BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Lekker geil avondje in een club

Om 14.30 uur zaten we in de auto onderweg naar de Showboat in Zaandijk, we hadden er veel zin in en na een drie kwartier rijden parkeerde we de auto op de parkkeerplaats vlak voor de club. Met een flesje cola namen we alle twee een snoepje (xtc) in. Op donderdag was het thema altijd gangbang. Binnen in de club bij de intree kregen we een sleutel van een locker en gingen naar beneden naar de kleedruimte. Er waren nog twee mannen in de kleedruimte en ik zag ze tussendoor kijken, maar ik was dan gekleed in mijn zwarte gestreepte doorzichtige slip en Lea had haar zwarte mini jurkje met netstof aan getrokken, natuurlijk zonder bh en slipje. Via de andere kant van de club gingen we naar boven en gingen op ons favorieten plekje zitten. Een leuk plekje met twee hoekbanken die tegenover elkaar stonden met een klein tafeltje er tussen, wij gingen dan op de hoekbank tegen de muur aan zitten zodat we bijna de hele club konden zien.

Ik had een handdoekje voor Lea gepakt waar ze op kon zitten en ging voor ons een biertje halen. Er waren dan een paar stelletjes en best al behoorlijk wat mannen. Met de twee biertjes ging ik lekker bij Lea zitten en konden even lekker van elkaar genieten. We hadden het lekker naar ons zin en het snoepje sloeg al snel in, ik zat weer op mijn wang te bijten en ik zag de geile ogen van Lea, helemaal super. Toen ons biertje op was ging ik weer even nieuwe halen, kijk maar gelijk even of je iemand ziet zei ze tegen me. Bij de bar ging ik naast iemand staan die er wel goed uit zag al was hij wel een stukje ouder maar nadat ik twee biertjes had besteld zei ik tegen hem, als je zin heb dan kom je lekker bij ons zitten, we zitten daar achter in de hoek en ze is lekker geil. Ja lekker ik loop gelijk mee was zijn antwoord en pakte zijn glas en liep achter me aan. Hij ging aan de andere kant van Lea zitten en gaf haar gelijk een zoen, ik ging aan de andere kant zitten en toen zag ik pas dat ze haar jurkje omhoog had getrokken zodat ze lekker in haar blote kont zat. Iets wat ze eigenlijk altijd doet als we daar zijn.

Ik voelde het snoepje goed werken en dat zag ik bij Lea ook en die oudere kerel die ik mee genomen had voor haar vond ze zeker ook leuk want ze ging dicht tegen hem aan zitten en had een hand op zijn been gelegd vlakbij zijn kruis. Het was een aardige man en na even kletsen en een beetje drinken legde Lea bij onze glazen bierviltjes op en zei, kom we gaan even een kamertje opzoeken, waarop ze tegen die man zei, je heb toch wel zin en liet ondertussen een gedeelte van haar kale kutje zien. Gelijk sprong hij op en we liepen met zijn drieën de trap af naar beneden, gelijk bij het eerste kamertje trok Lea de man aan zijn hand mee naar binnen en ik ging even een handdoekje halen. Toen ik terug kwam en het kamertje inging zat Lea op haar knieën en was hem gretig aan het pijpen. Ik legde de handdoek op het bed en trok mijn slip uit en ging naast de man staan, ze pakte gelijk mijn pik ook vast maar bleef hem pijpen.

Die man had zeker geen kleintje en toen hij Lea omhoog trok ging ze op het bed liggen, hij kroop gelijk tussen haar benen en begon haar kale kutje te likken. Ik ging op mijn knieën naast Lea zitten en ze begon me lekker te pijpen en keek tussendoor even naar me met een blik dat ze super geil was. Toen hij na het likken van haar kutje overeind kwam en zijn pik in haar kutje duwde hoorde ik Lea duidelijk kreunen. Terwijl ze geneukt werd ging ze steeds gretiger pijpen. Het duurde dan niet zo lang en hij kwam best heftig klaar. Hij bedankte Lea en gaf haar een zoen en ging het kamertje uit. Zo die was lekker vertelde zei ze. Wil jij even kijken of je nog iemand ziet, en zonder mijn slip aan te trekken ging ik het kamertje uit en de eerste gelijk al die ik tegen kwam zei ik tegen, kom mee naar mijn vrouw, ze ligt in het kamertje hier naast. Hij ging gelijk mee het kamertje in en ik hoorde Lea zeggen, kom maar binnen hoor. Hij kroop gelijk tussen haar benen in en begon haar geile kutje te likken, toen hij stopte ging hij even op zijn knieën naast haar zitten en nadat ze hem even had gepijpt ging hij weer tussen haar benen in en heeft haar geil geneukt en toen hij zei dat hij ging spuiten zei Lea, spuit maar lekker tegen en in mijn kutje.

Ik zag en terwijl Lea haar kutje met beide handen ver open hield zo tegen en in haar kutje aan spoot. Hij gaf Lea en zoen en weg was hij. Lea maakte haar eigen een beetje schoon met een papiertje, trok haar jurkje goed en we gingen samen naar boven naar ons plekje. Gelijk voordat ze ging zitten trok ze haar jurkje weer omhoog en ging weer in haar blote kont zitten. We waren alle twee flink aan de wapp en het snoepje was wel heel heftig maar ook super lekker. Toen ons biertje op was ben ik nog even twee biertjes gaan halen en zag dat het ondertussen wel iets drukker was geworden. Toen ik met de twee biertjes weer bij Lea ging zitten ging ze nadat ze een slok nam eerst even naar de wc. Toen ze terug kwam zag ik ook duidelijk dat ze aan de wapp was want ze liep niet helemaal recht meer. Voordat ze ging zitten trok ze haar jurkje weer omhoog en nam weer een slok van haar biertje en zei me, wil je kijken voor iemand of gaan we een rondje doen want het snoepje is wel heftig hoor. We legde een viltje op ons biertje en ze trok haar jurkje goed en we gingen de trap af naar beneden.

We hadden verwacht dat er wel wat mannen beneden zouden zijn maar dat viel een beetje tegen. We gingen weer naar boven op ons plekje zitten maar gelijk kwam er iemand bij ons zitten. We hebben een tijdje met hem zitten kletsen en hebben een biertje met hem gedaan. Toen ging Lea ineens staan en zei dat ze wat vergeten was, ze trok haar jurkje omhoog en ging weer zitten. Hij zat gelijk met zijn handen aan haar blote kont en toen ons biertje op was zei ze kom we gaan een kamertje opzoeken. We liepen achter Lea aan naar beneden en het eerste kamertje gingen we weer naar binnen. Ik ging weer even om een handdoek en zag bij het grote bed een stelletje en twee mannen, ze zag er goed uit en was druk bezig met de mannen en ik heb even een tijdje staan kijken. Toen ik dan met de handdoek het kamertje inging lag hij boven op Lea en was haar geil aan het neuken. Ik trok mijn slip uit en ging naast haar op mijn knieën zitten waarop ze gelijk mijn pik vast pakte en me weer ging pijpen.

Even later spoot hij alles zo diep in haar geile kutje. Hij gaf haar een paar zoenen en vertelde dat hij gelijk weg ging. We bleven even samen om het bed liggen even lekker knuffelen. Daarna zijn we weer naar boven gegaan naar ons plekje. We hadden het helemaal naar ons zin en er kwam een bekende bij ons zitten waar we al meerdere keren mee een kamertje in waren geweest. Hij vertelde dat hij er was met een vriend van hem en of het goed was of hij er zo ook bij kwam. Tuurlijk is dat goed zei Lea en toen hij dan zijn vriend ging halen trok ze haar jurkje weer omhoog en ging zo zitten zodat het duidelijk was dat ze in haar blote kont zat. Even later kwam hij dan met zijn vriend. Ik ging tegenover Lea zitten en zo zat ze tussen die twee mannen in, in haar blote kont. Ze had het helemaal naar haar zin en die bekende had haar tieten boven haar jurkje uit gehaald, wat ze gewoon ook zo liet zitten. Ze hebben behoorlijk zitten geilen met zijn drieën en ze zag er super geil uit.

Kom we gaan naar beneden zei ze ineens, ze ging staan en moest eerst van de twee mannen een rondje draaien en ze moesten even voelen aan haar kont en kutje en toen trok ze haar jurkje goed en nam de twee mannen mee naar beneden, bij het eerste kamertje ging ze gelijk naar binnen. Ik ging weer even om een handdoekje en zag dat het wel wat drukker was geworden ondertussen. Toen ik met de handdoek terug kam in het kamertje lag ze al op bed, haar kutje werd gelikt en was geil aan het pijpen. Haar jurkje lag ergens in de hoek van de kamer. Ze is door die twee mannen geil geneukt, en ze hebben alle twee haar kutje vol gespoten. Toen de twee mannen weg waren heeft ze haar kutje weer een beetje schoon gemaakt en ze vertelde me dat het wel heel lekker was. Ga jij maar even zitten dan ga ik wel even kijken of er nog iets leuks is en terwijl ze helemaal naakt was ging ze het kamertje uit de gang op. Het duurde niet lang en kwam terug met een jonge kerel in haar hand, gelijk ging ze op haar knieën voor hem en begon hem te pijpen, hij heeft haar kutje dan nog even gelikt en daarna heeft hij haar op zijn hondjes geneukt. Toen hij weg was uit het kamertje bleef ze met haar benen uit elkaar op het bed liggen. Zullen we nog een snoepje nemen zei ze ineens.

Is goed en ga alvast maar op ons plekje zitten dan haal ik ze even. Ik trok mijn slip aan en Lea haar jurkje en we gingen ieder een kant op. Uit de locker pakte ik twee snoepjes en liep gelijk door naar boven naar ons plekje. Er zat iemand naast Lea en ik ging erbij zitten. Het was een aardige kerel van onze leeftijd en hij ging wat te drinken halen en ik gaf Lea onopvallend haar snoepje. Toen hij terug kwam met de biertjes proste we even en namen onopvallend alle twee ons snoepje. We hebben een tijdje zitten kletsen en toen ik even naar de wc was geweest en weer bij Lea en die kerel ging zitten zag ik dat ze wel lekker dicht tegen die kerel aan zat en dat ze haar jurkje weer omhoog had getrokken. Toen hij een beetje ging verzitten zag ik dat hij een behoorlijk stijve had, en dat had Lea ook door want af en toe haalde ze haar hand over zijn slip. Ik zag wel dat ze behoorlijk aan de wapp was, en ik merkte aan me zelf dat ik weer op mijn wang zat te bijten. We hebben even lekker zitten genieten en geilen en toen ons biertje op was zijn we naar beneden gegaan een kamertje in. Ik ben weer even om een handdoekje gegaan en toen ik het kamertje weer inging was Lea al druk aan het pijpen en ik zag dat hij wel een knoert van een pik had.

Hij heeft haar kutje nog even gelikt en heeft haar toen best wel lang geneukt. Hij vroeg waar hij mocht spuiten waarop Lea tegen hem zei, spuit maar lekker tegen mijn kutje aan. Toen hij dan klaar kwam hield Lea haar kutje met alle twee haar handen ver open en hij spoot zo recht tegen haar kutje aan en duwde zo zijn pik weer terug in haar kutje. Hij gaf Lea en zoen en weg was hij gelijk. Kom we gaan even aan de andere kant kijken zei ik tegen haar en pakte haar jurkje op. Ze trok haar jurkje aan alleen ik trok aan haar jurkje zodat het net was of ze alleen een hemd aan had waarbij dan haar lekker kont en geile kale kutje te zien is. We liepen door naar de andere kant en kwamen in de soort sm ruimte. We keken even en ik zag ze kijken naar de sling die er hing en zei tegen haar, kom ga maar even de sling op. Ze twijfelde even maar ging de sling op, ik hielp haar even en hielp haar met haar benen zodat ze met haar benen omhoog lag. Ik maakte de riemen vast aan haar enkels en daardoor kon ze haar benen laten hangen. Ik keek even naar haar en ze lag lekker zo met haar benen ver uit elkaar waarbij haar geile kutje uitnodigend ver open stond die duidelijk zeiknat was.

Toen merkte ik dat er een kerel in de ruimte bij was gekomen, ik ging naast Lea staan die het volgens mij niet door had dat er iemand was en ik ging naast haar staan en duwde mijn pik in haar mond, ik keek naar die kerel en zag dat hij aan zijn pik stond te trekken en maakte met mijn hand het gebaar dat hij dichterbij moest komen wat hij ook begreep en gelijk tussen haar benen in ging staan en een paar tellen later zijn stijve pik in haar kutje duwde. Ondertussen zag ik dat er meerdere mannen de ruimte in waren gekomen en ze ging me steeds gretiger pijpen terwijl ze geil geneukt werd. Toen haar kutje volgespoten was stond er gelijk iemand anders tussen haar benen die haar neukte. Ze is toen door aantal mannen achter elkaar geneukt en kwam daarna van de sling af en nadat ze haar kutje had schoon gemaakt had trok ze haar jurkje goed en zijn we naar boven gegaan. Toen we op ons plekje zaten moest ik even van Lea kijken hoe laat het was, en het was voor 19.00 uur dus het was nog lekker vroeg en vertelde me dat het tweede snoepje wel heel heftig was.

We zaten een beetje onderuit gezakt en toen zij ze ineens zie die kerel daar verderop op de bank zitten en wees naar hem, ik ga even naar hem toe zei ze. Ik zag dat ze naast hem ging zitten en even later liep ze hand in hand langs me en keek even naar me met een geile blik. Ik bleef even rustig zitten want ik had echt wel last van het snoepje en het duurde eigenlijk best lang dus ben ik even beneden gaan kijken. Er waren een aantal kamertjes dicht en het was best wel druk met de mannen en ben via de andere kant weer naar boven gegaan naar ons plekje en toen ze dan na een tijdje terug kwam vertelde ze me dat die kerel die ze mee nam naar beneden best wel leuk verlegen was maar dat hij wel snel was klaar gekomen maar toen ze het kamertje uitging werd ze tegen gehouden door iemand en toen is ze weer het kamertje ingegaan. Ik wilde voor ons een biertje gaan halen maar dat wilde Lea doen maar ging eerst even wat anders aan doen vertelde ze.

Even later kwam ze met twee biertjes in haar handen en had haar zwart soort baby doll aangetrokken waarvan ze weet dat ik die super geil vind want haar tieten kwamen zeker goed tot zijn recht en haar tepels waren door het stof te zien, maar hij was ook zo kort dat er meer dan de helft van haar blote billen te zien was en een klein gedeelte van haar blote kutje. Ze kwam naast me zitten en vertelde dat er zo iemand bij ons kwam zitten. Een paar tellen later kwam er iemand bij ons zitten die zijn eigen voorstelde en tegen me vertelde dat hij door haar was uitgenodigd en dan kon hij natuurlijk niet weigeren. Terwijl we aan een biertje en aan het kletsen waren heeft hij tussendoor wel honderd keer gezegd dat Lea zo mooi en super geil gekleed was. Toen ons biertje op was zijn we naar beneden gegaan alleen waren alle kamertjes bezet alleen het kamertje met de tralies was nog vrij. Lea en die kerel gingen naar binnen en ik ging nog even om een handdoekje.

Toen ik terug kwam bij het kamertje waren Lea en die kerel al aan het geilen op het matras achter de tralies. Ik ging op het bankje er tegenover zitten en net dat ik zat en wilde genieten van de show klopt er iemand op de deur, ik deed de deur open en er stond een kerel die vroeg of hij mocht kijken. Ik liet hem binnen en ging op het bankje zitten en ik ging naast hem zitten. Ze was lekker aan het geilen en toen die kerel naast me aan zijn pik begon te trekken zei ik tegen hem, je kan ook bij hun gaan op het matras en gelijk stond hij op en ging op zijn knieën naast Lea zitten. Ze is door hun alle twee geneukt en heb daarna de deur voor hun open gedaan. Ik wilde naast Lea gaan liggen maar ze vroeg aan me of ik wilde kijken of ik nog iemand zag, is goed trek je jurkje maar uit en ga er maar voor liggen dan kijk ik even. Ze trok haar jurkje uit en ging met haar benen uit elkaar liggen en ik keek even naar haar en zag dat haar kutje zeiknat was. Ik ging de gang op en gelijk de eerste die vlak bij de deur stond zei ik tegen, wil je naar binnen. Ik liet hem naar binnen maar bleef nog even op de gang staan en er kwam weer iemand aan waar ik ook tegen zei, wil je naar binnen en hield de deur open. Ik heb zo vier man naar binnen laten gaan en ben toen op het bankje gaan zitten.

Ik zag aan Lea dat ze het duidelijk naar haar zin had en toen merkte ik dat er nog iemand binnen kwam, was even vergeten de deur op slot te doen. Net voordat ik de deur dicht wilde doen stond er nog iemand die ook naar binnen wilde, dus die liet ook maar binnen en heb toen wel de deur op slot gedaan. Ze werd achter elkaar geneukt terwijl ze gretig aan het pijpen was en is een behoorlijk tijdje bezig geweest. Iedere keer als er één was klaar gekomen deed ik de deur voor hem open en deed de deur daarna gelijk op slot. Toen de laatste weg was ben ik even naast haar gaan zitten en ze vertelde me dan dat ze ook in haar mond was gespoten en dat het lekker geil was. Ik zei haar dat haar kutje ook behoorlijk onder zat waarop ze aan me vroeg, wil je mijn geile kutje weer een keertje lekker schoon likken en voordat ik wat kon zeggen legde ze haar benen verder uit elkaar. Ik ben haar kutje gaan likken wat wel geil was want er lag zaad op haar kutje maar ook langs haar schaamlippen en in haar kutje. Ik heb haar gretig schoon gelikt waarop ze heftig klaar kwam.

Daarna zijn we naar boven gegaan naar ons plekje en ik gelijk een biertje voor ons ging halen. Ik vertelde haar dat het nog maar net half tien was, o lekker want ik lust hierna nog wel een lekker biertje. We hebben even lekker tegen elkaar aangezeten en waren lekker aan het genieten en we voelde alle twee het snoepje nog goed. Ik ga even naar de wc zei ze tegen me en terwijl ze naar de andere kant van de club liep zo langs de dansvloer kon ik even goed naar haar kijken en ze zag er zo super geil uit in haar te korte jurkje (baby doll) ik ging lekker onderuit gezakt zitten en had het helemaal naar mijn zin. Het duurde best lang voordat Lea terug kwam van de wc maar toen kwam ze eindelijk dan maar er liepen twee donkere mannen achter haar aan. Wel echt geil want je zag een gedeelte van haar kale kutje door het te korte jurkje. Ze kwam naar me toe en zie tegen me, ik ben even met deze twee mannen naar beneden. Ze gaf me een zoen en liep met die twee negers naar beneden.

Ik bleef alleen achter maar vond het ook wel geil dat ze met die twee mannen een kamertje inging zonder mij. Na een tijdje heb ik de viltjes op ons biertje gelegd en ben toen een rondje gaan doen want als ik zat had ik behoorlijk last van het snoepje. Toen ik beneden kwam bij het grote bed ben ik even gaan zitten want er waren twee stelletjes bezig met een hoop mannen er om heen. Het zag er goed uit en ze waren lekker bezig. En net toen ik wilde gaan staan om mijn rondje verder te doen stond Lea ineens voor me, ze was helemaal naakt en haar jurkje lag bij de douche want die was nat geworden vertelde ze. Ik vroeg nog hoe het was met die twee donkeren mannen maar daar gaf ze geen antwoord op en ze pakte mijn hand en vroeg aan me of ik wilde gaan liggen want ze wilde me pijpen. Ik dacht dat we naar een kamertje gingen maar ze trok me naar het grote bed waar dan die twee stelletjes ook op bezig waren en best een hoop mannen.

Ik trok mijn slip uit en ging liggen maar ik moest een beetje omhoog en ze kwam tussen mijn benen in, ze pakte mijn pik vast en ging op zijn hondjes zitten om me te pijpen. Natuurlijk kwamen er mannen dichterbij en dat had Lea ook in de gaten want ik merkte dat ze haar kont verder omhoog deed en haar benen verder uit elkaar zette. Het duurde ook niet lang dat er iemand aan haar kont en kutje zat en ze even later een pik in haar kutje kreeg. Ze pijpte onwijs heftig en gretig en dan stopte ze weer even en likte mijn ballen en ging weer verder met pijpen terwijl ze geneukt werd. af en toe keek ze even naar me en had een blik in haar ogen dat ze duidelijk geil was. Ik hoorde gekreun en gelijk toen hij van het bed af ging kwam er iemand anders achter haar zitten. Terwijl ze die andere pik in haar kutje kreeg keek ze me aan en beet in mijn eikel waarvan ik wist dat ze super geil was. Dan pijpte ze weer even dan likte ze weer aan mijn pik en pijpte me weer gretig.

Ze is zo een tijdje door gegaan en kon nog wel zo blijven zitten want er waren genoeg mannen maar na een tijdje kwam ze overeind. We zijn het bed af gegaan en liepen naar de douche waar ze haar kutje even schoon spoelde en uit de locker pakte ze een rode string en we gingen naar boven. We gingen weer op ons plekje zitten en ik ging nog even een biertje voor ons halen en ging weer lekker bij haar zitten. Zo dat was wel even een lekker geil avondje vertelde ze, we doen even lekker ons biertje en dan gaan we naar huis. We hebben lekker zitten genieten en ik had het super naar mijn zin ook omdat ze lekker in haar blote tieten naast me zat. Het was een heel stuk rustiger geworden ondertussen want er zat een paar man aan de bar nog en voor de rest niets meer. Toen ons biertje op was zijn we naar de kleedruimte gegaan en net dat we ons eigen wilde gaan aankleden kwam er een kerel bij ons staan en zei tegen Lea, ga je al weg. Ja iedereen is al weg zei ze tegen hem, maar ik ben er nog was zijn antwoord.

Wat wil je dan en voordat hij antwoord kon geven zei ze, we kunnen nog wel even een kamertje in. Ze keek me even aan en trok ons mee. Bij het kamertje liet ik hun naar binnen gaan en ging nog even om een handdoek. Toen ik het kamertje binnen stapte zag ik dat er twee man binnen waren. Ze zat op haar knieën en was ze druk aan het pijpen. Toen ze overeind kwam ging ze liggen en terwijl er één naast haar ging zitten die ze gelijk begon te pijpen werd haar kale kutje gelikt. Ze is door hun alle twee in haar kutje gespoten. Toen ze weg waren zei ik tegen haar, kom we gaan naar huis. Eerst moet je mijn geile kutje nog even schoonlikken zei ze tegen me en net dat ik tussen haar benen wilde kruipen hoorde ik iemand zeggen, mag ik binnen komen. Kom maar binnen hoor hoorde ik Lea zeggen. Gelijk sprong hij naast haar op zijn knieën en ik ben er geile zaad kutje gaan schoonlikken. Toen haar kutje schoon was ging ik opzei en hij kroop gelijk tussen haar benen in en duwde zijn stijve pik in haar kutje, hij heeft haar geil geneukt en toen hij alles in haar kutje had gespoten en weg was moest ik haar kutje weer schoonlikken.

Toen zijn we daarna naar de kleedruimte gegaan en hebben ons eigen aangekleed en gelukkig kwamen we niemand meer tegen want het was geil maar het was genoeg geweest. Onderweg in de auto terwijl ze haar eigen de hele weg heb zitten vingeren vertelde ze dat ze het een super geile avond vond en vertelde nog even hoe en hoeveel ze geneukt was. Toen we dan thuis waren en in bed lagen vertelde ze me dat de snoepjes super waren en dat ze volgende week weer naar de Showboat wilde.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 8494 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie