BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Geillijster (7) Gijskwadraat

In de periode dat ik in Potsdam en Berlijn was vierde Gijs zijn 20e verjaardag. Lief had bedacht hem daarvoor extra te verwennen en omdat in die periode mijn kant van het bed vrij was had zij bedacht dat Gijs daar voor een groot deel van die tijd wel zijn intrek kon nemen. Ze was op haar strippenkaart weliswaar vergeten om een paar strippen af te tekenen, en omdat er nu nog slechts een strip op de kaart open was, zei ze dat wel eerlijk toen ze de volle, afgetekende kaart bij mij inleverde. Die ene week gold volgens haar gewoon voor een strip, want ja hij is zaterdag ingestapt en ruim een week later weer uitgestapt. Een grote strippartij dat vond lief ook wel, maar zij vond die ene strip toch wel goed verdedigbaar. Ja ja. Ik had weinig weerstand omdat ze schaars gekleed was toen ze mij zondagmorgen die kaart gaf. Uit mijn overhemd puilden haar borsten en ik zag hoe haar schaamlippen open stonden. Uiteraard had ze voordat ze mij de volle kaart gaf eerst haar charmes in de strijd geworpen en ach ja, als je net een halve avond afgezogen bent en haar anderhalve morgen later in haar lekkerste plekjes hebt kunnen neuken, dan wordt alles vloeibaar.

Gijs had overigens wel een dingetje, want ja hij had inmiddels net een paar keer gezoend met een leuke meid en die wilde natuurlijk ook zijn verjaardag met hem vieren. Lief stelde voor dat zij die avond bij haar kwamen eten en dan zouden ze het wel gezellig en leuk maken, maar ze merkte dat dat Gijs toch wat ongemakkelijk maakte en dus besloten ze dat Gijs er voor lief aan het begin van zijn verjaardag was en zou hij toch een avondje op pad met zijn vriendinnetje maar daarna zou hij weer bij lief in bed kruipen. Tot haar verrassing belde Gijs al vroeg weer aan en stond hij daar niet alleen maar samen met Tessa. Ze wilden toch wel een cocktail en een biertje drinken en Tessa, ‘zo’n ding van 17 jaar, nauwelijks droog achter de oren’, vertelde lief een beetje meesmuilend, maar droog tussen de benen was ze allerminst en dat betekende dat ze de volgende dag een beddenwas kon regelen want ‘wet Tess’ bleef slapen, neuken en geneukt worden en dat betekende, zo werd wel duidelijk, ook ontmaagd worden. We hadden nog niet nagedacht over een triplekaart, maar blijkbaar moest die aantekening ook nog achterop geplaatst. Hoe Gijs dit allemaal bedacht had daar heb ik nooit helemaal mijn vingers achter kunnen krijgen, wel weet ik dat Gijs al vrij snel op Tessa was uitgekeken en nauwelijks een maand later was ‘wet Tess’ weer ‘free as a bird’.

Niet lang daarna kwam Tessa nog een keer onverwacht aanfladderen. Het toeval (en een beetje geluk) wilde dat ik alleen thuis was op het moment dat een mij onbekende jonge gothic vrouw voor de deur stond en vertelde dat zij hier een keer een nachtje had gelogeerd en vroeg of ze even binnen mocht komen. Ze maakte me nieuwsgierig, zeker toen ze vertelde dat ze een slipje kwijt was en ze dacht dat dat misschien hier in de was terecht was gekomen en dat wilde ze nu komen ophalen. Om mij duidelijk te maken om wat voor slipje het ging deed ze haar zwarte rokje een beetje omhoog (‘zo een!’), draaide 360 graden rond en ik zag een zuurstokrose tanga, waar prachtige billen uit puilden. Het leek me niet dat die billen dit huis uit zouden gaan zonder dat ik daar aan had gevoeld. In elk geval is dit niet bepaald het type slipje dat lief draagt, dus ik zei dat ik es kijken zou tussen de slipjes van lief.

Toen ik in haar la keek zag ik tussen de reguliere en de mij wel bekende spannende slipjes ook wat nieuwe exemplaren liggen die er weliswaar gewassen uitzagen, maar voor zo ver ik mij herinneren kon niet eerder in mijn aanwezigheid gedragen waren. Blijkbaar waren er ook speciale ‘Gijsslipjes.’ En een strapon. Al snel zag ik ook de zuurstokrose tanga waar wet Tess het over had en gezien de witte vlekken die ik zag was die in elk geval niet gewassen. Ik rook er aan en rook mij niet bekende geuren. Tess was inmiddels naast me komen staan, zag me aan haar slipje ruiken, en bevestigde dat dit haar slipje was. Ze wees naar de strapon en zei ‘die is ook lekker trouwens.’ Dusss, dacht ik. Ik zei dat ze het slipje maar even passen moest en als die paste kon ze die wel mee naar huis krijgen. Ik had aardig ingeschat dat Tess een beetje bipolair was en eerlijk gezegd had ik heel goed geroken dat ze vandaag op de pool zat, waarbij ze maar een heel klein zetje nodig had om dondert niet van welke kerel een stijve en een zaadlozing in haar kut te ontvangen. Ik had verwacht dat ze haar slipje uit zou doen, maar nee Tess deed eerst haar rokje uit en toen haar slipje en daar stond ze met haar naakte kut en ik kon niet veel anders dan naar haar kutje kijken.

‘Vind je me mooi? Je mag me kutje best wel even aanraken, hoor, ik heb me vanmorgen net geschoren’ en tsja dergelijke uitnodigingen en onthullingen krijg ik ook niet elke dag. En voelde ik direct dat lief niet had gelogen, want Tess’ kut was een grote glijbaan. ‘Wil je ook even ruiken of me kut hetzelfde ruikt als dat slipje?’ en duwde beide slipjes onder mijn neus. Het was onmiskenbaar dezelfde geur die ik rook. Ze hadden beide hetzelfde merkje achterin. ‘Je hoeft niet meer te passen, Tess, dit zijn jouw slipjes.’ Ik wierp die en Tess op bed en in een automatische reflex deed zij al haar benen wijd alsof ze wel verwachtte dat ik haar nog even snel zou nemen voordat zij weer weg ging. Ik deed mijn joggingbroek omlaag en in no time zat ik in een strak zuigend kutje met een piercing door haar klit het zaad te spuiten dat anders later vandaag of dit weekend in lief of in Martine zou zijn verdwenen. Voor ik goed en wel besefte wat er allemaal gebeurd was lag ik met een stijve die net uit Tessa’s kutje was gefloept, naast haar en betastte haar billen en schoof mijn hand naar haar borsten. Ze kroop op me, begon me te tongen, tikte met een vinger op mijn neus en duwde mijn nog niet uitgebluste pik bij zich naar binnen. Ze vond me net zo lekker als mijn wijffie, maar omdat ik een pik had en ze daar in between relations behoefte aan had wilde ze graag ‘verkering’, zoals ze dat zei. Het liefst met ons allebei maar in elk geval met mij. Ze was immers al ‘de verloofde van mijn vrouw. Je vrouw kan lekker beffen hoor, eigenlijk was ik daarvoor even hier gekomen, hoopte dat ze me kutje nog even likken zou, of met haar strapon zou nemen, maar dit was ook best lekker hoor.’ en kuste me voordat ik met het slipje uit de la haar billen en kutje droog maakte en omdat lief hier binnen een half uur weer kon zijn zei ik dat ze best beneden nog wat drinken mocht, maar dan wel met haar rokje aan. Ze had me goed gehoord en stopte beide slipjes in de zakken van haar hoodie. ‘Dan kun je ondertussen toch nog even met me kutje spelen als je wilt.’ Ik wilde. ‘Mag ik je 06? Je weet maar nooit.’ Wat een brutaal ding.

Beneden op de bank, of beter met haar naakte kutje op mijn schoot -mijn joggingbroek een stukje omlaag zodat ik nog even met mijn lul in haar kutje zat- dronk Tess een Red Bull op. Toen ze klaar was stond ze op. ‘Lekker zeg. Ik app je voor een volgende ‘Red Lul’’ en nadat ze de voordeur uit liep en ik in de container het blikje ‘Red Lul’ weggooide kwam lief net achterom naar binnen en begroette me met een kus en een arm om me heen, ‘ik heb trek in een geile dekhengst, schatje.’ Ik kus haar terug en voelde onder haar rokje of ze nat was en misschien elders al gehinnikt had van een of andere geile paardenlul, maar dat leek toch niet zo te zijn, al werd ze toen ik haar voelde snel nat. Ze zal ongetwijfeld onbewust de feromonen hebben geroken die Tessa in huis verspreid had en toen ze zei dat ze trek in me had, rook ze de trek en voldoening van wet Tess. Pas een week later heb ik verteld dat ‘ene’ Tess nog een keertje langs geweest was om haar slipje op te halen. Lief keek me aan, ja die was ik helemaal vergeten, die had ze laten liggen… Dat ik Tess ook op een andere manier had leren kennen, ach, zulke dingen moet je niet altijd direct vertellen, toch?

Uiteraard speelde ik een beetje gemaakt boos op lief, over 10 dagen neuken op 1 strip, maar wat mij was ‘overkomen’ -zonder ook maar een strip af te tekenen, Martine, Emma, een collega in het conferentiecentrum- lief had wel gelijk dat ik niet over alles direct en open communiceerde. Toen ik thuis kwam, kuste ze me innig, vertelde in hoofdlijnen over Gijs en Tess en omdat ze het zo zielig voor me vond, dat ik zo lang ‘droog’ had gestaan had ze me aansluitend op een coupe orale getracteerd. ‘Ik kan wel merken dat je braaf bent geweest, wat een lading weer’ werd natuurlijk in alle toonaarden door mij bevestigd. Waarom het een coupe orale was geworden werd me duidelijk toen ik later die dag liefs schrale kutje zag. ‘Gijs is goed tekeer gegaan zie ik, de helft heb je me nog niet verteld denk ik’. Dat was zeker zo, zijn verjaardagsfeestje was wat uit de hand gelopen, niet alleen door het trio met Tess. De dag erna toen Tess naar school was hadden ze samen ongeveer de hele dag in bed doorgebracht tot liefs lippen zo schraal waren dat het zeer deed. Gijs leek, zo vertelde ze, onuitputtelijk, want tot de avond voor mijn terugkeer hadden die twee met elkaar creatief seks gehad.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 8159 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie