BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Ons eerste bezoek aan een parenclub.

Saskia en ik hebben inmiddels drie jaar verkering, en zijn seksueel redelijk actief. We proberen er ook enige variatie in te brengen door speeltjes te gebruiken, elkaars fantasie te vertellen, en die dan proberen een beetje uit te werken, rollenspel, blinddoeken, vastbinden, trio simulatie met dildo met zuignap etc. Saskia is een bloedmooie meid, lang blond haar, vorige maand is ze twintig geworden. Een meter zevenenzestig, slank, en ze heeft een paar mooie forse borsten. Echt een vrouw, die alle mannen het hoofd op hol kan jagen. Het maakt niet uit waar ik met haar loop, ze krijgt altijd wel een goedkeurende geile blik toegeworpen. Dat is ze zichzelf ook wel bewust, maar ze is best wel verlegen .Om haar destijds te krijgen, heb ik echt alles uit de kast moeten halen, ze is er zo eentje van hard to get. Sas is er zo eentje van stille wateren hebben diepe gronden. Seks vindt ze helemaal geweldig, en ze gaat in een goeie vrijpartij helemaal los, al zou je dat niet zeggen als je haar zo ziet Na drie jaar verkering vond ik, Rob, tweeëntwintig jaar, en een meter tweeëntachtig, het tijd om onze grenzen nog weer wat te verleggen, en onze relatie spannend te houden. Ik had Sas al eens eerder verteld dat het mij wel opwond, bij de gedachte dat Sas seks zou hebben met een andere man, of dat ik Sas samen met een andere man zou verwennen. Ze gaf wel toe vaker te fantaseren over seks met meerdere mannen en het wond haar wel op, maar dat was puur fantasie. Om zoiets werkelijk te doen, zeker voor iemand die verlegen is een ander verhaal. Ik stelde Sas voor om eens een keer naar een parenclub te gaan, en ze zag dit in eerste instantie totaal niet zitten. Na veel heen en weer gepraat, over dat je niet verplicht bent om seks te hebben met anderen ,maar dat je ook alleen seks met je eigen partner kunt hebben als je dat wilt. Of. je kunt ook alleen maar gaan kijken. Dit laatste leek haar de beste optie, want ze was toch ook wel weer nieuwsgierig hoe het er bij zo’n parenclub aan toe zou gaan.

Zo gezegd zo gedaan, wij op een avond naar de ander kant van het land gereden, omdat ze bang was bij een club in de buurt bekenden tegen te komen. Eenmaal aangekomen bij een mooi in de bossen gelegen pand, werden we ontvangen door een mooie gastvrouw. Ze zag aan ons, dat we een beetje onwennig binnen kwamen, en stelde ons direct op ons gemak, en legde de huisregels uit. We kregen een kluisje, en werden naar een ruimte gebracht waar we ons konden uitkleden. Ze had een klein tasje meegenomen, en toen ik haar vroeg wat er in zat zei ze; “dat is iets voor later, als het nodig is.”We hadden beide voor de gelegenheid nieuw ondergoed gekocht, ik een boxer en Sas een mooi blauw setje, een flinterdun stringetje en Bh’tje van doorkijkstof, waar haar tepels en het kleine streepje schaamhaar duidelijk te zien waren. Om me te verrassen, had ze ook een jarretellegordeltje en nylons aangetrokken. Op haar hoge hakken zag ze uit om op te eten. “Nou, ben je er klaar voor,” zei ik tegen haar. Ze keek me vertwijfeld aan, en fluisterde dat ze het wel heel erg eng vond. Toen we ons eenmaal van onze kleren ontdaan hadden, en ik haar zo zag staan in dat sexy setje, zei ik; “wat zie je er heerlijk uit schat. Ik heb zin in je .”Ik gaf haar een tedere zoen op haar mond. Toen we de club binnen kwamen, in een ruimte met een paar bars, en aan de zijkant tafeltjes en stoeltjes en een podium, keken we elkaar aan, en viel het ons direct op, dat er weinig jonge mensen te bespeuren waren, en ook de meerderheid waren mannen, allemaal dertigers en veertigers. Het bleek dus deze avond niet alleen voor paren, maar ook voor heren alleen te zijn. Daar kom ik aan met mijn jonge vriendin. We werden ook behoorlijk bekeken, zeker door de mannelijke gasten, die konden hun ogen niet van haar afhouden.

