BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Van spelletjes avond tot trio

Het was ergens midden in de winter en ik had met een vriend ( ik noem de vriend Ruben in dit verhaal )afgesproken om een avond bordspelletjes te gaan spelen.
Dus zodoende na lang agenda’s naast elkaar te leggen hebben we dan eindelijk een datum gevonden om met elkaar af te spreken. Ruben zou een selectie maken van spelletjes en ik zou zorgen voor het drinken en de snacks, gewapend met een grote tas met drinken en snacks op naar het huis van Ruben.
Eenmaal bij Ruben aangekomen, zie ik tot mijn verbazing dat er nog een jongen aanwezig is ( deze jongen noem ik in het verhaal Tom). Het drinken wordt koud gezet en de snacks worden netjes opgeborgen.
Ruben heeft het allemaal goed voorbereid, want hij had op zijn tv een rad klaar staan met daarin verschillende spellen. Er wordt aan het rad gedraaid en daaruit komt het eerste spel en dat is ticket to ride. De tafel wordt in gereedheid gebracht en we gaan spelen. Tijdens het spelen voel ik al dat Ruben onder de tafel met zijn voeten aan de binnenkant van mijn benen zit te vervelen, dus ik geef een boze blik naar de andere kant van de tafel en Ruben trekt gelijk zijn voet weer terug. Na een uur spelen, komt er een winnaar uit en dat is Tom.

Oke nu mag de volgende aan het rad draaien om te zien wat we gaan doen, ik geef een draai aan het rad en daar komt Risk uit . Ruben en Tom springen een gat in de lucht want dit is hun favoriete spel, ik ken het niet maar we gaan het zien . De tafel wordt wederom in gereedheid gebracht en nu is ook opeens de tafelschikking anders, Tom zit tegenover mij en Ruben zit naast mij. Ruben legt mij uit hoe het werkt en we gaan spelen. En opeens voel ik daar tot mijn verbazing de voet van Tom over mijn been gaan, Tom die durft iets meer en is met zijn voet al bijna tot over mijn knie. Omdat ik Tom voor de rest niet ken, verstijfd mijn lichaam volledig. Tom schrikt van mijn reactie en trekt zijn voet weer heel snel terug! Maar de toon is gezet.
Hoe verder we in het spelletje Risk komen, hoe meer het erop lijkt dat ik dit  spelletje keihard ga verliezen! En ja hoor ik lig er als eerste uit en de mannen spelen samen nog verder tot er een winnaar uit komt!

Na het spelletje Risk is het tijd om het volgende spel te gaan spelen, maar eerst stel ik voor om even een pauze in te lassen en ik loop naar buiten om een sigaret te gaan roken, Ruben loopt achter me aan naar buiten en we verdwijnen uit het zicht van Tom.
Er zit bij iedereen al de nodige alcoholische dranken in, als we uit het zicht zijn van Tom, begint Ruben me uit het niets te zoenen. En hij fluistert in mijn oor, laten we kijken of we Tom ook geil genoeg kunnen krijgen dat we een trio kunnen doen. Ik schrik daarvan maar tegelijkertijd maakt het idee van een trio me ook behoorlijk geil. Dit is toch iets wat ik al een tijdje wil, een trio met 2 mannen. Ruben en ik verzinnen een plan om ervoor te zorgen we kunnen kijken hoever we Tom kunnen krijgen.

Ik rook mijn sigaret op en we gaan weer naar binnen, Ruben moet moeite doen om zijn halve stijve pik te verbergen en gaat snel weer aan tafel zitten.
Tom zorgt ervoor dat het spelletjes  rad weer gaat draaien, en het spelletjes rad vertelt ons dat het eindelijk tijd is voor een spelletje wat we kunnen spelen zonder minuten voorbereiding, het wordt beverbende maar Ruben verzint een andere spelregel.
Eigenlijk spel in dit spel  5 rondes achter elkaar en dan wordt er een winnaar gekozen, maar zegt Ruben we spelen nu 5 losse rondes, ben je de verliezer van de ronde dan gaat er een kledingstuk uit! En degene die als eerste alleen nog een onderbroek aan heeft is de verliezer. Tom schrikt ervan maar stemt heel makkelijk toe, de eerste ronde wordt verloren door mij dus daar gaat m’n t-shirt.
Na 5 rondes hebben we alle 3 nog maar heel weinig kleding aan, maar er was nog geen duidelijke winnaar!

