BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Gechanteerd door de buurvrouw

Ik wordt gechanteerd door de buurvrouw, het misschien ook wel mijn eigen schuld.
Ik ben Wim (25) een normale sportieve slanke man, en woon samen met Mieke (25) wij hebben een redelijk druk leven Mieke is verpleegster in het ziekenhuis en ik werk in 5 ploegendienst lekker veel vrij overdag maar je leeft bij elkaar langs.
Wij kregen nieuwe buren Kees en Evi beide 40 jaar en hun dochter Kim (17)
Kees was internationaal vrachtwagen chauffeur en veel weg.

Het was al in het voorjaar mooi weer, ik kwam uit de nachtdienst en sliep s,morgens tot 11 uur en werd wakker van muziek bij de buren, ik opende de het gordijn iets en zag waar de muziek weg kwam, bij de buren dus.
Daar lag Kim in een kleine bikini en toen beter keek zag ik haar moeder alleen in een bikinibroekje en ik zag haar borsten, ik moest mijn ogen even goed leeg wrijven en zag inderdaad een paar prachtig grote mooie borsten.
Mijn Mieke heeft helaas een paar kleine borstjes, dus stond nu bijna verdoofd te kijken naar de buurvrouw afgewisseld met het kijken naar haar dochter.
Gelukkig had de buurvrouw haar ogen dicht zodat wat langer kon kijken.
Ik stond daar nu met een stijve pik en moest snel naar de wc.

Toen ik terug kwam en mij had aangekleed en de gordijnen opende, was de buurvrouw weg.
De komende weken hield ik de tuin van de buren goed in de gaten, en als Kim weg was dan lag de buurvrouw zelfs soms naakt in de tuin.
Ik stond dan stiekem te kijken en trok mij vaak af op haar.
Tot op een morgen, Mieke was naar haar werk, en ik kwam onder de douche weg en liep naakt naar beneden, ik opende de deur en daar stond de buurvrouw.
Snel hield ik mijn hand voor mijn piemel, ik zag de buurvrouw kijken en zei, ik wilde vragen of je een kopje suiker had voor mij.
Ik stamelde zeker wel.
De buurvrouw kwam dichter bij en pakte mijn hand en trok die bij mijn piemel weg en zei streng laat maar eens zien wat je verbergt.
Ik probeerde haar tegen te houden, maar zei de buurvrouw, je zit mij altijd te bekijken en ook mijn dochter dus laat maar eens zien.
Mijn druk werd minder en gelijk voelde ik haar hand rond mijn pik en zei mompelde wat een heerlijke piemel heb jij en zij knielde en nam hem in de mond.

Zij zoog heerlijk ook iets waar mij Mieke een hekel aan heeft.
Ik zei nu ik wil dat jij mij neukt en schijnbaar was het met voorbedachte rade want zij had alleen een jurkje aan en die trok zij over haar hoofd en stond nu poedelnaakt met haar grote borsten die nu groter leken voor mij.
Ik zei dit kunnen wij niet maken, dat vind Mieke nooit goed.
Zij keek mij streng aan, en zei ik wil Mieke wel even vragen of zij het normaal vind dat jij ons begluurd.
Ik kon niet nadenken maar voelde al dat mijn pik in haar natte opgezwollen kut verdween. Ik moest nu op mijn rug gaan liggen en zij bereed mijn pik of als in geen jaren seks had gehad.

Mijn pik begon te kloppen en haar grote borsten zaten voor mijn gezicht en zij masseerde haar clit.
Haar kutlippen spanden samen en ik kwam klaar in haar, en zij kwam nu ook klaar gaf mij een zoen en met een lekkende kut stond zij op.
Ik ging ook staan, en zij pakte haar jurkje gaf mij een zoen en zei terwijl zij naakt weg liep, dit gaan wij vaker doen.
Natuurlijk ben ik bang dat mijn Mieke er achter komt of dat ik trammelant krijg met de buurman, maar het was ook wel heel lekker.
Wat moet ik doen?

Wordt misschien vervolgd

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 20630 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Gechanteerd door de buurvrouw”

Plaats een reactie