BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn buurvrouw Sam (5)

In het vorige deel hadden Sam en ik elkaar anaal ontmaagd. Vanavond ga ik haar verwennen met een etentje in een restaurant met een Michelinster.

Ik was al lang en breed aangekleed en zat in de kamer te wachten tot Sam uit de badkamer zou komen. Ik keek op mijn horloge: “Sam, schiet je op, de taxi rijdt over tien minuten voor.” “Bijna klaar”, hoorde ik vanuit de badkamer. Een minuut later kwam ze de kamer binnen en ze draaide even een rondje voor me. Mijn mond zakte open. Wat een verschijning, wat een op en top vrouw. Haar rode jurk hadden we vandaag uitgezocht. Haar borsten kwamen er prachtig in uit en de jurk accentueerde haar slanke lijfje en haar prachtige billen. Haar blote rug maakte duidelijk dat ze geen bh droeg. Aan haar benen had ze prachtige nylons en haar voeten staken in beeldige naaldhakken. Haar haar zat prachtig en met wat lichte make-up had ze de mooie lijnen van haar gezicht nog beter weten te accentueren. “Mag ik zo met je mee”. Ik knikte: “Wauw, je bent prachtig.” “Ik voel me ook prachtig, dankzij jou.” Toen ik opstond, bleek ze dankzij de naaldhakken bijna even groot als ik. Ze gaf me een arm en zei: “Laten we gaan.”

In de lift pakte ze mijn hand en bracht die onder haar jurk. “Je hebt geen slipje aan”, zei ik verbaasd. Sam glimlachte: “Heb ik expres gedaan. Nu weet jij dat je je handen thuis moet houden, want anders krijg ik vlekken in mijn jurk. Je bent gewaarschuwd mannetje.” De liftdeuren gingen open en we stapten de lobby binnen. De receptionist keek op en ik zag zijn mond openvallen. Ook de taxichauffeur die zat te wachten, knipperde met zijn ogen. Hij stond snel op en zei: “Meneer en mevrouw zijn er klaar voor?” “Helemaal”, zei Sam, “we zijn helemaal klaar.” De receptionist wenste ons een fijne avond en de taxichauffeur hield de deur open. Nadat we waren ingestapt, startte hij de motor. Ik had vooraf het adres opgegeven, dus ik hoefde verder niks te zeggen. Sam keek tijdens de rit uit het raam en ik zag dat de chauffeur wel erg vaak in zijn binnenspiegel keek. Volgens mij kon hij Sam precies zien. Ik dacht bij mezelf: hij kan zijn ogen niet van haar afhouden en hij droomt vast over hoe het zou zijn om met haar in bed te liggen. Ik denk dat hij erg zou schrikken.

Bij het restaurant werden we met alle egards ontvangen. “Wat leuk om u weer te zien, meneer Van Dueren. En mag ik zo vrij zijn u te vragen wie deze beeldschone dame is?” Sam antwoordde direct: “Ik ben zijn dochter. Papa en ik hopen vanavond lekker te genieten.” De gastheer glimlachte: “Daar gaan wij alles aan doen mevrouw. Wij hopen het u hier helemaal naar de zin te maken. Mag ik u voorgaan naar uw tafel?“ Sam fluisterde in mijn oor: “Hij gaat het ons helemaal naar de zin maken? Wat is hij voor geils van plan?” “Sttt”, grinnikte ik en ook Sam schoot in de lach. Onze tafel lag helemaal aan de andere zijde van de zaal. Er was nog één tafeltje vrij, de andere tafels waren allemaal bezet. Toen wij binnenkwamen, viel het aan alle tafeltjes stil. De vrouwen keken naar Sam met een gedeprimeerd gezicht, de mannen keken hun ogen uit. Pas toen we zaten, kwam het geroezemoes weer wat op gang.

Een prachtige dame van eind twintig, begin dertig naderde onze tafel. Ze was een geweldige verschijning, vond ik: lang blond haar, een mooi gezichtje en een prachtig figuurtje. Ongetwijfeld had ze net als Sam ook een paar prachtige borsten, maar door haar bedrijfskleding was dat minder duidelijk. De vormen waren echter begeerlijk. “Goedenavond mevrouw en meneer Van Dueren, mijn naam is Sofie en ik ben uw sommelier vanavond. Ik heb begrepen dat u beide gaat genieten van ons wijnarrangement.” Ik knikte bevestigend. “Willen mevrouw en meneer beginnen met een glas champagne?” Sam en ik keken elkaar aan. “Een uitstekend idee Sofie”, antwoordde Sam. “Welke champagne had je in gedachten?” Ik keek even naar Sam. Iets in haar stem en manier van doen deed me denken dat ze iets van plan was. Sofie glimlachte: “Ik heb een prachtige vintage champagne uit het jaar 2012 van een subliem wijnhuis die uitstekend combineert met onze amuses.” “Lijkt mij een prima keuze Sofie”, antwoordde ik. “Heel graag.” Toen Sofie onze tafel verlaten had, keek ik Sam aan: “Jij voert iets in je schild, denk ik.” Sam keek me onschuldig aan: “Wie, ik?”

Niet veel later werd de champagne ingeschonken en kwamen er zes prachtige amuses op tafel, voor ieder drie. De maître gaf uitgebreid uitleg over deze gerechtjes en de ingrediënten. Nadat hij vertrokken was, klonken wij onze glazen. “Proost, dat het een geweldige avond moge worden”, zei Sam. Weer hoorde ik iets in haar stem. Nadat we twee amuses gegeten hadden en Sam ‘O pap, wat is dit lekker’ had gezegd, zei ik opnieuw: “Jij voert iets in je schild.” Sam keek even naar mij en haar blik dwaalde af. Ik volgde haar ogen en kwam uit bij Sofie die even verderop stond. Ik keek weer naar Sam en keek haar vragend aan.

Sam wenkte me wat dichterbij en zei toen: “Je zult hel wel gek vinden, maar na de belevenissen van gisteren en vandaag zag ik haar. En toen vroeg ik mij ineens af hoe het met een vrouw zou zijn. Dat heb ik me nog nooit afgevraagd en ik heb ook nooit seksuele gevoelens voor een vrouw gehad. Tot ik haar zag.” Ik keek weer even naar Sofie. Ze zag me kijken en glimlachte. Ik wende mijn blik weer naar Sam. “Het is ontegenzeggelijk een prachtige vrouw om te zien, net als jij.” Sam glimlachte en nam weer een slokje champagne. “Ze is echt heel lekker… de champagne bedoel ik.” En Sam schaterde het uit. Ook ik schoot in de lach. We aten de laatste amuse. Toen vroeg Sam: “Zou je het erg vinden?” Ik dacht even na en zei toen: “Weet je Sam, ik heb nooit geloofd in monogamie. Je moet genieten van het leven. Ons leventje nu, laat ik het zo voor het gemak even noemen, vind ik fantastisch maar ik ga niet voor exclusiviteit. Ik gun je ook andere pleziertjes.” Sam glimlachte en zei: “Zoals dit heerlijke eten en die geweldige champagne.” Ik moest lachen: “Zoiets ja.”

Toen de amuses en de champagne op waren, werden de borden, bestek en glazen weggehaald. Nieuw bestek werd ingedekt. En daarna kwam Sofie weer naar onze tafel, met twee glazen en een fles. “Jullie krijgen zo de eerste gang en…” Sam onderbrak haar: “Sorry Sofie, maar mag ik even zeggen dat je kleding prachtig is. Van welke stof is dat gemaakt?” Sofie antwoordde: “Ik heb echt geen idee. Het zit wel erg lekker. Comfortabel. Maar welke stof het is? Je mag het wel even voelen.” Sam reikte met haar hand naar de onderzijde van de jurk van Sofie. Ze nam het tussen duim en wijsvinger en wreef die over de stof. Maar onzichtbaar voor iedereen zag ik dat ze haar andere vingers naar het been van Sofie bewogen en haar nylons even zacht streelde. Sam en Sofie keken elkaar aan. Sam zei: “Ik heb ook geen idee wat het is. Maar het voelt geweldig.” En direct gaf ze Sofie een knipoog. Sofie oogde professioneel: “Het voelt inderdaad fantastisch. Maar laat ik jullie iets over deze geweldige wijn vertellen.” Na de uitleg en het inschenken van onze glazen, keek Sofie nog even nadrukkelijk in de ogen Sam, glimlachte en verliet onze tafel. Ik zei: “Volgens mij heb je beet.” Sam glimlachte: “Dat denk ik ook.”

Bij elke volgende gang was het niet alleen Sam die subtiel aan het flirten was, Sofie bleek een meester in het geven van antwoorden die dubbelzinnig waren. Andere gasten, als ze het hoorden, zouden er niets van denken, maar wij vingen de dubbele laag wel zeker op. Aan het einde van de avond, alle tafeltjes waren inmiddels leeg, waren wij de laatste gasten. Sofie kwam naar ons toe. “Mijn dienst zit er voor vanavond op. Ik wil u beide hartelijk danken voor deze speciale avond en ik hoop u snel weer te zien zodat we er een vervolg aan kunnen geven.” “Dat kan nu ook al hoor Sofie, als je dat leuk vindt”, zei ik. Sofie keek mij onderzoekend aan en keek daarna naar Sam die haar een knipoog gaf. “Weet je Sofie, Sam hier en ik willen nog graag een glas wijn. Wij stellen voor dat jij er ook eentje neemt en even bij ons komt zitten.” “Ja, gezellig”, zei Sam. Sofie twijfelde even, maar antwoordde toen: “Het is zeer ongebruikelijk maar ik zal even aan mijn chef vragen of het akkoord is.” Ik zag haar kort overleggen.