Aan de bar zagen we in de hoek nog twee lege krukken staan naast een groepje van vijf mannen, toen we gingen zitten begroetten de mannen ons netjes. Het waren mannen van tussen de veertig en vijftig, waarvan er twee van die ruwe bolsters waren, groot en grof gebouwd. Een van hen wende zich gelijk tot ons, en vroeg of we iets wilde drinken, en hij stelde zich gelijk voor als Peter, en de andere volgde met handje schudden. We namen eerst een bak koffie en begonnen een praatje pot. Nadat het ijs een beetje gebroken was, vertelde Peter dat hij al een paar jaar in parenclubs komt, maar dat hij nog nooit zo’n mooi jong ding als Sas was tegengekomen, waarop de andere vier haar van onder tot boven nog eens bekeken. Ze kreeg er een kleur van, het waren voor ons op dat moment oudere mannen, die wij normaal met u zouden aanspreken. Ze begonnen op een gegeven moment toch een beetje te vissen, wat wij nu eigenlijk van plan waren vanavond. Sas was redelijk op haar gemak en vertelde dat we eigenlijk een beetje uit nieuwsgierigheid waren gekomen, en nog niet precies wisten, wat we hier nou mee aan moesten. Gaandeweg waren er wat drankjes over en weer gegaan. Ik had een paar biertjes op en was overgegaan op cola, omdat ik nog terug moest rijden, maar Sas had inmiddels al vijf stevige bahco’s achter haar kiezen, en Peter en zijn kornuiten bleven maar drankjes bestellen, wat er toch wel verdacht uitzag en overkwam, maar op zich voor haar, en mij, vanavond niet verkeerd was.

Ze liep met haar heupen draaiend op haar hoge hakken even naar het toilet, en zag dat ze veel bekijks had. Peter maakte van de gelegenheid gebruik, om even als mannen onder elkaar een praatje te houden, en begon me een beetje uit te horen. Ik vertelde Peter hoe de vork in de steel zat, dat we er over fantaseerden, en dat het ons wel opwond, hoe het zou zijn als ze seks zou hebben met een andere man of mannen, maar ik vertelde ook dat ze wel heel verlegen is. Dirk, een van de andere mannen vertelde, dat toen wij binnenkwamen, bij alle vijf hun mond open viel, en Dirk zei; “jezus je zal dat jonge ding toch een beurt mogen geven zeg.” Peter zei lachend; “Rob jongen, wij zijn je mannen voor vanavond. Kun jij niet ritselen dat wij, of een van ons jou Saskia vanavond een keertje mag neuken?” Ik moet zeggen, bij die gedachte begon mijn hart te bonken in mijn keel. “Dan zullen we toch een plan moeten maken, want ik weet zeker dat ze dat niet zo maar doet.” Peter kwam met een voorstel; “je gaat gewoon eerst alleen met haar vrijen, boven in de kamer met die matrassen en gaten in de muur, en als ze dan goed geil is, neem je haar mee naar de darkroom.” De anderen stemden er mee in, en het klonk mij ook wel als een strak plan. Ze kwam inmiddels weer aangelopen met een opgewonden smile op haar gezicht, en kreeg nog een baco voorgeschoteld. Inmiddels waren er mensen op de dansvloer aan het dansen, en zag je hier en daar wat mensen elkaar betasten. Ik stelde haar voor om samen even een rondje door het pand te lopen, en te kijken wat er allemaal te zien en te doen was. We wensten de mannen een prettige avond, en zei; “misschien treffen we elkaar vanavond nog.” Als het plan zou werken wist ik wel beter. We liepen hand in hand, en ze vertelde onder het lopen dat ze best wel geil was geworden, en dat ze op het toilet merkte dat haar kutje kletsnat was geworden, door de aandacht van de aanwezige mannen. Het was ook niet zo gek, want eerlijk gezegd was er voor mij qua vrouwelijk schoon niet iets, waarvoor ik zou kunnen gaan. En als er dan zo’n lekker jong ding rondwandelt, valt dat direct op. Op de gang waar we doorheen liepen, kwamen we mannen tegen met een stijve lul, die ook per ongeluk/expres bij het passeren haar billen aanraakten, waarop ze me opgewonden lachend aankeek.

