BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Niet alleen het zwembad kreeg een beurt

Geile poolboyJacco en ik waren op bezoek bij mijn broer Remco en zijn vrouw Krista in het midden van het land. De mannen waren gaan golfen, op een golfbaan niet ver van het huis van Remo. Krista en ik gingen bij hun zwembad liggen om te genieten van het heerlijke weer een het aanlokkelijke water. Omdat de mannen weg waren en de tuin was omsloten door een bos wal met een hek, besloten we topless te gaan zonnen. Krista had in mijn ogen een heerlijk lichaam. Strakke 85C cups die glinsterden als ze na een duik onder water weer boven kwam. We zwommen niet veel, maar zaten vooral in de ligstoelen te kletsen en een fles wijn te delen.
Plotseling vroeg Krista, zonder aanleiding, “Ben je nog steeds de trouwe echtgenoot?” De vraag was gebaseerd op een, met de nodige drank overspoelde uit de hand gelopen ontmoeting met haar man, mijn broer, en het avontuur met een collega. Ik dacht dat ik tegenover mijn schoonzus wel eerlijk kon zijn. Ik vermoed dat Krista die vraag stelde omdat ze zelf ook dergelijke erotische belevenissen had gehad.

“Nou, niet precies,” antwoordde ik. In gedachten probeerde ik, vermoedelijk vanuit een soort instinct om te overleven, mijn misstappen minimaliseren. “En jij, Krista, was jij steeds de trouwe vrouw?” Zou ze toegeven dat ze mijn broer had bedrogen? “Ha, ha,” lachte ze hard. “Nee, niet bepaald,” spotte ze.
“En hoe vaak is niet bepaald?” Ik werd nieuwsgierig. “Oh, een paar keer.” “Spannend, ik luister.” “Nou, Remco reist veel,” begon ze. “Ja dat weet ik, vertel me wat er gebeurd is!” “Het gebeurde na het werk.” Krista pauzeerde even. “Aan een bar. Een lekkere sportieve college van mijn werk. We bleven hangen en kletsen. Ik heb hem altijd leuk gevonden.” “En?”
“Hij legde zijn hand op mijn been onder de tafel. Ik droeg een kort rokje en blote benen. Het voelde als een elektrisch schok. Ik duwde zijn hand niet weg. Dus schoof hij langzaam hoger. Ik weet niet meer wat me bezielde of overkwam, maar ik zei hem dat we dit misschien beter ergens anders zouden kunnen voorzetten. Hij stopte direct en we liepen naar de parkeerplaats.”
“Op de parkeerplaats zelf gebeurde niet zo veel. We zoenden en weer gleed zijn hand onder mijn rokje. Ik ging met mee hem naar zijn huis en bracht daar de nacht door. Ik schrok er eigenlijk van hoe gemakkelijk het was om een andere man te neuken. En wat zijn jouw belevenissen?”

“Ook een collega. Het bedrijf had iets te vieren en dus was er een bedrijfsborrel. Jacco zat in het buitenland. Kort samengevat. We raakten met elkaar in gesprek over seks en verleiding. Als grapje zei ik dat ik wel openstond voor een avontuur. Wie schetst mijn verbazing toen rond middernacht mijn collega op de stoep stond. Hij had mijn opmerking niet als grapje opgevat, maar als serieuze uitnodiging. Hij had zijn vrouw dronken gevoerd en thuis slapend achter gelaten. En het was een heerlijke en spannende ervaring, niet zoals het hoort, maar ik heb er geen spijt van.” “Nog anderen?”
“Nee verder geen bijzondere avonturen,” Alsof het neuken van mijn eigen broer niets bijzonders was geweest?!
“Je had het over een paar keer. Wil je die met me delen? Ik word opgewonden van het vertellen en praten over onze avonturen.” Ze beschreef nog een paar uitspattingen. Tot mijn verbazing zag ik een natte plek in haar bikinibroekje en vroeg me af of mijn bikinibroekje mijn opwinding ook zichtbaar had gemaakt.

Plotseling hoorde ik de poortvergrendeling rammelen en een donkerharige jongeman gekleed in korte broek en sandalen stapte de tuin binnen.” “Dat is Lex, hij onderhoudt ons zwembad.” Ik sloeg mijn badlaken om me heen en bedekte mijn blote borsten. Krista deed geen poging ook maar iets van het gedeeltelijk ontblote lichaam te bedekken.
“Hallo Lex, dit is Bea, mijn schoonzus.” “Hallo, mevrouw, leuk u te ontmoeten.” “Dat geldt ook voor mij,” was mijn reactie. Ik stelde vast dat het een lekker uitziende boy was met een strak gespierd lijf. “Leuk dat je er bent Lex, kun je mijn schoonzus ook leren kennen.” Krista pakte haar borst en duwde die in de richting van Lex. Hij knikte naar ons beide. Ik schrok me wild. Wat was hier gaande? Was Lex meer dan de jongeman die het zwembad onderhield. Dolde en sekste ze met deze jonge knul?
Lex kwam schoorvoetend dichterbij. Hij leek wat onzeker. Krista stond op van haar badstoel en boog zich over me heen. Ze pakte mijn badlaken en sloeg het open. “Ze is mooi, hè, vind je niet?” Hij knikte nerveus. “Help me met haar bikini,” zei Krista. Ik had dit natuurlijk moet stoppen, maar door onze gesprekken was ik behoorlijk opgewonden. En nou ja, het zou niet de eerste keer dat ik buiten de lijnen kleurde sinds ik getrouwd was. Ik boog mijn rug voldoende om het broekje van mijn heupen te laten glijden. Ik lag naakt op mijn badstoel en zag dat er in het sportbroekje van Lex ook de nodige reuring was ontstaan. Zijn stijve lul was duidelijk zichtbaar. Dat gaf mij een goed en geil gevoel. Mijn niet meer zo jonge lijf veroorzaakte nog erecties. Krista boog zich voorover en zoog aan één van mijn ontblote tepels. Ik verbaasde me, ik wist niet dat ze biseksuele neigingen had. Een onderwerp voor een volgend gesprek, schoot door me heen.

Mijn bikini en de korte broek van Lex lagen even later op de grond. Lex was dus een aantrekkelijke goed gebouwde jongeman. Vooral zijn stijve pik trok mijn aandacht. Zijn lul was volgens mij inmiddels op oorlogssterkte. Het was een geil makend exemplaar. Lang, recht, lekker dik en geaderd. Zo’n lul die door zijn omvang ieder plekje in je kut zak raken en me binnen de kortste keren naar een orgasme neukt. Ik spreidde uitnodigend mijn knieën. Lex begreep de uitnodiging en begon direct met mijn natte kutje te spelen. Krista liet de rugleuning van mijn stoel zakken. Lex klom over me heen. Hij duwde twee vingers in mijn kutje en wreef met zijn duim over mijn clitje, die spontaan begon te zwellen. Hij boog zich verder voorover en begon aan mijn tieten te zuigen. Telkens bewerkte hij een andere tepel. Hij zoog, hij beet zacht en blies af en toe. Ik voelde mijn tepels hard worden. Ik zocht en vond zijn heerlijke lul. Het koste mij moeite die lul te omvatten. Ondanks zijn houding wreef ik er zo goed mogelijk overheen. Ik voelde aan het trillen van zijn lul dat hij op weg was naar een orgasme. Zijn vingers gingen in en uit mijn kutje. Mijn kutje produceerde rijkelijk kutsappen en droop. Mijn lichaam tintelde en trilde ook van genot.

Lex pakte zijn paal en manoeuvreerde die naar mijn kutje. Het voelde fantastisch hoe hij een beetje onervaren zijn harde lul tegen mijn verlangende kutje duwde. Hij was tomeloos en enthousiast. Hij was fors geschapen en had me meer te bieden dan Jacco. Wild, hard en heftig duwde hij zijn paal in mijn natte kut. Zijn stoten waren krachtig en jeugdig. Hij raakte iedere plekje in mijn kutje. Een geheel nieuwe ervaring zo’n dikke lul. “Jaahh neuk me neuk me lekker diep, jaahh Lex neuk me. Wat heb je een heerlijke dikke lul. Ja kom diep, kom diep, je neukt mijn baarmoeder, jaahh ik kommm ik kommmm.” Kreunend en hijgend kwam ik klaar. Bij iedere stoot trok ik mijn kutspieren samen om de harde geaderde lul van Lex nog intenser te voelen. Ik voelde zijn warme zaad in mijn kut spuiten schot na schot spoot hij in mijn onderlijf. Het was heerlijk om door zo’n jonge geile hengst geneukt te worden.
Ik lag zalig na te hijgen. Krista maakte haar vingers nat met spuug en bespeelde in mijn kontgaatje. Ik vond Krista’s kutje. Haar glibberige liefdesgaatje opende zich spontaan voor mijn vingers. Plotseling raasde er weer een golf van orgasme door mijn lichaam. Scheuten van genot schoten van mijn tepels naar mijn clitje. Ik kwam weer klaar.

Het was voor Lex duidelijk dat ik was klaargekomen. Ook hij had een orgasme gehad, maar zijn lul was nog hard en stijf. Langzaam trok hij zijn harde pik uit mijn kutje en ging naar Krista. Zij was nu ook naakt en spreidde haar benen. Haar kleine schaamlippen hingen lekker naar buiten, ze glinsterden door de kutsappen die Krista bij voorbaat al produceerde.
Lex ging tussen haar benen staan. Met zijn vingers opende hij haar kutje en duwde de schaamlippen van elkaar. Krista hijgde en zuchtte. “Neuk me, neuk me, geile dekhengst, ik wil je lekkere dikke lul in mijn kut voelen. Neuk mehhhhhh!” kreunde ze.
Lex zette zijn eikel tegen haar kut en Krista spreidde haar benen en met een ferme stoot ging hij bij haar naar binnen. “Jaahh, jaahh, neuk me, neuk mehhh,” hijgde ze. Zij neukten intens en gepassioneerd. Het was duidelijk merkbaar dat het niet de eerste keer was dat ze seks hadden en van elkaar genoten. Krista trok haar benen op en greep haar voeten. Ze trok haar benen zover mogelijk uit elkaar. De harde dikke lul van Lex stootte soppend in en uit haar kut. Krista kreunde en hijgde. Het duurde niet lang of Krista en Lex kwamen allebei heftig en kreunend klaar. Ze kreunde elkaar de meest geile woorden toe. Ik zag aan de reactie van het lichaam van Lex hoe schot na schot zijn zaad in mijn schoonzusje spoot.