De chef gaf een knikje en niet veel later schoof Sofie bij ons aan. Ze positioneerde zich naast Sam. “Welkom Sofie”, zei ik, “leuk dat je er even bij komt. Laat ik me even voorstellen: mijn naam is Peter en deze dame hier is dus Sam. Ik wil je bedanken voor de geweldige avond die we hier gehad hebben.” “Ja, vulde Sam direct aan. “Eigenlijk is het wel jammer dat er nu al een einde aan komt. Ik zou de avond graag een leuk vervolg willen geven.” Sofie nipte wat van haar wijn. Het was duidelijk dat ze zich niet op haar gemak voelde. “Sofie”, zei ik, “er is iets aan de hand, dat merk ik. Wat is er? Je kunt het ons rustig vertellen, wij zijn niet zo heel snel geschokt. Zoals je hebt gemerkt, is Sam erg van je gecharmeerd. Ik kreeg niet de indruk dat je dat vervelend vond. Dus kom op, vertel het ons.” Sofie nam nog een slokje. Ik zag duidelijk dat ze twijfelde. Ze keek me aan en ik gaf haar een bemoedigend knikje.

“Welnu”, zei Sofie zachtjes tegen Sam. “Ik vind je heel leuk en voel me best tot je aangetrokken. Maar weet je, ik ben niet van de vrouwenliefde. En toch is er iets waardoor ik je me tot je voel aangetrokken, maar ik kan er de vinger niet opleggen.” Sam keek even naar mij en toen weer naar Sofie. “Sofie, geef me jouw hand eens.” Sofie stak haar hand uit. Sam pakte die vast, keek ernaar en zei: “Jij hebt mooie handen. Kom eens.” Ze naar de hand van Sofie mee onder de tafel. Ik keek naar Sofie want ik vermoedde wat Sam van plan was. Plotseling kreeg Sofie grote ogen van verbazing. Blijkbaar had Sam haar ‘de vinger laten leggen’ op het extra stukje Sam. “Ja”, zei ik, Sam hier is op en top vrouw.” Sofie keek mij aan en zei: “Peter, je hebt een bijzondere dochter.” Ik knikte instemmend: “Ze is heel bijzonder ja. Maar Sam hier is niet mijn dochter. Dat zeggen we omdat ze qua leeftijd zo mijn dochter had kunnen zijn. Maar niet verder vertellen hoor.” En ik gaf haar een knipoog.

Sofie leek met de situatie niet uit de voeten te kunnen. Dus ik zei: “Weet je Sofie, ik heb een voorstel. Wij gaan zo afrekenen, bestellen een taxi en gaan naar ons hotel. Je mag mee, als je dat wilt. Kies in dat geval een fles champagne uit die jij lekker vindt en die we mee kunnen nemen. Breng ons maar de rekening. Als we wel of geen fles champagne erop zien, dan weten we direct wat jouw beslissing is.” Sofie stond op: “Ik zal eerst een taxi bestellen en daarna zal ik zorgen dat de rekening gebracht wordt.”

Niet veel later stond de maître bij ons aan tafel. “Ik heb hier de rekening voor u. Ik heb begrepen dat u graag nog een fles gekoelde champagne meeneemt. Die ziet u onderaan de rekening staan.” Ik opende de nota, keek naar het eindbedrag en gaf de maître een flinke fooi. “Bedankt voor alle goede zorgen.” “Graag gedaan”, zei hij. “En tot een volgende keer.” Sofie kwam naderbij. “Hier is uw fles champagne. Uw taxi is inmiddels gearriveerd. Ik zal u even naar buiten begeleiden.” Ze richtte zich vervolgens tot de maître: “Ik ga meteen naar huis. Ik zie je morgen.” Ze groette ook haar andere collega’s en ging met ons naar buiten. Ik opende de deur van de taxi. Sam stapte achterin en schoof direct door. Sofie keek even achterom, alsof ze zich ervan wilde overtuigen dat niemand van haar collega’s haar zag, en stapte toen ook in. Samen met de fles champagne stapte ik naast de chauffeur en reden we naar ons hotel.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 7007 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Mijn buurvrouw Sam (5)”

Plaats een reactie