BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op vakantie in Antwerpen deel 53

Ik werd rond vijf uur wakker en streelde zacht de tieten van Lila. Ze kreunde zacht in haar slaap: oh, lekker Luz. Ik ging naar haar oor en zei: Luz slaapt nog, maar jij mag haar wakker maken, het is tijd om op te staan. We gaan zo even ontbijten en dan met de metro naar de plek waar de lange roltrap begint. Ik wil een paar fotos van jullie op de roltrap. Ik wil dat jullie beide een trainingspak dragen, met niets daaronder. Ik ging uit de kont van Lila en die draaide zich om en zei: wat heb jij voor geile plannen? Ik zei: dat vinden jullie straks wel uit. Lila wekte Luz met een zachte kus op haar mond en zei: tijd om de dag te beginnen. Eerst ontbijt en daarna vertrekken we. Je mag enkelen alleen een trainingspak dragen waarvan de top met een rits geopend kan worden. Verder niets en vergeet je pas niet. We maakten genoeg lawaai om ook Lydia wakker te maken.

Ze keek met een slaperig hoofd in haar nachtpon uit de deur van haar slaapkamer. Ik zei: we gaan ontbijt maken, en ik kom het zo meteen bij jou op bed brengen, ga maar lekker terug het bed in. Ze deed wat ik vroeg en Luz maakte ons ontbijt klaar. Toen ik mijn ontbijt op had bracht ik het ontbijt voor Lydia naar haar slaapkamer. Ze had haar nachtpon uitgedaan en lag naakt op bed. Ik zag meteen wat ze me wilde laten zien. Ze had haar kut kaalgeschoren. Ik zette haar ontbijt op het nachtkastje en kroop tussen haar benen en begon haar kut te likken. Ze klemde mijn hoofd tussen haar dijen en hield me daar tot ze heftig schuddend klaarkwam. Lila stond in de deur toe te kijken met haar telefoon in de hand en maakte fotos. Ze zei: we moeten nu wel opschieten. Ik zei tegen Lydia: vanavond gaan we verder. Ze keek me geil aan en zei: daar reken ik op.

Ik pakte mijn camera en mijn portemonnee en we vertrokken. De metro was slecht 200 meters van het pension. Ik haalde 3 dagkaartjes en we vertrokken. Er zat letterlijk niemand in het metrodeel waar wij zaten en dus zei ik: dames, allebei jullie trainingsjacks open, ik wil jullie tieten zien. Luz was de eerste die haar jack open had en ik begon fotos te maken. Lila ging met haar mond naar de tepel van Luz en zoog er even aan. Terwijl ze dit deed opende Luz het jack van Lila en tilde haar tieten op zodat ook deze prima in beeld kwamen. Ik zag beweging in de hoeken van mijn ogen en zei: vlug jullie jacks dicht, er komt iemand aan. Het was een kaartcontrole en de man zei: we zagen jullie op ons scherm voor in de metro en hij wees op een camera in het deel waar we zaten. Hij zei: normaal moeten we daar hard tegen optreden, maar omdat jullie de enige hier zijn laten we het gaan. Mag ik meekijken met wat je aan het doen bent?

Ik zei: van mij gerust. Ik zei: dames, doe jullie jacks maar weer open en ga maar met elkaar aan het kussen. Ik wil jullie tieten tegen elkaar zien, en laat je handen maar in elkaars broeken gaan. Luz was weer de eerste die haar handen aan de broek van Lila had en ze trok deze naar beneden tot aan haar knieen en begon met haar kut te spelen. Ik zag dat de controleur zijn pik moest goedleggen in zijn broek. Hij stond met open mond toe te kijken terwijl ik met de camera bezig was. Ik vroeg hem: wil je tussen de vrouwen in gaan staan? Hij knikte en ik zei: dames, ieder aan een kant en met jullie broek op de enkels. Ze deden dat en hielden beide een hand van elkaar vast voor het kruis van de controleur. De controleur bekeek beide meiden even door zijn hoofd te draaien naar om beurten Lila en Luz. Toen dat gedaan was vroeg ik de controleur om zijn email adres zodat ik hem de fotos kon toesturen. Hij gaf me zijn kaartje en ik zei: ik moet alleen de gezichten vervagen. Hij zei: dat is geen probleem. Ik zei: meiden, doe je uniform maar weer aan.