We liepen langs een deur waarop groot DARKROOM stond, en ik zei; “kijk schat, misschien kunnen we hier vanavond nog wel een kijkje nemen.” Waarop ze twijfelend zei; “mm, misschien.” Toen kwamen we bij de ruimte die Peter en z’n mannen hadden genoemd, een grote ruimte met matrassen op de vloer, en daar omheen muren met gaten erin. Op de matrassen lagen diverse stelletjes te neuken. Ik pakte haar vanachter vast, en we gingen op ons gemak staan kijken, naar wat er allemaal gebeurde. Er gebeurde echt van alles, pijpen, beffen, neuken, en er was zelfs een stelletje met een triootje bezig. Door de gaten in de muur zag je hier een daar een stijve lul. Ze voelde dat mijn lul begon te groeien tegen haar billen, en ze duwde opgewonden haar billen naar achter. Ik begon haar in haar nek te zoenen, en haar oorlelletjes te likken, en liet zachtjes mijn hand in haar stringetje zakken. Toen ik met mijn vinger door haar spleetje ging, voelde ik dat ze verschrikkelijk nat was, en ze gaf een geil zuchtje toen ik over haar clitje wreef . Er was nog plek zat op de matrassen en ik fluisterde; “kom schat, ik heb zin in je,” Ik pakte haar hand, en liep naar een vrije plek. We gingen liggen en begonnen te vrijen. Terwijl wij aan het zoenen waren, was het haar ook niet ontgaan, dat alle gaten in de muur in de buurt van ons, dat daar een lul doorheen stak. Ik keek haar aan en zag in de blik in haar ogen, dat het haar bloedgeil maakte. “We zullen ze wel even een showtje geven,” fluisterde ik in haar oor, en ze lachte geil naar me. Tongend zakte ik af van haar oorlelletjes naar haar heerlijke borsten, en deed haar Bh’tje af. Teder daalde ik af naar beneden, trok haar stringetje uit, en spreidde haar in nylons gehulde benen, waardoor haar glimmende schaamlippen iets van elkaar kwamen, en begon met haar kletsnatte kutje te spelen.

Er waren ook gaten, waar mannen stonden van wie hun gezicht te zien was, en die hadden goed zicht op haar heerlijke jonge strakke en kletsnatte kutje. Ik probeerde voor hen haar kutje open te trekken, zodat ze haar intiemste plekje konden bekijken, maar hoe ik die schaamlippen ook wilde spreiden ze waren zo glibberig, dat ze iedere keer uit mijn vingers gleden. Ze was duidelijk aan het genieten van de situatie, en keek van lul naar lul, die zich flink aan het aftrekken waren op haar heerlijke lichaam. Om haar heen, op een afstand van een anderhalf tot twee meter, waren er een stuk of acht in alle soorten en maten, maar er vielen er twee op. Dat was een flinke zwarte lul, en een hele dik geaderde lul met een giga eikel. Wacht even, dat gezicht boven die lul ken ik. Dat is Peter, en die geeft me een knipoog, en steekt zijn duim omhoog. Dan begin ik haar kutje zachtjes en teder te beffen. Ze knijpt opgewonden in haar tepels, en het duurt dan ook niet lang, of ze komt kreunend en schokkend klaar. Het aantal toeschouwers was inmiddels flink gestegen. Ook op de gang stonden mensen naar ons, maar voornamelijk naar haar, te kijken. Ze kwam overeind, duwde mij op mijn rug, en fluisterde in mijn oor; “wow, dit is supergeil zeg! Dit komt in mijn stoutste dromen nog niet voor.” “Wil je niet zo’n grote lul proberen?” vroeg ik. Ze keek me opgewonden aan, en zei met een geile blik; “jawel, die dikke lul achter mij, of die grote zwarte lul, daar zou ik wel van willen weten of die in mijn kutje past, maar niet hier waar zo giga veel mensen staan te kijken.” “Anders gaan we zo toch naar de darkroom, daar is het nog redelijk anoniem,” stelde ik voor.