Toen ik nog zei dat ik naar buiten ga om een sigaret te roken, kwamen beide mannen achter me aan om te vergezellen. Tom had het al snel te koud om buiten te blijven staan dus bleef uiteindelijk Ruben nog met mij over . Hij zoende me weer en zei dat hij inmiddels zo geil was geworden dat hij niet meer aan een bordspelletje zat te denken maar aan een seks spelletje, daar was ik het helemaal mee eens.
Ruben had wel een plan maar hij vertelde me niks. Ik volgde Ruben weer naar binnen en hij pakte me vast en zoende me voor de ogen van Tom. Ik kon het gezicht van Tom zien en hij was geschokt en wist zich voor een seconde even geen houding te geven.
Ruben riep Tom erbij en zei tegen hem dat hij mij moest ontdoen van mijn laatste kleding, zonder enige twijfel stapte Tom op mij af en  trok mijn BH en onderbroek uit.
Ruben kon geen seconde langer van me afblijven en begon gelijk met mijn borsten te spelen. Doordat Ruben was afgezakt naar m’n borsten had Tom vrij spel om me te zoenen.  En daar maakte Tom zeer gretig gebruik van.
Opeens hielden de beide heren op en stapten ze bij me weg, niet veel later kwamen ze samen terug. Ruben had iets in zijn handen maar ik kon niet gelijk zien wat het was.

Ruben kwam achter mij staan en deed een oogmasker bij me op en nog geen seconde later kwam Tom ook achter me staan en die deed handboeien bij me om. Ruben kwam naast me staan en fluisterde in mijn oor dat het nu tijd was voor een echt spelletje.
Ik werd door Tom meegenomen naar boven en daar werden m’n handboeien afgedaan. Toen dacht ik dat het een tafel was neergelegd en ik kreeg een pols banden om en werd zo vastgelegd aan de tafel. Zo nu kan je nergens meer heen vuile slet zei Ruben, en hij gaf me een slag met iets  op me tieten.
Ik voelde dat er iemand met mijn tieten begon te spelen, en niet heel veel later voelde ik dat er klemmen op mijn tepels werden gezet. als ik toch ergens al zeiknat van wordt is het wel dat er mannen aan m’n tepels gaan zitten.

Toen lag ik daar vast aan de tafel met klemmen op mijn tepels met de verlangens wat er nog meer zou gaan gebeuren. Ik voelde op een gegeven moment dat 1 van de mannen bij me kwam staan en die kwam even checken hoe nat ik inmiddels geworden was . Ik kan je vertellen dat dat best behoorlijk maar voor de heren nog niet goed genoeg. Dus Tom kwam aan het einde van de tafel staan en die begon eerst met zijn vingers mijn kut te verkennen en niet heel veel later verdwenen er vingers in mijn kutje en ging er op een speelse manier een tong over mijn clit heen. Ruben kwam met zijn pik bij me mond staan en die dwong me zijn pik in mijn mond te nemen en te gaan pijpen, ik kon geen kant op dus ben ik dat gaan doen. Ruben speelde tegelijkertijd nog lekker met mijn tieten, terwijl ik hem zeer fanatiek aan het pijpen was. Ruben pakte op een gegeven moment mijn hoofd vast en begon in me bek te neuken als nooit te voren.

Na een paar minuten stopten zowel Ruben als Tom en werd er van positie gewisseld, dus Ruben ging met zijn handen en mond aan de slag en om mijn kut en Tom kwam met zijn pik bij me mond te staan en ook hem ben ik heerlijk gaan pijpen. Ruben was zo lekker bezig dat hij het al wel tijd vond om ook mijn kont erbij te gaan betrekken, deze zag ik niet aankomen dus daar schrok ik een beetje van maar ik kon het ook wel weer waarderen.
Tom was inmiddels zo geil geworden dat ook hij mij in mn bek begon te neuken. De pik van Tom is wel wat groter dan die van Ruben dus deze pik kwam verder in mijn keel waardoor ik een paar  keer een gag reflex had. Ruben was inmiddels ook zo lekker bezig dat er 3 vingers in mijn kutje zaten en die gingen goed tekeer en hij had inmiddels ook al 2 vingers in mijn kontje gekregen.

Tom was zo aan het genieten van het feit dat hij mij in mijn bek aan het neuken was dat ik helemaal niet door heb gehad dat Ruben inmiddels zijn stijve pik in m’n kutje dat gestopt en dat hij me al zo lekker aan het neuken was. Dat waar ik al de hele avond naar aan het verlangen was gebeurde eindelijk 1 pik in mn kut en de andere pik in me mond , twee gaten gevuld door een lekkere pik. Ook hier wilden Ruben en Tom heel graag wisselen, dus kreeg ik weer de pik van Ruben in mijn mond waardoor ik heerlijk mijn eigen kut kon proeven toen ik aan het pijpen was. Ruben had snel tijdens de wissel een zweepje gepakt dus terwijl ik Ruben aan het pijpen was werden de klemmen op mijn tepels strakker aangedraaid en kon ik eigenlijk niet meer dan de klappen van de zweep opvangen. Tom had inmiddels plaatsgenomen bij mijn zeiknatte en openstaande kut dus ik ramde zo zijn grote pik erin en begon me heerlijk met lange halen te neuken.

Toen zowel Tom en Ruben allebei lekker waren klaargekomen over mij heen, lekker die stralen met warm zaad over me hele lichaam heen spuiten, dat is echt een lekker gevoel. Toen Ruben en Tom allebei waren bijgekomen van hun heerlijk orgasme werd ik eindelijk los gemaakt van de tafel en ging ook mijn oogmasker af,  maar ik kreeg  wel gelijk de opdracht van Ruben om in doggy positie op de tafel te gaan zitten.
Ruben was wat spullen aan het klaarleggen maar ik kon niet helemaal zien wat het allemaal was. Voordat ik het wist had ik ook mijn oogmasker weer op dus kon ik al helemaal niet meer zien wat er allemaal klaar lag voor me.

Ik voelde dat Ruben achter me kwam staan en die gaf me eerst een paar klappen met de zweep op me kont net zolang tot het rood zag van de striemen op allebei mijn billen. Toen ik daar nog van aan het genieten was moest ik me alweer klaar maken voor het volgende, Ruben had mijn billen een beetje gespreid en ik voelde zo een kwak  met koude gel op mijn kontgaatje en nog geen seconde later voelde ik al de eerste plug zo tegen mijn sterretje aan tikken en werd deze met enige voorzichtigheid bij me in gebracht en tot een verbazing van iedereen bleef deze netjes zitten. In de tijd dat Ruben met mijn kontje bezig was merkte ik dat Tom onder mij was komen liggen en die was heerlijk met mijn tieten aan het spelen, hij had de klemmen er vanaf gehaald en daardoor bleven mijn tepels goed stijf staan en Tom begon er dan ook heerlijk aan te zuigen. Ruben had inmiddels ook al een plan gemaakt wat hij met mijn kutje van plan was. Hij pakte een dildo en liet deze in mijn nog steeds zeiknatte en openstaande kutje glijden en begon me daar heerlijk mee te neuken.

Ruben trok de dildo uit mijn kut en de plug uit m’n kont, Ruben en Tom keken elkaar aan en knikte naar elkaar. Ruben zei tegen mij dat ik van de tafel af moest komen en dat ik moest wachten. Ruben ging nu zelf op de tafel liggen en hij zei tegen mij dat ik met mijn kut over mijn pik heen moest zakken zodat ik hem eindelijk eens kon rijden in plaats van hij mij. Zonder enige twijfel stapte ik op de bank en zakte zo over de pik van Ruben heen en begon hem te rijden alsof het de laatste keer was dat ik ook maar een pik zou rijden, Tom stond staat de tafel te kijken hoe ik de pik van Ruben aan het bereiden was en daar stond hij heerlijk van te genieten. Niet heel veel later merkte ik dat Tom achter mij stond en hij deed een kwak met gel op mijn kontgat en op zijn pik en liet zo heel langzaam zijn pik in mijn kont glijden. Ik wist niet wat me overkwam ik was heerlijk op de pik van Ruben aan het rijden maar tegelijkertijd werd ik voor het eerst in mijn leven anaal geneukt en ik vond het het beste gevoel wat ik me op dat moment kon bedenken.
Ik merkte aan alles dat Tom al bijna op het punt stond om klaar te komen en dat zag Ruben ook, Tom trok zijn pik uit me reet en stopte heel even want hij wou nog niet klaar komen.

Tom en Ruben deden weer de grote wisseltruc, dus ik mocht nu heerlijk op de pik van Tom gaan rijden en ik kreeg de pik van Ruben in mijn kont.
We waren alle 3 zo aan het genieten van het feit dat er geneukt werd maar ook de manier waarop op was zo ontzettend geil, ik moest van de pik van Tom af en Ruben haalde ook zijn pik uit mijn kont en ik moest op mijn knieën gaan zitten op de grond.
Toen ik eenmaal zat begonnen Ruben en Tom zich allebei aftrekken en niet heel veel later kreeg ik  van twee kanten nog een keer heerlijke stralen zaad over me heen!
Toen allebei de heren klaar waren kreeg ik eindelijk de woorden te horen waar ik op zat te wachten. Je mag gaan douchen vuile slet tijd om al dat zaad van je af te spoelen.
Ik wist niet dat een douche na zoveel zaad zo lekker kon zijn!

De heren waren inmiddels alweer naar beneden gegaan, toen ik klaar was met douchen zaten beide heren op de bank alsof er niks gebeurd was. Ik ging tussen ze in zitten op de bank en toen zei Tom tegen mij : de volgende spelletjesavond is bij mij en dan zullen we je net zo kapot maken als dat we nu hebben gedaan.
Niet heel veel later is Tom naar huis gegaan en zijn Ruben en ik naar bed gegaan waar ik natuurlijk nog een keer geneukt werd door Ruben en daarna zijn we allebei heerlijk slaap gevallen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Gill_Eve_1993

Ik ben Gillian en onlangs begonnen met het schrijven van verhalen.
Mocht jij nog leuke ideen hebben en die graag in een verhaal verwerkt hebben. Laat het mij dan weten via gillian.inspiratie.verhalen@gmail.com en dan gaan we samen eens opzoek of ik een verhaal kan schrijven naar jou/ jullie wensen.

Dit verhaal is 16367 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie