BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Vakantie op Curaçao (1)

Klusjesman Bryan met een dikke zwarte lul“He, he, eindelijk vakantie,” zuchtte Emma. “Ja, daar waren we hoognodig aan toe,” reageerde Ferry. “Wat een gedoe de laatste maand, maar nu gaan we heerlijk van elkaar genieten,” fluisterde Emma, terwijl ze met haar hand over zijn zwembroek strijkt. Ze voelde de pik van Ferry reageren langzaam ontstond er een bobbel. Bobbels in mannen broeken daar wordt Emma opgewonden van.

Emma en Ferry lagen na een hectische voorbereiding en een chaotische vlucht naar Curaçao dan eindelijk bij het zwembad van hun hotel. Zo probeerden ze twee jaar corona en veel werken achter zich te laten. Emma bleef zacht wrijven en voelde de pik van Ferry hard worden. “Schat stop hier mee. Iedereen kan mijn stijve zien. Ik durf me de rest van de vakantie hier niet meer te vertonen.” Maar Emma wreef zacht door. “Kom op Ferry niet zo preuts, er ligt niemand bij ons in de buurt. En verderop liggen jongelui van onze leeftijd en die snappen waar we behoefte aan hebben. Volgens mij is iedereen hier geil.” Ferry ontspande zich en liet zijn opgewonden Emma haar gang gaan. Och wat maakte het ook uit als ze zijn stijve jongeheer zagen. De helft van de wereldbevolking heeft immers zo’n ding.

De badstoelen van Emma en Ferry stonden dicht tegen elkaar onder een parasol. Een zacht briesje streelde hun lijf. De pik van Ferry was onderhand op volle sterkte en probeerde onder de band van de zwembroek uit te komen. Emma trok de band van de zwembroek naar beneden om zijn jongeheer te bevrijden. Ze genoot van die heerlijke pik. Dik, recht en lang, wat wil je als vrouw nog meer.
Emma was ondertussen behoorlijk geil. Niet alleen door de pik van haar vriend, maar ook door de zon en het heerlijke weer. De warmte en de zon streelden haar wellustige lichaam en daar werd ze hitsig van. Haar kutje werd vochtig en haar tepels hard.
Ferry streek zijn hand over haar buik in de richting van haar bikinibroekje en legde zijn hand op haar venusheuvel. Eén vinger schoof tussen haar benen. Hij raakte haar clitje. “Hm ja ja, lekker” zuchtte Emma en spreidde spontaan haar benen. Ferry bleef zacht wrijven en voelde haar clitje onder haar bikinibroekje zwellen. Ze kreunde zacht. Heerlijk vond ze het. Langzaam bouwde zich in haar geile lijf een orgasme op. Ze greep de pik van Ferry stevig vast. Emma ging op en neer in hetzelfde ritme waarmee Ferry haar vingerde. Ook Ferry stond op het punt van klaar komen en spuiten.

Ferry schoof zijn hand in haar bikinibroekje en duwde twee vingers in het natte kutje van zijn vriendin. “Jaahh jaahh heerlijk, vinger me klaar, laat me komen, jaahh,” hijgde Emma kreunend. Ze ging sneller met haar hand op en neer. Ferry gromde en kreunde, dat hij zo ging spuiten. Plotseling schoten de klodders zaad uit zijn harde pik. Schot na schot kwam zijn sperma op zijn buik. Hij kromde zijn rug en kwam een beetje overeind. Emma boog zich voorover en liet zijn eikel in haar mond verdwijnen. Ze voelde het laatste schot zaad achter in haar keel. Ze cirkelde met haar tong rond het topje van zijn lul. Ferry zakte weer terug op zijn stoel. Hij hijgde gelukzalig. “Heerlijk en dit is nog maar het begin,” fluisterde hij, terwijl hij met drie vingers het natte kutje van zijn vriendin bewerkte. En met een te luid “Jaahh, ik komm, ik kommmhhmm,” kwam ook Emma heftig klaar.

“Lekker gekomen?” Emma en Ferry schrokken zich wild. Voor hen stond Bryan, de hotel-boy, die van zichzelf zei dat hij beschikbaar was voor alle klusjes. “Eh, eh sorry, sorry, sorry.” “Ja, de zonnige omstandigheden hier op Curaçao dragen ertoe bij dat erotiek een grote rol speelt in de vakantie. Maar jullie doen het wel heel opzichtig. Zoek de volgende keer wat meer beschutting. “Sorry en bedankt voor de tip.” Dat het elkaar naar een hoogtepunt voeren Bryan niet onberoerd had gelaten, bleek wel uit de erectie die in zijn sportbroek duidelijk zichtbaar was. “Maar volgens mij heb je er wel een beetje van genoten,” kon Emma niet nalaten te zeggen. Maar daarop reageerde Bryan niet. Hij trok wel zijn spieren aan zodat zijn harde pik duidelijk omhoogkwam. Hij knipoogde naar Emma en ging verder met het bladvrij maken van het zwembad. Die knipoog bezorgde haar direct een tintelend gevoel in haar onderbuik. Ook vroeg ze zich stiekem af wat hij onder “alle klusjes” verstond.

Emma en Ferry waren een beetje beduusd. Bryan ging verder met het schoonmaken van het zwembad juist op de plek waar Ferry en Emma lagen. Hij droeg een sportbroekje met korte wijde pijpen. En telkens als hij zich voorover boog dan was zijn balzak duidelijk te zien; hij had grote forse kloten. “Moet je die zak van hem zien. Ik denk dat daar een forse lul bij hoort,” mompelde Emma opgewonden. Ze was geobsedeerd door grote zwarte pikken en droomde ervan dat ooit in het kutje te voelen. Ferry zei niets en veegde met de handdoek zijn buik schoon, maar was ook nog aan het bijkomen van de opmerking van Bryan.
Door het vingeren van Ferry en het zicht op een deel van het gereedschap van Bryan, was Emma, ondanks dat ze zojuist was klaargekomen, nog steeds bloedgeil. Ze gleed met haar hand over haar buik naar haar clitje en begon zich te vingeren. Ze besefte dat het belachelijk was wat ze nu deed. Zichzelf vingeren met haar vriend naast haar met nog steeds een dijk van een erectie. “Ferry neuk me, neuk me, ik ben zo geil, neuk me. Ik wil die heerlijke harde lul van je in mijn kutje voelen.”
Ferry legde een hand op haar borsten en begon zacht te masseren. Emma hijgde en kreunde. “Jaahh dit is lekker jaahh, jaahh, laat me komen.” Terwijl ze fel haar clitje bewerkte. “Kom je mee het water in?” Emma vond het jammer dat hun geile samen zijn werd verstoord, maar liet zich toch met Ferry in het water glijden.

Voor Ferry was het zwembad een ideale omgeving was voorseks. Het warme water omspoelde hen en overal waar hij kon raakte hij zijn vriendin aan en kuste haar. Hij schoof zijn hand tussen haar benen en masseerde haar kutje en haar billen. Emma begon gelijk zacht te kreunen. Met zijn andere hand bewerkte hij haar borsten. Hij voelde dat zelfs in het water haar tepels hard werd. Emma liet zich niet onbetuigd en gleed met haar hand in zijn zwembroek en wreef over zijn nog steeds harde pik. Ze gleed met haar hand door zijn bilnaad. De heerlijke gespierde billen van Ferry maakten haar altijd geil en opgewonden. Ofschoon Ferry zijn hand op haar kutje had gelegd voelde hij toch haar kutspieren samentrekken. “Oh wat is dit lekker elkaar vingeren in het lauwe water,” hijgde Emma. “Ja het voelt inderdaad fantastisch, misschien moeten we thuis gaan sparen voor een bad,” was de reactie van Ferry.
“Zullen we naar onze kamer gaan en even lekker vrijen? Daar ben ik wel aan toe!” “Ja ik ook. Maar het kan toch ook hier in het bad!” mompelde Ferry in haar oor. “Hier in het bad?” “Ja waarom niet. Je gaat tegen de kant staan en ik neem je van achteren. Niemand die het merkt, tenzij je extra hard kreunt als je klaarkomt.
Emma’s hart klopte wild. Seks in de openbare ruimte stond nog op haar to-do-list. Maar ze had nog niet de moed gehad om er met Ferry over te praten. Die hield niet van die openbare uitspattingen, dat was net nog weer gebleken toen ze op de strandstoel met zijn pik speelde. Ze reageerde dus onmiddellijk en spontaan. Ze drukte zich tegen hem aan. Wreef met haar hand over zijn zwembroek en merkte dat hij nog steeds een keiharde stijve had. “Hm, ja seks een openbare ruimte is altijd nog een wens van me. Een zwembad is niet echt openbaar maar het lijkt mij een goed begin. En ik verlang ernaar om die heerlijke lul van je in mijn kutje te voelen.”

Emma en Ferry zwommen naar de kant van het bad waar het zo diep was dat ze tot de schouders in het water stonden. Ook een plek waar niemand zwom en waar ook geen mensen op het terras zaten. Ze kusten elkaar hartstochtelijk en tongzoenden als tieners. Ze kreunden en hijgden. Ferry duwde zijn stijve lul tegen haar onderlijf. Door de zwembroek heen voelde Emma zijn geaderde pik. Ze werd ontzettend geil. Ze merkte niet of haar kutje nat werd, want in het zwembad was alles immers nat. Wel voelde ze dat haar tepels die als het ware gemasseerd werden door het heerlijke water hard werden. Ze leken wel gevoeliger als thuis.
Ze ging tegen de kant van het bad staan. Ferry stond achter haar en duwde zijn stijve lul tegen haar billen. Emma duwde terug. Ze voelde zijn pik in haar bilnaad. Ze spreidde haar benen. Ferry gaf zijn stijve lul de vrijheid via één van de pijpen van zijn zwembroek. Emma pakte zijn lul. “Mijn zwembroek helemaal uitdoen is denk ik een stap te ver. Je weet nooit of Bryan nog weer langskomt.” “Nee het gaat goed zo,” zei Emma, terwijl ze het kruisje van haar bikinibroekje aan de kant schoof.
Ferry duwde zijn eikel tegen haar kutje. “Hm, jaahh dat voelt lekker.” “Ja voor mij ook,” zuchtte Ferry. Houd je vast schatje ik kom binnen heel langzaam en heel diep.” “Ja ik wil je voelen. Wat heb je toch een heerlijke lul. Jaahh, kom in me, kom in me heerlijk dat langzame. Dan lijkt en voelt je lul nog dikker en groter.” De harde lul van Ferry raakte ieder plekje in het kutje van zijn vriendin. “Oh wat is dit lekker. Langzaam en dik. Ik heb het gevoel dat mijn kutje zal barsten van genot. Wat heb je toch een heerlijke dikke lul. Daar krijg ik nooit genoeg van. Neuk me, neuk me. Geile dekhengst geef me je zaad!” Kreunde Emma onophoudelijke. Ferry pakte de heupen van zijn geile vriendin en schoof zijn stijve leuter langzaam steeds dieper in haar onderlijf. Emma duwde haar heupen naar achteren om hem nog intenser te voelen. Ferry duwde door tot hij aan zijn ballen in haar kutje zat. “Wat heb je toch heerlijke billen en een zalig kutje,” fluisterde hij Emma in het oor.

Om stevig te blijven staan hield Ferry één hand op haar heup en zijn andere hand schoof hij onder het topje van haar bikini om haar heerlijke tieten vast te pakken en zacht te wrijven. Want Emma had niet alleen heerlijk billen maar ook heerlijke volle tieten, D-cup, met forse tepelhoven. Ferry was een liefhebber van borsten en billen en genoot ten volle.
Ferry voelde dat Emma haar kutspieren ritmisch samentrok. Een zalige sensatie voor hem. Hij bewoog niet maar zijn pikt werd wel bewerkt. “Wat zit je lekker diep in me, wat voelt dat heerlijk. Ik voel je tegen mijn baarmoeder, Oh wat lekker diep.” Ferry trok zich langzaam terug tot alleen zijn eikel nog in het kutje van zijn vriendin zat. En weer duwde hij zijn pik langzaam naar binnen en veroverde hij haar kutje centimeter na centimeter. En in dit langzame tempo duwde Ferry zijn harde lul in en uit haar kutje. Ze beseften dat een wilde neukpartij er niet inzat omdat dan het water te veel zou gaan klotsen. Maar dit langzame tempo was ook geil makend lekker. Ze voelden zich allebei bloedgeil. Het leek wel een nieuwe ervaring. Voor Emma voelde het of de pik van haar vriend deze keer dikker en harder was dan anders. En Ferry had het gevoel dat het kutje van zijn geile vriendin strakker was dan anders. Haar tepels voelden in ieder geval superhard.

Het langzame tempo vertraagde de komst van het orgasme. Maar toen ze eenmaal over het kantelpunt heen waren kwam ze snel en heftig klaar. Ferry pakte haar heupen en duwde zijn stijve lul zo diep mogelijk in heer kutje. Emma kneep met alle kracht die ze nog had haar kutspieren samen. Ze voelde schot na schot het warme zaad van haar geile vriend in haar onderbuik. “Oh, wat zit je diep, je neukt mijn baarmoeder. Ik voel je warme zaad, jaahh heerlijk, ik komm ik komm.” “Jaahh, ik spuit je vol. Ik spuit je klaar, geile slet van me. Ik spuit je kutje vol,” kreunde Ferry, terwijl hij zijn sperma pulserend loosde.
“Lekker hè? Zo’n vrijpartij in het water,” zei Bryan, die lachend en met een niet te missen erectie het tafereel had gadegeslagen en op zijn smartphone had vastgelegd. “Voor de goede orde, in de huisregels staat geslachtsgemeenschap in het water verboden is. Dus jullie horen nog van me!”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door trian

Ik schrijf graag verhalen over rijpere vrouwen, over moeders en zonen. Ik sta open voor reacties en commentaar, devries47@hotmail.com

Dit verhaal is 16139 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Vakantie op Curaçao (1)”

Plaats een reactie