BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Na afloop van de huwelijksnacht

Trouwerijen zijn altijd spannende gebeurtenissen. Ik fantaseer dan graag wat er na het feest in de bruidssuite gaat gebeuren. Een enkele hele goede vriendin heeft wel eens wat verteld, zoals ik tegen haar ook wel eens iets over mijn huwelijksnacht heb verteld. Mijn indruk en ervaring is dat de spanningen, drank en vermoeidheid de huwelijksnacht vaak minder spannend maken dat de buitenwereld denkt en vermoedt.

Maar een paar jaar geleden toen één van mijn trouwste en beste vriendinnen als laatste ging trouwen is er iets heel bijzonders gebeurd. De beelden van die gebeurtenis staan mij nog duidelijk voor de geest. Temeer daar dat ook het moment was dat ik na mijn eigen huwelijk voor het eerst vreemdging. Ik had een belangrijke rol in de voorbereiding van het huwelijk, ik was als bruidsmeisje één van de planners. Al vond ik het woord meisje niet meer echt op mij van toepassing, als begin 30-ger. Een aantal mensen die een taak hadden gehad bij het organiseren van het huwelijk, sliepen in hetzelfde hotel als het bruidspaar. Na wat het bruidspaar noemde het bruiloftsontbijt de volgende dag, als afscheid en bedankje, nodigden de bruid en bruidegom een aantal van ons uit in hun suite om afscheid te nemen. Naast ikzelf, waren er de getuige, Mark, en zijn vrouw, Carla, en de alleenstaande broer van de bruid, Jacco. Ben, mijn man en ik zijn twee jaar getrouwd. Omdat de bruid en de bruidegom tot mijn vriendenkring behoorde vertrok Ben om onze bagage in te pakken. Onze katers werden bestreden met Alka seltzer, maar Carla, de vrouw van de getuige had echt last van een kater en ging even later terug naar hun kamer.

Het bruidspaar, ik en Jacco hadden alle tijd om lekker bij te praten. Er werden herinneringen opgehaald. En af en toe werd gezinspeeld op erotische jeugd avonturen die we als vriendenkring in het verleden beleefd hadden. Al pratend werden de restanten uit de achtergebleven flessen opgemaakt, waardoor de vrolijkheid steeg. Mark, de getuige ging staan, hief het glas en eiste dat Kevin zijn bruid, Merel, nogmaals stevig zou kussen.

Maar Kevin had andere ideeën. Hij kuste zijn bruid niet alleen, maar pakte ook haar volle borsten vast. Deze stevige openingszet van Kevin deed ons onze glazen heffen en we klonken en dronken op het jonge geluk. Merel sloeg een hand voor haar mond. Haar ogen maakten duidelijk dat ze zich schaamde voor wat er gebeurde. Maar Kevin was niet meer te stuiten hij schoof één hand onder het rokje van Merel en met zijn andere hand knoopte hij haar kanten blouse los. Merel keek ons met wij open ogen, verbazing en een zekere ontzetting aan. Ze zuchtte diep. En ze draaide zich om pakte Kevins hoofd en begon hem hartstochtelijk te zoenen. Wij hieven spontaan onze glazen en moedigden ze aan.

Merel is dol op seks, maar ik had verwacht dat ze na de huwelijksnacht wel een beetje tot rust was gekomen, maar niets van dat alles. Kevin bewerkte haar kutje en haar clitje en Merel kronkelde van genot. Kevin zag ook nog kans haar bh met voorsluiting los te maken. De volle borsten van Merel en haar harde tepels waren voor alle aanwezigen zichtbaar. Het ontbloten van de tieten van Merel leek wel een soort startsein. De andere twee mannen, Jacco en Mark, begonnen mij overal aan te raken. Maar door het geile spel van Merel en Kevin was ik zelf ook geil geworden en liet dat wat de mannen deden heerlijk over me komen. “Maar je bent wel getrouwd,” schoot het door me heen.

Ik voelde een hand op mijn rechterborst – Jacco’s hand om precies te zijn. Op het moment dat hij mijn borst aanraakt werd mijn tepel hard. Ik probeerde zijn hand weg te trekken, maar hij bood weerstand, voor mij een reden hem zijn gang te laten gaan. Want eerlijk gezegd, vond ik het heerlijk en opwindend die hand op mijn tintelende tiet. Toen Mark zag wat Jacco deed sloegen mij hem ook de stoppen door. Hij kwam naar ons toe en greep met beide handen mijn tieten. Hij kneep en masseerde. Ik was inmiddels zo geil geworden dat protesteren of stoppen een gepasseerd station was.

Kevin begon Merels rokje open te ritsen. En de hand van Jacco was op weg naar mijn doorweekte slipje. Hij duwde het kruisje opzij. Ik deed nog een poging me te verzetten en mompelde iets van “niet doen, stop stop.” Maar toen hij twee vingers in mijn natte kutje duwde was ik verloren. De rillingen van genot schoten door mijn lijf. Spontaan spreidde ik mijn benen om hem makkelijk er toegang te verschaffen. Langzaam duwde Jacco zijn vingers in en uit mijn kutje. Mark liet zich ook niet onbetuigd. Hij bleek een man met veel ervaring want voor ik goed en wel besefte wat er gebeurde lagen mijn topje en mijn bh op de grond. Hij boog zich naar me toe en begon aan mijn harde tepels te zuigen. Vreemde vingers in mijn kutje en een vreemde mond die mijn tepels bewerkte. Ik wist niet dat vreemdgaan zo opwindend kon zijn.

Ik hoorde Merel kreunen en hijgen. Ze had haar topje en bh nog niet uitgetrokken. Haar rokje en slipje lagen op de grond. Ik zag dat Kevin twee vingers in haar geschoren kutje had geduwd. Hij had zich voorovergebogen en likte en zoog aan haar clitje, dat inmiddels behoorlijk gezwollen was. Ik begon ook te kreunen toen ik voelde hoe Jacco zijn vingers in me omhoogduwde. Ik trok mijn kutspieren samen om alle beter en intenser te voelen. Ik was bloedgeil. Jacco zag kans mijn rokje en mijn slipje uit te trekken. Ook hij boog zich voorover en begon mijn kutje en mijn clitje te likken. Heerlijk! Mijn hele onderlijf tintelde. Hij duwde zijn tong zo diep mogelijk in mijn neukspleet. Hij beet zacht in mijn clitje. Hij sloeg een arm om me heen en masseerde mijn sterretje met de vrijkomende sappen. Ik kreunde heftig zonder op te houden. Wat was dit lekker een orgasme dat maar niet leek te stoppen. Ik tastte naar de pik van Mark. Kevin had zijn broek uitgetrokken. Zijn harde dikke lul had hij in zijn geile bruidje geduwd, die er kreunend en van genoot.

Ik werd ook steeds geiler, mijn orgasme begon zich op te bouwen. Ik merkte dat Jacco zijn broek openritste. Ik besefte dat dit eigenlijk niet kon, een stemmetje in mij zei “stop stop.” Maar een luidere stem zei me, “ga door, ga door, laat je neuken, laat je vol spuiten.” Plotseling liet ik me gaan, “Oh Jacco, neuk me voordat ik van gedachten verander. Neuk me, ik ben zo geillll!” Voordat ik goed en wel besefte waar ik mee bezig was voelde ik de harde pik van Jacco tegen mijn druipende kutje. Hij duwde zijn eikel naar binnen. Op dat moment kreeg ik mijn eerste orgasme en dat uitte zich in een lang gerekt “jaaahhhaahhaa ik kommhhhmmhh.” Jacco’s pik voelde fantastisch, hij was dik, recht en geaderd en masseerde ieder plekje in mijn neukspleet. Ik voelde dat mijn kutje rijkelijk kutsappen produceerde. Door de het stoten van Jacco sijpelden mijn kutsappen naar buiten langs de binnenkant van mijn dijen.

Jacco neukte mij heerlijk langzaam en terwijl hij aan het stoten was, lukte het me om Marks broek open te maken. Bij het afstropen van zijn broek zwiepte zijn stijve lul naar de vrijheid. Maar ik wist hem te vangen met mijn mond. Ik zoog aan zijn heerlijke pik en zijn forse eikel. Het koste me moeite me op die heerlijke lul te concentreren, omdat de neukende Jacco mij naar een orgasme stootte. En weldra kronkelde ik van geil genot mijn hele lijf trilde. Kreunend kwam ik weer klaar omdat Jacco zijn warme zaad schot na schot in mijn onderlijf spoot. Ieder schot zaad voelde ik en maakt mijn klaarkomen nog heftiger. Wat een zalig moment tussen al mijn lippen een heerlijke harde lul. Jacco stopte met stoten en ik voelde zijn pik slapper worden. Weldra floepte hij uit mijn volgespoten kutje. Op dat moment kwam er ook een straal zaad en kutsappen mee, die langzaam langs mijn dijen stroomde.

Ik zoog ondertussen nog steeds aan die heerlijk harde pik van Mark. Hij duwde hem telkens diep achter in mijn keel. Ik voelde hem trillen. Toen Mark merkte dat Jacco niet meer in mijn kutje zat, trok hij zijn lul uit mijn mond. Voordat ik besefte wat er gebeurde kwam Mark tussen mijn benen en duwde zijn lul in mijn nog druipende kut. Mijn kut was nat en glad, zodat de lul van Mark soepel naar binnen gleed. Ik was nog steeds bloedgeil en sloeg mijn benen om hem heen en klemde me aan hem vast. Jacco liet zich ook niet onbetuigd en zoog aan mijn tieten. Het voelde alsof mijn tepels nog harder werden. Scheuten van genot schoten van mijn kutje naar mijn tepels. Ik hijgde en kreunde. Mark neukte me grommend. Weldra werd mijnlichaam geteisterd door een nieuw orgasme. kreunend en gillend kwam ik klaar. Mark bereikte ook zijn hoogtepunt. “Geile slet ik spuit je vol ik spuit je vol, voel je mijn zaad? Geile kut,” hijgde hij.

Kevin en Merel stonden geamuseerd en naakt naar me te kijken. Merel hield de nog natte pik van Kevin vast. Maar door dat vasthouden kwam hij wel weer tot leven. Ik zag sperma uit het kutje van Merel sijpelen. Ik glimlachte verkrampt naar ze, omdat mijn lichaam weer op het punt stond te exploderen. Ook begon Mark heftig en grommend te kreunen. Ik voelde zijn trillende lul diep in me. Plotseling begon hij te spuiten ik voelde zijn warme zaad in mijn brandende kutje. “Jaahh ik kom, spuit me vol. Spuit me klaar geile dekhengst. Ik voel je zaad tegen mijn baarmoeder. Neuk me, neuk me!” kreunde ik. Mark bleef nog lang doorstoten, terwijl ik zeker wist dat hij flink had gespoten. Hij hoort blijkbaar tot de categorie neukers die na spuiten hun erectie lang vasthouden en nog een tijdje door kunnen stoten of alles nog moet beginnen. Het was heerlijk, Ik ervoer geen echt orgasme meer, maar hing er lekker tegen aan. Toen zijn toch slapper wordende lul uiteindelijk mijn druipende kutje verliet kwam er weer een golf geile sappen mee.

Merel draaide zich om naar Kevin, hield zijn pik tegen haar buik en trok met haar andere hand zijn hoofd naar haar mond. Na een korte kus hoorde ik haar met een geile lage stem zeggen, “Ik denk dat je mijn vriendin ook moet neuken.” Ik kon het niet geloven! Maar Kevin had er blijkbaar geen probleem mee. Hij boog hij zich over me heen, kuste me, zoog aan mijn tepels en gebruikte zijn vingers om mijn kutje een beetje te fatsoeneren. Want door die beurten die ik had gehad was het daar wel een beetje en natuurlijke puinhoop. Maar ook daar had Kevin blijkbaar geen problemen mee. Hij duwde twee vingers in mijn kutje en met z’n duim bewerkte hij mijn clitje. Zodra hij mijn clitje aanraakte werd ik weer opgewonden. Mijn tepels werden hard en mijn clitje begon te zwellen. Ik draaide me om en ging op mijn knieën. Kevin kwam achter me en boog zich over me heen. Hij vleide zijn harde lul tussen mijn dijen en begon met mijn tieten te spelen. “Jahh dat is lekker dat is goed, neuk me neuk me diehhiep!” kreunde ik. Kevin zette zijn eikel tegen met natte kut en begon langzaam te duwen. Ik voelde dat hij een dikke lul had. Heerlijk! Langzaam stukje bij beetje nam hij bezit van mijn nog steeds verlangende kutje.

Kevin gaf aan van positie te willen veranderen en ging op zijn rug liggen. Zijn harde paal stond fier overeind en ik liet mij erop zakken. Weer voelde ik die heerlijke pik in mijn onderlijf doordringen. Merel lag op haar rug met opgetrokken knieën. Jacco neukte haar fel en hartstochtelijk. Terwijl ik op en neer wipte op de pik van Kevin, speelde ik met zijn ballen en met mijn clitje. Ik ging met mijn hand tussen de billen van Kevin en masseerde zijn sterretje met het sappen die uit mijn kutje sijpelden en duwde een vinger naar binnen om met zijn prostaat te spelen. Toen ik voelde dat hij tegen zijn orgasme aanzat, drukte ik mij met kracht naar beneden om zijn lul tegen mijn baarmoeder te voelen. Even later kwamen we allebei heftig klaar. Mijn vinger zat nog in zijn kontgaatje en ik voelde hoe zijn spieren zich samentrokken. Pulserend spoot hij zijn warme zaad diep in mijn kut. Mijn hele lichaam trilde en beefde. Kevin bleef ejaculeren. Uitgeput zakte ik op hem neer.

Er werd niet gesproken alleen maar diep gezucht. Iedereen was bezig met zijn of haar eigen gedachten. Want dit was toch wel een vreemd einde van de huwelijksnacht! We gingen naar de badkamer om de sporen van onze tomeloze ontmoeting af te spoelen. Ik ging snel terug naar mijn kamer, waar mijn man nog bezig was met het inpakken van de auto. Hij had gelukkig meer aandacht voor het inpakken van de auto dan voor mij. Dat gaf mij de gelegenheid in de eigen badkamer de laatst sporen van mijn ontrouw weg te spoelen. Want mijn kutje droop nog steeds van het zaad en de kutsappen. Mijn koffer stond nog op de kamer. Ik zag kans daar een nieuw slipje en een inlegkruisje uit halen. Pas na twee dagen was manlief weer zo geil dat hij wilde neuken, maar toen waren de sporen van de ontrouw verdwenen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door trian

Ik schrijf graag verhalen over rijpere vrouwen, over moeders en zonen. Ik sta open voor reacties en commentaar, devries47@hotmail.com

Dit verhaal is 28969 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Na afloop van de huwelijksnacht”

Plaats een reactie