De vrouwen trokken hun broeken omhoog en deden hun jacks dicht en kusten elkaar nog even hevig en gaven daarna de controleur een kus op zijn wang. Hij werd vuurrood in zijn gezicht en ik bedankte hem voor het toestaan van de fotosessie. Hij zei: ik zou willen dat dit vaker zou gebeuren. En hij liet ons alleen achter. Een aantal minuten later waren we waar we moesten uitstappen. We liepen het metrostation uit en liepen naar de langsteroltrap van Europa. Ik zei: ik wil dat jullie naast elkaar op een trede gaan staan. Dan mogen jullie om beurten een hand in de broek van de ander steken en mag de ander het jack van de eerste openen en haar tieten bevoelen. Er was bijna niemand in de buurt gezien het tijdstip en we maakten een aantal spectaculaire fotos. Toen we boven aan de roltrap aankwamen stonden er een drietal mannen die in hun handen klapten en ons toejuichten.

We liepen naar de ingang van Parc Guell en Luz liet haar toeristenbureau pas zien en we mochten direct door. Er waren plaatsen in het park die momenteel in renovatie waren en officieel niet toegankelijk waren. Luz zei: ik heb hier investeerders bij en die willen alles zien, mag dat? De man bij de ingang zei: op eigen risico. Het wandelpad met de 390 kolommen wordt momenteel schoon gemaakt en is niet voor bezoekers toegankelijk. Ik vroeg: maar gezien wij geen normale bezoekers zijn, kunnen we daar wel even kijken? De man zei: je kan langs de afzetting en dan ben je er. Ik zei: ok, we kijken maar even. Hij liet ons binnen en het eerste wat we deden was op een van de balkons gaan zitten, op een stenen muur zodat we de Gaudi huizen op de achtergrond hadden en ik zei: dames, tijd om jullie jacks weer open te doen.

Bij beide vrouwen gingen de ritsen naar beneden en werden de flappen achter hun armen gehouden. 4 mooie tieten met de Gaudi huizen op de achtergrond. Na een aantal fotos, zowel zittend als staand te hebben genomen gingen we naar de kolommen gallerij. Daar aangekomen gingen we de afzetting voorbij en liepen we onder de gallerij. Toen we halfweg waren zei ik: zo, nu helemaal naakt en hand in hand door de gallerij wandelen. De kleren en schoenen gingen uit en de dames wandelden hand in hand door de gallerij. Soms naar elkaar gedraaid en elkaar kussend en vooral elkaar betastend. Ik had een kleine 75 fotos en zei: ok, kleed je maar weer aan. Hierna wandelden we als gewone toeristen door het park en maakten we nog een flink aantal fotos. Het was ongeveer 8 uur toen we het park verlieten. Luz vroeg wat we nog meer wilden doen. Ik zei: de Ramblas. Luz zei: helaas is daar vandaag een protestmanifestatie dus daar gaan we niet naar toe. Maar…. We kunnen naar de haven gaan en vandaar de kabelbaan naar kasteel Montjuic nemen en het oude kasteel gaan bekijken. Je hebt vandaar een mooi uitzicht over Barcelona.

Ik zei: laten we dat doen, en daarna de tickets boeken om morgen naar Genoa te gaan. Lila vroeg: waar ligt dat? Ik zei: dat is in Italië. We liepen de trappen af naar het metrostation en namen de metro naar het opstappunt voor de kabelbaan. Onderweg zei Luz: je gaat deze fotos toch niet publiceren? Want dat kan me mijn baan kosten. Ik zei: nee hoor, die zijn prive. We kwamen bij de kabelbaan aan en ik kocht drie retourtickets en we gingen in de gondel. Toen we eenmaal een kleine 40 meter van het station verwijderd waren zei ik tegen de meiden: jullie gaan aan de kant staan waar de gondels in tegenovergestelde richting gaan zodat die niet kunnen zien wat we doen. Dan laten jullie allebei jullie broeken zakken tot op je enkels en doen jullie je jacks uit. Dan ga ik jullie fotograferen. Eerst met de middellandse zee achter jullie en op de terugweg met Barcelona als achtergrond. We hebben ongeveer 5 minuten om dat te doen voor we bij het volgende station zijn.

Jullie mogen elkaar betasten, met elkaar kussen, maar zorg ervoor dat de gondels achter jullie niet kunnen zien dat jullie naakt zijn. De broeken vielen op hun enkels en de jacks gingen uit en ik begon fotos te maken van de meiden die met elkaar speelden en kusten. Ik had de scherpte diepte zo ingesteld dat ook de achtergrond duidelijk zichtbaar was. Voor we bij het volgende station aankwamen gingen de jacks weer aan en de broeken omhoog. Dit herhaalde zich nogmaals en ik had bijna 200 fotos gemaakt voor we bij het kasteel aankwamen. Daar gingen we verder als gewone toeristen. En bekeken de haven van Barcelona en het kasteel, met de oude kanonnen en de vele gangen. We verbleven er meer dan een uur en omdat Luz haar pas bij had hoefden we geen entree te betalen. Voor we vertrokken vroeg ik aan Luz wat we gingen doen voor eten. Ze zei: moeder zei dat ze voor vanavond paella zou klaarmaken en op de terugweg pakken we wel een snack. Ik zei: laten we gewoon ergens gaan lunchen op mijn kosten.

We namen de kabelbaan terug en weer nam ik een kleine 100 fotos met deze keer Barcelona als achtergrond. Terug bij het beginpunt liepen we de trappen af en vonden we een plek om te lunchen. Luz zei: deze tent staat goed aangeschreven bij ons en is niet te duur, tenzij je buiten wil zitten. Dan is de prijs bijna het dubbele van het normale tarief. We hadden een warme lunch met tapas en wijn en toen we klaar waren en afgerekend hadden namen we de metro terug naar het pension. Daar aangekomen was Lydia in de keuken bezig en liep ik naar haar toe en liet mijn handen onder haar shirt gaan en speelde ik even met haar tieten. Ze duwde haar kont weer in mijn kruis en toen ze klaar was met wat ze aan het doen was draaide ze zich om en ging ze op haar knieën voor me zitten en begon ze me te pijpen.

Ze had hier duidelijk ervaring in want ze wist haar tong en haar zuigkracht goed te gebruiken en toen ik na tien minuten zei dat ik zou gaan komen begon ze te slikken en ze slikte tot de laatste druppel op was. Ze liet mijn pik uit haar mondkomen en tilde haar rok omhoog en zei: nu wil ik dat je me hier op de tafel neukt. Ik vroeg: jij onder of ik onder en ze zei: jij onder en laat me genieten!!! Ze trok al haar kleren uit en ik deed hetzelfde en ging op de tafel liggen. Lydia klom op me en wilde zich op mijn pik laten zakken maar ik zei: nee, eerst een paar keer klaarkomen. Ik liet haar over mijn pik zakken zodat haar twee lange schaamlippen langs mijn pik lagen en liet haar rustig over mijn pik schuiven terwijl ik met haar hangende tieten speelde. Ze schoof en kwam twee keer klaar voor ik haar kont omhoog tilde en mijn pik in haar kut liet verdwijnen. Ze begon als een bezetene op mijn pik te rijden. We hadden niet eens in de gaten dat we bezoek hadden.

De zoon van Lydia met zijn vrouw stonden beide met open mond en grote ogen te kijken naar de op en neer bungelende tieten van Lydia. Achter hen stonden nu ook Lila en Luz en na een paar minuten riep haar zoon: mam, wat ben je in godsnaam aan het doen en Lydia zei: ik ben voor het eerst in lange tijd weer eens volop aan het genieten. Haar zoon draaide zich om, maar zijn vrouw hield hem op de plek en zei: ik wil hiernaar blijven kijken. Kijk je moeder eens, ze geniet met volle teugen. De zoon zei: wat een slet, zich zo te laten neuken en Luz zei: jij durft haar een slet te noemen na wat jij allemaal in jouw jaren voor je getrouwd was gedaan hebt Andras? Zijn vrouw Rosa keek naar Luz en vroeg: zoals wat? Luz zei: hij heeft mij lang staan te begluren terwijl ik in de douche stond en trok zich daarbij af. Toen ik hem doorhad vroeg hij mij of ik hem voortaan wilde aftrekken. Andras werd vuurrood in zijn gezicht en zei: leugens. Luz zei: hoe zou ik anders weten over het feit dat jouw ene bal groter is dan de andere en dat jij een moedervlek net achter je eikel hebt.

Rosa keek hem aan en hij wist zich geen raad meer te geven. Rosa maakte zijn broek los en trok die samen met zijn slip naar beneden en bekeek alles eens van dichtbij. Ze zei: je zus heeft gelijk en dan durf jij je moeder een slet te noemen? Lila ging naast Rosa zitten en zei: mag ik het ook eens controleren? Rosa keek haar aan en Lila nam de pik van Andras in haar hand en begon er zacht aan te trekken. Hij werd hard. Een middelmaat pik maar wel dik. Ze keek Rosa aan en vroeg: mag ik? Rosa keek haar aan en knikte en Lila nam zijn pik in haar mond en begon hem langzaam te pijpen. Luz was achter Rosa gaan zitten en streelde haar zacht. Ze fluisterde in haar oor: is hij goed voor je? Ze knikte ja en zei zacht: hij kan me alleen geen kinderen geven. Luz zei: waarom vraag je niet aan Gerrit of hij je kan helpen? Rosa zei: maar dat is toch tegen het geloof in het huwelijk in? Luz zei: en wat is dat en ze wees naar Lila, wiens hoofd werd vastgehouden door Andras terwijl ze hem pijpte.

Rosa wist niet wat ze daarop moest zeggen. Lydia was weer aan het klaarkomen en Luz zei: ik ga even de deur naar de binnenplaats sluiten voor we nog meer bekijks krijgen. Ze sloot de deur en ging weer achter Rosa zitten en streelde met een hand de haren van Rosa terwijl ze met de andere hand haar bloes losknoopte. Rosa had kleine tietjes en pas toen haar bh afging zag ik hoe klein ze waren, maar ze hadden wel hele lange spitse tepels. Ik voelde mijn zaad beginnen te borrelen en zei tegen Lydia: ik ga zo klaarkomen, wil je het in je of over je: ze zei: spuit me maar onder. Ze kwam van mijn pikaf en ik zag Rosa met grote ogen kijken. Lydia trok nog een paar keer aan mijn pik en toen begon ik te spuiten. Als een fontein gingen straal na straal over heel haar lichaam heen. Rosa zag het en haar mond viel open. Ook Andras zag het en hij kwam spontaan klaar in de mond van Lila. Ze had meer verwacht, het was niet veel meer dan een eetlepel vol. Ze slikte het weg en zei tegen Luz: kom, dan likken we je moeder samen schoon. Zowel Luz als Lila begonnen Lydia schoon te likken en al het zaad weg te slikken.

Rosa was opgestaan en liep naar mij toe en vroeg: was dat echt? Ik nam haar hand en legde die op mijn pik en zei: voel maar eens. Haar hand sloot zich om mijn pik en ze begon me langzaam af te trekken. Ik raakte haar tietjes aan en ze zei: voorzichtig, ze zijn erg gevoelig. Ik streelde ze zacht en ze keek naar mij en vroeg: zou jij mij willen helpen om een kind te krijgen? Ik zei: als jij dat wil, en je man er geen problemen mee heeft wil ik dat best doen. Ze zei: wij hebben zoveel frictie over dit onderwerp dat we al langer voor een oplossing aan het zoeken zijn. Ik zei: dan ga ik jou vanavond en vannacht hiermee helpen en mag hij zich vanavond en vannacht met Lila, Luz en zijn moeder bezighouden. Rosa zei: veel succes daarmee. Normaal is hij na een keer klaarkomen al ver heen uitgeteld. Ik keek haar aan en zei: dat gaat Lila voor hem fixen. Die weet niet van opgeven. Ze vroeg wie we waren en ik stelde mezelf en Lila aan haar voor en vertelde hoe we hier verzeild geraakt waren. Ik zei: morgen gaan we naar Genoa. Het is deel van onze bedevaart voor de drieling die we verloren hebben.