“Mmm,” mompelde ze geil, en zakte af, likte geil mijn tepels, trok mijn boxer uit, en begon mijn lul te pijpen op haar knietjes, met haar kontje omhoog, richting die aan hun lul trekkende mannen. Ze pijpte altijd met heel veel spuug, zodat de slierten slijm er aan hingen. Dat moet echt een super geil gezicht zijn. Ik zag dat ze uitdagend met haar ene hand met haar kutje speelde. Ik richte mijn boven lichaam op, en trok haar billen uit elkaar, zodat de trekkende heren achter haar een fantastisch uitzicht hadden. Even later hoor ik een van de heren achter haar kreunen, en die begint te spuiten, waarop er een klodder sperma boven op haar billen beland, en ze een geil kreuntje geeft. Ze begint direct heftiger te pijpen, en ik zie dat ze er flink op los vingert. Nog geen minuut later komt ze weer bibberend klaar. Ik laat haar stoppen met pijpen, want ik sta ook op knappen, en dat zou zonde zijn, want ik wil dit geile gevoel nog wel even vasthouden. Ik trek haar op me, en laat haar nog even na genieten van haar orgasme. Ze kijkt me opgewonden aan, en tongt me intens. Ze zegt; “mmmm schat dit is echt super, ik houd van je.” “Ik ook van jou schat.” Na een paar minuten zie ik dat ze naar die zwarte lul kijkt. Het lijkt dat mijn plannetje gaat lukken. Ik zeg zachtjes; “zie je die zwarte lul? Dat is toch wel een mooie dikke lul om in je kutje te krijgen. Misschien wil die man jou ook wel graag verwennen. maar dat moet je zelf bepalen.” Ik zie de blos op haar wangen komen, terwijl ze zegt; “Ik zou het best wel willen proberen. Het lijkt me zo geil om een keertje door zo’n zwarte lul geneukt te worden.” Ze kijkt de man aan, en wenkt of hij bij haar wil komen. Hij komt naast haar op de matras zitten, en begint haar over haar lijf te strelen. Zij op haar beurt aarzelt geen moment, en pakt die grote zwarte lul stevig vast. Ze begint hem af te trekken waar ik bij ben. Ik heb het niet meer! Dan buigt ze voorover, en even later sluiten naar rode lippen zich om de enorme dikke eikel.

Ze begint hem te pijpen, en de man stoot zijn lul heftig in haar mond. Dan laat ze hem los, kijkt me opgewonden aan, en zegt; “ik wil die zwarte lul in mijn kutje hebben! Ik wil dat hij me neukt!” Ze kijkt de man geil aan, en zegt; “neuk me! Ik wil die grote zwarte lul in mijn kutje!” Ze gaat liggen, spreidt haar nylonbenen, en trekt de man naar zich toe. Met een forse stoot schiet zijn lul in haar kutje. Ze begint te kreunen, en zegt zwaar hijgend; “wat heeft hij een grote lul! Zie je dat hij in mijn kutje past?” Het duurt een paar minuten, dan kan de man het niet meer tegenhouden. Hij komt kreunend klaar in haar kutje! Hij spuit een enorme hoeveelheid warm sperma in haar kutje. Ze geniet met volle teugen, en knijpt in haar tepels. De man trekt zijn lul uit haar kutje, hij is nog steeds stijf. Dan komt Peter, zoals afgesproken bij haar zitten. Nu hij zo dicht bij haar zit, schrikt ze van de afmeting van zijn lul. Die is echt buiten alle proporties. Hij pakt haar hand, en legt die om zijn lul. Ze kan hem nauwelijks in haar hand houden. Ze kijkt me aan met grote ogen, en zegt; “heb je gezien hoe groot zijn lul wel niet is!” Ik probeer kalm te blijven, maar de gedachte dat ze die enorme lul in haar kutje krijgt, zorgt er voor dat ik bijna klaarkom. Zachtjes zeg ik tegen haar; “zal ik zijn lul pakken, en daarna met die enorme eikel over je schaamlippen gaan? dan kun je voelen hoe fijn dat is. Peter heeft me eerder al gevraagd of hij je mocht neuken. En hij heeft gezegd dat hij je geen pijn wil doen.” “Dat is goed. Als je me een beetje helpt, wil ik het wel proberen.” Het eerste dat ze doet, is met haar tong over die enorme eikel gaan, zodat er behoorlijk veel spuug op komt. Dan doet ze haar mond open, sluit haar rode lippen om die eikel, en begint ze hem te pijpen!

Na een paar minuten laat ze die lul uit haar mond glijden, en zegt ze opgewonden; “nu mag je proberen om hem in mijn kutje te krijgen.” Met hulp van Peter pak ik zijn lul vast, en plaats die tegen haar kletsnatte schaamlippen. Peter wacht even, en drukt dan heel langzaam zijn eikel tussen haar schaamlippen in haar kutje. Ze hijgt, en kreunt zacht, terwijl ze zegt; “oh, wat is hij groot! Past hij wel in mijn kutje?” Zonder iets te zeggen, knik ik naar Peter om door te gaan. Langzaam, maar zeker drukt hij zijn enorme lul in haar kutje. Ze kreunt steeds harder, wanneer ze voelt dat haar kutje wordt gevuld met die enorme lul. Peter trekt zijn lul een stukje terug, en stoot hem dan in een keer weer in haar kutje. Ze schreeuwt het uit! Haar heupen gaan schokkend op en neer. Ze slaat haar benen om zijn heupen, en trekt hem tegen zich aan. “Neuk me! Neuk me met die paardenlul! schreeuwt ze uit. en Peter doet wat ze vraagt, hij begint haar steeds sneller te neuken. Ik zie die enorme lul steeds sneller in en uit haar kutje gaan. Mijn lul staat op knappen, en ik doe alle moeite om niet klaar te komen. Dan draait Peter zich op zijn rug, zodat ze boven op hem komt. Haar kontje, omlijst door haar jarretelles staat fier omhoog. Ze is alle besef kwijt, ze wil alleen nog maar geneukt worden. Dan zie ik dat de zwarte man bij haar komt, zijn lul staat keihard overeind. Zonder iets te zeggen, drukt hij zijn lul in een keer in haar kontje. Ze verstijft heel even, wanneer ze zijn zwarte lul in haar kontje voelt, maar gaat daarna weer als een bezetene verder. Beide mannen neuken haar compleet van de wereld. en op het moment dat ze allebei klaarkomen, spuit ik mijn sperma over haar heen, gevolgd door een paar mannen, die hetzelfde doen. ze laat zich op Peter vallen, ze is helemaal van de wereld. Het duurt een paar minuten voordat ze weer een beetje bij haar positieven is gekomen.

Ze kijkt me opgewonden aan, en zegt; “ik vond het geweldig. Dit had ik niet kunnen dromen! Ik ben wel zo vaak klaargekomen! Heb je gezien dat die grote lul van Peter in mijn kutje paste? En toen ik die zwarte lul in mijn kontje kreeg, had ik het niet meer! Heb je naar me gekeken? Vond je het niet vet geil?” Ik pakte haar vast, en trok haar tegen me aan. Haar nylons zaten vol sperma, niet alleen van ons drieën, maar ook van de andere mannen die op haar lijf hadden gespoten. Ze ging met haar handen over haar besmeurde nylons, en smeerde alles er over heen. Toen werd er geklapt door iedereen in de darkroom. Ze genoot van alle aandacht. Ik trok haar overeind, en vroeg; “zullen we nu eerst een drankje gaan pakken? Dan kunnen we kijken of we nog willen blijven, of dat we naar huis gaan.” “Dat is goed, zei ze, maar ik wil me eerst even een beetje opknappen.” “Oké, zei ik, maar wat mij betreft mag iedereen zien dat je lekker geneukt hebt. En ik heb van het groepje van Peter gehoord dat ze het vet geil vonden, dat zo’n jonge vrouw als jij, echte nylons draagt.” Toen ze dat hoorde, begon ze te lachen, en zei ze; “nou, dan heb ik nog een leuke verrassing voor hun, maar dat zien ze zo meteen wel.” Ze liep naar het kastje in de hal, en haalde het tasje er uit. Daarna door naar de toiletruimte, waar iedereen de mogelijkheid had om te douchen, of gebruik te maken van de jacuzzi. Ze trok alles uit, knapte zich op, en droogde zich af. Ze maakte het tasje open, en haalde daar schone lingerie en nylons uit. Ze had als verrassing voor mij een vet geil setje gekocht, dat ik deze avond voor de eerste keer zou zien. Het bestond uit een rood Bh’tje met kwart cups, een bijpassende string, en een zwart jarretellegordeltje. Ze trok als eerste het Bh’tje aan, en legde haar borsten zo, dat haar tepels er ruim boven uit staken.

Daarna de string, een minuscuul lapje glanzend rode stof met een paar dunne touwtjes, dat haar kutje amper bedekte. ze gespte het jarretellegordeltje om haar heupen, en trok de jarretelles onder de touwtjes van haar string door. Als laatste pakte ze paar echte nylons uit het tasje, licht van kleur, met een zwarte naad. Voorzichtig rolde ze de nylons over haar benen, en bevestigde ze aan de jarretelles. Toen ze in de spiegel keek, kon ze niet anders zeggen dan dat er een heerlijke vrouw stond. Ze stapte in haar hakken, liep naar het kastje om haar tasje in te stoppen, en ging daarna weer terug naar de bar, waar iedereen bij elkaar stond. Ze hoorde Peter nog net zeggen dat hij echt genoten had. Toen hij Sas binnen zag komen, stootte hij me aan. Ik draaide me om, en keek met grote ogen naar haar. Ze zag er uit als een plaatje! Nee, eigenlijk meer als het ideale hoertje van elke man! ze zag me kijken, en zei alweer een beetje opgewonden; “dit is mijn verrassing voor jou. Ik heb het vorige week gekocht om je er mee te verrassen, en als ik je zo zie kijken, dan is dat meer dan geslaagd.” Ze kwam naar me toe, en gaf me een intense tongzoen. Ze genoot van alle aandacht die ze kreeg. Mijn lul stond stijf in mijn short, en Peter en zijn vrienden deden niet voor me onder, ook zij stonden daar met een stijve lul. Peter zei; “meid, wat zie je er lekker geil uit. Je weet heel goed hoe je een man kunt verrassen en verwennen. Het is al een tijdje geleden dat ik zo’n mooie vrouw heb gezien. Jouw vent is de gelukkigste man.” Ze lachte, alweer opgewonden door de stijve lul van de andere mannen. Ze keek me aan, en vroeg met haar ogen om mijn toestemming, die ik natuurlijk gaf. Ze draaide zich naar de mannen, en zei met een geile ondertoon; “Peter heeft me mogen neuken, en dat vond ik vet. Maar ik vind het te ver gaan om door jullie ook geneukt te worden. Dus heb ik een voorstel, ik zal jullie om en om lekker aftrekken, en als jullie klaarkomen, mag je op mijn nylons klaarkomen. Zouden jullie dat willen?”

Haar voorstel was bepaald niet voor dovemans oren bedoeld, alle drie mannen kwamen direct op haar af. Ze pakte in elke hand een stijve lul, en begon deze aft te trekken. De derde man stond erbij te kijken. Toen ze dat in de gaten kreeg, zei ze geil; “ik zal jou lekker pijpen, dan mag jij in mijn mond klaarkomen.” Nog geen twee tellen later neukte hij haar in haar mond. Na een paar minuten voelde ze de lul van een van de mannen dikker worden, en even later spoot hij zijn sperma op haar nylons. Dat was voor de tweede het moment om ook klaar te komen. Ook hij spoot alles op haar nylons. Door dat alles was de derde ook al zover, en kwam hij klaar in haar mond. Ik zag dat ze genoot van alles dat er met en om haar gebeurde. Ze slikte alles in, zonder ook maar een druppel te morsen. Moe, maar voldaan ging ze op een stoel zitten, en smeerde het sperma over haar nylons. Met rode wangen bedankte ze de mannen, ze had een geweldige avond gehad. Peter reageerde heel adrem, en zei; “meisje, je bent van harte welkom om nog een keertje terug te komen. Ik zal mijn nummer aan je man doorgeven, dan kan hij me vertellen wanneer jullie weer een keertje willen genieten.” Ik vertelde dat we hier graag nog een keertje zouden komen, en dat ik hen dan zou informeren. Daarna namen we afscheid van het clubje, kleedden we ons aan, en reden naar huis. Thuis aangekomen hebben we de avond nog eens de revue laten passeren. Sas had genoten van alles en iedereen, en ze zei; “voor vanavond is het mooi geweest. Maar jouw beloning komt morgen, want je hebt me mijn gang laten gaan vanavond. Zullen we lekker gaan douchen, en daarna gaan slapen?” Hij pakte haar hand, en samen liepen ze naar de badkamer om zich op te frissen na een geweldige avond.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Max55

Ik ben een oudere jongere, die kan genieten van mooie, en tekstueel goed geschreven verhalen. Ik ben een liefhebber van alles dat een meisje of een vrouw mooier kan maken. Dat verwerk ik in mijn verhalen.

Dit verhaal is 11922 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Ons eerste bezoek aan een parenclub.”

Plaats een reactie