BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Vakantie op Curacao (4)

Emma had niet de moed om haar problemen en seksuele escapades met Ferry te bespreken. Ze vond het eigenlijk onaanvaardbaar wat er gebeurde. Geneukt worden als een vernederd sletje, was een totaal nieuwe ervaring voor haar. Maar de fantastische lul en het heerlijke lijf van Bryan maakten weer veel goed. Maar ja tegenover Ferry kon ze dit toch ook niet lang volhouden. Maar hoe moest ze hem vertellen waar ze mee bezig was. En dat ze er achter was gekomen dat ze het eigenlijk heel lekker vond als vernederd sletje geneukt te worden.

In de dagen op weg naar het eind van de vakantie beperkte het vreemd gaan en als sletje geneukt worden zich tot seks in het berghok. Emma bleef ’s morgens haar baantjes trekken en ook Bryan was aanwezig om het bad schoon te maken. “Zal ik even helpen met het opruimen van de spullen,” vroeg Emma gedienstig. “Ja breng ze maar naar het berghok. Ik kom je zo helpen,” zei Bryan met een vette knipoog, terwijl hij met zijn hand over zijn kruis streek. En zo kreeg Emma praktisch iedere morgen een beurt van haar favoriete badmeester. Dit was natuurlijk een situatie die vroeg of laat uit de hand moest lopen. Geheime ontmoetingen die blijven immers maar beperkt geheim. Als Ferry bij de bar kwam om een drankje te halen werden er speelse, humoristische c.q. dubbelzinnige opmerkingen gemaakt over vroege ontmoetingen in het berghok. En omdat dat aansloot bij het vroege zwemmen van Emma kreeg hij argwaan. Daarom besloot Ferry op onderzoek uit te gaan. En hij ontdekte wat in de toespelingen in de bar werd gesuggereerd, dat Emma via het bad met Bryan in het berghok belandde.

De volgende morgen ging Emma weer haar baantjes trekken. En Ferry zag dat ze weer met spullen naar het berghok liep en dat even later Bryan met de rest van het materiaal ook naar het berghok ging. En op het moment dat Bryan zijn stijve lul in een heftig kreunende Emma duwde opende Ferry de deur. “Jaahh kom diep in me,” kreunde Emma. “Ik zou wel willen, maar een anders is me al voor,” zei een woedende Ferry. Vooral Emma schrok zich rot omdat ze op dat moment besefte hoe dom het was geweest niet met Ferry over de problemen met Bryan te spreken. Bryan trok zijn harde lul terug uit de kut van Emma, de sappen uit haar kutje dropen langs haar dijen. “We hebben je niet uitgenodigd, maar je bent welkom,” zei Bryan. “Kleed je uit en doe gezellig mee.” “Hier is niets gezelligs aan. Ik ga een aanklacht indienen. Dit pikken we niet.” “Kom, kom, agentje niet zo boos doen. Je weet dat ik nog een filmpje en een paar foto’s op mijn smartphone heb staan. Opnames die mij beschermen tegen jouw ondoordachte daden. Ja, ik ben bezig het vrouwtje van een agent helemaal suf te neuken. En het leuke is dat het agentje er niets tegen kan doen. Net zo, dat ik er niets tegen kon doen toen jij en je collega’s mij het leven lastig maakten tijdens mijn studie in Nederland. Institutioneel racisme noemen we dat tegenwoordig. Maar hier maak ik de dienst uit. Begrepen!” blafte Bryan.

“Slet sta op,” gromde hij tegen Emma. “En nu ga jij die grote agent uitkleden.” “Maar dat wil ik niet, dat kan hij toch zelf wel?!” “Dat kan wel zijn, maar ik wil dat jij het doet. Ik wil zien hoe een stoere agent als een kind wordt behandeld.”
Ferry bleef als aan de grond genageld staan. Emma kwam op hem af. Ze maakte de knopen van zijn bloeze los. Ze merkte dat Ferry kwaad was. Even later, een ontbloot boven lijf en verder gekleed in een spijkerbroek. “Een beetje meer aan sport doen kan geen kwaad agentje.” Emma bukte zich om de schoenveters los te maken. “Stop,” riep Bryan. “Als je voorover staat wil ik lekkere hangende tieten zien dus doe dat bovenstuk van je bikini uit!” bitste Bryan. “Nee dat doe ik niet,” zei Emma ferm. “Ja dat doe je wel. Jullie doen wat ik zeg, want ik maak hier de dienst uit. Als je dat bovenstuk niet zelf uittrekt dat trek ik het wel voor je uit. Emma maakte geen aanstalten. Bryan stapt op haar af en greep het bovenstuk van de bikini en trok dat stuk. Haar tieten sprongen bevrijd naar buiten. “En nu bukken slet, laat je tieten hangen en maak die veters los.”

Emma bukte zich en begon de veters van Ferry los te maken. “Nu je zo vooroever staat zie ik wat voor een lekker kontje je hebt.” Hij trok het bikinibroekje naar beneden. “Een kontgaatje om te neuken. Vind je ook niet Ferry?” Na enig gepruts zag Emma kans de schoenen en sokken van Ferry uit te trekken. “Riem los maken. En een beetje snel.” Emma deed wat haar werd opgedragen en weldra lag de broek van Ferry op de grond en droeg hij alleen nog een boxer. “Die boxer moet ook uit dan kan ik dat iele pikkie van hem zien.” “Dat doe ik niet, dat doe jezelf maar.” “Dat doe je wel slet.” Bryan liep dreigend op haar af. Met grillende handen pakte ze de broeksband en trok die naar beneden. Ferry stond naakt en met een verschrompelde piemel. “Die pik van jou stelt niet veel voor. Ik kan me voorstellen dat die slet van jou een beroep op mij doet. Ze wil wel eens een echte lul in haar kut voelen.” Ferry werd woedend en kwam op Bryan af. “Niet doen, agentje, het filmpje is mijn verzekering. Ga op die stoel zitten.” Ferry ging zitten. Bryan pakte iets uit een laatje en maakte ter hoogte van een enkel het been van Ferry met tie-wrap vast aan de stoel. “Zo nu zal ik jou eens laten zien hoe je een geile slet zoals jouw vriendin moet verwennen.”

“Dat wil ik niet, je moet stoppen, je lijkt wel gek.” “Ik stop pas als ik je kutje vol heb gespoten. Ga hier staan en spreid je benen een beetje.” Bryan stelde Emma voor Ferry op. Hij streelde haar lichaam, wreef over haar tepels en zakte af naar haar venusheuvel. Emma kreeg overal kippenvel van pure opwinding. Ze voelde hoe haar kutje nat werd, haar tepels zwollen en werden hard. Bryan bleef haar strelen. Hij ging met zijn hand tussen haar dijen en wreef over haar kutlippen en clitje. “Je bent al lekker nat,” zei hij. Dus je vindt het blijkbaar lekker.” Hij bleef heen en weer wrijven. Emma sidderde en trilde. “Draai je om en buig voorover.” Emma kwam voorovergebogen voor Ferry te staan. “Zie je dat lekkere kutje, dat ga ik zo neuken, want dat pikkie van jou is daar nog lang niet klaar voor.”

Bryan duwde twee vingers in haar kutje en ging langzaam in en uit. “Stop hier mee dat wil ik niet, stop, stop!” Maar Bryan ging gestaag door. Het kutje van Emma droop. “Ik zal je matsen, sletje. Kom een paar stappen naar achteren. Ferry die slet van je is drijf nat nu mag jij haar klaar vingeren en kijk ik lekker toe. Kan ik ondertussen mij lul klaar maken voor het grote werk.” Ferry ging met zijn hand naar voren en duwde twee vingers in het natte kutje van zijn vriendin. Hij wist wat ze lekker vond en duwde nog een derde vinger bij haar naar binnen. “Jaahh lekker, lekker, hijgde Emma, “vinger me klaar, laat me komen.” Langzaam ging gingen de vingers van Ferry in en uit. Hij wist dat Emma langzaam vingeren heerlijk vond. Zijn hand droop van de kutsappen van zijn geliefde. Via zijn hand sijpelden het vocht langs de volle dijen van Emma naar beneden. Plotseling explodeerde Emma en naam een orgasme bezit van haar. Schreeuwend kwam ze klaar. Ze kronkelde. Bryan ging voor haar staan, liet zijn broek zakken en duwde zijn harde lul in haar mond. Het schreeuwen werd door in gerochel gestoord. Hij greep haar haar en begon te stoten. Ze voelde zijn lul achter in haar keel en begon te rochelen. Ze liep rood aan. “Doorgaan Ferry,” brulde Bryan. “Ik zie dat je door je klaarkomende vriendin een stijve lul krijgt.” Het orgasme had Emma gesloopt en toen daar ook nog de zaad explosie van Bryan bijkwam zakte ze door haar knieën. De harde lul van Bryan was uit haar mond geschoten en produceerde nog druppelsgewijs sperma. Uit haar openstaande mond liep ook zijn zaad.

Toen Emma weer een beetje was bijgekomen, kreeg ze de opdracht om op haar knieën voor de stoel van Ferry te gaan zitten. Ferry had inmiddels een half harde lul. “Pijp dat agentje!” Emma boog zich voorover en nam de pik van Ferry in haar mond. Ze zoog er aan liet hem tot achter in haar keel komen. Ze merkte dat hij langzaam stijver werd. Ferry legde zijn handen op haar hoofd om zo het ritme te bepalen. Langzaam ging Emma op en neer. Ze merkte dat Ferry niet in de juiste stemming was voor een orgasme, maar ze ging toch maar door om zo de regie enigszins in eigen hand te houden. Plotseling voelde ze iets in haar kutje. Bryan was op zijn knieën achter haar gekropen en probeerde zijn harde lul in haar kutje te duwen. Ze voelde hoe zijn majestueuze lul langzaam bij haar naar binnendrong en heel langzaam centimeter voor centimeter veroverde hij haar kutje.
Het pijpen van Ferry was een zaak van lange adem. Door alles wat er was gebeurd, de vernedering en de afgang, zorgde er voor dat klaarkomen nog niet aan de orde was.

Maar Emma werd in doggystijl geneukt en dat voelde zalig. Die dikke geaderde lul van Bryan die in een langzaam tempo in en uit haar kutje schoof. Ze probeerde in het zelfde ritme Ferry te pijpen. En tot haar verbazing begon de lul van Ferry snel harder en stijver te worden. Ze voelde zijn eikel achter in haar keel kloppen. Ze bleef op en neer gaan. Ze kende hem goed en voelde aan zijn lul dat hij op het punt stond te gaan spuiten. Ze duwde haar hoofd naar beneden zodat zijn lul echt ver achter in haar keel zat. Plotseling begon Ferry te spuiten. Ze voelde hoe hij schot na schot zijn zaad achter in haar keel loosde. Ze hield haar mond open, om niet te stikken, om zo het zaad weer naar buiten te laten stromen. Ferry kreunde heftig dat hij het lekker vond. Bryan bleef maar stoten in haar kutje. Bryan zag dat Ferry was klaar gekomen en stopte zijn neuksessie.
Om zeker te zijn maakte Bryan nog een paar foto’s. “Voor extra veiligheid,” zei het met een glimlach.

In het berghok lagen ook matrassen. Bryan sleepte er één naar voren. “Slet ga daar liggen en spreid je benen. Zo agentje nu zal ik je laten zien hoe je een vrouw neukt en haar laat klaarkomen op een manier die ze nooit meer vergeet.” “Dat wil ik niet je moet stoppen. Ik wil niet meer. Ik ben geen hoer!” “Ok je bent misschien geen hoer, maar je neukt wel lekker. Volgens mij geniet je er ook nog van. En nu laten wij jouw man zien wat je meemaakt en beleeft als je klaar komt. Heeft hij ook een idee waarmee hij bezig is als jullie weer thuis zijn.” “Ik wil het niet ik doe het niet. Ik wil niet meer door jou geneukt worden ik ben total loss en ben uitgewoond.” “Niet zo boos doen sletje. Als afsluiting laten we Ferry zien wat lekker neuken is.” “Doe maar wat hij zegt, schat. We kunnen niet anders. Zolang hij films en foto’s van ons heeft hebben eigenlijk geen andere keus. Ik ga ervan uit dat bij vertrek die beelden gewist worden.” “Nu hoor je het. Ferry vindt het ook een goed idee dat ik je neuk.” Emma vind het nog steeds geen goed idee. Ze weet als door Bryan geneukt wordt dat ze daarvan geniet en zich niet in kan houden. Dat zou dus een verkeerd signaal zijn naar Ferry. Maar onder druk van beide mannen gaat ze toch op de matras liggen. Wijdbeens met een druipende kut. Ze ziet tot haar genoegen dat Ferry ook nog steeds een stijve lul heeft.

Bryan duwt zijn eikel tegen haar kutlippen een zalig gevoel doortintelt haar lijf. Ze trekt haar benen op. En ziet uit een ooghoek dat Ferry zich begint af te trekken. Bryan heeft alleen zijn eikel in haar kutje. “Oh wat lekker, kom dieper neuk me. Dieper.” Bryan zegt niets en beweegt ook niet. Alleen zijn eikel zit ik haar kutje. Ze spant haar kutspieren. Bryan voelt dat. “Ja lekker masseer mijn eikel. Heerlijk.” En dan duwt hij heel langzaam door. Stukje bij beetje neemt zijn dikke geaderde lul bezit van de kut van Emma. Die dikke lul van Bryan is iedere keer weer een sensatie. Het geeft een gevoel in haar kutje dat nieuw is. Ieder plekje wordt geraakt en haar hele kutje lijkt veel gevoeliger, zalig. Ze is zo geil als boter. Haar kutsappen stromen rijkelijk. Haar tepels zijn hard ze trekt haar benen nog verder op en pakt haar knieholtes en trekt haar benen uit elkaar. Ferry masturbeert in een langzaam tempo. Als Bryan en Emma schaambeen op schaambeen liggen, wacht hij even. Dan trekt hij zijn lul weer langzaam terug. Als alleen zijn eikel nog in de kut van Emma zit stoot hij weer langzaam naar binnen. Zij wordt gek van geilheid. Haar hele lichaam tintelt en verlangt naar een orgasme.

Plotseling begint komt Ferry klaar en begint te krachtig te spuiten. Zijn zaad komt terecht op de neukende Emma en Bryan. Maar die zijn zelf op weg naar een hoogtepunt en merken daar dus niets van.
Weldra komen ook zij kreunend klaar. Bryan duwt zijn harde lul zo diep mogelijk bij zijn sletje naar binnen, schot na schot loost hij zijn zaad diep in haar onderlichaam. “Jaahh ik komhmhm, spuit mijn kut vol, spuit me klaar,” kreunt Emma. “Ja ik komhmhm, ik kom ik spuit je kut vol geile slet al mijn sperma in jouw geile kut.”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door trian

Ik schrijf graag verhalen over rijpere vrouwen, over moeders en zonen. Ik sta open voor reacties en commentaar, devries47@hotmail.com

Dit verhaal is 10586 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Vakantie op Curacao (4)”

  1. Mooie serie, ik hoop voor Emma dat ze een mooi klein souvenir uit Curaçao in haar baarmoeder mee naar huis neemt, en na 9 maanden, als zeer trotse moeder een prachtige zwarte baby met haar roomblanke borsten zal voeden.

Plaats een reactie