We zijn een twee maanden durende treinreis aan het maken om haar over het verlies te laten komen en dat lukt vrij aardig. Ik zei: we hebben vandaag een bijzondere trip gemaakt door Barcelona en veel fotos gemaakt. Ik wilde ze net naar mijn laptop overzetten. Rosa keek me aan en vroeg: mag ik ze ook zien? Ik zei: wil je ze zien, dan mag dat. Ik stond op en liep naakt naar binnen om mijn laptop te pakken en sloot daarna mijn camera aan en uploadde de fotos. Ik zette de laptop op de tafel en iedereen kwam rondom ons staan. Lila tikte me aan en wees naar Rosa en ze zei: geef haar de beste zitting in het huis. Ze liep naar Rosa en vroeg: wil je op zijn schoot zitten? Rosa knikte en Lila zei: doe je rok en slipje uit, dan heb je de beste zitplaats die je kan hebben. Rosa deed dit en ging voor langs Luz en klom op mijn schoot.

Haar kut was inmiddels drijfnat en voor ze ging zitten zette ik mijn pik tussen haar schaamlippen en liet ik haar erop zakken. Ze kreunde zacht. Ik opende de fotos en liet ze zien. Lydia zei: was je niet bang om herkend te worden? Luz zei: daar heb ik niet over nagedacht, ik was te veel met mijn gedachten bezig over deze geile fotoshoot. Rosa zag de fotos in de metro en verschoot van wat ze zag. Ze zei zacht: Luz, met een vrouw???? Luz zei: heerlijk, ik houd van mannen, maar deze vrouw stelde me zo op mijn gemak dat ik er niet eens over nagedacht heb en me gewoon aan haar gegeven heb, EN ZONDER SPIJT!!! We kwamen aan bij de fotos op de roltrap en Lydia zei: je weet dat als er politie was geweest dat ze je hadden kunnen arresteren? Ik zei: we zijn erg voorzichtig geweest. Hierna kwamen de fotos van Parc Guell. En weer kwam er commentaar. Luz zei: dit was buiten openingstijd en het deel in de galerij was afgesloten voor werkzaamheden. We konden daar doen wat we wilden.

Het waren mooie fotos waarin Luz en Lila naakt hand in hand liepen en met elkaar stonden te vrijen. Ik liet de laatste fotos van Parc Guell zien en wegingen door naar de fotos van de kabelbaan. Intussen voelde ik hoe Rosa zacht met haar kutspieren mijn pik aan het masseren was. Ik fluisterde in haar oor als je zo doorgaat dan spuit ik je kutje zo meteen helemaal vol. Ze knikte ja en ging zacht door. De fotos van de kabelbaan en het kasteel waren heel bijzonder en zelfs Andras zei: en jullie schaamden je niet? Lila vroeg: waarvoor, het zijn onze lichamen en ik schaam me niet voor hoe ik er uit zie. En om haar woorden krach bij te zetten deed ze haar trainingspak uit en zei: moet ik me hiervoor schamen??? Luz deed hetzelfde en zei: en hiervoor hoef ik me ook niet te schamen!!!

Andras stond tussen de twee vrouwen in en liet zijn handen over de konten van beide vrouwen gaan. Luz pakte de pik van Andras vast en zei: dit voelt heel vertrouwd en begon er zacht mee te spelen. Rosa begon nu buiten het knijpen met haar kutspieren ook zacht op en neer te wippen en ik fluisterde: ik ga je kutje nu volspuiten en kwam klaar in haar strakke kutje. Zeven stralen dik zaad gingen er bij haar naar binnen en ze kreunde zacht: ik voel je in me spuiten. Ik keek haar in haar ogen en zei: dit ga jij vanavond nog veel vaker voelen. Ze zei zacht: beloof je me dat? Ik zei: dat beloof ik en ik ga jou laten klaarkomen zoals je nog nooit gedaan hebt. Je zag je schoonmoeder klaarkomen. Dat was haar vijfde orgasme voor vandaag. Jij gaat dat overtreffen. Ze kuste me op mijn wang en in zei: maar je moet naderhand niet klagen over je man en dat hij zich vanavond en vannacht met drie vrouwen mag vermaken. Ik fluisterde: ik ga vanavond ook veel fotos van je maken en jij moet mij beloven dat als je zwanger raakt dat je mij maandelijks naaktfotos van je stuurt zodat ik kan zien hoe mijn baby in je groeit. Ik keek Luz aan en zei: mag ik vanavond en vannacht gebruik maken van Jouw slaapkamer? Dan kunnen jullie vier samen in het bed van je moeder en mogen jullie daar doen wat jullie willen.

Lydia zei: dat mag, maar eerst gaan we eten. Luz vroeg: weer met die speciale saus? En Lydia zei: nee, ik kon het geheime ingrediënt niet op tijd vinden. Ik zag dat Andras inmiddels de kutjes van zijn zus en Lila aan het strelen was en Rosa zag dat ook. Ze keek me aan en vroeg zacht: met zijn zus? Ik zei: zolang ze niet zwanger van hem wordt, heb ik er geen problemen mee. Ik heb mijn nichtje ook zwanger gemaakt, op haar verzoek en we hebben tot een maand geleden regelmatig seks met elkaar gehad. Ik zei: Lila is ook zwanger van mij samen met nog een aantal vrouwen. Ik opende mijn laptop en liet haar de fotos van zwanger Liesje zien, alsmede die van JJ, Trudie, en beide tantes van JJ. Ik zei: JJ is mijn vaste vriendin, maar we wonen samen met Trudie, en ik liet haar ook een naaktfoto van Trudie zien en Lila, die zie je hier en mogelijk komt er nog een vierde vrouw bij en ik liet haar de foto van Brigitte zien. Ze keek mij aan en zei: en dat geeft geen frictie? Ik zei: nee, JJ bepaald wie er ’s nachts bij ons in bed komt en als het moet, dan laat JJ me bij een van de andere meiden alleen in bed slapen.

Rosa keek me aan en zei: dat jij dit volhoudt is een wonder. Ik zei: bij ons draait alles om respect voor elkaar en jaloezie is iets wat niet getolereerd wordt. Ik legde mijn laptop aan de kant en schepte het eten op. Rosa zei: ik ga even van je af zodat we normaal kunnen eten. Tijdens het eten voelde ze regelmatig even in mijn kruis en zodra het eten op was en de tafel schoon was kwam Rosa weer op mijn schoot zitten, deze keer echter met haar gezicht naar mij toe. Ze liet zich weer over mijn pik zakken en begon met me te zoenen. Het begon met eenvoudige kusjes maar na een paar minuten werden het volwaardige tongzoenen terwijl ze rustig op me wipte. Na een paar minuten voelde ik haar kut voor de eerste keer verkrampen. Ik fluisterde in haar oor: je eerste orgasme? Ze knikte en ik zei: het eerste van velen. Ze bleef doorwippen tot ze ook nog een tweede orgasme kreeg waarna ik haar kut weer volpompte. Er lag inmiddels een behoorlijke plek met zaad onder ons op de vloer en ik zei: let op als je hierlangs komt, het is hier nogal glad. Luz keek naar Rosa en zei: heeft hij je kutje al gevuld en Rosa zei: twee keer en het zaad loopt volop uit mijn kutje.

Ik streelde de tepels van Rosa zacht en ze kreunde. Ik zei: mag ik je laten klaarkomen door met je tepels te spelen? Ze vroeg: kan dat dan? Ik zei: natuurlijk, maar ik wil dat in de slaapkamer doen, dit hoeft niet iedereen te zien. Ik na haar mee naar de slaapkamer van Luz en bracht de camera. Ik zei: ik wil je eerst vastleggen op de foto. Ik liet haar zitten op de rand van het bed en nam verschillende fotos van haar bovenlichaam. Ik vroeg haar daarna om haar benen te spreidden en nam een aantal close-up fotos van haar zaad druipende kut en haar hele lichaam. Ik liet haar opstaan en fotografeerde haar van voren, van achteren en van beide zijkanten en als laatste nam ik een aantal fotos van haar gezicht. Ze was niet lelijk maar er kon veel verbeterd worden. Ik zei: morgenvroeg laat ik Lila jouw haren knippen in een model wat beter bij je past. Ze vroeg: vind je dit niet mooi? Ik zei: jawel, maar het kan nog mooier, en ik vind dat jij dat verdient. Ik vroeg haar: vertrouw je mij?

Ze keek me aan, dacht er even over na en zei toen: ja, volgens mij kan ik dat wel. Ik zei: ok doe dan het slaapmasker wat naast het bed ligt maar over je ogen en ga af op je andere zintuigen. Ze deed het masker om en ik begon zacht met haar tietjes te spelen. Ze kreunde zacht en na een paar minuten ging ik over haar zitten. Ze vroeg wat doe je en ik zei zacht: dat voel je zo meteen wel. Met mijn pik in mijn hand begon ik zacht met mijn eikel over haar tepels te gaan. Ze zei: wat is dat, het voelt zo zacht aan. Ik zei: dat is mijn eikel die jouw tepeltjes streelt. Ik ging er mee door en Rosa genoot ervan. Ze zei: dit voelt heerlijk aan. De deur ging zacht open en Luz kwam binnen. Ik fluisterde in haar oor: ga eens wat ijsblokjes halen. Ze kwam een paar minuten later terug en ik zei: doe die maar in de verkoelingsspuit. Het was net een plantenspuit met een ventilator ervoor. Luz deed de ijsblokjes in het reservoir en ik zag dat het nog niet eens voor een derde vol was en ik zei: vul het maar helemaal met ijsblokjes en dan giet er maar droge witte wijn over.

Ze kwam terug met de spuit en ik hield mijn vinger voor mijn mond ten teken dat ze niets mocht zeggen. Ik zette de ventilator aan en bracht de spuit bij haar tepels. Rosa kreeg kippenvel en vroeg wat is dat? Ik zei: niets vragen, probeer het zelf maar te bedenken. Ik zette de ventilator uit en spoot wat van de wijn op mijn vingers en bracht die naar haar mond. Ze opende haar mond en liet mijn vingers erin gaan en likte ze schoon. Ze zei: droge witte wijn. Ik zei: correct en zette de ventilator weer aan en blies weer over haar tepels, met dit verschil dat ik deze keer in de spuit kneep en de ijskoude vernevelde witte wijn op haar tepels spoot. Ze gilde het uit: mijn god, wat doe je, dat is zooo koud. Ik pakte haar vingers en wreef ermee over de zojuist ondergespoten tepel en liet haar haar vingers aflikken. Ze zei: spuit jij wijn, hele koude wijn op mijn tepels? Ik zei correct en ging ermee door.

Toen haar tepels ijs en ijskoud waren liet ik Luz komen en haar tepels een voor een in haar warme mond nemen. Dat was teveel voor Rosa. Ze kwam gillend klaar en ik zei: rustig anders maak je de buren wakker. Rosa realiseerde zich dat het niet mijn mond was die haar tepels likte en erop zoog. Ze ging met haar handen op onderzoek en voelde de haren van Luz en ging met haar handen naar beneden en voelde de tieten van Luz. Ze vroeg: wie is dat: ik zei: niemand die jij kent. Ze zei: dan moet het Lila zijn. Ik keek Luz aan en die begon zacht te lachen. Ik zei: ik had je verteld dat ik je kon laten klaarkomen zonder aan je kutje te komen. Jij zei dat het onmogelijk was. Rosa zei: ik was fout, maar had dit niet verwacht. Ik zei: en dit is pas het begin. Ik ging nu tussen haar benen zitten met de ventilator en liet die op haar schaamlippen blazen.

Ik opende haar schaamlippen en liet de ventilator nu op haar clit blazen. Ze begon weer harder te kreunen en riep: OOOOOHHHHH WAT LEKKER. Dat veranderede echter toen ik de ijskoude wijn op haar clit spoot. OOOOOHHHHH GOD WAT DOE JE NU, DAT VOELT ZOOOO KOUD AAN. Ik zei: gewoon even aan wennen en ik ging een paar minuten door. Rosa lag met haar onderlichaam te rillen en toen ik de spuit en ventilator weg nam en Luz de clit van Rosa in haar warme mond nam kwam Rosa zo heftig klaar dat ik haar op het bed gedrukt moest houden. Ze gilde het uit. OOOOHHHHH MIJN GOEDE GOD WAT IS DIT LEKKER JAAAAAAHHHHHH OOOOOHHHHHHHGA DOOR GA DOOR.

Luz bleef haar likken terwijl ik de dop van de container met ijs en wijn afhaalde en het zacht in de mond van Rosa liet lopen. Een heel klein beetje elke keer zodat ze zich niet zou verslikken. Rosa dronk de rest van de container leeg en zei zacht: dit was het meest intense orgasme dat ik ooit gehad heb mijn god wat was dat lekker. Toen Luz wegging van Rosa hielp ik haar om rechtop te zitten en zei ik: nu ga ik liggen en kom jij over mij zitten en je doet precies wat ik je vraag. Toen Rosa over me zat en ik haar schaamlippen langs mijn pik had liggen zei ik: nu wil ik dat je je handen op mijn borstkas zet en dan langzaam op en neer begint te schuiven. Ze deed dit en zei: jezus, ik voel elke ader op je pik over mijn clit schuren, wat is dit lekker. Binnen tien minuten was ze drie keer klaargekomen.

Luz zat naast haar en speelde met haar tietjes terwijl ze zacht op en neer schoof toen ze zo de vierde keer klaarkwam zei ik tegen haar: en nu ga ik je zwanger maken. Ik tilde haar van me af en legde haar op haar rug en deed twee kussens onder haar kont. Ik zette mijn eikel tussen haar schaamlippen en ging langzaam de strakke kut in. Ik pakte haar benen en legde die bijna haaks op haar heupen zodat ik zo diep mogelijk in haar kon gaan en voelde dat ik nog bijna 7 centimeter over had toen ik tegen haar baarmoederhals stootte. Ik keek naar Luz en maakte de beweging van foto maken. Ze pakte haar telefoon en maakte diverse fotos en ik begon nu meer druk uit te oefenen om mijn eikel in haar baarmoeder te krijgen wat me na een klein kwartier lukte. Toen ik in haar baarmoeder zat zei ik: nu mag jij met je kutspieren aan de gang gaan. Ze begon knijpende bewegingen te maken en na nog vijf minuten zei ik. Vanaf dit moment heb je hele grote kans zwanger te worden en ik spoot mijn zaad in haar baarmoeder.

Ik bleef op haar liggen en ze begon me te zoenen en te bedanken. Ik zei: maar je bent nog niet van me af, de nacht is nog jong. Ik begon me heel langzaam uit haar te trekken en voelde haar baarmoederhals sluiten. Hierna ging ik uit haar en zei ik: nu nog een half uur blijven liggen. Je mag jezelf intussen aan je schoonzus vergrijpen en haar klaar likken. Ze trok haar masker van haar gezicht en zei: oh mijn god, ik schaam me zo. Luz zei: dit was het meest intense orgasme wat ik ooit gezien of meegemaakt heb. Het was fantastisch. Rosa zei: maar nooit tegen je broer zeggen. Ze zei: maak je niet druk, hij ligt te slapen met de tiet van zijn moeder in zijn mond. Van mij zal hij het nooit horen. Maar nu je toch moet blijven liggen, wil je mij ook even klaar likken? Luz ging over het hoofd van Rosa zitten en liet zich klaar likken en kwam op een intense manier klaar.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 9523 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Op vakantie in Antwerpen deel 53”

Plaats een reactie