Langzaam kwamen ze tot zichzelf. Lex trok zijn harde geaderde lul uit Krista’s kutje terug. Zaadklodders bleven achter in het gesoigneerde schaamhaar van Krista. Uit haar kutje droop nog meer zaad. Ik keek gefascineerd toe, omdat ik een dergelijk tafereel, een zaad druipende kut, alleen maar uit pornofilms kende. Maar nu zag ik het echt. Ik werd erg bloedgeil van.

Alsof er niets gebeurd was, trok Lex zijn korte broek weer aan en ging aan de slag om de bodem van het zwembad te stofzuigen. Krista en ik gleden naakt in het bubbelbad gedeelte van het zwembad in niet alleen om te genieten van het water, maar ook om onze kutjes schoon te spoelen “Hoe oud is hij?” vroeg ik. “Nou, hij heeft een rijbewijs,” was haar reactie met een knipoog.

Krista ging op een hoge plek in het borrelende bad zitten en begon met haar borsten te spelen op een manier die Lex niet kon missen. Ik zat daar gewoon met mijn borsten boven water. Lex kreeg meer aandacht voor ons. “Ben je niet blij dat je haar hebt leren kennen?” vroeg Krista aan Lex, die ja knikte en zijn hand op zijn kruis legde. “Wil je haar niet nog wat beter leren kennen?” “Als dat zou kunnen,” lachte hij. Zijn lul werd stijver en dat was ondanks zijn sportbroekje duidelijk te zien. Ik keek verbaasd en ontzet. Was het de bedoeling dat Lex mij nog een keer zou nemen? Een voorstel waar ik eigenlijk geen bezwaren tegen had. Hij liet zijn sportbroekje zakken. Zijn pik was al op volle sterkte en stond hard en recht vooruit. Een harde rechte lul met daaronder majestueuze balzak. Hij gleed in het warme water en waadde naar me toe. Hij dook onder de bubbels en al snel voelde ik zijn tong tussen mijn kutlippen.
Even later kwam hij naar adem snakkend boven water. Hij hield zijn paal vast. Hij plaatste zich tussen mijn benen. Ik voelde zijn eikel tegen mijn kutje. Ondanks dat ik in het water zat had ik toch het gevoel dat mijn kutje nat was door mijn eigen kutsappen. Lex duwde zijn eikel in mijn neukspleet. “Jaahh Lex, neuk me. Kom diep in me. Ik wil die heerlijke lul van je voelen. Langzaam veroverde hij mijn kutje. Krista zat tegenover me op de rand van het bad zichzelf te vingeren. Ik werd steeds geiler doordat ik haar bezig zag. Lex greep mijn schouders en begon mij in een hoog tempo te neuken. Het was een nieuwe sensatie om zo’n lekkere dikke lul in zo’n hoog tempo in en uit mijn kut te voelen gaan. “Jaahh, jaahh.” Het duurde dan ook niet lang of we kwamen allebei heftig klaar. Weer voelde ik zijn zaad met kracht in mijn onderlijf spuiten en weldra droop het uit mijn kut. Langzaam trok hij zijn kloppende lul uit met kutje. Ik trok mijn kutspieren samen om die heerlijke dikke lul zolang en zo heftig mogelijk te voelen. Maar Lex was nog niet bevredigd. Zijn lul floepte uit mijn grotje. Hij draaide zich om en nestelde zich tussen de wijd geopende dijen van Krista. Met een felle stoot, waar op Krista reageerde met een heftige kreet, stootte hij zijn nog steeds harde lul diep in haar kut. Krista kreeg ook een hoog-tempo-beurt. Weldra kwam ze luid kreunend en hijgend klaar.

Toen klom Lex uit het water. Trok zijn korte broek weer aan, wenste ons nog een prettige middag en vertrok. Krista en ik gleden terug in het bad en spoelden met het heerlijk warme water de sporen van ons vreemd gaan uit onze kutjes. Het moge duidelijk zijn dat we sindsdien op mijn aandringen regelmatig bij Krista en Remco op visite gingen. De mannen gingen lekker golfen en toevallig kreeg tijdens ons bezoek ook het zwembad een schoonmaakbeurt . . . . . . . . . .

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door trian

Ik schrijf graag verhalen over rijpere vrouwen, over moeders en zonen. Ik sta open voor reacties en commentaar, devries47@hotmail.com

Dit verhaal is 13072 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie