijn broodnodige seks, maar ik wimpelde dit toen maar met een smoesje af, dat ik daar eigenlijk nog niet eens zo veel voor voelde. “Een man langere tijd alleen is niet gezond ” verkondigde Elly toen, terwijl ik het nogmaals afwimpelde met te zeggen, dat ik door de afnemende liefde met mijn ex eigenlijk niet zo vaak meer behoefte had om elke dag een keer vaste seksuele gemeenschap met een vrouw of man te hebben en als ik dan toch een keer in een erotisch getint gezelschap van een of andere vrouw bevond, voelde ik dat vaste gebeuren trouwens ook eigenlijk niet meer zoals heel belangrijk. Elly vervolgde met een: “Ik bedoel ook niet dat soort gezelschap maar gewoon die lekkere spontane wip, want daar heb ik zelfs regelmatig behoefte aan en natuurlijk heeft nagenoeg elke man er nog veel meer behoefte aan toch? Vraag dat ook maar eens aan Paul ” zei ze. “Want dat is heel natuurlijk bij volwassen mensen, zoals wij.”

Paul was op dat moment in Brazilië om in het Amazonegebied het leven van de daar nog wonende natuurvolken te bestuderen. “Ik weet zeker, dat die daar bij de indianen er op dit moment ook behoefte aan heeft, vooral als ie in het oerwoud zomaar een zeldzaam naakt indianenmeisje voor zich ziet, zal hij gelijk zin krijgen haar te verkrachten en hem kennende, zal hij vast en zeker uit enkele mooie donkere natuurvrouwtjes in zijn buurt het zeker al eens een paar keer hebben gedaan. Hij heeft haar dus maar voor het uitkiezen en krijgt er nog een lekkere seksbeurt heel gemakkelijk en gratis bij ” zei Elly, “Alle mannen hebben er veel behoefte aan, zelfs de ouderen!” antwoordde ze met een glimlach en gelijk fluisterde ze me in mijn oor: “Als je wilt mag je vanaf nu, omdat Paul er niet is, ook mij zo af en toe tijdens jouw bezoekjes hebben “.

En vanaf die dag begon het, dat ik Elly steeds leuker begon te vinden als zij telkens bij de afscheidszoen zei: “Als je wilt mag je mij nu hebben ” en zelfs toen Paul weer terug was, vond ze telkens nieuwe momenten om haar aanbieding te herhalen zonder dat haar man het merkte. In de keuken, bij de afwas, bij het naar school gaan van haar dochtertje, zelfs bij het aanreiken van de koffie of gewoon in het voorbijgaan, waarbij ik regelmatig haar borsten tegen mijn rug voelde of als ze haar billen in mijn kruis zette, vaak gevolgd door een gefluister: “Als je wilt mag je mij straks hebben “. Nu ben ik in gezelschap van zowel mannen als vrouwen nooit van steen geweest en ik vond de mollige Elly met haar mooie cinnamon-kleurige haren, haar heldere blauwe ogen en leuke vriendelijk sproetjes het evenbeeld, van wat ik altijd al een ideale vrouw heb gevonden, maar het is mij op een of ander manier nooit gelukt zo’n vrouwelijk type als Elly te veroveren, maar om door de verleidingskunsten van Elly “het ” nu gelijk met de vrouw van mijn vriend Paul te doen ging mij op die momenten, dat ik haar alleen voor me zou hebben, nu etisch gewoon veel te ver. Maar dat ze me die eerste keer, dat ze alleen thuis was, uitnodigde om voortaan maar zonder vooruit-kondiging te komen, dat verbaasde me nu niet meer.

