BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Trip naar London

Ik schreef dit verhaaltje voor mijn vriendin. Stuurde het haar toen we net in t vliegtuig zaten. We zaten noet naast elkaar in het vliegtuig. Ze las t pas toen we geland waren! Ze durfde t niet te lezen omdat er anderen om haar heen zaten 😉

Je bent net jarig geweest en ik had al een plannetje om je leuk te verrassen met een uitje waar jij heel blij van zou worden. We waren afgelopen jaar naar de Nederlandse versie gegaan van Les Miserables en je gaf aan dat je de Engelse versie al eens had gezien op TV.

Ik had gekeken naar een uitje in september omdat we al zoveel te doen hebben in het voorjaar met allerlei concerten en uitjes. 2024 is een jaar waarin we misschien wel te veel gepland hebben. Maar desalniettemin wilde ik je verrassen en keek naar het programma van deze musical in London. London zijn we al eens geweest en buiten het feit dat jij nog een keer de Big Ben wil zien, hebben we de rest al eens verkend. Eigenlijk paste niet veel qua weekenden maar ik kwam toch uit bij een weekend in april. De Nederlandse hoofdrolspeler speelde ook daar de hoofdrol, maar je weet van tevoren nooit wie wanneer speelt. Dus op de gok kaarten gekocht voor West End in London. Omdat we London al een heel klein beetje kennen, planden we verder eigenlijk niks.

Ik had een 5 sterrenhotel geboekt, de vlucht geregeld en alle andere kleine zaken die daar dan bij komen kijken. Op vrijdagmorgen vlogen we op een christelijk tijdstip vanaf Eindhoven, dan daar t koffer ophalen want jij moest natuurlijk jouw spulletjes meenemen. Daarna konden we de Stansted Express pakken naar Liverpool Street Station en van daaruit was het slechts 3 minuten lopen naar ons hotel. Daar konden we pas om 3 uur onze kamer op dus qua planning zaten we helemaal goed. Wat jij niet wist is dat dit weekend op bepaalde puntjes toch net anders zou verlopen dan dat jij had gedacht. Ik had namelijk onze speeltjes mee gebracht. Dit had ik wel al vaker gedaan maar dan werden deze niet gebruikt. Niet erg, want het komt zoals het komt.

Uiteindelijk kwamen we op onze hotelkamer en deze zag er goed uit. Er was ook een Welness gedeelte en een zwembad. Die moest je van tevoren reserveren en zoals een goed planner betaamd, had ik dat natuurlijk al geregeld. “ja maar ik heb geen bikini bij me” gaf je aan en ik had hier natuurlijk ook alweer aan gedacht. Ik pakte het broekje van de bikini uit mijn tas en riep “verrassing”. “Och wat ben je toch een schatje” zei je. “Je denkt ook aan alles… Heb je ook mijn topje?” Ik keek in mijn tas en wist zeker dat ik deze in mn tas had gedaan. “ik kan m niet vinden” zei ik en jij lachte…. “jaja… dat zul je wel expres hebben gedaan” zei je. “nee echt niet” was mijn antwoord en dat was ook niet gelogen. Hoe moet ik dan gaan zwemmen vroeg je… Nou gewoon, met je mooie boobies naakt… was mijn antwoord. Ik heb dat half uur gereserveerd en je kunt zelfs naakt daar lopen. We zijn sowieso alleen daar….. Ooooh dan is dat geen probleem schatje…

We gingen naar de verdieping waar de wellness is en kleden ons om in de kleedkamer. Ik had mn zwembroek aan en ik genoot hoe jij je, al zij het een beetje zakelijk, ontdeed van jouw kleding en slipje en jouw bikinibroekje weer aandeed. Ik zag een glimp van jouw lipjes die aan de voorkant net iets uitsteken. Ik voelde al wat beweging in mijn broek maar dat komt wel vaker voor. Samen liepen we het zwembad-gedeelte in we zagen nog een ander stel die net uit de sauna kwamen. De vrouw van het stel had net als jij geen topje aan maar wel een bikinibroekje. “we are leaving in 5 minutes if that’s ok with you” zei de man van het stel. Ahhh, no worries zei ik. You don’t need to leave if you don’t want to. Het stel keek elkaar aan en gaf aan dan nog graag wat te willen blijven. Jij stootte me aan en zei “wat doe je nou? Ik blijf niet als die hier rond blijven hangen” Ik gaf aan dat ik dat wel heel jammer zou vinden maar. “Ik ga wel zeggen dat ze toch moeten gaan”. “Nee, nu laat maar” Een beetje mokkend stapte je t zwembad in maar al snel trok je wat baantjes in het grote zwembad. Ik zwom ook wat rond en genoot van de rust om ons heen. Even was ik vergeten dat we niet alleen waren. Je kwam naar me toe gezwommen en omhelsde me en gaf me kus. Dank je wel voor t regelen schattie…. Graag gedaan Mups…

We keken wat rond en zagen een jacuzzi. Zullen we daar even in gaan? zei je. Heerlijk. We stapten beiden in de jacuzzi en ik zocht de knop om deze aan te zetten. Het water begon te borrelen en we genoten van de stilte, het heerlijke warme water en de bubbels. Ik deed mn ogen dicht en jij had jouw arm om me heen. Ik wreef wat over jouw been en voelde hoe heerlijk zacht je bent. Ook merkte ik dat je jouw benen wat uit elkaar deed. Ik wreef over de binnenkant van jouw been en jij genoot hiervan. Heel af en toe raak ik de stof van het bikinibroekje maar je geeft verder niet aan of je dat fijn vindt of dat ik moet stoppen. Dus ik geniet en wrijf. Heel langzaam van jouw knie naar jouw kruis. Ik kom aan bij t bikinibroekje en druk mijn vinger onder de rand van jouw broekje. Langzaam ga ik omlaag en heel eventjes raak ik jouw lipjes aan. Nog steeds geen krimp. Opeens schrik ik omdat het andere stel ook bij de jacuzzi staat en vraagt of ze erbij mogen komen. Beiden in de 40 en iets van Middellandse zee qua afkomst. Ik kan het niet zo goed plaatsen maar zowel de man als de vrouw zijn gezegend met een 6-pack…. You can join, no problem. De jacuzzi was zeker voor 8 personen dus we hadden plek zat. De bubbels stopte en jij maakte de beweging richting de knop om deze weer in te drukken. Net als de man van het andere stel. Jullie kwamen tegelijk bij de knop en omdat jij was opgestaan had deze een prachtig uitzicht op jouw heerlijke borsten. En in plaats van op de knop te drukken, leunde hij weer achterover en genoot van dat wat hij zag. Zijn keek lachend naar hem. Zij was wat minder bedeeld qua borsten maar ook deze mochten er zijn. Mooie, niet al te grote tepels. Wel al een beetje hard, maar dat zou kunnen komen van het koudere zwemwater. Je kwam weer naast me zitten maar hield je handen nu onder water.

De man van t andere stel draait zijn hoofd naar ons omdat hij natuurlijk ook wil zien hoe jij langzaam door mij gevuld wordt. Jij sluit je ogen als ik dieper in je ga en je geniet. De vrouw van het stel staat op van de rand en komt door de bubbels heen naar ons toe. Ze kijkt me vragen aan en ik haal mn schouders op omdat ik t niet weet wat ze bedoelt. Ze gaat met haar hand richting jou borst. Ze wil blijkbaar voelen😁😁. Heel voorzichtig legt ze haar hand op jouw borst en volgens mij denk jij eerst dat ik dat ben. Je bijt op kouw lip omdat je het fijnvindt genomen te worden en dat jouw borsten gestimuleerd worden. Maar mijn handen zijn groter besef jij je. Heel langzaam open je jouw ogen en ze worden maar groter en groter bij het realiseren dat een andere vrouw aan jouw borsten zit. Je lacht instemmend naar haar en sluit je ogen weer. Een teken voor de vrouw om door te gaan en zachtjes te knijpen. Jouw hand nog op jouw knopje voor wat extra stimulans. Je bent ontzettend nat geworden van dit alles en jouw ademhaling versnelt.

De vrouw gaat met haar mond richting jouw borst maar dat zie jij niet. Jij geniet van de zachte aanraking van haar hand. Dat deze ineens afgewisseld wordt met haar mond waarmee ze zachtjes zuigt op jouw tepel, zorgt ervoor dat je alleen maar sneller gaat ademhalen. Je pakt haar hand van de ene borst en brengt deze naar jouw poesje. Je wil dat ze jouw knopje zachtjes streelt. De vrouw gehoorzaamt en speelt met je. Jij zet beide handen achter je en leunt lekker achterover zodat ze er goed bij komt. Ik word helemaal wild van wat ik zie en ga maar heeeel langzaam in en uit je. De vrouw buigt naar voren. Wat gaat ze doen? Haar toch komt ver naar buiten en net boven waar mijn piemel in en uit jou gaat, bewerkt ze met t puntje van haar tong jouw clitje. T lijkt alsof ik droom. De man van t stel zit gehurkt achter zijn vrouw en likt alsof zn leven er vanaf hangt. Zowel haar sterretje als haar lipjes worden zorgvuldig gelikt en gezogen. Ook zij zit tegen een hoogtepunt aan. Net zoals wij bijna allemaal.

De eikel van de man van het stel komt net boven t water uit en je ziet de gespannen eikel. Zijn handen gaan over haar rug en terug naar haar kont. Hij trekt de wangen van haar komt een beetje uit elkaar en zij kreunt heftig. Hij likt haar sterretje en duwt zn tong er tegenaan. Ik hou t gewoonweg niet meer en begin te versnellen. Al snel komt ik heerlijk spuitend in je klaar en jij knijpt me lekker leeg met jouw kutje. Je opent je ogen om mij rechtaan te kijken op t moment dat ik klaarkom. Een hand van jou gaat over mijn borst omlaag. Ik trek mijn piemel langzaam uit je en mijn zaad maakt jouw lipjes wat melkerig. De vrouw begint jouw lipjes schoon te likken van mijn sperma en jij houdt t op dat moment niet meer en komt al schokkend klaar. De vrouw geniet hier van en ondanks jouw schokken probeert ze haar lippen zuigend op jouw kutje te houden, nog steeds genietend van mijn sperma dat uit jouw kutje drupt.

Heel rustig en kusjes gevend op jouw kutje gaat de vrouw iets over de rand hangen zodat haar man er beter bij kan. Bij jou zijn de remmen helemaal los en jij kust de vrouw vol op haar mond. Jullie wisselen allerlei lichaamssappen met elkaar uit. Vanuit hier gaat jouw kussen door naar haar nek over haar rug richting haar kont waar haar man haar inmiddels flink van achteren aan t nemen is. Je gaat met jouw hand over haar kont en komt bij haar kutje uit. Je duwt haar man een beetje weg en omdat hij hieruit uit haar gaat, pak je zijn piemel in je hand. Je kijkt even vluchtig naar mij of dit ok is en ik kan alleen maar knikken van geilheid. Je gaat met jouw mond naar zijn piemel en begint hem kleine likjes te geven, trekt zijn voorhuid iets naar achteren en plaats jouw lippen over zijn eikel. Je pijpt hem eerst rustig en steeds meer versnel je. De andere vrouw komt erbij en omstebeurt pakken jullie zijn piemel in de mond. Ik kom achter jullie staan en mijn handen gaan over beide konten. Allebei jullie sterretjes bewerk ik met mn vingers. Aan iedere hand een kont. Jullie draaien allebei met jullie kontje terwijl jullie de andere man samen heerlijk verwennen.

Ook bij hem duurt t niet voordat hij alles los laat en het sperma over jullie beider borsten spuit. Jullie geven elkaar nog een heerlijke tongzoen voordat jullie even rustig gaan zitten in het water dat inmiddels niet meer bubbelt. Ik ga richting de knop en druk deze weer in en kom gezellig tussen jullie in zitten. Nu we in gesprek komen met hun, blijken het Italianen te zijn die net als wij overvallen waren door het moment. We kletsen nog wat en gaan uiteindelijk relaxed en voldaan richting onze kamers.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 11265 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Trip naar London”

Plaats een reactie