BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Roosje, ons heerlijke nichtje (4)

“Roosje, ben je bijna klaar schat, onze gasten komen zo.” We hadden die avond wat vrienden uitgenodigd, vier stelletjes van onze leeftijd die we al een tijdje kenden. Het was voorjaar en al heel erg aangenaam buiten. En ook in de avond was het op het terras heerlijk met de heaters. Roosje, lief als altijd, had gezegd dat ze wel die avond wilde helpen met de drankjes en zo. We hadden haar zo gek kregen om die avond als serveerstertje rond te lopen en hadden er speciaal kleren voor gekocht. Een paar hoge hakken, waar ze eerst even op moest leren lopen, jarretels, zwarte netkousen, zwart kort rokje, transparant zwart bloesje en om het geheel af te maken een kort wit schortje. Een BH-tje hoefde niet had Maria gezegd, er zat toch een schortje voor en een slipje mocht ze voor vanavond ook wel uit laten. In het begin vond ze dat wel gek maar toen ze beneden kwam zag ze er uit als een plaatje. 17 jaar, bijna 18 en om helemaal verliefd op te worden. Een beetje geil zelfs want het jarretelletje kwam wat onder het korte rokje vandaan waardoor je ook een beetje van haar blote bovenbenen zag. En ik wist dat ook haar kutje daarboven bloot was. Sinds kort was ze ook heerlijk glad geschoren, daar had Maria voor gezorgd.

Een voor een druppelden de stelletjes binnen en ons liefje liep gedienstig rond met een blad met drankjes. Via een cateraar hadden we ook allerhande hapjes laten aanrukken. Eerst leek het een beetje op een staande receptie maar een voor een zocht iedereen een plekje, in de salon, op de bank maar ook buiten op het terras. Ze kenden elkaar allemaal en er werd al snel heel wat af gepraat. Ik zat buiten met een van de stelletjes toen Roosje weer langs kwam met wat hapjes. Ze stond naast me en ik wreef stiekem mijn hand onder haar rokje, eerst langs de binnenkant van haar been, toen zachtjes tegen haar blote kutje. “Niet doen Frank, straks word ik helemaal nat en ik moet toch nog de hele avond werken.”’ fluisterde ze. “Vannacht mag je weer.” Ik zei dat ze in de keuken wel even TV mocht kijken, de gasten hadden nu wel genoeg voorlopig, ik zou haar wel roepen. Wat ze niet wist dat het niet zomaar een gezellig avondje was, de gasten waren allemaal swingers en waren voor één doel gekomen, juist ja, lekker vozen en vrijen met elkaar. Ze keek haar ogen dan ook uit toen ze een half uur later weer binnen kwam. Twee van de vrouwen zaten met ontbloot bovenlijf en er werd lustig van de tepels gesnoept. Ook Maria zat op de bank, rokje omhoog en werd gevingerd door een van de mannen. Ze wist niet waar ze moest kijken. Ze stond weer naast Frank buiten. “Schatje, kalm maar, het wordt straks nog gekker. Hier zijn onze gasten voor gekomen. En jij mag straks ook mee doen.” Opnieuw voelde ze haar hand op haar kutje. “En als je nat wordt is dat helemaal niet erg,” grapte hij.

Een beetje onthutst verdween ze weer naar de keuken. Een seksparty? En zij moest er ook aan mee doen? Ze was inmiddels wel wat gewend, samen, maar ook als Cynthia langs kwam. Maar vanavond, met al die mensen. Ze zat al weer een half uurtje, een beetje zenuwachtig, in de keuken, toen Maria haar kwam halen. Spiernaakt. “Neem je weer even een blad met drankjes mee liefje, de gasten staan weer een beetje droog.” Roosje pakte het blad en liep weer mee naar binnen. Niemand had er nu nog kleren aan en de een zat met de ander te vrijen. “Zet het blad maar even weg schatje.” zei Maria en nam haar mee naar het midden van de grote kamer. “Lieve mensen, jullie kennen haar nog niet allemaal. Dit is niet zo maar een serveerstertje, dit is ons nichtje en lieve cadeaudochter Roosje.” Ze voelde zich helemaal opgelaten, alle ogen waren nu op haar gericht. “Is ze niet mooi?” Roosje had het niet eens in de gaten dat Maria haar schortje had los gemaakt en het uit trok. Door haar transparante bloesje waren haar strakke tietjes en parmantige tepeltjes goed zichtbaar. Er ging wat geroezemoes door de kamer toen Maria ook haar bloesje los knoopte. Ze bukte iets voorover en gaf haar een paar kusjes op haar tepels. “Mooi hè schatten!” Ze had haar hand nu op haar billen en schoof het rokje iets omhoog.

Ondertussen maakte ze met haar andere hand de knoopjes los waardoor het rokje naar beneden viel. Roosje probeerde haar kutje te bedekken, iets wat Maria belette door haar hand vast te houden. “Schatten, ons lieve Roosje gaat jullie de rest van de avond zo bedienen. En misschien mogen jullie af en toe wel aan haar komen hè Roosje?” Ze stond een beetje te trillen op haar benen maar realiseerde zich dat iedereen vanavond bloot was. Maria vroeg haar of ze het blad wilde pakken om de drankjes nu aan de gasten uit te serveren. Schoorvoetend liep ze naar het tafeltje en bukte om het blad te pakken. Iedereen kon nu haar strakke kontje goed zien en ook het kutje dat zich daartussen een beetje verschool. Ze liet de eerste vrouw een drankje van het blad pakken. Die bukte iets voorover en gaf haar een kus op haar buikje. “Wat heb jij een prachtig lijf en een mooi kutje Roosje,” zei ze terwijl ze met haar hand haar kutje aanraakte. Roosje schrok, liet bijna het blad vallen, dat gelukkig werd beetgepakt door de man die er naast zat. Ze voelde hoe een vinger tussen haar schaamlipjes gleed en haar overgevoelige klitje aanraakte. De vrouw sloeg haar handen om haar billen en drukte haar lippen op haar kutje. Roosje stond nu echt helemaal te trillen, zakte door haar knieën en viel achterover op de bank. Twee tellen later had de vrouw haar slanke benen uit elkaar, begroef haar hoofd er tussen en begon Roosje te likken.

Dit had ze niet aan zien komen, maar de vrouw likte haar zo geweldig dat ze zich al snel aan de mond en tong over gaf. Helemaal toen er twee vingers bij haar naar binnen werden gestoken en de vrouw haar G-spot feilloos wist te vinden. Even later lag ze echt te kronkelen van genot. Een ander stel was er bij komen zitten en keek toe hoe ze werd verwend. Roosje had het niet meer, Maria wist haar G-spot ook wel te vinden, maar wat deze vrouw met haar deed was overweldigend. Haar inwendige kutje, haar klitje, ze gloeide helemaal. Toen ook nog eens man over haar heen bukte en aan haar tepels begon te zuigen lag ze te spartelen van genot. “Kom maar lieve schat van me, kom maar lekker, laat je maar lekker gaan!” zei de vrouw tussen haar benen. En dat was niets te veel gezegd. Ze voelde haar buikje keihard worden, kneep haar benen stijf om het hoofd van de vrouw en kwam klaar. Kwam klaar als nooit tevoren. Voor het eerst van haar leven voelde ze hoe een enorme straal vocht uit haar kutje spoot. Ze dacht dat ze lag te plassen maar perste voor de eerste keer haar heerlijk nectar in de mond van de vrouw. Gillend en wild schokkend gaf ze zich over aan het orgasme dat wel een eeuwigheid leek te duren. Hevig trillend lag ze op de bank toen de vrouw plaats maakt voor de man die net aan haar tepels had gezogen. Ze besefte niet eens dat hij zijn eikel tussen haar schaamlippen had geduwd en in haar nog steeds knijpende kutje naar binnen probeerde te schuiven. Het duurde ook even.

Langzaam dreef hij zijn fallus stukje bij beetje dieper in haar strakke spleetje en begon haar te neuken. Steunend op haar schouders en haar dieper in kussens van de bank duwend neukte hij nu met de volle lengte het jonge nichtje van zijn maat. Waarschijnlijk was het de eerste keer dat hij ook in zo’n krap knijpend kutje zat, want lang hield hij het niet vol, Grommend kwam hij klaar en spoot zijn zaad diep in haar buikje. Roosje lag te hijgen en te zweten en werd vertroeteld door de vrouw die haar klaar had gevingerd. Het duurde zeker tien minuten voor ze weer een beetje bij zinnen was en met knikkende knieën op haar hoge hakken naar de keuken liep. Ze was hevig klaar gekomen en was geneukt. Leunend tegen het werkblad dronk ze het ene na het andere glas water leeg voor ze op de keukenstoel ging zitten, zich afvragend wat haar nog meer ten deel zou vallen. De nacht zou nog lang zijn.

Twee neukende stellen zag ze toen ze later weer binnen kwam en Maria zat op haar knieën een man te pijpen. De ene man die even niets te doen had kwam naar haar toe en vroeg waarde drankjes stonden. Ze liep hem voor naar de keuken om het aan te wijzen. Even later had ze twee handen om haar heen die haar stevige tietjes begonnen te masseren. Ze wist nu wel dat ze een van hen was en liet hem zijn gang gaan. Hij leek er echt van te genieten en duwde zijn harde lul tegen haar billen. “Kom eens schatje,” zei hij toen hij haar over het keukeneiland liet bukken. Ze leunde voorover en zette haar benen een beetje uit elkaar. Een grote hand werd langs haar kutje gewreven en wat ze pas een paar keer had mee gemaakt, ze voelde hoe hij een vinger in haar sterretje stak. Hij bewoog hem een paar keer open neer, onplezierig vond ze het niet.

Hij liet haar haar hand naar achteren steken om zijn pik een beetje af te trekken terwijl hij haar vingerde. Echt groot was hij niet, wel keihard. Hij trok haar billen iets uit elkaar en liet er een klodder spuug tussen vallen. Ze slaakte een kreetje toen niet een, maar twee vingers in haar sterretje binnen kwamen. Hij vingerde haar kontje even voor hij zijn pik voor haar neukgaatje plaatste. Ze was al weer knap nat geworden en voelde de pik binnen komen. Steeds weer haalde hij hem een paar keer op en neer in haar kutje, trok hem er uit en duwde hem tegen haar sterretje. Wel tot vijf keer toe. Ze krijste het uit toen hij hem er niet tegen aan duwde maar naar binnen. Nog nooit was ze in haar kontje geneukt. Ze greep haar handen vast om de rand van het keukenblad, spartelde wat met haar benen. Met kleine haaltjes duwde hij hem steeds dieper in haar poepgaatje naar binnen tot hij er helemaal in zat. Ze klampte zich nog steeds vast maar ontspande zich nu een beetje. Ze voelde zijn pik steeds weer een beetje naar buiten schuiven waarna hij hem weer zo diep mogelijk in haar darmen boorde. Eerst langzaam en voorzichtig, daarna steeds sneller en harder. Keer op keer werd ze echt met haar buik tegen het keukenblok gedrukt. In het begin vond ze het heel onprettig maar hoe langer het duurde… ze betrapte zich er op dat ze het lekker begon te vinden. Ze kreeg zelfs het gevoel in haar onderbuik dat ze een orgasme zou krijgen.

Zeker tien minuten boorde hij zijn pik al in haar tweede nauwe neukgaatje. En had was nu niet alleen het gevoel van een ophanden zijnde orgasme, opnieuw spartelend, maar nu van genot, voelde ze haar kutje weer verkrampen en voelde hoe het geil langs haar benen droop. Ook de man achter haar liet zich nu gaan en spoot zijn zaad in haar knijpende kontje. Hij trok zijn pik terug en hield haar poepertje nog een beetje open, traag droop zijn zaad er uit dat hij zelf uit haar gaatje likte. Heel lief hield hij haar nog even vast, gaf haar een kusje en liep het terras op. Roosje ging weer even zitten, helemaal verbijsterd, ze had haar kontje laten neuken, en het was nog lekker ook.

Wordt vervolgd.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 10105 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Roosje, ons heerlijke nichtje (4)”

Plaats een reactie