Het kan dus echter wél gemakkelijk verkeren als je kat op het spek bindt. Op een dag, dat ik het roodharige schatje weer in haar eentje thuis trof, stapte onder het mom van een klein bezoek naar de WC op een zeker moment terug de kamer binnen, maar nu in een super-strak afgekorte hotpant, dat de naam broekje nauwelijks eer aan deed en haar molligheid nog maar nauwelijks paste. Haar parmantige verrassend stevige d-cup borsten waren eveneens in een strak topje gestoken, die de lading maar nauwelijks kon (be)dekken en haar lange roodbruine haar droeg ze nu in een staart, zodat ze gelijk als een soort stevige tiener nòg veel jonger leek, dan ze al was. Ik vond haar er trouwens best interessant uitzien met die leuke prominent vooruit stekende borsten en de daarop zeer duidelijke profielen van haar tepels en ik keek haar een beetje vragend aan en vroeg haar toch quasi onschuldig en net, of ik het niet gezien had, maar wetende, dat ze intuïtief, als vrouwen zijn, dat ik haar wel degelijk prachtig vond. “Waar is vandaag de rest van de familie dan wel aan het verblijven?” Ik wist heel goed, dat het vandaag zaterdag was en ze nooit alleen thuis kon zijn. “Paul en dochterlief zijn samen voor de eerste keer samen naar Eindhoven,” was het antwoord. “Maar gelukkig hebben we bij toeval wel een behoorlijke tijd samen; dus meer dan alleen maar voor enkele bakjes koffie! “We stonden op dat moment in de grote keuken en terwijl ze dat zei, duwde za me heel langzaam tegen het kookeiland en fluisterde weer de overbekende woorden: “Dus als je me nu wilt, mag je mij nu hebben ” en toen zoende ze mij onverwacht en vol op de mond. Ik wilde haar wegduwen, maar wist eigenlijk niet meer, waar ik mijn handen op haar halfnaakte lichaam moest zetten en toen op die eerste lange zoen er nog één volgde en ik bij de derde zoen van mezelf merkte, dat ik haar zoen al veel inniger dan normaal beantwoordde en ook dat in mijn broek mijn lul begon te reageren, zoals het bij een man in zo’n situatie behoort te doen en dat zij dat ook heel duidelijk gemerkt had, toen Elly mij met een stralende lach aankeek en gelijk duwde zij haar topje omhoog en zomaar ineens dansten voor mijn ogen haar borsten op en neer en was ik nu echt compleet verkocht.

Elly’s handen brachten ook bijna tegelijkertijd mijn handen naar haar heerlijke volle tieten, waarvan ik sinds Ool en daarna nog wel wist, hoe weelderig en ook hoe verleidelijk ze waren versierd met die honderden grote en kleine honingkleurige sproetjes. Op dat moment wist ik van mezelf, dat ik haar nu ook echt wilde hebben. In mijn broek werd dan ook in een oogwenk alle extra ruimte volledig gevuld met het toenemende volume van mijn opstandige jongeheer en langzaam begon ik met mijn vingers haar beide tepels te bespelen. Ik voelde ook bij haar dat er daar iets begon te groeien, toen haar lichtbruine tepels keihard begonnen te worden en zich duidelijk vergrootten tussen mijn vingers. De handen van Elly lieten de mijne los en ze duwde haar strakke broekje omlaag en leidde één van mijn handen over haar mollige buikje naar beneden. Ik wist nog, dat ze daarbeneden op het naaktstrand een grote weelderige bos rood schaamhaar had groeien, dus ze had haar kut toen niet kaalgeschoren, maar nu voelde ik, dat ze haar natuurlijk rode schaamhaar nog wel had, maar wel wat korter geknipt had en dat ze boven haar spleet erg warm was. Toen ik haar kittelaar beroerde en verder omlaag ging in haar vagina, gutste het kutvocht al uit haar labia over mijn vingers. Ze was dus al drijfnat en volledig klaar om mij daar te ontvangen! Elly kirde nogmaals van genot, toen ze mijn vinger pakte en die diep in haar schede duwde en fluisterde wederom: “Als je wilt mag je nu in mij komen en mij nu hebben ” Dezelfde zin fluisterde ze daarna nog een keer, maar nu heel zachtjes in mijn oor.

Ik protesteerde even, maar haar hand voelde de lengte en hardheid van mijn mannelijkheid door mijn broek heen en ze fluisterde: “Volgens mij heeft ie er wel zin in; nu hij mag mij helemaal hebben en ik wil jou! ” Toen ze aan mijn oor begon te sabbelen, hoorde ik een auto de oprit opdraaien. “Paul komt eraan we hebben geen tijd meer, ” protesteerde ik nog. “Ik wil je nu, ”antwoordde Elly; “Paul moet de spullen nog uitladen en ook ons kleine ukje nog uit het kinderstoeltje sjorren, dus we hebben nog wel even tijd voor een vluggertje,” fluisterde ze nu een beetje gehaast en ze draaide zich om. Elly stond nu achterstevoren tegen het keukenblok gesteund met haar benen gespreid en met haar billen heel ver naar achteren gericht. Met haar tengere vingers spreidde ze haar van het kutvocht glimmende gezwollen grote uitdagende schaamlippen wijd uit en de opening, die nu goed zichtbaar vrijkwam, was zo uitnodigend, dat ik mijn eigen lusten nog maar nauwelijks kon bedwingen..

“Neem me nu en spuit me vol voordat hij ons betrapt, want als hij ons betrapt dan zie jij je petekind waarschijnlijk nooit meer ” sprak Elly dwingend. Snel opende ik mijn broek en plantte mijn sterk gezwollen eikel tegen haar warme natte vrouwelijkheid en nam haar met één haal in bezit. Het roodharige vurige vrouwtje kreunde, toen ik met mijn buik tegen haar billen stootte ten teken, dat ik nu helemaal tot aan de wortel in haar kut zat. “Zo Paul, zo heeft ook Dick een lekkere grote pik ” kirde ze, toen ik voor een tweede keer in haar stootte. “We worden betrapt, hij komt zo binnen, “zuchtte ik hijgend, “Sneller en spuit mij vol en snel ” kreunde Elly. Na nog twee forse stoten in haar heerlijke lijf voelde ik mijn sperma al komen en Elly kreunde, toen ik hard en diep voor de laatste keer in haar vagina stootte en haar heerlijkheid geheel vulde met mijn zaad, zodat het er tenslotte ook weer uitspoot tegen mijn broek aan, maar ook op het tapijt droop. Even bleven we zo staan om ons nog een beetje af te vegen met onze handen.

“Jij hebt je zin en zorg ervoor, dat Paul ons nu niet meer betrappen kan, ” fluisterde ik gehaast en knoopte met grote snelheid mijn broek dicht, terwijl zij haar topje weer naar boven schoof en half in haar blote onderlijf alweer sperma druipend naar de wc vluchtte. Enkele seconden later al, maar net op tijd kwamen Paul en zijn dochtertje, die niets gemerkt hadden, binnen. Later die avond, bij het afscheid, terwijl Paul bezig was om zijn dochter uit de kinderstoel te gespen, omhelsde Elly mij in de gang en fluisterde heel spannend in mijn oor: “Morgen kom je weer langs en als je wilt mag je mij dan weer hebben en dan hebben we waarschijnlijk een groot deel van de dag voor ons beiden, Dag Dick.”

Dick Rudolf – Uit mijn dagboek – Weert – 8 september 1990

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door dick123

Al sinds mijn geboorte is seksualiteit een toverwoord gebleken en ben ik als vroegrijpe biseksueel die wereld heel intens en zoekende gaan ontdekken. Ik ben nu ouder en ervaren in alle takken van het fijnste dat een mens kan meemaken en ben mijn dagboek allemaal hier in verhaalvorm als waar gebeurde seksavonturen voor jullie als lezers van Gertibaldi aan het herschrijven. Geniet dus met volle teugen en geef er je mening over. gr. Dick

Dit verhaal is 8896 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie